Politika

66 feliratkozó

35 perce
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 025 — #NoStress
 444.hu/2026/08/01/orbitalis-paks-konteoval-rugta-be-orszagjaro-turnejat-a-dobbanjon-mozgalom

erre nem tudok mit modnani
Negritis, a vajda
Fun fact:
Kovács Antal, Paksi Atomerőmű Zrt. sajtóosztály kommunikációs igazgató:

1 órája
Lúdas Solymi New England Patriots 9 610
közben erősít a fidesz
https://www.atv.hu/belfold/20260801/fidesz-budai-gyula-frakcio/
Josszi
Nézem ennek a Palócnak a FB oldalát, komoly benzinár és Kapitány beakadása van a srácnak, de kb. orvosi eset szinten, naponta 3-szor posztolja, hogy drágább lett a benzin...
StormST
Ez lett neki kiadva.
Látszik, hogy próbálnak tematizálni, mindennel is, mert mást nem tudnak.
Előremutató dolgokat nem tudnak tenni, mert az nekik nem jó, ráadásul védeni kell az elmúltnyolcévtizenhatév "vívmányait".

Lehetne ezt úgy csinálni, hogy mellérakják mennyi pénz fityeg rogánbarbi testecskéjén, a többi nerencről nem is beszélve.
1 órája
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 811 — Csodabogár
 444.hu/2026/08/01/orbitalis-paks-konteoval-rugta-be-orszagjaro-turnejat-a-dobbanjon-mozgalom

Negritis, a vajda
Magyar Péter utasítására hazudik a Vízügy is!!!!!!!!!!!

1 órája
StormST Denver Broncos 13 214 — SB 50 Champion @ Grund

Negritis, a vajda
Ez a trianonos csaj?
StormST
Igen
kittli
Akkor nem egy új hülye, csak egy korábbi...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
1 órája
kittli Pittsburgh Steelers 2 982 — Steelers fan

Negritis, a vajda
Ez a trianonos csaj?
StormST
Igen

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
2 órája
szaba Los Angeles Chargers 13 089

Negritis, a vajda
Erre nem is lehet.
2 órája

Negritis, a vajda
Ez a trianonos csaj?

2 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 975 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
4 órája
közben erősít a fidesz
Josszi
Nézem ennek a Palócnak a FB oldalát, komoly benzinár és Kapitány beakadása van a srácnak, de kb. orvosi eset szinten, naponta 3-szor posztolja, hogy drágább lett a benzin...

6 órája
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 570 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Szakács Pista revidiál:
csi77
Utána olvasott ... és továbbra is tartja, hogy egy reaktort booster szivattyúkkal üzemben lehetne tartani. Ez a csávó reménytelen.
peterk2005 udvari bolond
Nincs mese, elő a szívlapátot, és ásni!
warr_b
Kár vót kiengedni! 😊

8 órája
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 724 — Patriot
Szakács Pista revidiál:
csi77
Utána olvasott ... és továbbra is tartja, hogy egy reaktort booster szivattyúkkal üzemben lehetne tartani. Ez a csávó reménytelen.
peterk2005 udvari bolond
warr_b
Valaki megkérdezte a csávótól, hogy mi a szakmája, ha már ennyire ért hozzá, neki visszaírta, hogy géplakatos.
Dzsokijuing
Szóval ő a c*gány terminátor? 😀
warr_b
Már a videót nézve érzed, milyen büdös a szája 😀

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
8 órája
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 847
közben erősít a fidesz

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
8 órája
kittli Pittsburgh Steelers 2 982 — Steelers fan
mivel Matthew késik, így belinkelem én, "már megint szerepel, pfejj"

bogjosi
Picit kezd unalmas lenni a beszédekben az előző rendszer szidása. Itt inkább a tájékoztatásra kéne helyezni a hangsúlyt. Illetve kívancsi leszek a MVM, Paks2 vezérek után Paks1-nél a vezér kinevezésre. Remélem nem rúgnak öngólt.
Matthew99
szép testvérem. eleinte meg nekem is az volt, s kifejezetten megkérdőjeleztem magamban, hogy nem e több a mutogatás és az efajta "színház" kommunikáció, mint tett. ám rájöttem:
1.) "iskolázott" vagyok, számomra ez evidens - emiatt nekem is "unalmassá" vált;
2.) olvasva a különféle bejegyzéseket, facebook kommenteket, a már itt is említett mária néni elméje át lett mosva, s szükséges súlykolni. két zsák kompértól és a folyamatos nyugdíjemeléstől repdesett a boldogságtól, miközben gyakorlatilag az infláció vitte el a megemelt nyugdíját. aztán még azt is elhitte, hogy brüsszel miatt nincs pénze.
Ventura
Nem tudhatjuk mi az utolsó csepp abban a pohárban, melyik az az infó amely kibillenti a hívőket a hitükből.
Tegnapi sztori, "túlképzett" kollégát zaklatják a magánnyugdíj pénztártól, dünnyög miatta miért nem hagyják békén, stb...
Elmondja, hogy volt neki, de annak idején bevitte államiba most ott gyűlik neki.
Mondom, hogy igen, a tízes évek elején vagy 3 ezer milliárdot vitt be a fidesz a közösbe.
"Közösbe?"
És itt kiborult. Hogy milyen hülye, 16 évig szavazott ezekre, közben ami a számláján volt azt is elvették...
Eddig mindenre talált választ miért OV és miért nem Tisza vagy bárki más, most csak a harag és a csalódottság szólt belőle.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
9 órája
Lúdas Solymi New England Patriots 9 610
Picit kezd unalmas lenni a beszédekben az előző rendszer szidása. Itt inkább a tájékoztatásra kéne helyezni a hangsúlyt. Illetve kívancsi leszek a MVM, Paks2 vezérek után Paks1-nél a vezér kinevezésre. Remélem nem rúgnak öngólt.
Matthew99
Igen, unalmas már azoknak, akik ezek ismeretében vannak, azonban Mari néni csak azt látja, hogy Tiszta kormány idején válság van, bezzeg orbán alatt sosem állt se Paks, muszáj hangoztatni, hogy hogyan alakult ki az a szitu, ami most van...
Számomra ez nem zavaró, ellenben hasznos kommunikáció, igaz, tekintve, hogy nem 1 tőmondatos üzenet, így annak értelmezése lehet, hogy nem fog sikerülni azoknál, akiknek szólna..
Továbbá nem szidja az előző rendszert, csak tényeket közöl, szemléleti, hogy mit (nem) tettek..
bogjosi
Mari néni sem most sem a jövőben nem fogja nézni, hogy 'mit mond a slimfites mitugrász'! Eddig sem érdekelte ezután sem fogja. Ugyanúgy ahogy az 'áradjon forradalmi lelkületűèt' is csak addig fogja amíg a saját egzisztenciális helyzete stagnál/javul utána ugyanúgy nem tudja megakadályozni a változást propaganda/kètharmadok/győzelmi beszédek ellenére sem, ahogy az előző sem tudta! Szóval majd a gazdaságpolitikája fogja meghatározni a jövőjét hosszútávon, nem a facebokk live performanszok. Annyi legalább volt benne - az előzőhöz képest - hogy nem feltűrt ingujjal izzadt a kamerák előtt, hanem egy légkondicionált helyiségben mondja, hogy ott és azok takarékoskodjanak akiknek kell!
VanillaSky
Mari neni lehet nem is fogja, de a kornyezetehez eljuthat, igy a vegen hozza is beszivarog, aztan lehet h elgondolkodik h hat lehet megis atbasztak?
9 órája
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 715 — 🏈🐬🐂🤘🏽

bogjosi
Matthew99
szép testvérem. eleinte meg nekem is az volt, s kifejezetten megkérdőjeleztem magamban, hogy nem e több a mutogatás és az efajta "színház" kommunikáció, mint tett. ám rájöttem:
1.) "iskolázott" vagyok, számomra ez evidens - emiatt nekem is "unalmassá" vált;
2.) olvasva a különféle bejegyzéseket, facebook kommenteket, a már itt is említett mária néni elméje át lett mosva, s szükséges súlykolni. két zsák kompértól és a folyamatos nyugdíjemeléstől repdesett a boldogságtól, miközben gyakorlatilag az infláció vitte el a megemelt nyugdíját. aztán még azt is elhitte, hogy brüsszel miatt nincs pénze.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

9 órája
warr_b Washington Commanders 30 918 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Bp főtájépítésze:

www.facebook.com/share/p/18zhoobA8p/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 órája
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 847
hát.. ez már magasabb vizállásnál és csak 1 reaktornál is kemény feladat volt
csak mer TuzsonBence meg a fidesz trolok most ezt a mantrát tolják, hogy bezzeg 1983ban összefogással ezt meg lehetett oldani..)
https://hidrologia.hu/vandorgyules/40/word/0519_toth_ferenc.pdf

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
10 órája
warr_b Washington Commanders 30 918 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Szakács Pista revidiál:
csi77
peterk2005 udvari bolond
warr_b
Valaki megkérdezte a csávótól, hogy mi a szakmája, ha már ennyire ért hozzá, neki visszaírta, hogy géplakatos.
Dzsokijuing
Szóval ő a c*gány terminátor? 😀

11 órája
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 116

bogjosi
Matthew99
Sulykolni kell hogy kié a felelősség alapvetően
1-1.5 évig elfogadható max
Negritis, a vajda
Folyamatosan azt mondjak az ellenzékből, hogy hetei lettek volna a Tiszának megoldani ezt a problémát. És ezt biztos vagyok benne, hogy el is hiszik sokat. Helyette inkább Sulyokot váltották le, pedig a szivattyúkat is építhették volna. Vicc…😂
11 órája
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 364 — Saturday Night Lights
Szakács Pista revidiál:
csi77
peterk2005 udvari bolond
warr_b

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
11 órája
Matthew99 New Orleans Saints 10 589 — Invisible man
Szakács Pista revidiál:

www.facebook.com/reel/1400784845258559
csi77
Hogy erre az erőművet 40 éve üzemeltető és napi szinten ott dolgozó műszaki érdeklődésű pár diplomás mérnökök nem gondoltak!? Hát én most nevezném ki vezérigazgatónak Pistát. Bár a kétségeim megmaradtak, hogy olvasni tud-e.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
11 órája
Szakács Pista revidiál:
csi77
peterk2005 udvari bolond

11 órája
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 104 — The only discipline that lasts, is self discipline
Szakács Pista revidiál:
csi77

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
11 órája
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 505 — Bears & Illinois fan
Szakács Pista revidiál:

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/760331633_1063175186237098_4673242486655332031_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=zBRmyaiWh7sQ7kNvwFmGyd6&_nc_oc=AdoOEyUC5J9Zo8g6wdfaiAW8lCjLGRLYtGHpOTm7nCOWS_4EFYch6UaGmgQ24adEOms&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=GKfDxIlh9MLRuvE5Oa_h3A&_nc_ss=7b20f&oh=00_AQFv2hJ0KcOB1Ma7G8tnKML6o4LRlPn-p_NiB99CZk3sDw&oe=6A73A8DA
133.984 Aufrufe · 2.356 Reaktionen | Tévút, hogy visszatartják a Duna vizét, sajnos sehol nincs víz a Dunán. | Szakács István
Tévút, hogy visszatartják a Duna vizét, sajnos sehol nincs víz a Dunán.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
11 órája
szaba Los Angeles Chargers 13 089
Nekem is azt mondták megbízható helyről, hogy a Paks2 projekt egyelőre a fejvakarás státuszában van. Én már a szerződés 2013-as aláírásakor is azt mondtam, hogy abból semmi nem lesz, most pedig egyre inkább az látszik.
szaba
Nem lett igazad, lett egy baszott nagy gödör, vagy az neked semmi? 😀
StormST
Bárcsak a gödrök termelnének áramot. 🙂