Politika
66 feliratkozó
35 perce
444.hu/2026/08/01/orbitalis-paks-konteoval-rugta-be-orszagjaro-turnejat-a-dobbanjon-mozgalomFun fact:
erre nem tudok mit modnani
Negritis, a vajda
Kovács Antal, Paksi Atomerőmű Zrt. sajtóosztály kommunikációs igazgató:
1 órája
Ez lett neki kiadva.közben erősít a fideszNézem ennek a Palócnak a FB oldalát, komoly benzinár és Kapitány beakadása van a srácnak, de kb. orvosi eset szinten, naponta 3-szor posztolja, hogy drágább lett a benzin...
https://www.atv.hu/belfold/20260801/fidesz-budai-gyula-frakcio/
Josszi
StormST
Látszik, hogy próbálnak tematizálni, mindennel is, mert mást nem tudnak.
Előremutató dolgokat nem tudnak tenni, mert az nekik nem jó, ráadásul védeni kell az elmúltnyolcévtizenhatév "vívmányait".
Lehetne ezt úgy csinálni, hogy mellérakják mennyi pénz fityeg rogánbarbi testecskéjén, a többi nerencről nem is beszélve.
1 órája
444.hu/2026/08/01/orbitalis-paks-konteoval-rugta-be-orszagjaro-turnejat-a-dobbanjon-mozgalomMagyar Péter utasítására hazudik a Vízügy is!!!!!!!!!!!
Negritis, a vajda
1 órája
Akkor nem egy új hülye, csak egy korábbi...Igen444.hu/2026/08/01/orbitalis-paks-konteoval-rugta-be-orszagjaro-turnejat-a-dobbanjon-mozgalomEz a trianonos csaj?
Negritis, a vajda
StormST
kittli
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
1 órája
Igen444.hu/2026/08/01/orbitalis-paks-konteoval-rugta-be-orszagjaro-turnejat-a-dobbanjon-mozgalomEz a trianonos csaj?
Negritis, a vajda
StormST
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
2 órája
444.hu/2026/08/01/orbitalis-paks-konteoval-rugta-be-orszagjaro-turnejat-a-dobbanjon-mozgalomErre nem is lehet.
Negritis, a vajda
2 órája
444.hu/2026/08/01/orbitalis-paks-konteoval-rugta-be-orszagjaro-turnejat-a-dobbanjon-mozgalomEz a trianonos csaj?
Negritis, a vajda
2 órája
444.hu/2026/08/01/orbitalis-paks-konteoval-rugta-be-orszagjaro-turnejat-a-dobbanjon-mozgalomerre nem tudok mit modnani
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 órája
közben erősít a fideszNézem ennek a Palócnak a FB oldalát, komoly benzinár és Kapitány beakadása van a srácnak, de kb. orvosi eset szinten, naponta 3-szor posztolja, hogy drágább lett a benzin...
https://www.atv.hu/belfold/20260801/fidesz-budai-gyula-frakcio/
Josszi
6 órája
Kár vót kiengedni! 😊Nincs mese, elő a szívlapátot, és ásni!Szakács Pista revidiál:Utána olvasott ... és továbbra is tartja, hogy egy reaktort booster szivattyúkkal üzemben lehetne tartani. Ez a csávó reménytelen.
csi77
peterk2005 udvari bolond
warr_b
8 órája
Már a videót nézve érzed, milyen büdös a szája 😀Szóval ő a c*gány terminátor? 😀Valaki megkérdezte a csávótól, hogy mi a szakmája, ha már ennyire ért hozzá, neki visszaírta, hogy géplakatos.Nincs mese, elő a szívlapátot, és ásni!Szakács Pista revidiál:Utána olvasott ... és továbbra is tartja, hogy egy reaktort booster szivattyúkkal üzemben lehetne tartani. Ez a csávó reménytelen.
csi77
peterk2005 udvari bolond
warr_b
Dzsokijuing
warr_b
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
8 órája
közben erősít a fideszhttps://www.atv.hu/belfold/20260801/fidesz-budai-gyula-frakcio/
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
8 órája
Nem tudhatjuk mi az utolsó csepp abban a pohárban, melyik az az infó amely kibillenti a hívőket a hitükből.szép testvérem. eleinte meg nekem is az volt, s kifejezetten megkérdőjeleztem magamban, hogy nem e több a mutogatás és az efajta "színház" kommunikáció, mint tett. ám rájöttem:mivel Matthew késik, így belinkelem én, "már megint szerepel, pfejj"Picit kezd unalmas lenni a beszédekben az előző rendszer szidása. Itt inkább a tájékoztatásra kéne helyezni a hangsúlyt. Illetve kívancsi leszek a MVM, Paks2 vezérek után Paks1-nél a vezér kinevezésre. Remélem nem rúgnak öngólt.
bogjosi
Matthew99
1.) "iskolázott" vagyok, számomra ez evidens - emiatt nekem is "unalmassá" vált;
2.) olvasva a különféle bejegyzéseket, facebook kommenteket, a már itt is említett mária néni elméje át lett mosva, s szükséges súlykolni. két zsák kompértól és a folyamatos nyugdíjemeléstől repdesett a boldogságtól, miközben gyakorlatilag az infláció vitte el a megemelt nyugdíját. aztán még azt is elhitte, hogy brüsszel miatt nincs pénze.
Ventura
Tegnapi sztori, "túlképzett" kollégát zaklatják a magánnyugdíj pénztártól, dünnyög miatta miért nem hagyják békén, stb...
Elmondja, hogy volt neki, de annak idején bevitte államiba most ott gyűlik neki.
Mondom, hogy igen, a tízes évek elején vagy 3 ezer milliárdot vitt be a fidesz a közösbe.
"Közösbe?"
És itt kiborult. Hogy milyen hülye, 16 évig szavazott ezekre, közben ami a számláján volt azt is elvették...
Eddig mindenre talált választ miért OV és miért nem Tisza vagy bárki más, most csak a harag és a csalódottság szólt belőle.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
9 órája
Mari neni lehet nem is fogja, de a kornyezetehez eljuthat, igy a vegen hozza is beszivarog, aztan lehet h elgondolkodik h hat lehet megis atbasztak?Mari néni sem most sem a jövőben nem fogja nézni, hogy 'mit mond a slimfites mitugrász'! Eddig sem érdekelte ezután sem fogja. Ugyanúgy ahogy az 'áradjon forradalmi lelkületűèt' is csak addig fogja amíg a saját egzisztenciális helyzete stagnál/javul utána ugyanúgy nem tudja megakadályozni a változást propaganda/kètharmadok/győzelmi beszédek ellenére sem, ahogy az előző sem tudta! Szóval majd a gazdaságpolitikája fogja meghatározni a jövőjét hosszútávon, nem a facebokk live performanszok. Annyi legalább volt benne - az előzőhöz képest - hogy nem feltűrt ingujjal izzadt a kamerák előtt, hanem egy légkondicionált helyiségben mondja, hogy ott és azok takarékoskodjanak akiknek kell!Picit kezd unalmas lenni a beszédekben az előző rendszer szidása. Itt inkább a tájékoztatásra kéne helyezni a hangsúlyt. Illetve kívancsi leszek a MVM, Paks2 vezérek után Paks1-nél a vezér kinevezésre. Remélem nem rúgnak öngólt.Igen, unalmas már azoknak, akik ezek ismeretében vannak, azonban Mari néni csak azt látja, hogy Tiszta kormány idején válság van, bezzeg orbán alatt sosem állt se Paks, muszáj hangoztatni, hogy hogyan alakult ki az a szitu, ami most van...
Matthew99
Számomra ez nem zavaró, ellenben hasznos kommunikáció, igaz, tekintve, hogy nem 1 tőmondatos üzenet, így annak értelmezése lehet, hogy nem fog sikerülni azoknál, akiknek szólna..
Továbbá nem szidja az előző rendszert, csak tényeket közöl, szemléleti, hogy mit (nem) tettek..
bogjosi
VanillaSky
9 órája
szép testvérem. eleinte meg nekem is az volt, s kifejezetten megkérdőjeleztem magamban, hogy nem e több a mutogatás és az efajta "színház" kommunikáció, mint tett. ám rájöttem:mivel Matthew késik, így belinkelem én, "már megint szerepel, pfejj"Picit kezd unalmas lenni a beszédekben az előző rendszer szidása. Itt inkább a tájékoztatásra kéne helyezni a hangsúlyt. Illetve kívancsi leszek a MVM, Paks2 vezérek után Paks1-nél a vezér kinevezésre. Remélem nem rúgnak öngólt.
bogjosi
Matthew99
1.) "iskolázott" vagyok, számomra ez evidens - emiatt nekem is "unalmassá" vált;
2.) olvasva a különféle bejegyzéseket, facebook kommenteket, a már itt is említett mária néni elméje át lett mosva, s szükséges súlykolni. két zsák kompértól és a folyamatos nyugdíjemeléstől repdesett a boldogságtól, miközben gyakorlatilag az infláció vitte el a megemelt nyugdíját. aztán még azt is elhitte, hogy brüsszel miatt nincs pénze.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
9 órája
Bp főtájépítésze: www.facebook.com/share/p/18zhoobA8p/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 órája
hát.. ez már magasabb vizállásnál és csak 1 reaktornál is kemény feladat volt csak mer TuzsonBence meg a fidesz trolok most ezt a mantrát tolják, hogy bezzeg 1983ban összefogással ezt meg lehetett oldani..)
https://hidrologia.hu/vandorgyules/40/word/0519_toth_ferenc.pdf
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
10 órája
Szóval ő a c*gány terminátor? 😀Valaki megkérdezte a csávótól, hogy mi a szakmája, ha már ennyire ért hozzá, neki visszaírta, hogy géplakatos.Nincs mese, elő a szívlapátot, és ásni!Szakács Pista revidiál:Utána olvasott ... és továbbra is tartja, hogy egy reaktort booster szivattyúkkal üzemben lehetne tartani. Ez a csávó reménytelen.
csi77
peterk2005 udvari bolond
warr_b
Dzsokijuing

11 órája
Folyamatosan azt mondjak az ellenzékből, hogy hetei lettek volna a Tiszának megoldani ezt a problémát. És ezt biztos vagyok benne, hogy el is hiszik sokat. Helyette inkább Sulyokot váltották le, pedig a szivattyúkat is építhették volna. Vicc…😂Sulykolni kell hogy kié a felelősség alapvetőenmivel Matthew késik, így belinkelem én, "már megint szerepel, pfejj"Picit kezd unalmas lenni a beszédekben az előző rendszer szidása. Itt inkább a tájékoztatásra kéne helyezni a hangsúlyt. Illetve kívancsi leszek a MVM, Paks2 vezérek után Paks1-nél a vezér kinevezésre. Remélem nem rúgnak öngólt.
bogjosi
Matthew99
1-1.5 évig elfogadható max
Negritis, a vajda
11 órája
Valaki megkérdezte a csávótól, hogy mi a szakmája, ha már ennyire ért hozzá, neki visszaírta, hogy géplakatos.Nincs mese, elő a szívlapátot, és ásni!Szakács Pista revidiál:Utána olvasott ... és továbbra is tartja, hogy egy reaktort booster szivattyúkkal üzemben lehetne tartani. Ez a csávó reménytelen.
csi77
peterk2005 udvari bolond
warr_b
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
11 órája
Szakács Pista revidiál:Hogy erre az erőművet 40 éve üzemeltető és napi szinten ott dolgozó műszaki érdeklődésű pár diplomás mérnökök nem gondoltak!? Hát én most nevezném ki vezérigazgatónak Pistát. Bár a kétségeim megmaradtak, hogy olvasni tud-e.
www.facebook.com/reel/1400784845258559
csi77

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
11 órája
Nincs mese, elő a szívlapátot, és ásni!Szakács Pista revidiál:Utána olvasott ... és továbbra is tartja, hogy egy reaktort booster szivattyúkkal üzemben lehetne tartani. Ez a csávó reménytelen.
csi77
peterk2005 udvari bolond

11 órája
Szakács Pista revidiál:Utána olvasott ... és továbbra is tartja, hogy egy reaktort booster szivattyúkkal üzemben lehetne tartani. Ez a csávó reménytelen.
csi77

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
11 órája
Szakács Pista revidiál:Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
11 órája
Bárcsak a gödrök termelnének áramot. 🙂Nekem is azt mondták megbízható helyről, hogy a Paks2 projekt egyelőre a fejvakarás státuszában van. Én már a szerződés 2013-as aláírásakor is azt mondtam, hogy abból semmi nem lesz, most pedig egyre inkább az látszik.Nem lett igazad, lett egy baszott nagy gödör, vagy az neked semmi? 😀
szaba
StormST