NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
9
7
02:15, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Ez egy az egyben az ábrahám vs puzsér "vita", csak nagyobb pályán. Ők is hivatkozhattak volna még a magyar gyerekekre, úgy lenne tökéletes a párhuzam.444.hu/2024/07/23/hogy-merik-ragadozok-kikelt-magabol-a-fideszes-ep-kepviselo-miutan-elszigeteltek-az-uj-szelsojobbos-csoportjukat-az-ep-vezeteseben"felrúgják a szabáJokat (sicc) brühüühühühühühühüh"
akkor brüsszelt mégse tudják elfoglalni? 😀
Negritis, a vajda
Mondja ezt a Fidesz 12 évvel az Alkotmánybíróság kicsinálása, az Alaptörvény elfogadása, 10 évvel a rendeleti kormányzás bevezetése, 14 évvel a 70-30 felrúgása, uszkve 24 évvel az ügyészség kicsinálása után.
Puhapöcsű bohócok.
Amadeus the Young
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
444.hu/2024/07/23/hogy-merik-ragadozok-kikelt-magabol-a-fideszes-ep-kepviselo-miutan-elszigeteltek-az-uj-szelsojobbos-csoportjukat-az-ep-vezeteseben"felrúgják a szabáJokat (sicc) brühüühühühühühühüh"
akkor brüsszelt mégse tudják elfoglalni? 😀
Negritis, a vajda
Mondja ezt a Fidesz 12 évvel az Alkotmánybíróság kicsinálása, az Alaptörvény elfogadása, 10 évvel a rendeleti kormányzás bevezetése, 14 évvel a 70-30 felrúgása, uszkve 24 évvel az ügyészség kicsinálása után.
Puhapöcsű bohócok.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 403
a penz nagy ur.Gondolom egy bizonyos szint felett át tudnak lépni ezen... Én is nagyon szeretem a Víg-et, a legnagyobb nézőtérrel rendelkező színház, ami azért mindig 90+%-on volt amikor ott voltam + azért vannak elég hosszú ideje futó sikerdarabjai is (PUF, Dzsungel könyve -igen az már Pesti - , Padlás stb.).Laikus kerdes de Vigszinhaz hogy tud kimaradni ebbol a cirkuszbol evek ota? Fovarosi tulajdon ha jol tudom, nem gondolnam hogy Karigeriek allnak utjaban a neresedesnek. En szinte kizarolag oda jarok szinhazba es borzasztoan szeretem az egesz tarsulatot meg amit kepvisel, foleg Rudol Peter ota.27.140 forint: ennyi minisztériumi támogatás jutott a Nemzeti Színház minden egyes nézőjére. A 2,9 milliárddal támogatott repertoár 129 milliós jegybevételt hozott – a Nemzeti Színház 2023-as beszámolója szerint a közönsége harmada nem fizet a megtekintett előadásért. Erről a Revizor közölt beszámolót.A nemzetivel nem az a baj, hogy mínuszos. Sőt. Egy nemzeti színháznak szerintem nem kell törekednie arra, hogy profitábilis legyen. Olcsó jegyek - érthető, minden korosztály számára befogadható nemzeti kultúra és ennek népszerűsítése. Ennyi.
a 99 ezer nézőből a beszámoló szerint a fizető nézők aránya 66,8%. Tehát míg 34 ezer néző színházi élményhez jutását finanszírozta az állam a kultúraközvetítés jegyében, 65 ezer néző volt annyira kíváncsi a nemzet színházára, hogy teljes vagy kedvezményes árú jegyet váltson egy előadására. Ez az arány rosszabb, mint a megelőző évben, amikor 72,3% volt
ozibozi
Mióta én a nemzetibe járok alkalmanként (15éve kb) ez nagyon - nagyon ritkán valósult meg. Alföldinek is, Vidnyánszkynak is a saját frusztrációit, nyomorát, egy szűk rétegnek szóló értelmiségi pettingelését kell nézni. Csak Alföldi Párizsnak meg belpestnek próbált rendezni, Vidnyanszky meg a Karmelitának.
Mind a kettő félreértette a Nemzeti lényegét, az ugyanis nem a magas kultúra. Nagyon nem. Erre tökéletes ellenpélda a MÜPA. Ahol 0 éves kortól 12 éves korig konkrétan minden korosztálynak van saját műsora, ahol eszközöket lehet kipróbálni, népszerű darabokat lehet egy méterről nézni és hallgatni, a zenészek dumálnak a gyerekekkel és a zongorista az ölébe ülteti a háromévest mert az milyen poén - azóta is emlegeti a gyerek. És a MÜPA-ba maguktól akarnak menni, színházba meg eszükbe se jut (pedig voltunk gyerek előadáson).
MC12
JéBé
Én sokat gondolkoztam azon, hogy pl. egy Kőszegi Ákos (akinek nincs meg: kb az összes Fidesz / kormányvideó mint a Gyurcsány-Show, Mini-Feri stb. alámondója) hogy tud kijönni egy Hegedűs D. Gézával egy színpadon / légkörben, de gondolom ha zavarná a dolog akkor nem ennek a társulatnak lenne a tagja egyik sem | vagy K.Á egy beépített ügynök, ki tudja 😀 | , meg hát gondolom nem együtt járnak kávézni stb.
bobi0092
több mint 1 éve
Gondolom egy bizonyos szint felett át tudnak lépni ezen... Én is nagyon szeretem a Víg-et, a legnagyobb nézőtérrel rendelkező színház, ami azért mindig 90+%-on volt amikor ott voltam + azért vannak elég hosszú ideje futó sikerdarabjai is (PUF, Dzsungel könyve -igen az már Pesti - , Padlás stb.).Laikus kerdes de Vigszinhaz hogy tud kimaradni ebbol a cirkuszbol evek ota? Fovarosi tulajdon ha jol tudom, nem gondolnam hogy Karigeriek allnak utjaban a neresedesnek. En szinte kizarolag oda jarok szinhazba es borzasztoan szeretem az egesz tarsulatot meg amit kepvisel, foleg Rudol Peter ota.27.140 forint: ennyi minisztériumi támogatás jutott a Nemzeti Színház minden egyes nézőjére. A 2,9 milliárddal támogatott repertoár 129 milliós jegybevételt hozott – a Nemzeti Színház 2023-as beszámolója szerint a közönsége harmada nem fizet a megtekintett előadásért. Erről a Revizor közölt beszámolót.A nemzetivel nem az a baj, hogy mínuszos. Sőt. Egy nemzeti színháznak szerintem nem kell törekednie arra, hogy profitábilis legyen. Olcsó jegyek - érthető, minden korosztály számára befogadható nemzeti kultúra és ennek népszerűsítése. Ennyi.
a 99 ezer nézőből a beszámoló szerint a fizető nézők aránya 66,8%. Tehát míg 34 ezer néző színházi élményhez jutását finanszírozta az állam a kultúraközvetítés jegyében, 65 ezer néző volt annyira kíváncsi a nemzet színházára, hogy teljes vagy kedvezményes árú jegyet váltson egy előadására. Ez az arány rosszabb, mint a megelőző évben, amikor 72,3% volt
ozibozi
Mióta én a nemzetibe járok alkalmanként (15éve kb) ez nagyon - nagyon ritkán valósult meg. Alföldinek is, Vidnyánszkynak is a saját frusztrációit, nyomorát, egy szűk rétegnek szóló értelmiségi pettingelését kell nézni. Csak Alföldi Párizsnak meg belpestnek próbált rendezni, Vidnyanszky meg a Karmelitának.
Mind a kettő félreértette a Nemzeti lényegét, az ugyanis nem a magas kultúra. Nagyon nem. Erre tökéletes ellenpélda a MÜPA. Ahol 0 éves kortól 12 éves korig konkrétan minden korosztálynak van saját műsora, ahol eszközöket lehet kipróbálni, népszerű darabokat lehet egy méterről nézni és hallgatni, a zenészek dumálnak a gyerekekkel és a zongorista az ölébe ülteti a háromévest mert az milyen poén - azóta is emlegeti a gyerek. És a MÜPA-ba maguktól akarnak menni, színházba meg eszükbe se jut (pedig voltunk gyerek előadáson).
MC12
JéBé
Én sokat gondolkoztam azon, hogy pl. egy Kőszegi Ákos (akinek nincs meg: kb az összes Fidesz / kormányvideó mint a Gyurcsány-Show, Mini-Feri stb. alámondója) hogy tud kijönni egy Hegedűs D. Gézával egy színpadon / légkörben, de gondolom ha zavarná a dolog akkor nem ennek a társulatnak lenne a tagja egyik sem | vagy K.Á egy beépített ügynök, ki tudja 😀 | , meg hát gondolom nem együtt járnak kávézni stb.
több mint 1 éve
Laikus kerdes de Vigszinhaz hogy tud kimaradni ebbol a cirkuszbol evek ota? Fovarosi tulajdon ha jol tudom, nem gondolnam hogy Karigeriek allnak utjaban a neresedesnek. En szinte kizarolag oda jarok szinhazba es borzasztoan szeretem az egesz tarsulatot meg amit kepvisel, foleg Rudol Peter ota.27.140 forint: ennyi minisztériumi támogatás jutott a Nemzeti Színház minden egyes nézőjére. A 2,9 milliárddal támogatott repertoár 129 milliós jegybevételt hozott – a Nemzeti Színház 2023-as beszámolója szerint a közönsége harmada nem fizet a megtekintett előadásért. Erről a Revizor közölt beszámolót.A nemzetivel nem az a baj, hogy mínuszos. Sőt. Egy nemzeti színháznak szerintem nem kell törekednie arra, hogy profitábilis legyen. Olcsó jegyek - érthető, minden korosztály számára befogadható nemzeti kultúra és ennek népszerűsítése. Ennyi.
ozibozi
MC12
Szerkesztette: JéBé
több mint 1 éve
444.hu/2024/07/23/hogy-merik-ragadozok-kikelt-magabol-a-fideszes-ep-kepviselo-miutan-elszigeteltek-az-uj-szelsojobbos-csoportjukat-az-ep-vezetesebenakkor brüsszelt mégse tudják elfoglalni? 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
444.hu/2024/07/23/kotelezo-vetelkedo-a-honvedsegnel-az-elso-3-helyezett-jutalmat-kap-az-utolso-3-megvalhat-a-beosztasatolyoutu.be/AIXlze2xLkA?si=cvZxPfddbTNHwbVd
Szerkesztette: Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
27.140 forint: ennyi minisztériumi támogatás jutott a Nemzeti Színház minden egyes nézőjére. A 2,9 milliárddal támogatott repertoár 129 milliós jegybevételt hozott – a Nemzeti Színház 2023-as beszámolója szerint a közönsége harmada nem fizet a megtekintett előadásért. Erről a Revizor közölt beszámolót.A nemzetivel nem az a baj, hogy mínuszos. Sőt. Egy nemzeti színháznak szerintem nem kell törekednie arra, hogy profitábilis legyen. Olcsó jegyek - érthető, minden korosztály számára befogadható nemzeti kultúra és ennek népszerűsítése. Ennyi.
ozibozi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Feri továbbra is jól mondja a semmit, van egy karizmája a csávónak, de ennyi bullshit már fájwww.youtube.com/watch?v=GqOk2r1PxE8
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ez a 3 milliárd kb Nem zavarná a kutyát sem ha olyan színvonal lenne ami pont nincs, és az is eljuthatna a N Színházba aki nem tudna önerőből, de ez csak egy silány propagandista akivel terrorizálni próbálják a kultúra frontján is a libsiket.
több mint 1 éve
Aztán mégis fullon van az összes, akármikor megyünk akármilyen előadásra, és fél évvel előtte meg kell venni a jegyet, ha egyáltalán még akad.27.140 forint: ennyi minisztériumi támogatás jutott a Nemzeti Színház minden egyes nézőjére. A 2,9 milliárddal támogatott repertoár 129 milliós jegybevételt hozott – a Nemzeti Színház 2023-as beszámolója szerint a közönsége harmada nem fizet a megtekintett előadásért. Erről a Revizor közölt beszámolót.Normális darabra, normális helyre olyan árat kell fizetni, hogy mára kb. luxus lett a színház is. Az operáról nem is beszélve.
ozibozi
Amadeus the Young
Na persze mondjuk nem is a Nemzetibe szoktunk menni 😄
Ott egyszer voltam csak, nem sokkal a megnyitása után, III. Richárd talán, hát rakás szar volt, azóta eszembe se jutott oda menni.
Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
27.140 forint: ennyi minisztériumi támogatás jutott a Nemzeti Színház minden egyes nézőjére. A 2,9 milliárddal támogatott repertoár 129 milliós jegybevételt hozott – a Nemzeti Színház 2023-as beszámolója szerint a közönsége harmada nem fizet a megtekintett előadásért. Erről a Revizor közölt beszámolót.Normális darabra, normális helyre olyan árat kell fizetni, hogy mára kb. luxus lett a színház is. Az operáról nem is beszélve.
ozibozi
több mint 1 éve
27.140 forint: ennyi minisztériumi támogatás jutott a Nemzeti Színház minden egyes nézőjére. A 2,9 milliárddal támogatott repertoár 129 milliós jegybevételt hozott – a Nemzeti Színház 2023-as beszámolója szerint a közönsége harmada nem fizet a megtekintett előadásért. Erről a Revizor közölt beszámolót.a 99 ezer nézőből a beszámoló szerint a fizető nézők aránya 66,8%. Tehát míg 34 ezer néző színházi élményhez jutását finanszírozta az állam a kultúraközvetítés jegyében, 65 ezer néző volt annyira kíváncsi a nemzet színházára, hogy teljes vagy kedvezményes árú jegyet váltson egy előadására. Ez az arány rosszabb, mint a megelőző évben, amikor 72,3% volt
több mint 1 éve
m.hvg.hu/kkv/20240723_A-NER-elit-epp-annyi-penzt-dugdos-amennyi-hianyzik-az-idei-allami-koltsegvetesbol“tedd vissza, fiam”
több mint 1 éve
Hülye járások minisztériuma van már?Vannak másfajták is?
zemanla

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Ez pont emlékeztet arra, mekkora eredmény és nagy tiszteletet érdemel, mikor valaki ebből a közegből valóban képes kitörni és cáfolatot adni az általad leírt kórképre. Pl. CaramelDehogynem Fontos a cigánysága, azután hogy folyamatosan zsidózott és buzizott 2 napon keresztül az eset’ után még inkább /is/ számít.Ó, ilyenkor az összesnek hirtelen szívrákja van, orvos, mentő, kórház azonnal, meg a jóistenre esküsznek hogy ők soha semmit...
Majd mikor elvitték rabosítani persze azonnal elővette az áldozati cigány kártyát/nem proli kártyát.
Minél több ilyen kellene, sokaknak ez újdonság.
ozibozi
gabokocka
több mint 1 éve
Hülye járások minisztériuma van már?

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 1 éve
nepszava.hu/3243939_tevetej-csad-agrar-elelmiszeripar-kutatas"Magyarországon tanulmányozza a tevetej feldolgozását egy csádi delegáció"
Szerintem van egy rejtett főosztálya a Miniszterelnökségnek, ahol azon gondolkodnak, hogy milyen hülyeséget mondjanak az embereknek, hogy fedezzék a lopást. Az azeri burgonyakutató központról se hallottam egy ideje...
több mint 1 éve
Dehogynem Fontos a cigánysága, azután hogy folyamatosan zsidózott és buzizott 2 napon keresztül az eset’ után még inkább /is/ számít.Ó, ilyenkor az összesnek hirtelen szívrákja van, orvos, mentő, kórház azonnal, meg a jóistenre esküsznek hogy ők soha semmit...
Majd mikor elvitték rabosítani persze azonnal elővette az áldozati cigány kártyát/nem proli kártyát.
ozibozi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Dehogynem Fontos a cigánysága, azután hogy folyamatosan zsidózott és buzizott 2 napon keresztül az eset’ után még inkább /is/ számít.Majd mikor elvitték rabosítani persze azonnal elővette az áldozati cigány kártyát/nem proli kártyát.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
eddig elkerült a gyerek nem érzem úgy h ez veszteség volt részemrőlő amúgy ki? mármint árobiPesti TV-s volt, amíg meg nem szűnt, mert a kutya nem volt kíváncsi rá. amúgy türhő paraszt. legalja az MZP interjúja volt, amit töröltek is a netről, mert a pesti srácoknak is kínos volt. itt van amúgy részletekben.
Kúrfürst briareos
www.youtube.com/watch?v=FxPjPJ6N4JE
deyell
több mint 1 éve
ő amúgy ki? mármint árobiPesti TV-s volt, amíg meg nem szűnt, mert a kutya nem volt kíváncsi rá. amúgy türhő paraszt. legalja az MZP interjúja volt, amit töröltek is a netről, mert a pesti srácoknak is kínos volt. itt van amúgy részletekben.
Kúrfürst briareos
www.youtube.com/watch?v=FxPjPJ6N4JE
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Nem a cigánysága a lényeg, hanem a proli suttyósága.Azért valamit csak vett fel a tisztes polgár szerepből, egyedül állt ki pofozkodni testvérek, unokatestvérek és egyéb családtagok segítsége nélkül.ő amúgy ki? mármint árobiEgy ner-propagandista, a "cigányból is lehet tisztes polgár" szlogen posztergyereke kéne, hogy legyen, csak hát ő tényleg inkább egy Gáspár Győző, mint egy zenész a 100 tagú cigányzenekarból.
Kúrfürst briareos
Kampman
kittli
több mint 1 éve
Azért valamit csak vett fel a tisztes polgár szerepből, egyedül állt ki pofozkodni testvérek, unokatestvérek és egyéb családtagok segítsége nélkül.ő amúgy ki? mármint árobiEgy ner-propagandista, a "cigányból is lehet tisztes polgár" szlogen posztergyereke kéne, hogy legyen, csak hát ő tényleg inkább egy Gáspár Győző, mint egy zenész a 100 tagú cigányzenekarból.
Kúrfürst briareos
Kampman
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
ő amúgy ki? mármint árobiEgy ner-propagandista, a "cigányból is lehet tisztes polgár" szlogen posztergyereke kéne, hogy legyen, csak hát ő tényleg inkább egy Gáspár Győző, mint egy zenész a 100 tagú cigányzenekarból.
Kúrfürst briareos