NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
1 297
88
19 órától, ARENA4
Politika
47 feliratkozó
több mint 2 éve
JéBé
7 091
Energiavalsag van, 6-7x ar, lenyilatkozzuk hogy le kell valni a gazrol DE sikerul egyedulikent nemmel szavazni. Anyam...
több mint 2 éve
közben meg nálunk az a mondás, hogy ha nem vagy éppen meetingen akkor nem is dolgozol 😊0 munkaRégi multis bölcsesség, hogy ha nem akarsz dolgozni/dönteni, szervezz egy meetinget. Még jobb, ha egyből projekt is lesz belőle, minél gyakoribb státusz meetingekkel. 😊Az államigazgatásban ezeket hívják bizottságnak, munkacsoportnak, albizottságnak és tanácsnak 😊 rengeteg ülés, jegyzőkönyv és leirat. Összefoglaló. Emlékeztető. Beszámoló.
telex.hu/belfold/2022/07/26/most-mar-vedelmi-tanacsunk-is-van-termeszetesen-orban-viktor-vezeti
somoskovig
MC12
Amadeus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Mikey
18 948
De hát valamivel el kell adni hogy csinálnak is valamit a fizetésért és nem a semmire kapják.Régi multis bölcsesség, hogy ha nem akarsz dolgozni/dönteni, szervezz egy meetinget. Még jobb, ha egyből projekt is lesz belőle, minél gyakoribb státusz meetingekkel. 😊Ez nemcsak régi multis bölcsesség, ez nagyon régi (protestáns) egyházi bölcsesség, ha azt akarod ne történjen semmi, alakíts bizottságokat 😛 😀 😊
telex.hu/belfold/2022/07/26/most-mar-vedelmi-tanacsunk-is-van-termeszetesen-orban-viktor-vezeti
somoskovig
Ettől vagyok egyébként kiakadva, én egy feladatorientált ember (vezető vagyok), ha dolog van arra üljünk össze, beszéljük meg és hajrá, aki részt akar vagy kell benne vennie, vegyen részt...de a bizottságosdinak/meetingeléseknek stb soha nem láttam értelmét, csak azrt, hogy legyen...ha együtt akarunk lenni legyünk, de az megy "bizottság" nélkül is....
dande2
több mint 2 éve
Régi multis bölcsesség, hogy ha nem akarsz dolgozni/dönteni, szervezz egy meetinget. Még jobb, ha egyből projekt is lesz belőle, minél gyakoribb státusz meetingekkel. 😊Ez nemcsak régi multis bölcsesség, ez nagyon régi (protestáns) egyházi bölcsesség, ha azt akarod ne történjen semmi, alakíts bizottságokat 😛 😀 😊
somoskovig
Ettől vagyok egyébként kiakadva, én egy feladatorientált ember (vezető vagyok), ha dolog van arra üljünk össze, beszéljük meg és hajrá, aki részt akar vagy kell benne vennie, vegyen részt...de a bizottságosdinak/meetingeléseknek stb soha nem láttam értelmét, csak azrt, hogy legyen...ha együtt akarunk lenni legyünk, de az megy "bizottság" nélkül is....
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 085
Jepp, a vége az lesz, hogy teljesen elpárolog az orosz gáz Európából. 1-2 elbaszott helyen marad, mint amilyen mi is vagyunk, de érdemi befolyásuk nem marad a kontinensen. Mehetnek alkudozni micimackóhoz.Németország és ezzel az EU előtt is két út áll. Hagyja, hogy eluralkodjon rajta az orosz terror, átengedi a sorsa irányítását a véletlennek és Putyin szeszélyének, ami aztán hosszú és keserves agóniába fordul, annak pedig ritkán van jó vége. Ez a vég jelenleg pedig Európa káoszba fordulása.Zsellértelkes VrijAz írás nyitott kapukat dönget. A szankciók bejelentése után pár nappal egyértelmű volt már, hogy Európa úgy döntött, hogy megszabadul az orosz energiafüggőségtől, kerül amibe kerül. Szép volt, jó volt, olcsó volt, de kiderült, hogy az olcsó a végén drágább.
Szóval az írás öt hónapot késett. A felvetett kérdéseire megvan a válasz, mégpedig egyértelműen, azokra már nem kell választ adni. Manapság egyszerűen az zajlik, hogy mindenki próbálja az átmeneti időben a veszteségeit minimalizálni.
peterk2005 udvari bolond
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Németország és ezzel az EU előtt is két út áll. Hagyja, hogy eluralkodjon rajta az orosz terror, átengedi a sorsa irányítását a véletlennek és Putyin szeszélyének, ami aztán hosszú és keserves agóniába fordul, annak pedig ritkán van jó vége. Ez a vég jelenleg pedig Európa káoszba fordulása.Zsellértelkes VrijAz írás nyitott kapukat dönget. A szankciók bejelentése után pár nappal egyértelmű volt már, hogy Európa úgy döntött, hogy megszabadul az orosz energiafüggőségtől, kerül amibe kerül. Szép volt, jó volt, olcsó volt, de kiderült, hogy az olcsó a végén drágább.
Szóval az írás öt hónapot késett. A felvetett kérdéseire megvan a válasz, mégpedig egyértelműen, azokra már nem kell választ adni. Manapság egyszerűen az zajlik, hogy mindenki próbálja az átmeneti időben a veszteségeit minimalizálni.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 085
0 munkaRégi multis bölcsesség, hogy ha nem akarsz dolgozni/dönteni, szervezz egy meetinget. Még jobb, ha egyből projekt is lesz belőle, minél gyakoribb státusz meetingekkel. 😊Az államigazgatásban ezeket hívják bizottságnak, munkacsoportnak, albizottságnak és tanácsnak 😊 rengeteg ülés, jegyzőkönyv és leirat. Összefoglaló. Emlékeztető. Beszámoló.
somoskovig
MC12
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
MC12
6 502
Régi multis bölcsesség, hogy ha nem akarsz dolgozni/dönteni, szervezz egy meetinget. Még jobb, ha egyből projekt is lesz belőle, minél gyakoribb státusz meetingekkel. 😊Az államigazgatásban ezeket hívják bizottságnak, munkacsoportnak, albizottságnak és tanácsnak 😊 rengeteg ülés, jegyzőkönyv és leirat. Összefoglaló. Emlékeztető. Beszámoló.
somoskovig
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 111
Régi multis bölcsesség, hogy ha nem akarsz dolgozni/dönteni, szervezz egy meetinget. Még jobb, ha egyből projekt is lesz belőle, minél gyakoribb státusz meetingekkel. 😊Jajj, ez a szervezzünk meetingeket a halálom.
somoskovig
Egyik része az, amikor tök feleslegesen raboljuk egymás idejét, a másik meg amire nem hívnak be, de kvázi nálam van az infó, hogy mi hogyan kivitelezhető...
több mint 2 éve
Régi multis bölcsesség, hogy ha nem akarsz dolgozni/dönteni, szervezz egy meetinget. Még jobb, ha egyből projekt is lesz belőle, minél gyakoribb státusz meetingekkel. 😊telex.hu/belfold/2022/07/26/most-mar-vedelmi-tanacsunk-is-van-termeszetesen-orban-viktor-vezeti
több mint 2 éve
Zseniális.Lassan mondom, hogy mindenki megértse: kul-túr-kampf
telex.hu/kulfold/2022/07/26/a-meleghazassag-ellen-voksolt-majd-elment-meleg-fia-eskuvojere
Mikey
Jobb és bal a posztmodernben már egy és ugyanaz, a milliónyi, milliárdnyi hülye meg benyeli az elcsatornázást a tényleges problémákról
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=xTjrvYemsgg
több mint 2 éve
ha ketten csinálnák az ötből, akkor átmenne az érvelésedA körbetáncolás azt sugallja, hogy egyfajta elragadottsággal, szervilizmussal, stb. viszonyulnak hozzá, miközben itt egy sima idétlenkedést rögzített a kamera.akkor mi történik? mert én nem értem. pártállástól függetlenül sem.Nem táncolják körbe.szóval nem táncolnak körülötte?A hétvége legnagyobb kiralyarol meg se emlékeztek???Már értem miért fakenewsozza pl. Szánthó a Telexet.
telex.hu/zacc/2022/07/25/korbetancoltak-a-noi-polgarmesterei-a-helyi-fideszes-orszaggyulesi-kepviselot
😊
somoskovig
Teljesen más történik, mint amit a cím sugall, ez nem "körbetáncolás", csak egy aranyos idétlenkedés, bénácska cukiskodás.
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
(fejtsd ki kérlek mitől aranyos idétlenkedés? és ne feledd, hogy alá-fölé rendelt viszony van a férfi és a nők között, még ha nem is direkt, de közvetett értelemben mindenképp)
rva
Őszentsége Sobri Jóska
de kivétel nélkül mindegyik? idétlenkedik?
őszintén remélem, hogy ezt te sem hiszed el mélyen belül.
több mint 2 éve
Mikey
18 948
Zseniális.telex.hu/kulfold/2022/07/26/a-meleghazassag-ellen-voksolt-majd-elment-meleg-fia-eskuvojere
több mint 2 éve
mert a polgármesterek a helyi fideszes képviselőhöz nem szervilizmussal fordulnak ugye?A körbetáncolás azt sugallja, hogy egyfajta elragadottsággal, szervilizmussal, stb. viszonyulnak hozzá, miközben itt egy sima idétlenkedést rögzített a kamera.akkor mi történik? mert én nem értem. pártállástól függetlenül sem.Nem táncolják körbe.szóval nem táncolnak körülötte?A hétvége legnagyobb kiralyarol meg se emlékeztek???Már értem miért fakenewsozza pl. Szánthó a Telexet.
telex.hu/zacc/2022/07/25/korbetancoltak-a-noi-polgarmesterei-a-helyi-fideszes-orszaggyulesi-kepviselot
😊
somoskovig
Teljesen más történik, mint amit a cím sugall, ez nem "körbetáncolás", csak egy aranyos idétlenkedés, bénácska cukiskodás.
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
(fejtsd ki kérlek mitől aranyos idétlenkedés? és ne feledd, hogy alá-fölé rendelt viszony van a férfi és a nők között, még ha nem is direkt, de közvetett értelemben mindenképp)
rva
Őszentsége Sobri Jóska
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Szerdától ismét csökkenti a Gazprom a gázszállításokat a karbantartás után nemrégiben újraindított Nord Stream 1 vezetéken, ezúttal a kapacitás 20%-kára.Ezt a játékot az oroszok még nagyon sokáig tudják csinálni, kicsit elzárják, aztán megnyitják, megint elzárják, kicsit csökkentenek a szállított mennyiségen. A német politika semmit nem tud kezdeni ezzel a helyzettel, a félelem teljesen megbénítja az ország döntéshozatalát és ezáltal az EU-t is. Ez pedig pontosan az, amit az oroszok el akarnak érni.
Putyin rezüméjében számtalan ilyen eset van, Európa mégis képtelen megérteni, hogy mi történik. A Kreml fenntartja a látszatot, mintha adna esélyt a diplomáciai rendezésre, megy az idő, úgy tűnik mintha sikerülne közelíteni az álláspontokat, majd pedig az oroszok egyszerűen felrúgják vagy újrakeretezik a megállapodást, másokat hibáztatnak, vagy új igényekkel állnak elő. A játszma pedig kezdődik elölről.
Az európai politika a megegyezésre van berendezkedve. Azon az alapelven nyugszik, hogy ha vannak is viták, nézeteltérések és problémák, a végén úgyis sikerül találni kompromisszumot, amivel valamilyen formában mindenki elégedett lehet, az élet pedig megy tovább.
Oroszország nem így működik. Ők addig nyomják amíg el nem érik a céljukat, vagy pedig világosan kijelölik nekik a határokat, amit ha átlépnek akkor annak a költségét már nem érdemes megfizetni. Ha azonban azt látják, hogy az amit tesznek félelmet és zavart kelt, ráadásul nem is fizetnek érte túl nagy árat akkor tovább csinálják. Még erőszakosabban és még durvábban. Az orosz birodalmi mentalitás pedig mindig is megengedte a nagyarányú veszteségek elviselését...
Az európai keretrendszerben a németeknek, mint a legnagyobb gazdasági erővel bíró országnak, azért mindig is mélyebb volt a hangja. Az EU-n belül ez most visszaüt, mert Scholz reputációja a nullába tart, Von der Leyen pedig továbbra is úgy viselkedik, mintha még mindig Németország fújná a passzátszelet. Semmit nem tanult abból, ahogy belefutott a késbe Orbánnal az előkészítetlenül bejelentett olajembargóval, most ugyanolyan hirtelen jelentette be a 15%-os gázfogyasztás csökkentési kérést is. A német költségvetési aszkétizmus sérthetetlenségével korábban megcsuklóztatott tagállamok pedig jelezték is, hogy köszi, csökkentsétek ti a fogyasztásotokat, ti szívtátok rá magatokat az orosz gázdrogra, menjetek egyedül a detoxba.
Ez pedig valójában jó hír. Azt jelzi, hogy az EU országainak jelentős része csont nélkül elviseli, ha nem jön több orosz gáz, vagyis az EU fagyhaláláról szóló putyinista ujjongás egyszerű frusztrált vágyálom. Mint fentebb említettük, Európa ettől függetlenül a megegyezésen alapszik, így itt a kérdés nagyrészt már csak arra redukálódott le, hogy Németországnak mennyibe fog kerülni a merkeli politika korszakos ostobasága. Ne legyen kétségünk: irgalmatlanul sokba.
Ez az ár pedig az idő előrehaladtával egyre magasabb lesz. Oroszország deklarált célja ugyanis a nyugati világrend megbontása. A németek ezt nem úszhatják meg annyival, hogy kicsit sunnyogunk, aztán majd minden megy tovább mint régen, fehér-kék-vörös unikornisok táncolnak majd a fekete-vörös-sárgákkal az égen és nászukból Mercedesek potyognak a világra.
Az oroszok a gázcsapokkal teljes bizonytalanságban tartják a német ipart, a bizonytalanságnál pedig semmi sem pusztítóbb. Annál még a biztos rossz is jobb lehetőség, mert akkor legalább lehet tudni mi következik és fel lehet rá készülni.
Németország és ezzel az EU előtt is két út áll. Hagyja, hogy eluralkodjon rajta az orosz terror, átengedi a sorsa irányítását a véletlennek és Putyin szeszélyének, ami aztán hosszú és keserves agóniába fordul, annak pedig ritkán van jó vége. Ez a vég jelenleg pedig Európa káoszba fordulása.
A másik út, hogy belátja, ez ennyi volt, benéztük és ezt adta ki, majd lerázza a félelmet, leírja a veszteséget, továbblép és felkészül az orosz energiaszállítások teljes megszűnésére. Kegyetlen lesz és fájdalmas, de visszanyeri a cselekvőképességét és a probléma megoldására fókuszálhat.
Olaf Scholznak ajánljuk a Dűne olvasgatását:
"A félelem az elme gyilkosa. A félelem kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel. Hagyom, hogy áthatoljon rajtam, fölöttem. És amikor mögöttem van, utána fordítom belső tekintetem, követem az útját. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam."
Vagy a lemondást.
www.facebook.com/kardblog/photos/a.363849453689685/7593460274061864/
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Én érteni vélem. Van egy kormányhivatalnok, aki nem érti, hogy a nőnemű hivatali alárendeltjeit maga körül táncoltatni egy parasztság. És van tíz nőnemű polgármester, akik nem értik, hogy amikor a kormány hivatalnok maga körül megtáncoltatja őket, akkor tárgyként vannak kezelve.akkor mi történik? mert én nem értem. pártállástól függetlenül sem.Nem táncolják körbe.szóval nem táncolnak körülötte?A hétvége legnagyobb kiralyarol meg se emlékeztek???Már értem miért fakenewsozza pl. Szánthó a Telexet.
😊
somoskovig
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
rva
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Akkor a politikával kapcsolatban kimondhatjuk, hogy nincs objektív tájékoztatás? Úgy értem, hogy fogalmilag lehet, hogy van, de senki nem műveli? (A nagyon elvi részletekbe inkább ne menjünk bele. Arra gondolok, hogy vajon létezhet-e, hogy az információra nem igaz Schrodinger macskája. Maradjunk csak a praktikum szintjén.)Te is csak politikára, közéletre gondolsz.Ez érdekel.De, létezik objektív tájékoztatás.Arra érv, vagy inkább ahhoz egy adalék, hogy miért fakenewsozza egy Szánthó a Telexet.Dehát objektív tájékoztatás de facto nem is létezik. Ergo mindenki fakenews nem?
Mert ez a cikk így, ezzel a címadással, attitűddel, videóval minden csak nem objektív tájékoztatás.
Őszentsége Sobri Jóska
Földnélküli bobi0092
Őszentsége Sobri Jóska
És az hogy néz ki?
Mert, ha már két hírt sorba kell rakni, hogy melyiket adod le előbb, akkor bizony a szerkesztőn múlik hogy rendezi azokat.
gabokocka
A tájekoztatás információátadás.
Az pedig egzakt szempontok alapján lehet objektív.
A politika az szubjektív, a politikai kommunikáció természete miatt.
Például ha ír valaki a Webb űrtávcsőről az objektíven megítélhető mennyire valós, informatív, és lehetséges ezt objektíven kimaxolni.
Ha mondjuk egy hídfoglalós Kata-tüntetesről ír valaki publicisztikát, az szubjektív, ha hírként csak tárgyilagosan leírja amit tapasztal a helyszínen, az törekedhet az objektivitásra, de attól még jelen lesz a szubjektív megfigyelő nézőpontja.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Azért írták, hogy a H 36, mert most éppen annyi (szerintem). Nyári időszakban megegyezik az A1 árával. Félreérthető, de biztos vagyok benne, hogy a 36 az a mostani nyári ár, és télen olcsóbb lesz.Úgy értettem, hogy az eddigi 23-ról emelik fel 36-ra korlátlanul. Ettől még nem lesz A1, mert korlátlan. Én legalábbis a legtöbb cikkben ezt olvastam, pl.: 24.hu/fn/gazdasag/2022/07/21/rezsicsokkentes-csokkentese-aram-gaz-atlagfogyasztas-felett-fizetendo-magyar-kozlony/Nem emelték fel. Október és április között olcsóbb továbbra is. Ettől H tarifa, különben A1-nek hívnák. 😊 - bár ilyen logikát ne feltétlenül keressünk a szabályokban, szóval igazad van, akár lehetne fixen 36 is. 😊 (De nem annyi, legalábbis ha az E.ON jól tudja, tőlük érdeklődtem meg.)Akkor jól gondoltam, köszi. Annyi, hogy a H-t azt felemelték fixen 36-ra.A limit óránként van. Tehát A1-ből és B-ből is elmehet a limitig. A H-n pedig nincs limit, az továbbra is maradt úgy, ahogy eddig. Korlátlanul. (október és április között olcsóbban - huszonvalamennyiért -, nyári időszakban pedig az A1 - nem emelt - áráért.)Kicsit lemaradtam most a topikkal, lehet volt is róla már szó, akkor bocsi.Én úgy értelmezem, hogy a havi összes fogyasztásod lehet 241 kW, mert az összmagyar átlag ennyi, és az mindegy, hogy azon belül hogyan oszlik meg.
Ha a villany nálunk 3 órából áll (sima nappali, vezérelt, H-tarifa), akkor a limiteket hogyan kell értelmezni? Mivel nem egyformán változnak az árak ezért ez nem egyértelmű számomra.
Limit előtt és után ugye így néznek ki a számok:
A1 36 --> 70
Vezérelt 23 --> 63
H-tarifa fixen 36
Igazából a kérdésnél az A1 és a vezérelt releváns. Itt akkor a két órán külön-külön el lehet érni a limitet és utána számlázzák az emelt árakat? Vagy ha nem akkor valaki világosítson fel, hogy lehet a kettőt elkülöníteni 😀
dugo93
Willie Parker
peterk2005 udvari bolond
dugo93
peterk2005 udvari bolond
vagy
www.napi.hu/magyar-gazdasag/rendelet-rezsi-kozlony-aram-gaz.756529.html
De örülnék, ha neked lenne igazad és maradna 23.
dugo93
több mint 2 éve
vm.tiktok.com/ZMNXFMYFS/?k=1Nem kell megijedni, értelmes TikTok tartalom (azonnali.hu)
több mint 2 éve
ezméjutotteszembem.youtube.com/watch?v=NxHRD8lvXDs
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 428
Orbán Balázs azért lesz jó, mert a 2026-ban majd kikiáltandó Orbániát nem kell majd újra átnevezni, sőt kis csúsztatással a királyi dinasztiába is befér mint trónörökös.amúgy szerintetek köv ciklusban már lázárt inditják, vagy lehúz még egyet viktor?kövi ciklust még OV viszi 2030ig. de aztán alakulhat úgy a nemzetközi helyzet, hogy azután is ő viszi.
Kúrfürst briareos
utódot nem jósolnék még, mert messze van. hacsak az a szép nagy hasa nem viszi el. akkor jelenleg én Lázárt mondanám, de később még bki lehet. második tippem jelenleg Szijjártó. de ahogy megyünk előre, és függően attól, hogy Orbán Balázs hogyan fejlődik tovább, lehet surranópályás. annyi, hogy neki sosem volt igazi pártbéli beágyazottsága, ami még visszaüthet. de intellektuálisan magasan a többiek felé nő.
Nemzetes és vitézlő csebi
több mint 2 éve
Ayahuasca szeánsz volt...akkor mi történik? mert én nem értem. pártállástól függetlenül sem.Nem táncolják körbe.szóval nem táncolnak körülötte?A hétvége legnagyobb kiralyarol meg se emlékeztek???Már értem miért fakenewsozza pl. Szánthó a Telexet.
😊
somoskovig
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
rva
több mint 2 éve
A körbetáncolás azt sugallja, hogy egyfajta elragadottsággal, szervilizmussal, stb. viszonyulnak hozzá, miközben itt egy sima idétlenkedést rögzített a kamera.akkor mi történik? mert én nem értem. pártállástól függetlenül sem.Nem táncolják körbe.szóval nem táncolnak körülötte?A hétvége legnagyobb kiralyarol meg se emlékeztek???Már értem miért fakenewsozza pl. Szánthó a Telexet.
😊
somoskovig
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
rva
több mint 2 éve
akkor mi történik? mert én nem értem. pártállástól függetlenül sem.Nem táncolják körbe.szóval nem táncolnak körülötte?A hétvége legnagyobb kiralyarol meg se emlékeztek???Már értem miért fakenewsozza pl. Szánthó a Telexet.
😊
somoskovig
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: rva