NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
45
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
17
5
New Orleans Saints - New York Jets
14
7
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
10
5
New York Giants - Minnesota Vikings
10
4
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
9
6
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
5
4
19:00, MAX4
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
3
3
Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
Senki nem mondta, de nekem miért kellene ilyet eltűrnöm. Legyen otthon más, ne az utcán csinálja ezt.nekem miért kell eltűrnöm a fideszeseket?
kapitnono
a vallásosakat?
a sokat villantó csajokat nyáron?
a keveset villantókat télen?
its called society ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Nekem is annyi mindent kell eltűrnöm, nagyjából az zavar a legkevésbé ki hogy öltözködik.Senki nem mondta, de nekem miért kellene ilyet eltűrnöm. Legyen otthon más, ne az utcán csinálja ezt.És ő ettől majd homo- vagy akármilyen szexuális lesz, ugye?Örülök neki hogy nem tudtam hogy megint van ez a cirkusz, aztán kijöttem a városligetbe a gyerekkel, és nyakörves tangás férfiakat kellett néznie.....A szervezők adatai szerint 35 ezren vonultak.Te tényleg kijársz ezekre? Azt hittem csak viccből írtadA legelsőn háromszázan voltunk, de az is lehet, hogy sokat mondtam.Kétfarkúak a Pride-on: "Az apa férfi, az infláció nő".😊 Irdatlan nagy a tömeg, megtelt az Andrássy út. | (Budapest megint beintett a kibaszott Fidesznek.) | Az év bulija. Aki még nem volt, nem tudja, mit hagy ki.Azért van kint kb 20.000 ember, nagy tömegnek nem nevezném....
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
Mikey
kapitnono
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
A minek kell vonulgatnira az a válasz, hogy hát mert szeretnének? Ez kicsit messzire vezet, csak ezért vontam párhuzamot egy ellenponttal.Húh, ez kezd szint alatti lenni. A kérdés az volt, hogy "minek kell vonulgatni". Erre válaszoltam. A Pride amúgy az elfogadásról szól, a Kitörés a náci-nyilas csapatok dicsőítéséről. Egyáltalán hogyan jutott eszedbe párhuzamot vonni a kettő között? Ha már itt tartunk: rendben, túrázzanak, de szigorúan csak a négy fal között.A kitörés túrával kapcsolatban például valahogy nem szokott ilyen megengedő lenni a tisztelt nagyérdemű 😁Mert ők szeretnének. Nem elég?Minek kell vonulgatni?Igazad van, vonuljanak fel a lakásukban, ne az uccán!Senki nem mondta, de nekem miért kellene ilyet eltűrnöm. Legyen otthon más, ne az utcán csinálja ezt.És ő ettől majd homo- vagy akármilyen szexuális lesz, ugye?Örülök neki hogy nem tudtam hogy megint van ez a cirkusz, aztán kijöttem a városligetbe a gyerekkel, és nyakörves tangás férfiakat kellett néznie.....A szervezők adatai szerint 35 ezren vonultak.Te tényleg kijársz ezekre? Azt hittem csak viccből írtadA legelsőn háromszázan voltunk, de az is lehet, hogy sokat mondtam.Kétfarkúak a Pride-on: "Az apa férfi, az infláció nő".😊 Irdatlan nagy a tömeg, megtelt az Andrássy út. | (Budapest megint beintett a kibaszott Fidesznek.) | Az év bulija. Aki még nem volt, nem tudja, mit hagy ki.Azért van kint kb 20.000 ember, nagy tömegnek nem nevezném....
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
Mikey
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
Ők is szeretnék. Nem elég?
warr_b
nagylaza, főpohárnok
Azt mondod a Pride az elfogadásról szól, de azt valahogy nem akarod elfogadni, ha valakinek nem tetszik a Pride vagy a vonulgatás, esetleg hogy tangás férfiakat lát a ligetben a gyereke 😉
Amúgy a magam részéről leszarom a Pride-ot, tőlem vonuljanak ahányan akarnak, engem nem zavar, ilyen kánikulában ki nem teszem a lábam 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Igaz történet következik. Elég sok meleg/leszbi ismerősünk van, lányunk ebben szocializálódott. A gimnáziumban az egyik legjobb barátja egy félig arab, ám teljesen meleg fiú volt. Kiemelkedően értelmes, intelligens srác, aki – ráadásul vidékről jött – iszonyatosan szenvedett azzal, hogy a saját neméhez vonzódik. Öngyilkos akart lenni. Ha nincs a lányunk, akkor nagy valószínűleg meg is teszi. Aztán jött a coming out, évek óta együtt él a párjával. Lányunk nemsokára férjhez megy, ő lesz a tanú. Nekem ez a forgatókönyv sokkal jobban tetszik annál, mintha halálra gyógyszerezte volna magát.
több mint 2 éve
van egy rossz hírem, szarnak ráSzerintem csak az ellenkezőjét váltják ki azzal hogy ilyen ruhában vonulgatnak. Pont hogy a társadalom többsége emiatt nem fogja elfogadni őketHúh, ez kezd szint alatti lenni. A kérdés az volt, hogy "minek kell vonulgatni". Erre válaszoltam. A Pride amúgy az elfogadásról szól, a Kitörés a náci-nyilas csapatok dicsőítéséről. Egyáltalán hogyan jutott eszedbe párhuzamot vonni a kettő között? Ha már itt tartunk: rendben, túrázzanak, de szigorúan csak a négy fal között.A kitörés túrával kapcsolatban például valahogy nem szokott ilyen megengedő lenni a tisztelt nagyérdemű 😁Mert ők szeretnének. Nem elég?Minek kell vonulgatni?Igazad van, vonuljanak fel a lakásukban, ne az uccán!Senki nem mondta, de nekem miért kellene ilyet eltűrnöm. Legyen otthon más, ne az utcán csinálja ezt.És ő ettől majd homo- vagy akármilyen szexuális lesz, ugye?Örülök neki hogy nem tudtam hogy megint van ez a cirkusz, aztán kijöttem a városligetbe a gyerekkel, és nyakörves tangás férfiakat kellett néznie.....A szervezők adatai szerint 35 ezren vonultak.Te tényleg kijársz ezekre? Azt hittem csak viccből írtadA legelsőn háromszázan voltunk, de az is lehet, hogy sokat mondtam.Kétfarkúak a Pride-on: "Az apa férfi, az infláció nő".😊 Irdatlan nagy a tömeg, megtelt az Andrássy út. | (Budapest megint beintett a kibaszott Fidesznek.) | Az év bulija. Aki még nem volt, nem tudja, mit hagy ki.Azért van kint kb 20.000 ember, nagy tömegnek nem nevezném....
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
Mikey
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
warr_b
nagylaza, főpohárnok
kapitnono

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Ne viccelj már. Volt néhány extrém külsejű (azzal sincs bajom), de tízből nyolc-kilenc teljesen átlagos viseletben volt. A felvonulók kb. fele egyébként is heteró. Vonaglás? Faszom. Táncoltak. Mi ez a boomer szöveg?Lezárasok nem nagyon szoktak érinteni mivel általában tömegközlekedéssel megyek.És én nem mondtam hogy a lezárassal van bajom, hanem ahogy ezek amilyen öltözéknek nevezett valamiben vonaglanak az utcán....Nem is kell írogatni a naptárba, de kb. az a sajtó nagy része már jó ideje mondja, hogy mikor lesz...ha egy picit odafigyelsz, akkor tudod, hogy hopp ez éppen most lesz.Biztos azt fogom számon tartani mikor vonulnak ezek, előre beírom a naptárba. Ha te ki akarsz menni lehet előre megjegyzed, de én nem szoktam ezeket a jelentéktelen dolgokat nézegetni előre mikor milyen program lesz Budapesten. Azt sem tudom holnap vagy a jövő héten mi lesz....Nem tudtad, nem tudtad... Jó duma. Te kis látens.Örülök neki hogy nem tudtam hogy megint van ez a cirkusz, aztán kijöttem a városligetbe a gyerekkel, és nyakörves tangás férfiakat kellett néznie.....A szervezők adatai szerint 35 ezren vonultak.Te tényleg kijársz ezekre? Azt hittem csak viccből írtadA legelsőn háromszázan voltunk, de az is lehet, hogy sokat mondtam.Kétfarkúak a Pride-on: "Az apa férfi, az infláció nő".😊 Irdatlan nagy a tömeg, megtelt az Andrássy út. | (Budapest megint beintett a kibaszott Fidesznek.) | Az év bulija. Aki még nem volt, nem tudja, mit hagy ki.Azért van kint kb 20.000 ember, nagy tömegnek nem nevezném....
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
Azt meg h nem nézegeted, hogy mikor milyen program lesz egy nagy városban, ami lezárással jár, hát a te bajod...
Lúdas Solymi
kapitnono
több mint 2 éve
Szerintem csak az ellenkezőjét váltják ki azzal hogy ilyen ruhában vonulgatnak. Pont hogy a társadalom többsége emiatt nem fogja elfogadni őketHúh, ez kezd szint alatti lenni. A kérdés az volt, hogy "minek kell vonulgatni". Erre válaszoltam. A Pride amúgy az elfogadásról szól, a Kitörés a náci-nyilas csapatok dicsőítéséről. Egyáltalán hogyan jutott eszedbe párhuzamot vonni a kettő között? Ha már itt tartunk: rendben, túrázzanak, de szigorúan csak a négy fal között.A kitörés túrával kapcsolatban például valahogy nem szokott ilyen megengedő lenni a tisztelt nagyérdemű 😁Mert ők szeretnének. Nem elég?Minek kell vonulgatni?Igazad van, vonuljanak fel a lakásukban, ne az uccán!Senki nem mondta, de nekem miért kellene ilyet eltűrnöm. Legyen otthon más, ne az utcán csinálja ezt.És ő ettől majd homo- vagy akármilyen szexuális lesz, ugye?Örülök neki hogy nem tudtam hogy megint van ez a cirkusz, aztán kijöttem a városligetbe a gyerekkel, és nyakörves tangás férfiakat kellett néznie.....A szervezők adatai szerint 35 ezren vonultak.Te tényleg kijársz ezekre? Azt hittem csak viccből írtadA legelsőn háromszázan voltunk, de az is lehet, hogy sokat mondtam.Kétfarkúak a Pride-on: "Az apa férfi, az infláció nő".😊 Irdatlan nagy a tömeg, megtelt az Andrássy út. | (Budapest megint beintett a kibaszott Fidesznek.) | Az év bulija. Aki még nem volt, nem tudja, mit hagy ki.Azért van kint kb 20.000 ember, nagy tömegnek nem nevezném....
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
Mikey
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
warr_b
nagylaza, főpohárnok

több mint 2 éve
Lezárasok nem nagyon szoktak érinteni mivel általában tömegközlekedéssel megyek.És én nem mondtam hogy a lezárassal van bajom, hanem ahogy ezek amilyen öltözéknek nevezett valamiben vonaglanak az utcán....Nem is kell írogatni a naptárba, de kb. az a sajtó nagy része már jó ideje mondja, hogy mikor lesz...ha egy picit odafigyelsz, akkor tudod, hogy hopp ez éppen most lesz.Biztos azt fogom számon tartani mikor vonulnak ezek, előre beírom a naptárba. Ha te ki akarsz menni lehet előre megjegyzed, de én nem szoktam ezeket a jelentéktelen dolgokat nézegetni előre mikor milyen program lesz Budapesten. Azt sem tudom holnap vagy a jövő héten mi lesz....Nem tudtad, nem tudtad... Jó duma. Te kis látens.Örülök neki hogy nem tudtam hogy megint van ez a cirkusz, aztán kijöttem a városligetbe a gyerekkel, és nyakörves tangás férfiakat kellett néznie.....A szervezők adatai szerint 35 ezren vonultak.Te tényleg kijársz ezekre? Azt hittem csak viccből írtadA legelsőn háromszázan voltunk, de az is lehet, hogy sokat mondtam.Kétfarkúak a Pride-on: "Az apa férfi, az infláció nő".😊 Irdatlan nagy a tömeg, megtelt az Andrássy út. | (Budapest megint beintett a kibaszott Fidesznek.) | Az év bulija. Aki még nem volt, nem tudja, mit hagy ki.Azért van kint kb 20.000 ember, nagy tömegnek nem nevezném....
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
Azt meg h nem nézegeted, hogy mikor milyen program lesz egy nagy városban, ami lezárással jár, hát a te bajod...
Lúdas Solymi

több mint 2 éve
Húh, ez kezd szint alatti lenni. A kérdés az volt, hogy "minek kell vonulgatni". Erre válaszoltam. A Pride amúgy az elfogadásról szól, a Kitörés a náci-nyilas csapatok dicsőítéséről. Egyáltalán hogyan jutott eszedbe párhuzamot vonni a kettő között? Ha már itt tartunk: rendben, túrázzanak, de szigorúan csak a négy fal között.A kitörés túrával kapcsolatban például valahogy nem szokott ilyen megengedő lenni a tisztelt nagyérdemű 😁Mert ők szeretnének. Nem elég?Minek kell vonulgatni?Igazad van, vonuljanak fel a lakásukban, ne az uccán!Senki nem mondta, de nekem miért kellene ilyet eltűrnöm. Legyen otthon más, ne az utcán csinálja ezt.És ő ettől majd homo- vagy akármilyen szexuális lesz, ugye?Örülök neki hogy nem tudtam hogy megint van ez a cirkusz, aztán kijöttem a városligetbe a gyerekkel, és nyakörves tangás férfiakat kellett néznie.....A szervezők adatai szerint 35 ezren vonultak.Te tényleg kijársz ezekre? Azt hittem csak viccből írtadA legelsőn háromszázan voltunk, de az is lehet, hogy sokat mondtam.Kétfarkúak a Pride-on: "Az apa férfi, az infláció nő".😊 Irdatlan nagy a tömeg, megtelt az Andrássy út. | (Budapest megint beintett a kibaszott Fidesznek.) | Az év bulija. Aki még nem volt, nem tudja, mit hagy ki.Azért van kint kb 20.000 ember, nagy tömegnek nem nevezném....
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
Mikey
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
warr_b
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Túrázzanak tangában, bírni kell a hideget.A kitörés túrával kapcsolatban például valahogy nem szokott ilyen megengedő lenni a tisztelt nagyérdemű 😁Mert ők szeretnének. Nem elég?Minek kell vonulgatni?Igazad van, vonuljanak fel a lakásukban, ne az uccán!Senki nem mondta, de nekem miért kellene ilyet eltűrnöm. Legyen otthon más, ne az utcán csinálja ezt.És ő ettől majd homo- vagy akármilyen szexuális lesz, ugye?Örülök neki hogy nem tudtam hogy megint van ez a cirkusz, aztán kijöttem a városligetbe a gyerekkel, és nyakörves tangás férfiakat kellett néznie.....A szervezők adatai szerint 35 ezren vonultak.Te tényleg kijársz ezekre? Azt hittem csak viccből írtadA legelsőn háromszázan voltunk, de az is lehet, hogy sokat mondtam.Kétfarkúak a Pride-on: "Az apa férfi, az infláció nő".😊 Irdatlan nagy a tömeg, megtelt az Andrássy út. | (Budapest megint beintett a kibaszott Fidesznek.) | Az év bulija. Aki még nem volt, nem tudja, mit hagy ki.Azért van kint kb 20.000 ember, nagy tömegnek nem nevezném....
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
Mikey
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
warr_b
több mint 2 éve
Nem is kell írogatni a naptárba, de kb. az a sajtó nagy része már jó ideje mondja, hogy mikor lesz...ha egy picit odafigyelsz, akkor tudod, hogy hopp ez éppen most lesz.Biztos azt fogom számon tartani mikor vonulnak ezek, előre beírom a naptárba. Ha te ki akarsz menni lehet előre megjegyzed, de én nem szoktam ezeket a jelentéktelen dolgokat nézegetni előre mikor milyen program lesz Budapesten. Azt sem tudom holnap vagy a jövő héten mi lesz....Nem tudtad, nem tudtad... Jó duma. Te kis látens.Örülök neki hogy nem tudtam hogy megint van ez a cirkusz, aztán kijöttem a városligetbe a gyerekkel, és nyakörves tangás férfiakat kellett néznie.....A szervezők adatai szerint 35 ezren vonultak.Te tényleg kijársz ezekre? Azt hittem csak viccből írtadA legelsőn háromszázan voltunk, de az is lehet, hogy sokat mondtam.Kétfarkúak a Pride-on: "Az apa férfi, az infláció nő".😊 Irdatlan nagy a tömeg, megtelt az Andrássy út. | (Budapest megint beintett a kibaszott Fidesznek.) | Az év bulija. Aki még nem volt, nem tudja, mit hagy ki.Azért van kint kb 20.000 ember, nagy tömegnek nem nevezném....
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
több mint 2 éve
A kitörés túrával kapcsolatban például valahogy nem szokott ilyen megengedő lenni a tisztelt nagyérdemű 😁Mert ők szeretnének. Nem elég?Minek kell vonulgatni?Igazad van, vonuljanak fel a lakásukban, ne az uccán!Senki nem mondta, de nekem miért kellene ilyet eltűrnöm. Legyen otthon más, ne az utcán csinálja ezt.És ő ettől majd homo- vagy akármilyen szexuális lesz, ugye?Örülök neki hogy nem tudtam hogy megint van ez a cirkusz, aztán kijöttem a városligetbe a gyerekkel, és nyakörves tangás férfiakat kellett néznie.....A szervezők adatai szerint 35 ezren vonultak.Te tényleg kijársz ezekre? Azt hittem csak viccből írtadA legelsőn háromszázan voltunk, de az is lehet, hogy sokat mondtam.Kétfarkúak a Pride-on: "Az apa férfi, az infláció nő".😊 Irdatlan nagy a tömeg, megtelt az Andrássy út. | (Budapest megint beintett a kibaszott Fidesznek.) | Az év bulija. Aki még nem volt, nem tudja, mit hagy ki.Azért van kint kb 20.000 ember, nagy tömegnek nem nevezném....
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
Mikey
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok

több mint 2 éve
Mert ők szeretnének. Nem elég?Minek kell vonulgatni?Igazad van, vonuljanak fel a lakásukban, ne az uccán!Senki nem mondta, de nekem miért kellene ilyet eltűrnöm. Legyen otthon más, ne az utcán csinálja ezt.És ő ettől majd homo- vagy akármilyen szexuális lesz, ugye?Örülök neki hogy nem tudtam hogy megint van ez a cirkusz, aztán kijöttem a városligetbe a gyerekkel, és nyakörves tangás férfiakat kellett néznie.....A szervezők adatai szerint 35 ezren vonultak.Te tényleg kijársz ezekre? Azt hittem csak viccből írtadA legelsőn háromszázan voltunk, de az is lehet, hogy sokat mondtam.Kétfarkúak a Pride-on: "Az apa férfi, az infláció nő".😊 Irdatlan nagy a tömeg, megtelt az Andrássy út. | (Budapest megint beintett a kibaszott Fidesznek.) | Az év bulija. Aki még nem volt, nem tudja, mit hagy ki.Azért van kint kb 20.000 ember, nagy tömegnek nem nevezném....
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
Mikey
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
több mint 2 éve
Minek kell vonulgatni?Igazad van, vonuljanak fel a lakásukban, ne az uccán!Senki nem mondta, de nekem miért kellene ilyet eltűrnöm. Legyen otthon más, ne az utcán csinálja ezt.És ő ettől majd homo- vagy akármilyen szexuális lesz, ugye?Örülök neki hogy nem tudtam hogy megint van ez a cirkusz, aztán kijöttem a városligetbe a gyerekkel, és nyakörves tangás férfiakat kellett néznie.....A szervezők adatai szerint 35 ezren vonultak.Te tényleg kijársz ezekre? Azt hittem csak viccből írtadA legelsőn háromszázan voltunk, de az is lehet, hogy sokat mondtam.Kétfarkúak a Pride-on: "Az apa férfi, az infláció nő".😊 Irdatlan nagy a tömeg, megtelt az Andrássy út. | (Budapest megint beintett a kibaszott Fidesznek.) | Az év bulija. Aki még nem volt, nem tudja, mit hagy ki.Azért van kint kb 20.000 ember, nagy tömegnek nem nevezném....
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
Mikey
kapitnono
nagylaza, főpohárnok

több mint 2 éve
Biztos azt fogom számon tartani mikor vonulnak ezek, előre beírom a naptárba. Ha te ki akarsz menni lehet előre megjegyzed, de én nem szoktam ezeket a jelentéktelen dolgokat nézegetni előre mikor milyen program lesz Budapesten. Azt sem tudom holnap vagy a jövő héten mi lesz....Nem tudtad, nem tudtad... Jó duma. Te kis látens.Örülök neki hogy nem tudtam hogy megint van ez a cirkusz, aztán kijöttem a városligetbe a gyerekkel, és nyakörves tangás férfiakat kellett néznie.....A szervezők adatai szerint 35 ezren vonultak.Te tényleg kijársz ezekre? Azt hittem csak viccből írtadA legelsőn háromszázan voltunk, de az is lehet, hogy sokat mondtam.Kétfarkúak a Pride-on: "Az apa férfi, az infláció nő".😊 Irdatlan nagy a tömeg, megtelt az Andrássy út. | (Budapest megint beintett a kibaszott Fidesznek.) | Az év bulija. Aki még nem volt, nem tudja, mit hagy ki.Azért van kint kb 20.000 ember, nagy tömegnek nem nevezném....
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok

több mint 2 éve
Igazad van, vonuljanak fel a lakásukban, ne az uccán!Senki nem mondta, de nekem miért kellene ilyet eltűrnöm. Legyen otthon más, ne az utcán csinálja ezt.És ő ettől majd homo- vagy akármilyen szexuális lesz, ugye?Örülök neki hogy nem tudtam hogy megint van ez a cirkusz, aztán kijöttem a városligetbe a gyerekkel, és nyakörves tangás férfiakat kellett néznie.....A szervezők adatai szerint 35 ezren vonultak.Te tényleg kijársz ezekre? Azt hittem csak viccből írtadA legelsőn háromszázan voltunk, de az is lehet, hogy sokat mondtam.Kétfarkúak a Pride-on: "Az apa férfi, az infláció nő".😊 Irdatlan nagy a tömeg, megtelt az Andrássy út. | (Budapest megint beintett a kibaszott Fidesznek.) | Az év bulija. Aki még nem volt, nem tudja, mit hagy ki.Azért van kint kb 20.000 ember, nagy tömegnek nem nevezném....
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
Mikey
kapitnono
több mint 2 éve
Senki nem mondta, de nekem miért kellene ilyet eltűrnöm. Legyen otthon más, ne az utcán csinálja ezt.És ő ettől majd homo- vagy akármilyen szexuális lesz, ugye?Örülök neki hogy nem tudtam hogy megint van ez a cirkusz, aztán kijöttem a városligetbe a gyerekkel, és nyakörves tangás férfiakat kellett néznie.....A szervezők adatai szerint 35 ezren vonultak.Te tényleg kijársz ezekre? Azt hittem csak viccből írtadA legelsőn háromszázan voltunk, de az is lehet, hogy sokat mondtam.Kétfarkúak a Pride-on: "Az apa férfi, az infláció nő".😊 Irdatlan nagy a tömeg, megtelt az Andrássy út. | (Budapest megint beintett a kibaszott Fidesznek.) | Az év bulija. Aki még nem volt, nem tudja, mit hagy ki.Azért van kint kb 20.000 ember, nagy tömegnek nem nevezném....
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
Mikey

több mint 2 éve
Még mindig jobb, mintha Ducks drukker lenne 😂És ő ettől majd homo- vagy akármilyen szexuális lesz, ugye?Örülök neki hogy nem tudtam hogy megint van ez a cirkusz, aztán kijöttem a városligetbe a gyerekkel, és nyakörves tangás férfiakat kellett néznie.....A szervezők adatai szerint 35 ezren vonultak.Te tényleg kijársz ezekre? Azt hittem csak viccből írtadA legelsőn háromszázan voltunk, de az is lehet, hogy sokat mondtam.Kétfarkúak a Pride-on: "Az apa férfi, az infláció nő".😊 Irdatlan nagy a tömeg, megtelt az Andrássy út. | (Budapest megint beintett a kibaszott Fidesznek.) | Az év bulija. Aki még nem volt, nem tudja, mit hagy ki.Azért van kint kb 20.000 ember, nagy tömegnek nem nevezném....
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
Mikey

több mint 2 éve
És ő ettől majd homo- vagy akármilyen szexuális lesz, ugye?Örülök neki hogy nem tudtam hogy megint van ez a cirkusz, aztán kijöttem a városligetbe a gyerekkel, és nyakörves tangás férfiakat kellett néznie.....A szervezők adatai szerint 35 ezren vonultak.Te tényleg kijársz ezekre? Azt hittem csak viccből írtadA legelsőn háromszázan voltunk, de az is lehet, hogy sokat mondtam.Kétfarkúak a Pride-on: "Az apa férfi, az infláció nő".😊 Irdatlan nagy a tömeg, megtelt az Andrássy út. | (Budapest megint beintett a kibaszott Fidesznek.) | Az év bulija. Aki még nem volt, nem tudja, mit hagy ki.Azért van kint kb 20.000 ember, nagy tömegnek nem nevezném....
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Nem tudtad, nem tudtad... Jó duma. Te kis látens.Örülök neki hogy nem tudtam hogy megint van ez a cirkusz, aztán kijöttem a városligetbe a gyerekkel, és nyakörves tangás férfiakat kellett néznie.....A szervezők adatai szerint 35 ezren vonultak.Te tényleg kijársz ezekre? Azt hittem csak viccből írtadA legelsőn háromszázan voltunk, de az is lehet, hogy sokat mondtam.Kétfarkúak a Pride-on: "Az apa férfi, az infláció nő".😊 Irdatlan nagy a tömeg, megtelt az Andrássy út. | (Budapest megint beintett a kibaszott Fidesznek.) | Az év bulija. Aki még nem volt, nem tudja, mit hagy ki.Azért van kint kb 20.000 ember, nagy tömegnek nem nevezném....
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
több mint 2 éve
Én nem tudom, a TEK-nél érdeklődj: tek@tek.gov.hunév szerint....A szervezők adatai szerint 35 ezren vonultak.Te tényleg kijársz ezekre? Azt hittem csak viccből írtadA legelsőn háromszázan voltunk, de az is lehet, hogy sokat mondtam.Kétfarkúak a Pride-on: "Az apa férfi, az infláció nő".😊 Irdatlan nagy a tömeg, megtelt az Andrássy út. | (Budapest megint beintett a kibaszott Fidesznek.) | Az év bulija. Aki még nem volt, nem tudja, mit hagy ki.Azért van kint kb 20.000 ember, nagy tömegnek nem nevezném....
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
Gróf de sutianap
több mint 2 éve
Örülök neki hogy nem tudtam hogy megint van ez a cirkusz, aztán kijöttem a városligetbe a gyerekkel, és nyakörves tangás férfiakat kellett néznie.....A szervezők adatai szerint 35 ezren vonultak.Te tényleg kijársz ezekre? Azt hittem csak viccből írtadA legelsőn háromszázan voltunk, de az is lehet, hogy sokat mondtam.Kétfarkúak a Pride-on: "Az apa férfi, az infláció nő".😊 Irdatlan nagy a tömeg, megtelt az Andrássy út. | (Budapest megint beintett a kibaszott Fidesznek.) | Az év bulija. Aki még nem volt, nem tudja, mit hagy ki.Azért van kint kb 20.000 ember, nagy tömegnek nem nevezném....
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok

több mint 2 éve
nlc.hu/ezvan/20230715/szakitas-puzser-robert-es-pottyondi-edina/?utm_source=24_hu&utm_medium=pad&utm_campaign=1537Sobri remélem vigasztalja a cimborát
több mint 2 éve
név szerint....A szervezők adatai szerint 35 ezren vonultak.Te tényleg kijársz ezekre? Azt hittem csak viccből írtadA legelsőn háromszázan voltunk, de az is lehet, hogy sokat mondtam.Kétfarkúak a Pride-on: "Az apa férfi, az infláció nő".😊 Irdatlan nagy a tömeg, megtelt az Andrássy út. | (Budapest megint beintett a kibaszott Fidesznek.) | Az év bulija. Aki még nem volt, nem tudja, mit hagy ki.Azért van kint kb 20.000 ember, nagy tömegnek nem nevezném....
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
A szervezők adatai szerint 35 ezren vonultak.Te tényleg kijársz ezekre? Azt hittem csak viccből írtadA legelsőn háromszázan voltunk, de az is lehet, hogy sokat mondtam.Kétfarkúak a Pride-on: "Az apa férfi, az infláció nő".😊 Irdatlan nagy a tömeg, megtelt az Andrássy út. | (Budapest megint beintett a kibaszott Fidesznek.) | Az év bulija. Aki még nem volt, nem tudja, mit hagy ki.Azért van kint kb 20.000 ember, nagy tömegnek nem nevezném....
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
kapitnono