NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 2 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 175 — Bears & Illinois fan
 www.portfolio.hu/gazdasag/20230905/breking-visszavonulot-fujt-a-kormanypart-napelem-ugyben-637781
Beki
nem örülök neki. tudom, egy geci vagyok. amellett, hogy sok jó ember is megszívta volna miatta akik nem ezt érdemelnék, de a jc6 féle "leszavazok a fideszre a csok meg a babaváró miatt legalább tudok építkezni jajj de jó olcsó lesz a rezsi" típusú valasztó polgár igenis megérdemelte volna, hogy kicsit letérdeltessék.
peach
Teljesen igazad van, hiszen az visz előre, ha rezsit csökkentünk, nem fejlesztünk, eltüzeljük a gumicsizmát is, ha kell.
Gratulálok!
csi77
tehat mindenki aki nem árammal fűt az szopja be egész nyugodtan, bezzeg a környezettudatos napelemes/áramos csokos-babváróst bottal se piszkalja senki. gratulalok, ez aztán ismét a tarsadalmi szolidaritás csimborasszója.
peach
1. Nekem nincs napelemem, így én tényleg "szolidarítok"
2. A napelemről, mint megújulóról gondolom, hogy valamilyen szinten előre visz, még akkor is, ha nem is feltétlen értek egyet a fentiek alapján megvalósult projektekkel.
3. Az éves szaldó elszámolásnak pont azaz a lényege, hogy nem akkor süt a nap a legtöbbet, amikor feltétlen nekem a legjobban szükségem van rá, ezért az éves napsütéses órák száma alapján kalkulált teljesítménnyel tervezek, amelyet egy évben egyszer elszámolok. Mivel nyáron (júl.-aug.) 8-10X annyit termelnek a napelemek, mint télen (dec-jan.), ezért az arra a teljesítményre tervezett rendszerek télen szart sem érnek, a megtérülés mindjárt megugrik.

Amúgy nem kell árammal fűtenem feltétlen, az egyéb fogyasztásból is levonható.

Lehet, nem a legjobb megújuló, de többet ér a fűtsünk szénnel/szögesdróttal/ gumicsizmával vonalnál

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 15 608 — a new hope (again)
 www.portfolio.hu/gazdasag/20230905/breking-visszavonulot-fujt-a-kormanypart-napelem-ugyben-637781
Beki
nem örülök neki. tudom, egy geci vagyok. amellett, hogy sok jó ember is megszívta volna miatta akik nem ezt érdemelnék, de a jc6 féle "leszavazok a fideszre a csok meg a babaváró miatt legalább tudok építkezni jajj de jó olcsó lesz a rezsi" típusú valasztó polgár igenis megérdemelte volna, hogy kicsit letérdeltessék.
peach
Teljesen igazad van, hiszen az visz előre, ha rezsit csökkentünk, nem fejlesztünk, eltüzeljük a gumicsizmát is, ha kell.
Gratulálok!
csi77
tehat mindenki aki nem árammal fűt az szopja be egész nyugodtan, bezzeg a környezettudatos napelemes/áramos csokos-babváróst bottal se piszkalja senki. gratulalok, ez aztán ismét a tarsadalmi szolidaritás csimborasszója.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 15 608 — a new hope (again)
Beki
peach
Az a probléma, hogy minden JC-re jut 10, aki nem azért szavaz le a fideszre, hogy csokot kapjon, hanem egyszerűen éli az életét, van egy EU-s pályázat amin pályázna, mert úgy gondolja, hogy az neki is jó, a környezetnek is jó, technológiailag is előre mutató. És az a probléma, hogy itt emberek - több, mint százezren - megkötöttek egy szerződést, amit aztán az egyik fél felrúgott. Illetve, szerencsére úgy néz ki, hogy meggondolta magát, de fel akarta rúgni. Ami a világ minden normális helyén helyből elfogadhatatlan.

Amúgy szomorú vagyok, hogy ez a postod ráadásul kap is egy nagy rakat like-ot. Nem a like-okat sajnálom, és az érzelmeidet is megértem. De az a helyzet, hogy ez azt jelenti, hogy a jogszerűség, tisztesség sokaknak kevésbé fontos, mint az, hogy a JC6 féle szopja jól meg. Pedig nem ennek kéne lenni a fontossági sorrendnek, mert ilyen fontossági sorrenddel az életben nem mászunk ki ebből a NER szaharból. Amíg így reagálunk mi is, addig mi is NER-t játsszunk, csak O1G-nek hívjuk...
peterk2005 udvari bolond
pedig de, ez egy igazságtalan de kemény tanuló pénz lett volna százereknek, rengeteg önös érdekű fidesz szavazónak. kellett is volna nekik a képükbe kapni a valóságot, hogy mire lehet számítani ha lepaktálnak viktorékkal.
ehelyett most megint a megmentő jóságos atyuska szerepébe tetszelegnek, ezzel megnyugtatva és a szavazatukat megtartva a fent említetteknek, mert " hát látjátok, meggondolták magukat, legközelebb is megfogjak, nem basznak ki ezek velünk"
amúgy azon sem lepődnék meg, hogy ez megint egy jól irányzott kommunikációs stratégia volt. sőt....

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 940 — Lucas Scott
A pedagógus sztoriban szintén sokszor zavart, hogy a lényeg helyett - hogy botrányos feltételeket erőltettek rá több százezer magyar munkavállalóra - több szó esett arról, hogy kevesen tiltakoznak, ülnek a seggükön, meg is érdemlik mert nem állnak ki magukért meg hasonlók. Én meg ezzel úgy vagyok, hogy nem. Ezzel a fókuszt veszítjük el, éppen azt veszítjük el, amit szeretnénk. Mert nem a pedikűrös Terike a probléma - mindig, minden rendszerben lesz aki éppen (akár igazságtalanul is) jól jár -, nem is a fülét-farkát behúzó, nem tiltakozó, főnöktől fosó pedagógus, és nem is a JC, mert ezek mindig voltak és lesznek. Vannak abszurdisztánban is meg csokibólvanakerítés országban is. Nekünk nem ez a fontos, hanem az, hogy legyenek elfogadható viszonyok. Azok meg akkor lesznek, ha a Terikék miatt nem veszítjük el a fókuszt.
peterk2005 udvari bolond
ebben nem ertunk egyet. az igenis fokusz, hogy a pedagogus tarsadalom hany resze nem ert egyet az uj szabalyokkal. ha nem ert egyet akkor ennek adjon hangot. az nem hangadas, hogy elmondom, hogy szar, de maradok, mert ez van. mert akkor nem szar ez neki. ha valoban szar lenne akkor ott a lehetoseg valtani. de az, hogy a pedagogusok csak egy elegge elhanyagolhato resze tuntetett ez ellen, az nem epp azt mutatja, hogy nekik problemajuk lenne a dologgal. vagyis de: egy hangos kisebbsegnek. a jo reszenek megfelelnek az uj szabalyok, feltetelek. akkor meg eljutottunk oda, hogy egy demokraciaban miert egy hangos kisebbsegnek adjunk igazat a tobbseggel szemben?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
 hvg.hu/itthon/20230905_DelBudai_Centrumkorhaz_megkozelithetoseg_Magyar_Kozlony_honvedelem_autopalya_vasut_hatarozat
több mint 2 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 370 — Patriot
 telex.hu/belfold/2023/09/05/tomeg-bevandorlas-valsaghelyzet-hosszabitas-marcius-7

Nevetséges b+
warr_b
Azt nem tudom, hogy mi lenne, ha tényleg vészhelyzet lenne. Tipikus farkas kiáltó hülyegyerek történet.
több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 400 — The only discipline that lasts, is self discipline
Amúgy szomorú vagyok, hogy ez a postod ráadásul kap is egy nagy rakat like-ot. Nem a like-okat sajnálom, és az érzelmeidet is megértem. De az a helyzet, hogy ez azt jelenti, hogy a jogszerűség, tisztesség sokaknak kevésbé fontos, mint az, hogy a JC6 féle szopja jól meg. Pedig nem ennek kéne lenni a fontossági sorrendnek, mert ilyen fontossági sorrenddel az életben nem mászunk ki ebből a NER szaharból. Amíg így reagálunk mi is, addig mi is NER-t játsszunk, csak O1G-nek hívjuk...
peterk2005 udvari bolond
én az eredendő düh miatt dobtam rá a lájkot
és azért mert bármennyire is szar lenne egy "mesebeli" 20 botütés járna sokaknak
Negritis, a vajda
Világos. Nem is direktben szántam azt amit leírtam, csak ahogy belőled az "eredentő düh" kihozta a like-ot, belőlem meg a reakció kihozta ezt a választ. Tudom, hogy embereket nem szabad fórum postok alapján megítélni és nem is teszem. Csak eszembe jutott, hogy ha csak mondjuk tavaly nyárig visszamegyek, és milyen felháborító sztorik történtek - amik nem politikai szemontból balos vagy jobbosok, nem is szakmai szempontból értékelhetők esetleg máshogy, hanem csak szimplán valamiért elb*szott intézkedések voltak -, akkor sorra mindegyiknél ez a dögöljön meg a szomszéd tehene is előjött. Nem egyszer ez adta a beszélgetés / vita hangsúlyát, nem pedig maga az alap sztori, az elb*szott intézkedés. Hogy mondjak 1-2 példát, mondjuk a KATA eltörlésése. Akkor is úgy éreztem, hogy elsikkadt a lényeg - az, hogy civilizált helyen nem módosítunk adó jogszabályokat ukmukkfukk év közben - és több szó esett arról, hogy a pedikűrös Terike nulla adóval szénné tudta keresi magát katázva, és hasonlók. És ha igen? Akkor így kell megszüntetni? Nem. Így semmiképpen sem. A pedagógus sztoriban szintén sokszor zavart, hogy a lényeg helyett - hogy botrányos feltételeket erőltettek rá több százezer magyar munkavállalóra - több szó esett arról, hogy kevesen tiltakoznak, ülnek a seggükön, meg is érdemlik mert nem állnak ki magukért meg hasonlók. Én meg ezzel úgy vagyok, hogy nem. Ezzel a fókuszt veszítjük el, éppen azt veszítjük el, amit szeretnénk. Mert nem a pedikűrös Terike a probléma - mindig, minden rendszerben lesz aki éppen (akár igazságtalanul is) jól jár -, nem is a fülét-farkát behúzó, nem tiltakozó, főnöktől fosó pedagógus, és nem is a JC, mert ezek mindig voltak és lesznek. Vannak abszurdisztánban is meg csokibólvanakerítés országban is. Nekünk nem ez a fontos, hanem az, hogy legyenek elfogadható viszonyok. Azok meg akkor lesznek, ha a Terikék miatt nem veszítjük el a fókuszt.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
 telex.hu/belfold/2023/09/05/tomeg-bevandorlas-valsaghelyzet-hosszabitas-marcius-7

Nevetséges b+
warr_b
figyelj ahany vendegmunkast betelepitenek, meg igaz is lehet.
csebi
De abban mi a veszélyhelyzet az ő szempontjukból? Ők hívják őket 😆
warr_b
tudod az a gyanus ami nem gyanus.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 924 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Nevetséges b+
warr_b
csebi
De abban mi a veszélyhelyzet az ő szempontjukból? Ők hívják őket 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve

Nevetséges b+
warr_b

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 924 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Nevetséges b+

több mint 2 éve
Nálam az tökre elfogadott, ha valaki gazdasági okok miatt szavazott a fideszre. Mindig mondom, hogy van egy pár ember aki jobban él a fidesz éra alatt.
NB2
persze rendben van.
nekem inkabb ezzel van a bajom:

telex.hu/belfold/2023/09/06/alsozsolca-akkumulator-ujrafeldolgozo-uzem-lakossagi-forum-szilagyi-laszlo-andrada-ceg

egy olyan telepulesen ahol 600+ szavazatot kapott a fidesz jeloltje mint a masodik helyen levo, 60%+ zsebelt be, ott hirtelen nem tetszik az a dolog, amit a fidesz igert es teljesit is. nulla felelossegvallalas a sajat dontesert. nyilvan az a megoldas, hogy a ceg embereit kell megverni.
csebi
"az Andrada Kft.-t idén januárban alapították hárommillió forintos tőkével Nagypáliban, majd egy augusztus 21-ei bejegyzéssel tették át a székhelyüket Miskolcra, vagyis egy újonnan létrejött, ismeretlen céget támogat a magyar állam 4,7 milliárd forinttal. "

Gondolom mindenki nagyon meglepődött.
warr_b
meg ezen is:

"Egy alsózsolcai önkormányzati képviselő szerint a szlovén adatbázisban sem találták nyomát a cégnek, ezért azt gondolják, hogy kifejezetten erre az alsózsolcai beruházására hozta létre három magánszemély, akik közül az egyik ráadásul tiszteletbeli konzul itthon."
csebi
Lehet ismered is 😄
warr_b
TB konzuloktol ments meg Uram. sosem volt annak jo vege mikor bmeiknek is bemutattak valaha.

több mint 2 éve
Nálam az tökre elfogadott, ha valaki gazdasági okok miatt szavazott a fideszre. Mindig mondom, hogy van egy pár ember aki jobban él a fidesz éra alatt.
NB2
persze rendben van.

telex.hu/belfold/2023/09/06/alsozsolca-akkumulator-ujrafeldolgozo-uzem-lakossagi-forum-szilagyi-laszlo-andrada-ceg

egy olyan telepulesen ahol 600+ szavazatot kapott a fidesz jeloltje mint a masodik helyen levo, 60%+ zsebelt be, ott hirtelen nem tetszik az a dolog, amit a fidesz igert es teljesit is. nulla felelossegvallalas a sajat dontesert. nyilvan az a megoldas, hogy a ceg embereit kell megverni.
csebi
"az Andrada Kft.-t idén januárban alapították hárommillió forintos tőkével Nagypáliban, majd egy augusztus 21-ei bejegyzéssel tették át a székhelyüket Miskolcra, vagyis egy újonnan létrejött, ismeretlen céget támogat a magyar állam 4,7 milliárd forinttal. "

warr_b
meg ezen is:

"Egy alsózsolcai önkormányzati képviselő szerint a szlovén adatbázisban sem találták nyomát a cégnek, ezért azt gondolják, hogy kifejezetten erre az alsózsolcai beruházására hozta létre három magánszemély, akik közül az egyik ráadásul tiszteletbeli konzul itthon."
csebi
Lehet ismered is 😄

több mint 2 éve
NB2
persze rendben van.

csebi

warr_b
meg ezen is:

több mint 2 éve
 telex.hu/belfold/2023/09/06/retvari-bence-belugyminiszterium-tanarhiany-lemondas-kelet-pesti-tankeruleti-kozpont-z-karpat-daniel

Tessék, károgtok itt, miközben minden rendben, az EU-nál is jobban állunk.

🙄

több mint 2 éve
NB2
persze rendben van.

csebi

több mint 2 éve
NB2
persze rendben van.

több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 409
NB2
már ha annyira jól élnek a fidesznek köszönhetően, hogy megengedhetik a magánkórházat meg a gyerekeiknek a magánsulit.
deyell
En azt kaptam h ha megneznem mennyit koltok az allamiban akkor a magan mar nem is veszes😀
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 229
NB2
már ha annyira jól élnek a fidesznek köszönhetően, hogy megengedhetik a magánkórházat meg a gyerekeiknek a magánsulit.

buhloone mindstate

több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 27 460 — nabege2@yahoo.com
több mint 2 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 175 — Bears & Illinois fan
Beki
peach
Gratulálok!

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 541 — Saturday Night Lights
Ez egy kurva jó interjú!
Amadeus von Dollárbaloldal
Remek szóvicc.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 541 — Saturday Night Lights
Azóta viszont én csak az elhülyülést látom. Jelzőzhetjük persze máshogy is, mondhatjuk, hogy nagyon okos ő, csak nem jön ki a száján meg hasonlók. De én ezzel úgy vagyok, hogy aki másfél évtizedig se leírni nem írja le sehova se elmondani nem mondja el sehol az intellektuálisan értékelhető mondandóját, annak nincs ilyenje.
peterk2005 udvari bolond
A Kósa könyvben megszólalnak olyanok, akikkel beszél, és nem ez derül ki belőle.
Geci, hatalommániás, de intellektuálisan nincs vele semmi probléma. Persze egyszerűbb ezt hinni. De félrevisz, magadat csapod be.
Őszentsége Sobri Jóska
Kósa könyv mint hiteles forrás ami alapján intellektuálist merünk ? 😀
Tucker után léptünk lentebb egy szintet pedig nem volt nagyon magasan a léc.
Toca
???
Mi a gond a Kósa könyvvel?
Vagy a szerzővel?
Mi köze Tuckerhez? Pláne lefele?
Vagy szokás szerint azt se tudod miről írsz, csak kicsit fröcsöghetnéked támadt?
Inkább olvasd el te is, évek óta ajánlgatom, akkor nem csak érzelemvezérelten fogsz tudni megnyilvánulni Orbánról.

Őszentsége Sobri Jóska
Elsőre ránézésre azt hittem, Kósa Lajos írta. Na, azt elolvastam volna intellektuális szempontból.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
Ez egy kurva jó interjú!
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 170 — #NoStress
Végignéztem kicsit felpörgetve, kimondottan jó, tartalmas, szórakoztató beszélgetés volt a Borkai interjú, nem volt unalmas.
Jobb is, hogy leadták az egészet, igaza volt Borkainak, ha nem hagyta, hogy megvágják, így kerek egész.
Marci jól kérdezett, Borkai flottul, gyorsan, értelmesen válaszolt. Pár visszakérdezést kihagyott, de sokszor és jókor megtette, ahogy Marci is elmulasztott pár releváns kérdést, de ez végülis nem ment az interjú rovására.

A sportrész unalmas és túl hosszú volt, mondjuk fárasztásnak elment.
Ahogy Borkai politikába keveredése dettó.
Az Audi-földek ügyében teljesen legitim válaszokat adott Borkai, ahogy a fiáról is, ezek a részek nem adtak semmi pluszt.
A szexhajó ügyet is teljesen jól kezelte Borkai, ott Marci szokása szerint belement a prostitúció=emberkereskedelem moralizálásba, ezt nem kellett volna, Borkai ebben is jól lavírozott, Marci kihagyott sok relevánsabb kérdést, még Pákóra se kérdezett rá. 😊
A korrupciógyanús eseteket is jól kommunikálta, teljesen érthetően, egyenesen. Ha valaki ennyit lát Borkaiból, akkor ezen interjú alapján egy őszinte, nyílt embernek látja.
A lemondásáról is emberi és valid módon beszélt, hogy nem bírta a nyomást, és kb. ennyi, párat odaszúrt a Fidesznek, Kósa Lajosnak, de nem merült bele a személyes sérelmeinek részletes taglalásába, ott nyilván nem adott ki sok infót, a barátai mellett végig kiállt.
Kokainfogyasztást egyértelműen tagadta, Marci se erőltette nagyon helyesen (ugye erre semmi bizonyíték nincs).
Mondott még Borkai pár érdekes és elgondolkoztató sztorit, beszélt a GYAC-ról, az újraindulásáról, Dézsiről, a MOB-elnökségről, az úszókról, olimpiáról, de azok nem osztanak, nem szoroznak, levezetésnek elmentek.

Összegezve: mondta amit gondolt, ahogy tudta, logikus, koherens gondolatokat fogalmazott meg, nem beszélt se félre, nem mentegetőzött, nem nyekegett, nem makogott, mindent összevetve szerintem egyértelműen jól jött ki belőle, Marci is jól tolta, szép tablót festett fel a posztmodern magyar rögvalóságról, én morális kérdésekbe nem folyok bele, fasza kontent lett.

Holnap letolom, de anélkül, hogy egy másodpercet hallottam volna belőle, állítom, hogy ez politikai hiba volt Borkai részéről. 6 órát egy profi politikus is nagyon nagyon nehezen tud koncentrált lenni egy Gulyás-féle politikai interjúban, nemhogy egy félhülye, alkesz ex-sportoló (elnézést minden nem félhülye sportolótól). Szerintem itt egy Fegyőr-féle buktát fogunk más szempontból ugyan, de végignézni.
MC12
Nekem is ez volt a prekoncepcióm, de nem igazolódott.
Nem lett hiba az interjú, meg tudta mutatni az emberi oldalát, egyszerűen, érthetően beszélt, el is érzékenyült, szerintem teljesen jól jött ki belőle.
Végig összeszedett, penge és koncentrált volt (se elszólás, se "ezt vágjuk ki", fejből rengeteg évszám és adat), de végülis exsportoló. 😊 Meg ugye egy testületi ülés is simán lehet 5-8 óra, jól bírta.
Borkai nem hülye, csak "régi vágású" politikus, lehet szarember meg alkesz, de Marcinál érdekes módon inkább tűnt szimpatikusnak, mint nem.
Nem volt ez semennyire se bukta, jól tette, hogy bement, jól jött ki belőle.