Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
Nem kurva mindegy, hogy ki, kivel, miért és hová vonul?Nem!
Na ugye.
Amadeus von Dollárbaloldal
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
nekem ez volt az első pride-om.szerintem mostmár tényleg az a cél, hogy bárki aki kimegy, azt lássa, hogy az itt jelenlevők ugyanolyan emberek, mint bárki más és nem azok a gyerekeket megrontó, átoperáló démonhadsereg, ami a csapból is folyik. ja, volt pár extravagáns megjelenésű arc, de ha ezt te nem tudod elmagyarázni a gyerekednek, hogy ez hogy és miért van, esetleg visszafordulni az első 100 szivárványos zászló nem elég intő jel, az egy picit inkább már a te bajod.
felesleges azon sírni, hogy kaptak egy napot hogy sétálhassanak szabadon a városban zene kíséretében. a legjobb része, hogy mindenki mosolyog mindenkire és nem úgy általában bárgyún, bebaszva, mint itthon az általában szokás. tényleg, ezek az emberek boldogok voltak, hogy itt egy nagy tömeg és mindenki az elfogadásra, egyéni szabadságot hirdette.
az is tuti, hogy ilyen melegben nem megyek ki mégegyszer, mert embertelen a flaszteren ennyi ember között órákig totyogni, a szervezők szerezhetnének egy vizes szponzort ilyen esetekre.
ps. a fő hangszórókból hogy nem hangzott el lady gaga - born this way száma kb 5 percenként az égbekiáltó bűn 😀
@nagylaza sajnos nem láttalak 😕
Szerkesztette: Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Nem kurva mindegy, hogy ki, kivel, miért és hová vonul?Na ugye.
több mint 2 éve
Hanem az, hogy Puzsér szakácskönyvet adott ki. 😀az nem "régi" már?
peterk2005 udvari bolond
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Így van. Erről szólnak. Emiatt nem egy tóparti nyári buli, hanem valamivel több annál. Akkor is, ha még a résztvevők zóme is csak egy bulinak tekinti.Szóval ennek oka van. És amíg oka van, addig ezek a viták nem az elfogadásról szólnak.amíg hiszti van abból hogy pride van
peterk2005 udvari bolond
addig van értelme csinálni
Negritis, a vajda
Amúgy nem ez volt a nap híre, ha nem tudnátok. Hanem az, hogy Puzsér szakácskönyvet adott ki. 😀
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Szóval ennek oka van. És amíg oka van, addig ezek a viták nem az elfogadásról szólnak.amíg hiszti van abból hogy pride van
peterk2005 udvari bolond
addig van értelme csinálni
több mint 2 éve
Ez nem az elfogadásról szól. Nap, mint nap ütközünk bele kellemes és kellemetlen dolgokba amikor kimegyünk valahova. Lehet az egy sima idióta sofőr a mellettünk levő autóban, egy merevrészeg patkány büdös polgártárs a metróban, satöbbi. A nyári bulik is lehetnek ilyenek. A sziget is sokakat zavar mert az is hangos, és vannak akik a környéken aludnának. Meg a sound is. És ott is vannak mindenféle alakok.Húh, ez kezd szint alatti lenni. A kérdés az volt, hogy "minek kell vonulgatni". Erre válaszoltam. A Pride amúgy az elfogadásról szól, a Kitörés a náci-nyilas csapatok dicsőítéséről. Egyáltalán hogyan jutott eszedbe párhuzamot vonni a kettő között? Ha már itt tartunk: rendben, túrázzanak, de szigorúan csak a négy fal között.A minek kell vonulgatnira az a válasz, hogy hát mert szeretnének? Ez kicsit messzire vezet, csak ezért vontam párhuzamot egy ellenponttal.
nagylaza, főpohárnok
Azt mondod a Pride az elfogadásról szól, de azt valahogy nem akarod elfogadni, ha valakinek nem tetszik a Pride vagy a vonulgatás, esetleg hogy tangás férfiakat lát a ligetben a gyereke 😉
Amúgy a magam részéről leszarom a Pride-ot, tőlem vonuljanak ahányan akarnak, engem nem zavar, ilyen kánikulában ki nem teszem a lábam 😁
warr_b
Namost oka van annak, hogy a sok közül éppen a pride - és mindketten fel tudjuk még sorolni, hogy milyen másik - események kapcsán jön elő emberekből, hogy kipostolják a csalódásukat, hogy ezt vagy azt a gyereknek is látnia kellett miközben arra sétáltak. Nem szoktam látni pl. arról postokat, hogy ment haza a gyerekkel a metrón és egy nagyhangú fiatalokból álló társaság emberttelenül trágár módon beszélve szórakozott ugyanabban a kocsiban, és mindezt a gyereknek át kellett élnie. Valahogy ilyenkor tudnak vállat vonni a pógárok és nem aggódni azon, hogy a gyerek esetleg eltanulja vagy nem tud miatta majd aludni.
Szóval ennek oka van. És amíg oka van, addig ezek a viták nem az elfogadásról szólnak.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Nem vonulnak 2010 óta de ez ne zavarjon össze. Egyébként viszonylag nagy átfedés volt a két rendezvény közönsége között.Bezzeg egy jó Budapest Parádé félmeztelen csajokkal vagy pasikkal, az az igazi, azok vonulhatnak.Ez a lényeg, hogy nem ugyanúgy. Egy kiöltözött magyar drag, transz, meleg akármi az égvilágon semmit nem ért, érez, abból amit az angol, a spanyol nopláne egy amerikai lmbtq érez - csupán átvette a külsőségeket. Nekik Stonewall egy régi, messzi sztori ahol a kisebbség felállt és erőszakkal, ellenállással elérte amit akart. Fizikai, pénzügyi és személyes áldozatokat hoztak azok akik akkor ezt végigcsináltak.me nem tudod mér vanNem szarnak rá.Szerintem csak az ellenkezőjét váltják ki azzal hogy ilyen ruhában vonulgatnak. Pont hogy a társadalom többsége emiatt nem fogja elfogadni őketvan egy rossz hírem, szarnak rá
kapitnono
Gróf de sutianap
Kampman
1969 Stonewall riot, 5 napig kitartottak a NYPD ellen grinicsvilidzsben
a queer-ek felálltak a rendőr falanx ellen, azt csinaltak a egy kickline-t, amit kankánnak hívnak kultúrorszagba
ott eldőlt, hogy a homofil mozgalmat elemésztették a dragqueenek 😎
nos tehat egy harci eseményre emlékezik ugyanúgy mint minden ír/angol vonulgatás
a pottyantós budiból masztak föl neccharisnyában, naná bazmeg hogy kipattintya magát hadd nézzenek a népek....
Gróf de sutianap
Na, a magyar lmbtq közösség semmi ilyesmit nem csinált uszkve 30 éve. Sose állt ki magáért, egymásért vagy más kissebbségekért. A budapesti melegek semmilyen közösséget nem érztek a balmazújvárosi melegekkel. Jó magyar módi szerint az lmbtq szervezetek fragmentáltak és egymással gyűlöletes viszonyt ápolók voltak. Nem véletlen, hogy a pride 2013/14 előtt a legtöbb családos ember számára, akiknek nem volt meleg kötődése, csak mondjuk érdekelte volna a dolog, vállalhatatlan volt. Mivel ezt kisajátította a HT-nak meg a Labrisznak egy szélsőséges ága, akik szerint nemhogy mindent lehet, hanem mindent bele is kell nyomni a többségi társadalom arcába, frontálisan, ha lehet, a legnagyobb kijelzőn. Aztán csodálkoztak, hogy a társadalmi elfogadottság meg nem nőtt. Csak az nem jár. Azt Stonewallnál is kiharcolták. Teccettek volna riotot csinálni, ha így jobban tetszik 😊
Ez változott akkor, amikor a multik beszálltak ‘14 körül és megmondták, hogy lesz pénz, aranyeső yuccában meg nyugalom a rendezvényen, a Google-től a JP Morgan-ig, csak ezt a látvány-buzulást tessék szépen abbahagyni. Csináljanak érzékenyitő sátrakat, vonják be az érintettek családjait, edukáljanak a rendezvényen stb. Láss csodát, a résztvevők száma évről évre nő, a családok is jönnek kifele, haverok, buli, Fanta. Amit kapitnono, látott, hál istennek az a kivétel, nem az átlag. És ez jól van így.
MC12
Különben is, ahogy Virág elvtárs mondta: Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!
Lúdas Solymi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
nem figyeltél, a stonewallnál dőlt el, hogy az érzékenyítős ugyanojanvagyokmintte megsefogjuk egymáskezét homofil- csoport elhasaltEz a lényeg, hogy nem ugyanúgy. Egy kiöltözött magyar drag, transz, meleg akármi az égvilágon semmit nem ért, érez, abból amit az angol, a spanyol nopláne egy amerikai lmbtq érez - csupán átvette a külsőségeket. Nekik Stonewall egy régi, messzi sztori ahol a kisebbség felállt és erőszakkal, ellenállással elérte amit akart. Fizikai, pénzügyi és személyes áldozatokat hoztak azok akik akkor ezt végigcsináltak.me nem tudod mér vanNem szarnak rá.Szerintem csak az ellenkezőjét váltják ki azzal hogy ilyen ruhában vonulgatnak. Pont hogy a társadalom többsége emiatt nem fogja elfogadni őketvan egy rossz hírem, szarnak rá
kapitnono
Gróf de sutianap
Kampman
a queer-ek felálltak a rendőr falanx ellen, azt csinaltak a egy kickline-t, amit kankánnak hívnak kultúrorszagba
nos tehat egy harci eseményre emlékezik ugyanúgy mint minden ír/angol vonulgatás
a pottyantós budiból masztak föl neccharisnyában, naná bazmeg hogy kipattintya magát hadd nézzenek a népek....
Gróf de sutianap
Na, a magyar lmbtq közösség semmi ilyesmit nem csinált uszkve 30 éve. Sose állt ki magáért, egymásért vagy más kissebbségekért. A budapesti melegek semmilyen közösséget nem érztek a balmazújvárosi melegekkel. Jó magyar módi szerint az lmbtq szervezetek fragmentáltak és egymással gyűlöletes viszonyt ápolók voltak. Nem véletlen, hogy a pride 2013/14 előtt a legtöbb családos ember számára, akiknek nem volt meleg kötődése, csak mondjuk érdekelte volna a dolog, vállalhatatlan volt. Mivel ezt kisajátította a HT-nak meg a Labrisznak egy szélsőséges ága, akik szerint nemhogy mindent lehet, hanem mindent bele is kell nyomni a többségi társadalom arcába, frontálisan, ha lehet, a legnagyobb kijelzőn. Aztán csodálkoztak, hogy a társadalmi elfogadottság meg nem nőtt. Csak az nem jár. Azt Stonewallnál is kiharcolták. Teccettek volna riotot csinálni, ha így jobban tetszik 😊
Ez változott akkor, amikor a multik beszálltak ‘14 körül és megmondták, hogy lesz pénz, aranyeső yuccában meg nyugalom a rendezvényen, a Google-től a JP Morgan-ig, csak ezt a látvány-buzulást tessék szépen abbahagyni. Csináljanak érzékenyitő sátrakat, vonják be az érintettek családjait, edukáljanak a rendezvényen stb. Láss csodát, a résztvevők száma évről évre nő, a családok is jönnek kifele, haverok, buli, Fanta. Amit kapitnono, látott, hál istennek az a kivétel, nem az átlag. És ez jól van így.
MC12
a stonewall maga egy rejtői regény - a GLA fölvette a kesztyűt s lenyomták a prűdöket - buzi vagyok de mijen, a rémálmaid buzija, a pride aztán lenyom mindent, a leszbofeministakat is, egyszerű kamionosokéskurvák buli lesz: buzi vagyok, de mijen, a rémálmaid buzija...
punxnotded

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Bezzeg egy jó Budapest Parádé félmeztelen csajokkal vagy pasikkal, az az igazi, azok vonulhatnak.Ez a lényeg, hogy nem ugyanúgy. Egy kiöltözött magyar drag, transz, meleg akármi az égvilágon semmit nem ért, érez, abból amit az angol, a spanyol nopláne egy amerikai lmbtq érez - csupán átvette a külsőségeket. Nekik Stonewall egy régi, messzi sztori ahol a kisebbség felállt és erőszakkal, ellenállással elérte amit akart. Fizikai, pénzügyi és személyes áldozatokat hoztak azok akik akkor ezt végigcsináltak.me nem tudod mér vanNem szarnak rá.Szerintem csak az ellenkezőjét váltják ki azzal hogy ilyen ruhában vonulgatnak. Pont hogy a társadalom többsége emiatt nem fogja elfogadni őketvan egy rossz hírem, szarnak rá
kapitnono
Gróf de sutianap
Kampman
Gróf de sutianap
MC12
Különben is, ahogy Virág elvtárs mondta: Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!
több mint 2 éve
Ez a lényeg, hogy nem ugyanúgy. Egy kiöltözött magyar drag, transz, meleg akármi az égvilágon semmit nem ért, érez, abból amit az angol, a spanyol nopláne egy amerikai lmbtq érez - csupán átvette a külsőségeket. Nekik Stonewall egy régi, messzi sztori ahol a kisebbség felállt és erőszakkal, ellenállással elérte amit akart. Fizikai, pénzügyi és személyes áldozatokat hoztak azok akik akkor ezt végigcsináltak.me nem tudod mér vanNem szarnak rá.Szerintem csak az ellenkezőjét váltják ki azzal hogy ilyen ruhában vonulgatnak. Pont hogy a társadalom többsége emiatt nem fogja elfogadni őketvan egy rossz hírem, szarnak rá
kapitnono
Gróf de sutianap
Kampman
Gróf de sutianap
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Minek kell a Városligetbe menni?Minek kell vonulgatni?Igazad van, vonuljanak fel a lakásukban, ne az uccán!Senki nem mondta, de nekem miért kellene ilyet eltűrnöm. Legyen otthon más, ne az utcán csinálja ezt.És ő ettől majd homo- vagy akármilyen szexuális lesz, ugye?Örülök neki hogy nem tudtam hogy megint van ez a cirkusz, aztán kijöttem a városligetbe a gyerekkel, és nyakörves tangás férfiakat kellett néznie.....A szervezők adatai szerint 35 ezren vonultak.Te tényleg kijársz ezekre? Azt hittem csak viccből írtadA legelsőn háromszázan voltunk, de az is lehet, hogy sokat mondtam.Kétfarkúak a Pride-on: "Az apa férfi, az infláció nő".😊 Irdatlan nagy a tömeg, megtelt az Andrássy út. | (Budapest megint beintett a kibaszott Fidesznek.) | Az év bulija. Aki még nem volt, nem tudja, mit hagy ki.Azért van kint kb 20.000 ember, nagy tömegnek nem nevezném....
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
Mikey
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
Miért nem jó a Margitsziget?
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 2 éve
me nem tudod mér vanNem szarnak rá.Szerintem csak az ellenkezőjét váltják ki azzal hogy ilyen ruhában vonulgatnak. Pont hogy a társadalom többsége emiatt nem fogja elfogadni őketvan egy rossz hírem, szarnak rá
kapitnono
Gróf de sutianap
Kampman

több mint 2 éve
Én a Varosligetnél lakom, egyszer gyanútlanul sétáltam haza, belesodródtam a Prideba, és rögtön buzi lettem.A rossz hír az, hogy életében Csontváry nem volt túl sikeres. Legyél inkább fideszes.
Aztán a Hősök terén meghallgattam Csurkát, és máris nácivá avanzsáltam.
Később belekeveredtem egy motoros felvonulásba, és a spórolt pénzemen vettem egy Harleyt, mert Born to be Wild.
De rábasztam, mert rá pár héttel rá volt a Critical Mass, és kivágtam a motrot, hogy tekerhessek.
Aztán jött a Nemzeti Vágta, amitől lóvá váltam.
De a gond az, hogy holnap, utolsó napon még elnézek a Szépművészetibe a Csontváry 170-re, és már most rettegek, hogy miként tudom folytatni az életemet cédrusként.
Mert így megy ez...
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Én a Varosligetnél lakom, egyszer gyanútlanul sétáltam haza, belesodródtam a Prideba, és rögtön buzi lettem.Hajrá! Csontváry zseniális, ma délelőtt igen nagy sor volt a Szépművészeti előtt ( mi már korábban megnéztük). De sajnos nem lettem jó festő utána.
Később belekeveredtem egy motoros felvonulásba, és a spórolt pénzemen vettem egy Harleyt, mert Born to be Wild.
De rábasztam, mert rá pár héttel rá volt a Critical Mass, és kivágtam a motrot, hogy tekerhessek.
De a gond az, hogy holnap, utolsó napon még elnézek a Szépművészetibe a Csontváry 170-re, és már most rettegek, hogy miként tudom folytatni az életemet cédrusként.
Mert így megy ez...
Őszentsége Sobri Jóska
Ősszel jön Renoir, azt is várom, hátha utána festek valami jó impresszionista képet. 😊
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Én a Varosligetnél lakom, egyszer gyanútlanul sétáltam haza, belesodródtam a Prideba, és rögtön buzi lettem.Gyere a kilencbe. Lehet belőled festő is.
Mert így megy ez...
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Én a Varosligetnél lakom, egyszer gyanútlanul sétáltam haza, belesodródtam a Prideba, és rögtön buzi lettem. Aztán a Hősök terén meghallgattam Csurkát, és máris nácivá avanzsáltam.
Mert így megy ez...
több mint 2 éve
az átlagot vagy nem zavarja vagy szarik ráNem szarnak rá.Szerintem csak az ellenkezőjét váltják ki azzal hogy ilyen ruhában vonulgatnak. Pont hogy a társadalom többsége emiatt nem fogja elfogadni őketvan egy rossz hírem, szarnak rá
kapitnono
Gróf de sutianap
Kampman
romlanak a statok de ettől még az átlag leszarja
több mint 2 éve
Nem szarnak rá.Szerintem csak az ellenkezőjét váltják ki azzal hogy ilyen ruhában vonulgatnak. Pont hogy a társadalom többsége emiatt nem fogja elfogadni őketvan egy rossz hírem, szarnak rá
kapitnono
Gróf de sutianap
több mint 2 éve
Senki nem mondta, de nekem miért kellene ilyet eltűrnöm. Legyen otthon más, ne az utcán csinálja ezt.nekem miért kell eltűrnöm a fideszeseket?
kapitnono
a vallásosakat?
a sokat villantó csajokat nyáron?
a keveset villantókat télen?
its called society ...
több mint 2 éve
Nekem is annyi mindent kell eltűrnöm, nagyjából az zavar a legkevésbé ki hogy öltözködik.Senki nem mondta, de nekem miért kellene ilyet eltűrnöm. Legyen otthon más, ne az utcán csinálja ezt.És ő ettől majd homo- vagy akármilyen szexuális lesz, ugye?Örülök neki hogy nem tudtam hogy megint van ez a cirkusz, aztán kijöttem a városligetbe a gyerekkel, és nyakörves tangás férfiakat kellett néznie.....A szervezők adatai szerint 35 ezren vonultak.Te tényleg kijársz ezekre? Azt hittem csak viccből írtadA legelsőn háromszázan voltunk, de az is lehet, hogy sokat mondtam.Kétfarkúak a Pride-on: "Az apa férfi, az infláció nő".😊 Irdatlan nagy a tömeg, megtelt az Andrássy út. | (Budapest megint beintett a kibaszott Fidesznek.) | Az év bulija. Aki még nem volt, nem tudja, mit hagy ki.Azért van kint kb 20.000 ember, nagy tömegnek nem nevezném....
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
Mikey
kapitnono
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
A minek kell vonulgatnira az a válasz, hogy hát mert szeretnének? Ez kicsit messzire vezet, csak ezért vontam párhuzamot egy ellenponttal.Húh, ez kezd szint alatti lenni. A kérdés az volt, hogy "minek kell vonulgatni". Erre válaszoltam. A Pride amúgy az elfogadásról szól, a Kitörés a náci-nyilas csapatok dicsőítéséről. Egyáltalán hogyan jutott eszedbe párhuzamot vonni a kettő között? Ha már itt tartunk: rendben, túrázzanak, de szigorúan csak a négy fal között.A kitörés túrával kapcsolatban például valahogy nem szokott ilyen megengedő lenni a tisztelt nagyérdemű 😁Mert ők szeretnének. Nem elég?Minek kell vonulgatni?Igazad van, vonuljanak fel a lakásukban, ne az uccán!Senki nem mondta, de nekem miért kellene ilyet eltűrnöm. Legyen otthon más, ne az utcán csinálja ezt.És ő ettől majd homo- vagy akármilyen szexuális lesz, ugye?Örülök neki hogy nem tudtam hogy megint van ez a cirkusz, aztán kijöttem a városligetbe a gyerekkel, és nyakörves tangás férfiakat kellett néznie.....A szervezők adatai szerint 35 ezren vonultak.Te tényleg kijársz ezekre? Azt hittem csak viccből írtadA legelsőn háromszázan voltunk, de az is lehet, hogy sokat mondtam.Kétfarkúak a Pride-on: "Az apa férfi, az infláció nő".😊 Irdatlan nagy a tömeg, megtelt az Andrássy út. | (Budapest megint beintett a kibaszott Fidesznek.) | Az év bulija. Aki még nem volt, nem tudja, mit hagy ki.Azért van kint kb 20.000 ember, nagy tömegnek nem nevezném....
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
Mikey
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
Ők is szeretnék. Nem elég?
warr_b
nagylaza, főpohárnok
Azt mondod a Pride az elfogadásról szól, de azt valahogy nem akarod elfogadni, ha valakinek nem tetszik a Pride vagy a vonulgatás, esetleg hogy tangás férfiakat lát a ligetben a gyereke 😉
Amúgy a magam részéről leszarom a Pride-ot, tőlem vonuljanak ahányan akarnak, engem nem zavar, ilyen kánikulában ki nem teszem a lábam 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Igaz történet következik. Elég sok meleg/leszbi ismerősünk van, lányunk ebben szocializálódott. A gimnáziumban az egyik legjobb barátja egy félig arab, ám teljesen meleg fiú volt. Kiemelkedően értelmes, intelligens srác, aki – ráadásul vidékről jött – iszonyatosan szenvedett azzal, hogy a saját neméhez vonzódik. Öngyilkos akart lenni. Ha nincs a lányunk, akkor nagy valószínűleg meg is teszi. Aztán jött a coming out, évek óta együtt él a párjával. Lányunk nemsokára férjhez megy, ő lesz a tanú. Nekem ez a forgatókönyv sokkal jobban tetszik annál, mintha halálra gyógyszerezte volna magát.
több mint 2 éve
van egy rossz hírem, szarnak ráSzerintem csak az ellenkezőjét váltják ki azzal hogy ilyen ruhában vonulgatnak. Pont hogy a társadalom többsége emiatt nem fogja elfogadni őketHúh, ez kezd szint alatti lenni. A kérdés az volt, hogy "minek kell vonulgatni". Erre válaszoltam. A Pride amúgy az elfogadásról szól, a Kitörés a náci-nyilas csapatok dicsőítéséről. Egyáltalán hogyan jutott eszedbe párhuzamot vonni a kettő között? Ha már itt tartunk: rendben, túrázzanak, de szigorúan csak a négy fal között.A kitörés túrával kapcsolatban például valahogy nem szokott ilyen megengedő lenni a tisztelt nagyérdemű 😁Mert ők szeretnének. Nem elég?Minek kell vonulgatni?Igazad van, vonuljanak fel a lakásukban, ne az uccán!Senki nem mondta, de nekem miért kellene ilyet eltűrnöm. Legyen otthon más, ne az utcán csinálja ezt.És ő ettől majd homo- vagy akármilyen szexuális lesz, ugye?Örülök neki hogy nem tudtam hogy megint van ez a cirkusz, aztán kijöttem a városligetbe a gyerekkel, és nyakörves tangás férfiakat kellett néznie.....A szervezők adatai szerint 35 ezren vonultak.Te tényleg kijársz ezekre? Azt hittem csak viccből írtadA legelsőn háromszázan voltunk, de az is lehet, hogy sokat mondtam.Kétfarkúak a Pride-on: "Az apa férfi, az infláció nő".😊 Irdatlan nagy a tömeg, megtelt az Andrássy út. | (Budapest megint beintett a kibaszott Fidesznek.) | Az év bulija. Aki még nem volt, nem tudja, mit hagy ki.Azért van kint kb 20.000 ember, nagy tömegnek nem nevezném....
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
Mikey
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
Ők is szeretnék. Nem elég?
warr_b
nagylaza, főpohárnok
kapitnono

több mint 2 éve
Ne viccelj már. Volt néhány extrém külsejű (azzal sincs bajom), de tízből nyolc-kilenc teljesen átlagos viseletben volt. A felvonulók kb. fele egyébként is heteró. Vonaglás? Faszom. Táncoltak. Mi ez a boomer szöveg?Lezárasok nem nagyon szoktak érinteni mivel általában tömegközlekedéssel megyek.És én nem mondtam hogy a lezárassal van bajom, hanem ahogy ezek amilyen öltözéknek nevezett valamiben vonaglanak az utcán....Nem is kell írogatni a naptárba, de kb. az a sajtó nagy része már jó ideje mondja, hogy mikor lesz...ha egy picit odafigyelsz, akkor tudod, hogy hopp ez éppen most lesz.Biztos azt fogom számon tartani mikor vonulnak ezek, előre beírom a naptárba. Ha te ki akarsz menni lehet előre megjegyzed, de én nem szoktam ezeket a jelentéktelen dolgokat nézegetni előre mikor milyen program lesz Budapesten. Azt sem tudom holnap vagy a jövő héten mi lesz....Nem tudtad, nem tudtad... Jó duma. Te kis látens.Örülök neki hogy nem tudtam hogy megint van ez a cirkusz, aztán kijöttem a városligetbe a gyerekkel, és nyakörves tangás férfiakat kellett néznie.....A szervezők adatai szerint 35 ezren vonultak.Te tényleg kijársz ezekre? Azt hittem csak viccből írtadA legelsőn háromszázan voltunk, de az is lehet, hogy sokat mondtam.Kétfarkúak a Pride-on: "Az apa férfi, az infláció nő".😊 Irdatlan nagy a tömeg, megtelt az Andrássy út. | (Budapest megint beintett a kibaszott Fidesznek.) | Az év bulija. Aki még nem volt, nem tudja, mit hagy ki.Azért van kint kb 20.000 ember, nagy tömegnek nem nevezném....
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
Azt meg h nem nézegeted, hogy mikor milyen program lesz egy nagy városban, ami lezárással jár, hát a te bajod...
Lúdas Solymi
kapitnono