Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
444.hu/2023/07/18/unod-a-foliazott-konyveket-itt-vannak-a-becsomagolt-tarsasokSzürrealisztán. 😀😀😀😀😀😀😀😀😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
6-7ezer milliárd forint folyószámlákon?Valaki nem tudja, milyen hír van már megint a lakossági megtakarításokkal kapcsolatban? Nem találok semmi infót.24.hu/fn/gazdasag/2023/07/18/bank-tajekoztatas-allampapir-turi-aniko-gazdasagfejlesztesi-miniszterium/
KeyG
csebi
Lőrinc, megint elfelejtetted betenni az aprót?
több mint 2 éve
Valaki nem tudja, milyen hír van már megint a lakossági megtakarításokkal kapcsolatban? Nem találok semmi infót.24.hu/fn/gazdasag/2023/07/18/bank-tajekoztatas-allampapir-turi-aniko-gazdasagfejlesztesi-miniszterium/
KeyG
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Valaki nem tudja, milyen hír van már megint a lakossági megtakarításokkal kapcsolatban? Nem találok semmi infót.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
de mivel van ott Ráchel bolt is így már szinte ingyen van.csak terelik embert saját foglalás felé booking helyettwww.reddit.com/r/hungary/comments/152sjhd/a_h%C3%BCly%C3%A9nek_is_meg%C3%A9ri/telex.hu/belfold/2023/07/18/megszuntettek-az-orban-viktor-pisai-kiruccanasa-ugyeben-inditott-nyomozastNincs pénz semmire, csak ami FONTOS... 😀
😀
warr_b
StormST
Negritis, a vajda
Kúrfürst briareos
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
csak terelik embert saját foglalás felé booking helyettwww.reddit.com/r/hungary/comments/152sjhd/a_h%C3%BCly%C3%A9nek_is_meg%C3%A9ri/telex.hu/belfold/2023/07/18/megszuntettek-az-orban-viktor-pisai-kiruccanasa-ugyeben-inditott-nyomozastNincs pénz semmire, csak ami FONTOS... 😀
😀
warr_b
StormST
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
www.reddit.com/r/hungary/comments/152sjhd/a_h%C3%BCly%C3%A9nek_is_meg%C3%A9ri/telex.hu/belfold/2023/07/18/megszuntettek-az-orban-viktor-pisai-kiruccanasa-ugyeben-inditott-nyomozastNincs pénz semmire, csak ami FONTOS... 😀
😀
warr_b
StormST
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Rég írt már ennyire pontosat Puzsér: index.hu/velemeny/2023/07/18/magyar-neplelek-kritika-kivalosag-ady-weores/?fbclid=IwAR16ZPEcwdjyKIMqzJRvtjeWugbJrStpJGTxOJEqWASV5ug3N3KZnrubfHY

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2023/07/18/megszuntettek-az-orban-viktor-pisai-kiruccanasa-ugyeben-inditott-nyomozastNincs pénz semmire, csak ami FONTOS... 😀
😀
warr_b

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2023/07/18/megszuntettek-az-orban-viktor-pisai-kiruccanasa-ugyeben-inditott-nyomozast😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
és megint mi vagyunk a keresztény Európa védőbástyája.Egyébként tiszta középkor, van török fenyegetettség is arrafelé.Mátyás után végre visszafoglaltuk Bécset újra.Igen, nem 1x olcsóbb Bécsből a repjegy, ráadásul az ottani személyzet is tele van magyarral, szal kb. mintha Ferihegyről repülnél. 😀Mi is vita tárgya tulajdonképpen? Ferihegy elérhetősége - ami kár szépíteni, f*s, és metro/gyorsvasút nélkül nem is nagyon lehet masszívan javítani -, vagy pedig ennek az osztrák fejlesztésnek a hatásáról? Mert utóbbival kapcsolatban szerintem is túloz a cikk. Én is győri vagyok, innen már 10 éve is Schwechat-ba ment az, aki repülni akart. Ferihegyre csak akkor, ha valami külön oka volt (budapestivel repültem együtt, valamiért onnan kellett indulni, stb.).Na ja, elég sokan az ország más tájairól is inkább a bécsi repteret favorizálják, mert egyszerűen könnyebb/olcsóbb onnan eljutni az úticélra mint Bp-ről.
Viszont ez szerintem igaz a határ mentére, Győrre, és talán még a néhány tíz kilométeres környékre, aztán kész is. Mert aki nem a Budapest-Bécs vasútvonal mentén, ill. nem az M1 autopálya mentén lakik, annak édesmindegy, hogy mi fog most ott épülni. Szóval nem ezért kéne Ferihegyre normális közlekedés, hanem amiatt a tizennéhány millió emberért, aki oda érkezik vagy onnan indul.
peterk2005 udvari bolond
Lúdas Solymi
empty taxi
csebi
empty taxi
több mint 2 éve
Egyébként tiszta középkor, van török fenyegetettség is arrafelé.Mátyás után végre visszafoglaltuk Bécset újra.Igen, nem 1x olcsóbb Bécsből a repjegy, ráadásul az ottani személyzet is tele van magyarral, szal kb. mintha Ferihegyről repülnél. 😀Mi is vita tárgya tulajdonképpen? Ferihegy elérhetősége - ami kár szépíteni, f*s, és metro/gyorsvasút nélkül nem is nagyon lehet masszívan javítani -, vagy pedig ennek az osztrák fejlesztésnek a hatásáról? Mert utóbbival kapcsolatban szerintem is túloz a cikk. Én is győri vagyok, innen már 10 éve is Schwechat-ba ment az, aki repülni akart. Ferihegyre csak akkor, ha valami külön oka volt (budapestivel repültem együtt, valamiért onnan kellett indulni, stb.).Na ja, elég sokan az ország más tájairól is inkább a bécsi repteret favorizálják, mert egyszerűen könnyebb/olcsóbb onnan eljutni az úticélra mint Bp-ről.
Viszont ez szerintem igaz a határ mentére, Győrre, és talán még a néhány tíz kilométeres környékre, aztán kész is. Mert aki nem a Budapest-Bécs vasútvonal mentén, ill. nem az M1 autopálya mentén lakik, annak édesmindegy, hogy mi fog most ott épülni. Szóval nem ezért kéne Ferihegyre normális közlekedés, hanem amiatt a tizennéhány millió emberért, aki oda érkezik vagy onnan indul.
peterk2005 udvari bolond
Lúdas Solymi
empty taxi
csebi

Madden hates me.
több mint 2 éve
Mátyás után végre visszafoglaltuk Bécset újra.Igen, nem 1x olcsóbb Bécsből a repjegy, ráadásul az ottani személyzet is tele van magyarral, szal kb. mintha Ferihegyről repülnél. 😀Mi is vita tárgya tulajdonképpen? Ferihegy elérhetősége - ami kár szépíteni, f*s, és metro/gyorsvasút nélkül nem is nagyon lehet masszívan javítani -, vagy pedig ennek az osztrák fejlesztésnek a hatásáról? Mert utóbbival kapcsolatban szerintem is túloz a cikk. Én is győri vagyok, innen már 10 éve is Schwechat-ba ment az, aki repülni akart. Ferihegyre csak akkor, ha valami külön oka volt (budapestivel repültem együtt, valamiért onnan kellett indulni, stb.).Na ja, elég sokan az ország más tájairól is inkább a bécsi repteret favorizálják, mert egyszerűen könnyebb/olcsóbb onnan eljutni az úticélra mint Bp-ről.
peterk2005 udvari bolond
Lúdas Solymi
empty taxi
több mint 2 éve
Igen, nem 1x olcsóbb Bécsből a repjegy, ráadásul az ottani személyzet is tele van magyarral, szal kb. mintha Ferihegyről repülnél. 😀Mi is vita tárgya tulajdonképpen? Ferihegy elérhetősége - ami kár szépíteni, f*s, és metro/gyorsvasút nélkül nem is nagyon lehet masszívan javítani -, vagy pedig ennek az osztrák fejlesztésnek a hatásáról? Mert utóbbival kapcsolatban szerintem is túloz a cikk. Én is győri vagyok, innen már 10 éve is Schwechat-ba ment az, aki repülni akart. Ferihegyre csak akkor, ha valami külön oka volt (budapestivel repültem együtt, valamiért onnan kellett indulni, stb.).Na ja, elég sokan az ország más tájairól is inkább a bécsi repteret favorizálják, mert egyszerűen könnyebb/olcsóbb onnan eljutni az úticélra mint Bp-ről.
peterk2005 udvari bolond
Lúdas Solymi

Madden hates me.
több mint 2 éve
Mi is vita tárgya tulajdonképpen? Ferihegy elérhetősége - ami kár szépíteni, f*s, és metro/gyorsvasút nélkül nem is nagyon lehet masszívan javítani -, vagy pedig ennek az osztrák fejlesztésnek a hatásáról? Mert utóbbival kapcsolatban szerintem is túloz a cikk. Én is győri vagyok, innen már 10 éve is Schwechat-ba ment az, aki repülni akart. Ferihegyre csak akkor, ha valami külön oka volt (budapestivel repültem együtt, valamiért onnan kellett indulni, stb.).Na ja, elég sokan az ország más tájairól is inkább a bécsi repteret favorizálják, mert egyszerűen könnyebb/olcsóbb onnan eljutni az úticélra mint Bp-ről.
peterk2005 udvari bolond
több mint 2 éve
Mi is vita tárgya tulajdonképpen? Ferihegy elérhetősége - ami kár szépíteni, f*s, és metro/gyorsvasút nélkül nem is nagyon lehet masszívan javítani -, vagy pedig ennek az osztrák fejlesztésnek a hatásáról? Mert utóbbival kapcsolatban szerintem is túloz a cikk. Én is győri vagyok, innen már 10 éve is Schwechat-ba ment az, aki repülni akart. Ferihegyre csak akkor, ha valami külön oka volt (budapestivel repültem együtt, valamiért onnan kellett indulni, stb.).Gyertek Debrecenbe! Igaz, hogy értelmetlen időpontokban jár a busz, vonat menetrend véletlenül sem igazodik a járatokhoz, de legalább a parkolóban sincs hely.
peterk2005 udvari bolond
több mint 2 éve
Mi is vita tárgya tulajdonképpen? Ferihegy elérhetősége - ami kár szépíteni, f*s, és metro/gyorsvasút nélkül nem is nagyon lehet masszívan javítani -, vagy pedig ennek az osztrák fejlesztésnek a hatásáról? Mert utóbbival kapcsolatban szerintem is túloz a cikk. Én is győri vagyok, innen már 10 éve is Schwechat-ba ment az, aki repülni akart. Ferihegyre csak akkor, ha valami külön oka volt (budapestivel repültem együtt, valamiért onnan kellett indulni, stb.). Viszont ez szerintem igaz a határ mentére, Győrre, és talán még a néhány tíz kilométeres környékre, aztán kész is. Mert aki nem a Budapest-Bécs vasútvonal mentén, ill. nem az M1 autopálya mentén lakik, annak édesmindegy, hogy mi fog most ott épülni. Szóval nem ezért kéne Ferihegyre normális közlekedés, hanem amiatt a tizennéhány millió emberért, aki oda érkezik vagy onnan indul.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
igen, de ha felhívod a repteret vagy írsz egy panaszt, akkor az az osztály is megkapja, ahol dolgozom....márpedig általában ha valami a reptéren vagy az oda vezető úton történik, az a mi hibánk, ha semmi közünk hozzá, akkor is, és mi azért is bocsánatot kérünk 😀de neked minek panaszkodjon valaki a bkk-ról vagy a taxikról? te a reptéren, a reptérnek dolgozolSenki nem akarta megmagyarázni, csak éppen indulatból elkezded írni. A bécsi vasútról volt szó, hogy ez mennyit visz Ferihegytől. Ebből volt egy megállapításom, hogy szerintem keveset, mert nyugatról eddig is Bécsbe mentek inkább.Ez a baj, hogy úgy akarod megmondani a tutit, hogy soha ki sem próbáltad, de azért kioktatod a másikat mikor leírja, hogy mi a baj vele. Megsúgom 6 euro az a 3. Ami persze még mindig egy elfogadható ár lenne érte, ha nem lenne szó szerint heringparti nagyon sokszor. És én elhiszem, hogy nincs befolyás a BKK-ra, de akkor legalább ne akard megmagyarázni, hogy örüljünk ennek, mert milyen jó. Nem, nem jó. Én rendszeresen használom a városban a BKV-t, de a 100E nem opció a reptérre menet nekem.Ha pestről jönnék, még használnám is. Így a másik irányból elég felesleges lenne. Sokszor látom egyébként a 100E utasokat, mert még külön ajtót is próbálunk biztosítani nekik, hogy egyből bemehessenek a terminálba...időnként tényleg sokan vannak rajta, de nincs sok hatásunk a BKK-ra. Mondjuk én pont az a fajta utas vagyok, akit nem érdekel mennyien vannak egy buszon, ha kivisz a reptérre kb 3 euróért. Voltam már 1-2 reptéren, ahol 20-ba is került a belváros. Ettől még persze javítani tényleg lehetne és kell is.Kurva egyszerű: ülj fel rá és próbáld ki.Nem ültem tényleg 100E-n, de kifelé nem tudom elképzelni hogy 40 perc legyen, nem áll meg sehol, kocsival is kevesebb, mint 40. Most sűrítették be, ettől még persze lehet tele, ez nem kétséges. Csak mit tud ezzel csinálni a BUD, vásároljon buszokat a bkk-nak?Ezek szerint most úgy írod ezt a hozzászólást, hogy nem ültél még a 100E-n, mert a hajnali órákat leszámítva nincs az az Isten, hogy 40 perc alatt megúszd az utat, mindezt úgy, hogy tömve a járat, messze több utast engednek fel rá mint amennyit kellene. A 200Eről ne is beszéljünk. A szabott tarifák is pont addig szabott tarifák amíg nem egy külföldi ül be a taxiba. A Keleti pályaudvar, Népliget és a reptér továbbra is a hiánák melegágya. A parkoló korrekt áron van abban az esetben ha kb vecsésen állsz meg és sétálsz negyed órát.Nem tudom ezek honnan vannak.Kicsit el vagytok tévedve. Utasként kiábrándító élmény a BUD. A BKV busz egy putri, ami 40 percig zötykölődik a szörnyű utakon, a taxisok ott húzzák le a külföldit ahol tudják (igen, ők nem tudják, hogy Bolt-ot vagy más szolgáltatót kell hívni, mert nekik taxi=taxi), ótvar az egész, ahogy kilépsz a váróból. Minden turista keresi/keresné a vonatot/metrót.Sopron után már Győr is kvázi Ausztria része leszBullshit…eddig se onnan jöttek az emberek, minek is jönne Győrből valaki Ferihegyre, amikor Bécs közelebb, vonattal meg pláne, mert az a vonal sosem lesz/lehet összekötve Feriheggyel. Ez egy tipikus Vitézy cikk, aki nagyon promózza most a vonatozást. Bécsből eddig is amúgy jobb lehetőségek voltak, bár az nem igaz, hogy olcsóbb lenne(lényegesen). A parkoló tele, a BKV buszok sűrűn jönnek és sokan használják. Ráadásul ha a kormány engedné hogy megnyissuk a T1-et még vasúti kapcsolat is lenne.
naphire.hu/cikk/itt-a-vege-kivegzik-a-ferihegyi-repteret
r.baggio
A checkin-in és a határőrség kapacitás szűk ahhoz, hogy több embert tudjunk indítani/fogadni, de amíg mindenhol gáncsolja, a kötöttpályás közlekedés nem a fő probléma. Ha elérné a reptér a 20 milliós forgalmat, persze jól mutatna, de ehhez a T1 kellene és ott a vasút sem akadály.
Klaci79
Nem azért nő az utasszám, mert ilyen állapotban van a reptér hanem annak ellenére.
vpi
A 100-as busz a Deák felől talán meg se áll Ferihegy ig. Összesen nem megy 40 percet. A 200-as Kispestről az ok, de azzal utazik egy csomó nem utas is. Régóta szabott tarifák vannak a reptérről, előre kell fizetni, hiénák nem nagyon látok, pedig elég sűrűn vagyok ott. Kifelé persze nem tudom, de app-al szoktam taxizni vidékre is néha, többet nem szokott mutatni az óra. Nem hallottam mostanában túl sok rossz tapasztalatot, néhány persze sajnos biztosan van.
Én nem tudok másról, ha van cikk szívesen elolvasom.
Egyébként én csak BUD-ért vagyok részben felelős, a reptér pedig nem tud vasutat hozni, nem is hiszem hogy dolga lenne. A parkolók egész korrektek, árban is (Baggio kérlek ezt most ne olvasd el 🤣, tudom nektek szar most)
Egyébként én most megyek Chania-ba, de tudom előre hogy nincs metró, nem fogom keresni. Jó ez persze személyes dolog. Tudom hogy van utas aki délben megy Ciprusra és azt hiszi ráér 45 perccel indulás előtt kijönni a reptérre…nyilván nem vagyunk egyformák.
Klaci79
Tarsi
Az app pedig tudtommal nem magyaroknak van. Ha sok probléma lenne, találkoznék utaspanasszal gyakrabban, de szerencsére mostanában kevés. Ősszel voltam Nápolyban, megkérdeztem mennyi lenne a fuvar, mivel a busz olcsóbb volt, azzal mentem. Szerintem az emberek nagyobb részét nem basszák át. Egy is persze sok, de a helyzet sokkal jobb, mint 4-5 éve, az biztos.
Amúgy a város felé külön taxi jegyet kell zónákra vásárolni, ott nem tudom hogy mehet az átverés.
Lehet mindent fikázni, de vajon a bécsi reptér vasúti megközelítésével a bécsi reptér mennyivel szállt be?
Mi csak annyit szerettünk volna, hogy vissza lehessen nyitni a T1-et, máris lenne vasúti kapcsolat. Ezt se engedték, nem a BUD hibájából.
De mondom, szívesen olvasnék a témában cikket, ha belinkkelnéd…
Klaci79
Amadeus von Dollárbaloldal
De egyébként a bkv-t használom és szerintem egészen jó, de ezzel biztosan egyedül leszek...vállalom 😊
Klaci79
Tarsi
Elhiszem, hogy szar a BKK, nagyon sajnálom, bár tehetnénk valamit, de nem tudunk. Vasutat építeni se. Szerintem a parkolók jók, szerinted persze azok is, de nyilvánítani itt minden csak szar lehet. Én nagyon kevés utas panasszal találkozom szerencsére, ezt nem győzöm hangsúlyozni. A tizenmillió utas ellenére is.
Én amúgy tényleg azt hittem, hogy a 100-as jól működik, sokan használják és sűrűn is jár, de ezek szerint tévedtem...egyik sem az én asztalom.
Augusztustól lesz új parkoló is a reptéren, végre sikerül a régit visszanyitni, aminek a helyére parkolóház lett volna, csak az állam ott is közbeszólt, miután a betont már felszedték.
Klaci79
Fontos_Vidra
Volt már aki hiénára panaszkodott sajnos...sokat nem tudunk segíteni, próbálkozunk 😊
több mint 2 éve
de neked minek panaszkodjon valaki a bkk-ról vagy a taxikról? te a reptéren, a reptérnek dolgozolSenki nem akarta megmagyarázni, csak éppen indulatból elkezded írni. A bécsi vasútról volt szó, hogy ez mennyit visz Ferihegytől. Ebből volt egy megállapításom, hogy szerintem keveset, mert nyugatról eddig is Bécsbe mentek inkább.Ez a baj, hogy úgy akarod megmondani a tutit, hogy soha ki sem próbáltad, de azért kioktatod a másikat mikor leírja, hogy mi a baj vele. Megsúgom 6 euro az a 3. Ami persze még mindig egy elfogadható ár lenne érte, ha nem lenne szó szerint heringparti nagyon sokszor. És én elhiszem, hogy nincs befolyás a BKK-ra, de akkor legalább ne akard megmagyarázni, hogy örüljünk ennek, mert milyen jó. Nem, nem jó. Én rendszeresen használom a városban a BKV-t, de a 100E nem opció a reptérre menet nekem.Ha pestről jönnék, még használnám is. Így a másik irányból elég felesleges lenne. Sokszor látom egyébként a 100E utasokat, mert még külön ajtót is próbálunk biztosítani nekik, hogy egyből bemehessenek a terminálba...időnként tényleg sokan vannak rajta, de nincs sok hatásunk a BKK-ra. Mondjuk én pont az a fajta utas vagyok, akit nem érdekel mennyien vannak egy buszon, ha kivisz a reptérre kb 3 euróért. Voltam már 1-2 reptéren, ahol 20-ba is került a belváros. Ettől még persze javítani tényleg lehetne és kell is.Kurva egyszerű: ülj fel rá és próbáld ki.Nem ültem tényleg 100E-n, de kifelé nem tudom elképzelni hogy 40 perc legyen, nem áll meg sehol, kocsival is kevesebb, mint 40. Most sűrítették be, ettől még persze lehet tele, ez nem kétséges. Csak mit tud ezzel csinálni a BUD, vásároljon buszokat a bkk-nak?Ezek szerint most úgy írod ezt a hozzászólást, hogy nem ültél még a 100E-n, mert a hajnali órákat leszámítva nincs az az Isten, hogy 40 perc alatt megúszd az utat, mindezt úgy, hogy tömve a járat, messze több utast engednek fel rá mint amennyit kellene. A 200Eről ne is beszéljünk. A szabott tarifák is pont addig szabott tarifák amíg nem egy külföldi ül be a taxiba. A Keleti pályaudvar, Népliget és a reptér továbbra is a hiánák melegágya. A parkoló korrekt áron van abban az esetben ha kb vecsésen állsz meg és sétálsz negyed órát.Nem tudom ezek honnan vannak.Kicsit el vagytok tévedve. Utasként kiábrándító élmény a BUD. A BKV busz egy putri, ami 40 percig zötykölődik a szörnyű utakon, a taxisok ott húzzák le a külföldit ahol tudják (igen, ők nem tudják, hogy Bolt-ot vagy más szolgáltatót kell hívni, mert nekik taxi=taxi), ótvar az egész, ahogy kilépsz a váróból. Minden turista keresi/keresné a vonatot/metrót.Sopron után már Győr is kvázi Ausztria része leszBullshit…eddig se onnan jöttek az emberek, minek is jönne Győrből valaki Ferihegyre, amikor Bécs közelebb, vonattal meg pláne, mert az a vonal sosem lesz/lehet összekötve Feriheggyel. Ez egy tipikus Vitézy cikk, aki nagyon promózza most a vonatozást. Bécsből eddig is amúgy jobb lehetőségek voltak, bár az nem igaz, hogy olcsóbb lenne(lényegesen). A parkoló tele, a BKV buszok sűrűn jönnek és sokan használják. Ráadásul ha a kormány engedné hogy megnyissuk a T1-et még vasúti kapcsolat is lenne.
r.baggio
A checkin-in és a határőrség kapacitás szűk ahhoz, hogy több embert tudjunk indítani/fogadni, de amíg mindenhol gáncsolja, a kötöttpályás közlekedés nem a fő probléma. Ha elérné a reptér a 20 milliós forgalmat, persze jól mutatna, de ehhez a T1 kellene és ott a vasút sem akadály.
Klaci79
Nem azért nő az utasszám, mert ilyen állapotban van a reptér hanem annak ellenére.
vpi
A 100-as busz a Deák felől talán meg se áll Ferihegy ig. Összesen nem megy 40 percet. A 200-as Kispestről az ok, de azzal utazik egy csomó nem utas is. Régóta szabott tarifák vannak a reptérről, előre kell fizetni, hiénák nem nagyon látok, pedig elég sűrűn vagyok ott. Kifelé persze nem tudom, de app-al szoktam taxizni vidékre is néha, többet nem szokott mutatni az óra. Nem hallottam mostanában túl sok rossz tapasztalatot, néhány persze sajnos biztosan van.
Egyébként én csak BUD-ért vagyok részben felelős, a reptér pedig nem tud vasutat hozni, nem is hiszem hogy dolga lenne. A parkolók egész korrektek, árban is (Baggio kérlek ezt most ne olvasd el 🤣, tudom nektek szar most)
Egyébként én most megyek Chania-ba, de tudom előre hogy nincs metró, nem fogom keresni. Jó ez persze személyes dolog. Tudom hogy van utas aki délben megy Ciprusra és azt hiszi ráér 45 perccel indulás előtt kijönni a reptérre…nyilván nem vagyunk egyformák.
Klaci79
Tarsi
Az app pedig tudtommal nem magyaroknak van. Ha sok probléma lenne, találkoznék utaspanasszal gyakrabban, de szerencsére mostanában kevés. Ősszel voltam Nápolyban, megkérdeztem mennyi lenne a fuvar, mivel a busz olcsóbb volt, azzal mentem. Szerintem az emberek nagyobb részét nem basszák át. Egy is persze sok, de a helyzet sokkal jobb, mint 4-5 éve, az biztos.
Amúgy a város felé külön taxi jegyet kell zónákra vásárolni, ott nem tudom hogy mehet az átverés.
Lehet mindent fikázni, de vajon a bécsi reptér vasúti megközelítésével a bécsi reptér mennyivel szállt be?
Mi csak annyit szerettünk volna, hogy vissza lehessen nyitni a T1-et, máris lenne vasúti kapcsolat. Ezt se engedték, nem a BUD hibájából.
Klaci79
De egyébként a bkv-t használom és szerintem egészen jó, de ezzel biztosan egyedül leszek...vállalom 😊
Klaci79
Tarsi
Elhiszem, hogy szar a BKK, nagyon sajnálom, bár tehetnénk valamit, de nem tudunk. Vasutat építeni se. Szerintem a parkolók jók, szerinted persze azok is, de nyilvánítani itt minden csak szar lehet. Én nagyon kevés utas panasszal találkozom szerencsére, ezt nem győzöm hangsúlyozni. A tizenmillió utas ellenére is.
Én amúgy tényleg azt hittem, hogy a 100-as jól működik, sokan használják és sűrűn is jár, de ezek szerint tévedtem...egyik sem az én asztalom.
Augusztustól lesz új parkoló is a reptéren, végre sikerül a régit visszanyitni, aminek a helyére parkolóház lett volna, csak az állam ott is közbeszólt, miután a betont már felszedték.
Klaci79
több mint 2 éve
Senki nem akarta megmagyarázni, csak éppen indulatból elkezded írni. A bécsi vasútról volt szó, hogy ez mennyit visz Ferihegytől. Ebből volt egy megállapításom, hogy szerintem keveset, mert nyugatról eddig is Bécsbe mentek inkább.Ez a baj, hogy úgy akarod megmondani a tutit, hogy soha ki sem próbáltad, de azért kioktatod a másikat mikor leírja, hogy mi a baj vele. Megsúgom 6 euro az a 3. Ami persze még mindig egy elfogadható ár lenne érte, ha nem lenne szó szerint heringparti nagyon sokszor. És én elhiszem, hogy nincs befolyás a BKK-ra, de akkor legalább ne akard megmagyarázni, hogy örüljünk ennek, mert milyen jó. Nem, nem jó. Én rendszeresen használom a városban a BKV-t, de a 100E nem opció a reptérre menet nekem.Ha pestről jönnék, még használnám is. Így a másik irányból elég felesleges lenne. Sokszor látom egyébként a 100E utasokat, mert még külön ajtót is próbálunk biztosítani nekik, hogy egyből bemehessenek a terminálba...időnként tényleg sokan vannak rajta, de nincs sok hatásunk a BKK-ra. Mondjuk én pont az a fajta utas vagyok, akit nem érdekel mennyien vannak egy buszon, ha kivisz a reptérre kb 3 euróért. Voltam már 1-2 reptéren, ahol 20-ba is került a belváros. Ettől még persze javítani tényleg lehetne és kell is.Kurva egyszerű: ülj fel rá és próbáld ki.Nem ültem tényleg 100E-n, de kifelé nem tudom elképzelni hogy 40 perc legyen, nem áll meg sehol, kocsival is kevesebb, mint 40. Most sűrítették be, ettől még persze lehet tele, ez nem kétséges. Csak mit tud ezzel csinálni a BUD, vásároljon buszokat a bkk-nak?Ezek szerint most úgy írod ezt a hozzászólást, hogy nem ültél még a 100E-n, mert a hajnali órákat leszámítva nincs az az Isten, hogy 40 perc alatt megúszd az utat, mindezt úgy, hogy tömve a járat, messze több utast engednek fel rá mint amennyit kellene. A 200Eről ne is beszéljünk. A szabott tarifák is pont addig szabott tarifák amíg nem egy külföldi ül be a taxiba. A Keleti pályaudvar, Népliget és a reptér továbbra is a hiánák melegágya. A parkoló korrekt áron van abban az esetben ha kb vecsésen állsz meg és sétálsz negyed órát.Nem tudom ezek honnan vannak.Kicsit el vagytok tévedve. Utasként kiábrándító élmény a BUD. A BKV busz egy putri, ami 40 percig zötykölődik a szörnyű utakon, a taxisok ott húzzák le a külföldit ahol tudják (igen, ők nem tudják, hogy Bolt-ot vagy más szolgáltatót kell hívni, mert nekik taxi=taxi), ótvar az egész, ahogy kilépsz a váróból. Minden turista keresi/keresné a vonatot/metrót.Sopron után már Győr is kvázi Ausztria része leszBullshit…eddig se onnan jöttek az emberek, minek is jönne Győrből valaki Ferihegyre, amikor Bécs közelebb, vonattal meg pláne, mert az a vonal sosem lesz/lehet összekötve Feriheggyel. Ez egy tipikus Vitézy cikk, aki nagyon promózza most a vonatozást. Bécsből eddig is amúgy jobb lehetőségek voltak, bár az nem igaz, hogy olcsóbb lenne(lényegesen). A parkoló tele, a BKV buszok sűrűn jönnek és sokan használják. Ráadásul ha a kormány engedné hogy megnyissuk a T1-et még vasúti kapcsolat is lenne.
r.baggio
Klaci79
vpi
Klaci79
Tarsi
Klaci79
Klaci79
Tarsi
Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
Ez a baj, hogy úgy akarod megmondani a tutit, hogy soha ki sem próbáltad, de azért kioktatod a másikat mikor leírja, hogy mi a baj vele. Megsúgom 6 euro az a 3. Ami persze még mindig egy elfogadható ár lenne érte, ha nem lenne szó szerint heringparti nagyon sokszor. És én elhiszem, hogy nincs befolyás a BKK-ra, de akkor legalább ne akard megmagyarázni, hogy örüljünk ennek, mert milyen jó. Nem, nem jó. Én rendszeresen használom a városban a BKV-t, de a 100E nem opció a reptérre menet nekem.Ha pestről jönnék, még használnám is. Így a másik irányból elég felesleges lenne. Sokszor látom egyébként a 100E utasokat, mert még külön ajtót is próbálunk biztosítani nekik, hogy egyből bemehessenek a terminálba...időnként tényleg sokan vannak rajta, de nincs sok hatásunk a BKK-ra. Mondjuk én pont az a fajta utas vagyok, akit nem érdekel mennyien vannak egy buszon, ha kivisz a reptérre kb 3 euróért. Voltam már 1-2 reptéren, ahol 20-ba is került a belváros. Ettől még persze javítani tényleg lehetne és kell is.Kurva egyszerű: ülj fel rá és próbáld ki.Nem ültem tényleg 100E-n, de kifelé nem tudom elképzelni hogy 40 perc legyen, nem áll meg sehol, kocsival is kevesebb, mint 40. Most sűrítették be, ettől még persze lehet tele, ez nem kétséges. Csak mit tud ezzel csinálni a BUD, vásároljon buszokat a bkk-nak?Ezek szerint most úgy írod ezt a hozzászólást, hogy nem ültél még a 100E-n, mert a hajnali órákat leszámítva nincs az az Isten, hogy 40 perc alatt megúszd az utat, mindezt úgy, hogy tömve a járat, messze több utast engednek fel rá mint amennyit kellene. A 200Eről ne is beszéljünk. A szabott tarifák is pont addig szabott tarifák amíg nem egy külföldi ül be a taxiba. A Keleti pályaudvar, Népliget és a reptér továbbra is a hiánák melegágya. A parkoló korrekt áron van abban az esetben ha kb vecsésen állsz meg és sétálsz negyed órát.Nem tudom ezek honnan vannak.Kicsit el vagytok tévedve. Utasként kiábrándító élmény a BUD. A BKV busz egy putri, ami 40 percig zötykölődik a szörnyű utakon, a taxisok ott húzzák le a külföldit ahol tudják (igen, ők nem tudják, hogy Bolt-ot vagy más szolgáltatót kell hívni, mert nekik taxi=taxi), ótvar az egész, ahogy kilépsz a váróból. Minden turista keresi/keresné a vonatot/metrót.Sopron után már Győr is kvázi Ausztria része leszBullshit…eddig se onnan jöttek az emberek, minek is jönne Győrből valaki Ferihegyre, amikor Bécs közelebb, vonattal meg pláne, mert az a vonal sosem lesz/lehet összekötve Feriheggyel. Ez egy tipikus Vitézy cikk, aki nagyon promózza most a vonatozást. Bécsből eddig is amúgy jobb lehetőségek voltak, bár az nem igaz, hogy olcsóbb lenne(lényegesen). A parkoló tele, a BKV buszok sűrűn jönnek és sokan használják. Ráadásul ha a kormány engedné hogy megnyissuk a T1-et még vasúti kapcsolat is lenne.
r.baggio
Klaci79
vpi
Klaci79
Tarsi
Klaci79
Klaci79
több mint 2 éve
Ha pestről jönnék, még használnám is. Így a másik irányból elég felesleges lenne. Sokszor látom egyébként a 100E utasokat, mert még külön ajtót is próbálunk biztosítani nekik, hogy egyből bemehessenek a terminálba...időnként tényleg sokan vannak rajta, de nincs sok hatásunk a BKK-ra. Mondjuk én pont az a fajta utas vagyok, akit nem érdekel mennyien vannak egy buszon, ha kivisz a reptérre kb 3 euróért. Voltam már 1-2 reptéren, ahol 20-ba is került a belváros. Ettől még persze javítani tényleg lehetne és kell is.Kurva egyszerű: ülj fel rá és próbáld ki.Nem ültem tényleg 100E-n, de kifelé nem tudom elképzelni hogy 40 perc legyen, nem áll meg sehol, kocsival is kevesebb, mint 40. Most sűrítették be, ettől még persze lehet tele, ez nem kétséges. Csak mit tud ezzel csinálni a BUD, vásároljon buszokat a bkk-nak?Ezek szerint most úgy írod ezt a hozzászólást, hogy nem ültél még a 100E-n, mert a hajnali órákat leszámítva nincs az az Isten, hogy 40 perc alatt megúszd az utat, mindezt úgy, hogy tömve a járat, messze több utast engednek fel rá mint amennyit kellene. A 200Eről ne is beszéljünk. A szabott tarifák is pont addig szabott tarifák amíg nem egy külföldi ül be a taxiba. A Keleti pályaudvar, Népliget és a reptér továbbra is a hiánák melegágya. A parkoló korrekt áron van abban az esetben ha kb vecsésen állsz meg és sétálsz negyed órát.Nem tudom ezek honnan vannak.Kicsit el vagytok tévedve. Utasként kiábrándító élmény a BUD. A BKV busz egy putri, ami 40 percig zötykölődik a szörnyű utakon, a taxisok ott húzzák le a külföldit ahol tudják (igen, ők nem tudják, hogy Bolt-ot vagy más szolgáltatót kell hívni, mert nekik taxi=taxi), ótvar az egész, ahogy kilépsz a váróból. Minden turista keresi/keresné a vonatot/metrót.Sopron után már Győr is kvázi Ausztria része leszBullshit…eddig se onnan jöttek az emberek, minek is jönne Győrből valaki Ferihegyre, amikor Bécs közelebb, vonattal meg pláne, mert az a vonal sosem lesz/lehet összekötve Feriheggyel. Ez egy tipikus Vitézy cikk, aki nagyon promózza most a vonatozást. Bécsből eddig is amúgy jobb lehetőségek voltak, bár az nem igaz, hogy olcsóbb lenne(lényegesen). A parkoló tele, a BKV buszok sűrűn jönnek és sokan használják. Ráadásul ha a kormány engedné hogy megnyissuk a T1-et még vasúti kapcsolat is lenne.
r.baggio
Klaci79
vpi
Klaci79
Tarsi
Klaci79
Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
Kurva egyszerű: ülj fel rá és próbáld ki.Nem ültem tényleg 100E-n, de kifelé nem tudom elképzelni hogy 40 perc legyen, nem áll meg sehol, kocsival is kevesebb, mint 40. Most sűrítették be, ettől még persze lehet tele, ez nem kétséges. Csak mit tud ezzel csinálni a BUD, vásároljon buszokat a bkk-nak?Ezek szerint most úgy írod ezt a hozzászólást, hogy nem ültél még a 100E-n, mert a hajnali órákat leszámítva nincs az az Isten, hogy 40 perc alatt megúszd az utat, mindezt úgy, hogy tömve a járat, messze több utast engednek fel rá mint amennyit kellene. A 200Eről ne is beszéljünk. A szabott tarifák is pont addig szabott tarifák amíg nem egy külföldi ül be a taxiba. A Keleti pályaudvar, Népliget és a reptér továbbra is a hiánák melegágya. A parkoló korrekt áron van abban az esetben ha kb vecsésen állsz meg és sétálsz negyed órát.Nem tudom ezek honnan vannak.Kicsit el vagytok tévedve. Utasként kiábrándító élmény a BUD. A BKV busz egy putri, ami 40 percig zötykölődik a szörnyű utakon, a taxisok ott húzzák le a külföldit ahol tudják (igen, ők nem tudják, hogy Bolt-ot vagy más szolgáltatót kell hívni, mert nekik taxi=taxi), ótvar az egész, ahogy kilépsz a váróból. Minden turista keresi/keresné a vonatot/metrót.Sopron után már Győr is kvázi Ausztria része leszBullshit…eddig se onnan jöttek az emberek, minek is jönne Győrből valaki Ferihegyre, amikor Bécs közelebb, vonattal meg pláne, mert az a vonal sosem lesz/lehet összekötve Feriheggyel. Ez egy tipikus Vitézy cikk, aki nagyon promózza most a vonatozást. Bécsből eddig is amúgy jobb lehetőségek voltak, bár az nem igaz, hogy olcsóbb lenne(lényegesen). A parkoló tele, a BKV buszok sűrűn jönnek és sokan használják. Ráadásul ha a kormány engedné hogy megnyissuk a T1-et még vasúti kapcsolat is lenne.
r.baggio
Klaci79
vpi
Klaci79
Tarsi
Klaci79
több mint 2 éve
Nem ültem tényleg 100E-n, de kifelé nem tudom elképzelni hogy 40 perc legyen, nem áll meg sehol, kocsival is kevesebb, mint 40. Most sűrítették be, ettől még persze lehet tele, ez nem kétséges. Csak mit tud ezzel csinálni a BUD, vásároljon buszokat a bkk-nak?Ezek szerint most úgy írod ezt a hozzászólást, hogy nem ültél még a 100E-n, mert a hajnali órákat leszámítva nincs az az Isten, hogy 40 perc alatt megúszd az utat, mindezt úgy, hogy tömve a járat, messze több utast engednek fel rá mint amennyit kellene. A 200Eről ne is beszéljünk. A szabott tarifák is pont addig szabott tarifák amíg nem egy külföldi ül be a taxiba. A Keleti pályaudvar, Népliget és a reptér továbbra is a hiánák melegágya. A parkoló korrekt áron van abban az esetben ha kb vecsésen állsz meg és sétálsz negyed órát.Nem tudom ezek honnan vannak.Kicsit el vagytok tévedve. Utasként kiábrándító élmény a BUD. A BKV busz egy putri, ami 40 percig zötykölődik a szörnyű utakon, a taxisok ott húzzák le a külföldit ahol tudják (igen, ők nem tudják, hogy Bolt-ot vagy más szolgáltatót kell hívni, mert nekik taxi=taxi), ótvar az egész, ahogy kilépsz a váróból. Minden turista keresi/keresné a vonatot/metrót.Sopron után már Győr is kvázi Ausztria része leszBullshit…eddig se onnan jöttek az emberek, minek is jönne Győrből valaki Ferihegyre, amikor Bécs közelebb, vonattal meg pláne, mert az a vonal sosem lesz/lehet összekötve Feriheggyel. Ez egy tipikus Vitézy cikk, aki nagyon promózza most a vonatozást. Bécsből eddig is amúgy jobb lehetőségek voltak, bár az nem igaz, hogy olcsóbb lenne(lényegesen). A parkoló tele, a BKV buszok sűrűn jönnek és sokan használják. Ráadásul ha a kormány engedné hogy megnyissuk a T1-et még vasúti kapcsolat is lenne.
r.baggio
Klaci79
vpi
Klaci79
Tarsi
több mint 2 éve
Ezek szerint most úgy írod ezt a hozzászólást, hogy nem ültél még a 100E-n, mert a hajnali órákat leszámítva nincs az az Isten, hogy 40 perc alatt megúszd az utat, mindezt úgy, hogy tömve a járat, messze több utast engednek fel rá mint amennyit kellene. A 200Eről ne is beszéljünk. A szabott tarifák is pont addig szabott tarifák amíg nem egy külföldi ül be a taxiba. A Keleti pályaudvar, Népliget és a reptér továbbra is a hiánák melegágya. A parkoló korrekt áron van abban az esetben ha kb vecsésen állsz meg és sétálsz negyed órát.Nem tudom ezek honnan vannak.Kicsit el vagytok tévedve. Utasként kiábrándító élmény a BUD. A BKV busz egy putri, ami 40 percig zötykölődik a szörnyű utakon, a taxisok ott húzzák le a külföldit ahol tudják (igen, ők nem tudják, hogy Bolt-ot vagy más szolgáltatót kell hívni, mert nekik taxi=taxi), ótvar az egész, ahogy kilépsz a váróból. Minden turista keresi/keresné a vonatot/metrót.Sopron után már Győr is kvázi Ausztria része leszBullshit…eddig se onnan jöttek az emberek, minek is jönne Győrből valaki Ferihegyre, amikor Bécs közelebb, vonattal meg pláne, mert az a vonal sosem lesz/lehet összekötve Feriheggyel. Ez egy tipikus Vitézy cikk, aki nagyon promózza most a vonatozást. Bécsből eddig is amúgy jobb lehetőségek voltak, bár az nem igaz, hogy olcsóbb lenne(lényegesen). A parkoló tele, a BKV buszok sűrűn jönnek és sokan használják. Ráadásul ha a kormány engedné hogy megnyissuk a T1-et még vasúti kapcsolat is lenne.
r.baggio
Klaci79
vpi
Klaci79