Politika

46 feliratkozó

1 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 563
A kormány a lakhatási helyzet javítása érdekében havi 150 ezer forintos kedvezményes adózású lakhatási támogatási rendszert alakít ki 2025-től, amely a fiatalok albérleti vagy lakáshitel törlesztő támogatására használható fel.

ez nagyon jó. mi lesz ebből, lesz 350-400 ezer forint egy átlag albérlet?
deyell
Lehet bírálni, de végre egy valós problémával foglalkoznak, ami üdvözlendő.

Nincs kétségem afelől, hogy nem lesz hibátlan megoldás és árfelhajtó hatású lesz, de azért 1 az 1-ben aligha emeli az árakat, szóval valamennyit biztosan segít majd.
Jughead
Valós problémára rossz megoldás, ugyanolyan eredménnyel jár majd, mint az összes többi családtámogatási intézkedésük...
gabokocka
A nagyvárosokat leszámítva valamilyen szinten segítség és kompenzál, csak nem ott él a célközönség.
Dzsokijuing
Azért ügyesen ezt a támogatást nem közvetlenül a költségvetés terhére nyújtják (lásd a korábbi, mobilitási célút, amit közvetlenül a munkaügyi központoknál lehetett igényelni, és ők is tejeltek, ha számlával igazoltál mindent), hanem a munkáltatók által ADHATÓ támogatás lesz, és még csak nem is adómentesen:

"Havi 150 ezer forintos, a SZÉP-kártyával azonos adózású lakhatási támogatást adhat a munkáltató jövő évtől a 35 év alatti munkavállalóknak - közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter Budapesten, a Kormányinfón."

Nyilván ajánlott megvárni a vonatkozó pontos szabályozást, de jelenleg ez főleg a munkáltatón fog múlni, hogy belefér-e a büdzséjébe. Tekintettel arra, hogy a legtöbb vállalkozás már most a teherbírási képessége maximumán van, én nem gondolom, hogy ezt a támogatási formát tömegesen fogják tudni kihasználni, kedvezményes adózás ide vagy oda. Én mindenesetre erről is lemaradtam, mert 35 éves, gyermektelen, nem "jóravaló munkásember" férfiként már csak várom azt a malomtulajdonos kulákot, akinek a szeretője lehetek. 😊
1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 543 — Saturday Night Lights
A kormány a lakhatási helyzet javítása érdekében havi 150 ezer forintos kedvezményes adózású lakhatási támogatási rendszert alakít ki 2025-től, amely a fiatalok albérleti vagy lakáshitel törlesztő támogatására használható fel.

deyell

Nincs kétségem afelől, hogy nem lesz hibátlan megoldás és árfelhajtó hatású lesz, de azért 1 az 1-ben aligha emeli az árakat, szóval valamennyit biztosan segít majd.
Jughead
Valós problémára rossz megoldás, ugyanolyan eredménnyel jár majd, mint az összes többi családtámogatási intézkedésük...
gabokocka
A nagyvárosokat leszámítva valamilyen szinten segítség és kompenzál, csak nem ott él a célközönség.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 680 — Keep pounding

deyell

Jughead

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 5 294

deyell

1 hónapja
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 812 — no es importante
Nagy segítség ez a családoknak! Én meg 35 felett kapok egy újabb lökést a külföldre költözés felé

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 012 — StuG Life
Olyan lesz 2025-ben ami még sosem volt.
Államcsőd?
ThundersNFL a Paraszt
600forintos euro

1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 24 816 — Cowboys fan

deyell
Igen, az ingyenpénz általában egy az egyben beépül az árakba.
1 hónapja
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 014

deyell
Pontosan.

criminal lawyer or criminal lawyer?
1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 11 728

choose life
1 hónapja
peach Atlanta Falcons 14 940 — a new hope (again)
Egyébként az EU-s képviselői mit szóltak a hanganyaghoz? Vagy igazak a szavak benne ezért kuss a nevük? 😀
Eazzy
voltam tp rendezvényen idén szegeden. a felszólaló akkor még ep képviselő jelöltek tényleg elég balfaszok voltak. főleg az orvos. hát istenem, ki nem szarja le. hirtelen ezeket bírta összegründölni.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
Toca Minnesota Vikings 19 496 — Vikings fan
Szerintem ez is tökéletesen mutatja, hogy milyen átgondolt kormányzás megy itt, kifejezetten a magyar családok és vállalkozások védelme a cél

m.hvg.hu/kkv/20241115_e-kereskedelem-temu-shein-kinai-online-rendelesek-ferihegy-liszt-ferenc-nemzetkozi-repuloter-logisztika-tiborcz-hernadi
r.baggio
Gyorsabban ideér Temuról és Sheinről minden!
Ez még sokaknak választási érv is lehet. 😀
1 hónapja
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 812 — no es importante
Szerintem ez is tökéletesen mutatja, hogy milyen átgondolt kormányzás megy itt, kifejezetten a magyar családok és vállalkozások védelme a cél

m.hvg.hu/kkv/20241115_e-kereskedelem-temu-shein-kinai-online-rendelesek-ferihegy-liszt-ferenc-nemzetkozi-repuloter-logisztika-tiborcz-hernadi

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Beki New York Jets 958
Nagyot ment a dagadt ismét:
A 2025-ös költségvetés a béke költségvetése, arra számítva, hogy Donald Trump amerikai elnökké választásával jövőre lezárul az ukrajnai háború. -> hova tűnt a Trump 2 hét alatt lezárja a háborút duma?

Az európai gazdaság hanyatlik, a magyar gazdaság jobb állapotban van, de a cégek így is ösztönzésre szorulnak. -> folytasd csak dagi, remélem 2026-ban meg lesz az eredménye... jobb állapotban, minden statisztika alapján
Beki
2 hét a beiktatás után az jövőre van.
Utána lesz majd a 2 hét amíg minden feláll.
2 hét még tárgyalásokat tud kezdeményezni
...
Toca
Jogos.
1 hónapja
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 298 — !SuPeR6BoWL!Mayo TAKAROGGYJ!
Olyan lesz 2025-ben ami még sosem volt.
Államcsőd?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Toca Minnesota Vikings 19 496 — Vikings fan
A 2025-ös költségvetés a béke költségvetése, arra számítva, hogy Donald Trump amerikai elnökké választásával jövőre lezárul az ukrajnai háború. -> hova tűnt a Trump 2 hét alatt lezárja a háborút duma?

Az európai gazdaság hanyatlik, a magyar gazdaság jobb állapotban van, de a cégek így is ösztönzésre szorulnak. -> folytasd csak dagi, remélem 2026-ban meg lesz az eredménye... jobb állapotban, minden statisztika alapján
Beki
2 hét a beiktatás után az jövőre van.
Utána lesz majd a 2 hét amíg minden feláll.
2 hét még tárgyalásokat tud kezdeményezni
...

Szerkesztette: Toca
1 hónapja
Beki New York Jets 958

1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 46 137 — The Mathematician
Vajon sosrhúzás vagy büntetés, hogy épp kinek kell végighallgatni a nagy újságoknál a pénteki OV mélyinterjúkat?
Gyurma Pappa
Nem kell, megkapják előre leiratban.
gabokocka
Vagy chatgpt megoldja

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 680 — Keep pounding
Vajon sosrhúzás vagy büntetés, hogy épp kinek kell végighallgatni a nagy újságoknál a pénteki OV mélyinterjúkat?
Gyurma Pappa
Nem kell, megkapják előre leiratban.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 304 — Egyéb témák lakó

1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 543 — Saturday Night Lights
Nem tudom van-e arra példa, hogy egy nárcisztikus, nőket lenéző, összevissza hadováló, hazudozó, saját képviselőtársait gyalázó faszt, aki az elitből jött, de elhiteti az átlagemberrel, hogy majd ő váltja le az elitet, megválasztanak e egy választáson?

Azt hiszem nekem beugrik valaki nemrégről.
zinedine5
Ez szerintem is necces. Oriasi a szakadek a mutatott kep es mogotte levo ember kozott. Nemtudom ezt meddig lehet beadni, foleg ilyen ellenszelben.
JéBé
Attól függ mit vársz, ha megváltót akkor tényleg csalódni fogsz. Ha a NER hóhérát, ahhoz az aggreszivitás és nárcisztikusság pozitívum
Wester
Oke csak mondjuk egy Trump fullba tolja a kretent es ugy nyer, MP meg egy full kreten aki megprobalja eloadni hogy nem az. Hogy en mit varok az mindegy is, kerdes lehet e ilyen eentmondasokkal valasztast nyerni.
JéBé
Figy, most ez a beszélgetés annak az árnyékában zajlik, hogy a bolond Kennedy egészségügyi miniszter, Matt Gaetz, akinek drog meg human trafficking ügyei megtöltenek egy polcot, meg igazságügyi miniszter lesz. Mi Csák meg Lázár miatt aggódunk, miközben a világ legnagyobb atomhatalma épp banán köztársaság szintjén választ kormányt.

Ehhez képest Magyar Péter főnyeremény
Gyurma Pappa
Tudjuk, hogy MP, Gyurcsány, a fideszfiúk hogyan gondolkodnak a választókról, a legtöbbről felvétel is van.
És ez máshol is ugyanígy van.
Ennek a tudatában lehet választani vagy nem választani, minden másra ott vannak a protestpártok.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 304 — Egyéb témák lakó
Nem tudom van-e arra példa, hogy egy nárcisztikus, nőket lenéző, összevissza hadováló, hazudozó, saját képviselőtársait gyalázó faszt, aki az elitből jött, de elhiteti az átlagemberrel, hogy majd ő váltja le az elitet, megválasztanak e egy választáson?

zinedine5
Ez szerintem is necces. Oriasi a szakadek a mutatott kep es mogotte levo ember kozott. Nemtudom ezt meddig lehet beadni, foleg ilyen ellenszelben.
JéBé
Attól függ mit vársz, ha megváltót akkor tényleg csalódni fogsz. Ha a NER hóhérát, ahhoz az aggreszivitás és nárcisztikusság pozitívum
Wester
Oke csak mondjuk egy Trump fullba tolja a kretent es ugy nyer, MP meg egy full kreten aki megprobalja eloadni hogy nem az. Hogy en mit varok az mindegy is, kerdes lehet e ilyen eentmondasokkal valasztast nyerni.
JéBé
Figy, most ez a beszélgetés annak az árnyékában zajlik, hogy a bolond Kennedy egészségügyi miniszter, Matt Gaetz, akinek drog meg human trafficking ügyei megtöltenek egy polcot, meg igazságügyi miniszter lesz. Mi Csák meg Lázár miatt aggódunk, miközben a világ legnagyobb atomhatalma épp banán köztársaság szintjén választ kormányt.

Ehhez képest Magyar Péter főnyeremény

1 hónapja
JéBé Green Bay Packers 7 068

zinedine5
JéBé
Wester
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 621
Egyébként Klaci pedzegette, de vasárnap (és persze régebb óta is) azon filózok ki infózik MP-nek a Fideszből!
NB2
Egy ekkora pártban lehetetlen komoly titkokat tartani gondolom.
1 hónapja
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 845 — Jó ötletnek tűnt!

zinedine5
JéBé

Lesz ez még így se!
1 hónapja
JéBé Green Bay Packers 7 068

zinedine5