NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
RedZone week 16
78
15
19:00
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
57
10
22:05
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
8
3
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
6
5
22:25
Houston Texans - Las Vegas Raiders
3
2
22:25
Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
Kiderült, hogy összeverődött néhány ellentüntető, nekik szólt. Volt "ria-, ria-, Hungária" is.😊Miért, az egy jó kis nóta 😁Azt hiszem, a kétfarkúak őrültek meg. Mi bömböl a teherautójukról? "Horthy Miklós katonája vagyok..." Tiszta hülyék.😊Kétfarkúak a Pride-on: "Az apa férfi, az infláció nő".😊 Irdatlan nagy a tömeg, megtelt az Andrássy út. | (Budapest megint beintett a kibaszott Fidesznek.) | Az év bulija. Aki még nem volt, nem tudja, mit hagy ki.Ilyen nagy melegben, megőrültél? 😄
nagylaza, főpohárnok
warr_b
nagylaza, főpohárnok
warr_b
több mint 2 éve
Legalább konzekvens vagy, minden tekintetben buziknak drukkolsz. 😛Ha láttál valakit GB-jelvénnyel, akkor az én voltam.😊Egész éjszaka fóliáztam, de most jövök rá, hogy a Tüskevárt kifelejtettem. Nekem az a Tutajos gyerek mindig is gyanús volt.ott tali!😊
Pár óra múlva pedig indulok a Pride-ra.
nagylaza, főpohárnok
Fontos_Vidra
nagylaza, főpohárnok

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
ejobbMiért, az egy jó kis nóta 😁Azt hiszem, a kétfarkúak őrültek meg. Mi bömböl a teherautójukról? "Horthy Miklós katonája vagyok..." Tiszta hülyék.😊Kétfarkúak a Pride-on: "Az apa férfi, az infláció nő".😊 Irdatlan nagy a tömeg, megtelt az Andrássy út. | (Budapest megint beintett a kibaszott Fidesznek.) | Az év bulija. Aki még nem volt, nem tudja, mit hagy ki.Ilyen nagy melegben, megőrültél? 😄
nagylaza, főpohárnok
warr_b
nagylaza, főpohárnok
warr_b
youtu.be/RXfIZkXmzro

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Miért, az egy jó kis nóta 😁Azt hiszem, a kétfarkúak őrültek meg. Mi bömböl a teherautójukról? "Horthy Miklós katonája vagyok..." Tiszta hülyék.😊Kétfarkúak a Pride-on: "Az apa férfi, az infláció nő".😊 Irdatlan nagy a tömeg, megtelt az Andrássy út. | (Budapest megint beintett a kibaszott Fidesznek.) | Az év bulija. Aki még nem volt, nem tudja, mit hagy ki.Ilyen nagy melegben, megőrültél? 😄
nagylaza, főpohárnok
warr_b
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Ha láttál valakit GB-jelvénnyel, akkor az én voltam.😊Egész éjszaka fóliáztam, de most jövök rá, hogy a Tüskevárt kifelejtettem. Nekem az a Tutajos gyerek mindig is gyanús volt.ott tali!😊
nagylaza, főpohárnok
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Te tényleg kijársz ezekre? Azt hittem csak viccből írtadA legelsőn háromszázan voltunk, de az is lehet, hogy sokat mondtam.Kétfarkúak a Pride-on: "Az apa férfi, az infláció nő".😊 Irdatlan nagy a tömeg, megtelt az Andrássy út. | (Budapest megint beintett a kibaszott Fidesznek.) | Az év bulija. Aki még nem volt, nem tudja, mit hagy ki.Azért van kint kb 20.000 ember, nagy tömegnek nem nevezném....
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
nagylaza, főpohárnok

több mint 2 éve
De ezaz amit sztem sokan felreertenek.Ennek a vergődésnek azért lehet értelme, mert ez az akkumulátor ügy az utúbbi fél-egy évben kezdett el lábra kapni, és azért érezhetően olyan téma ami helyi szinten már érdekelheti az embereket. Azért, mert egy éve még a kutyát nem érdekelte, lazán rábólintott az átlag győri választópolgár, nem következik, hogy ma is így lenne. Sőt. És itt a pénzzel sem olyan könnyű "motiválni" az embereket, mert egy kisebb városkában, faluban könnyű odatobni pár milliárdot, megépíteni egy-két bekötőutat, meg felújítani az iskolát, egy Győr szinten már nehezebb olyant kínálni, amit az emberek kézzelfoghatónak éreznek.telex.hu/belfold/2023/07/14/alkotmanybirosag-gyor-akkumulatorgyar-nepszavazasÉn amúgy több szempontból sem értem ebben a vergődést. Vigyázat nagyon nyers és szókimondó leszek.
warr_b
nem értem ezeket a helyi népszavazásokat. De megjegyzem egy orszagosnak sem látnám értelmet. A fideszes alkotmánybíróság úgyis elkaszalja. Magyarországon ma eredményes és érvényes népszavazás egyedül a nemzeti konzultáció. Semmi másra nincs lehetőség. De hozzáteszem h azt sem igazán látom h értelme lenne megtartani. Mert egy évvel ezelőtt Győrben is arra szavaztak nagy többséggel az emberek h jöhetnek az akkugyarak, nem gond a környezet szennyezés stb. Mert sok mindennel lehet vádolni a fideszt de h ebben egyértelmű és nyílt a kommunikációja az biztos. Ergo két eset állhat fenn: ad1: a választópolgárok továbbra is támogatnak ezt ahogy egy évvel ezelőtt akkor meg szimplán pénz meg idopazarlas. Ad2: mégsem támogatnak de akkor meg nem értem h egy évvel ezelőtt mire szavaztak az emberek. Ahogy Pest megyében is volt vmi környezetszennyező raktár. A településen 10%ponttal győzött tavaly a Fidesz. Pedig ott Hont Kriszta egy zöld környezetvédő politikus indult. Hat azt mondom h a választópolgárok vállalják a felelősséget és ne egy kisebbség kényszerítse rá az akaratát a többségre egy demokráciában. Ha meg nagyon nem akar ilyen helyen élni a kisebbség el lehet költözni oda ahol nem lehet akkugyar pl Budapest.
De az ellenzéki politikát sem értem. Ez egy tökéletes választóvonal lehet a következő három évben. Fel pozicionálni az országos politikát: ők(Fidesz) tönkre akarjak tenni a környezetet, a víz készletunket odaadni a kínaiaknak az unokáink helyett, engedni a koreaiaknak h szennyezzek a termofoldunket stb. Ehhez képest nyolcadik kordonbontás van. Pénz pedig kellene erre h legyen. Mert ha arra van h Margaret Thatcher sziluettjevel korbeplakatoljak az országot akkor erre is kellene h legyen.
csebi
Az, hogy az ellenzék miért nem gyúr rá a sztorira sokkal jobban, az már egy sokkal validabb kérdés. Az én megfejtésem az, hogy azért, mert nincs.
peterk2005 udvari bolond
Győrben pl nem az akkumulátor gyárral van bajuk hanem csak a győri akkumulátor gyárral. Innentol kezdve megint kétszínű magatartás ez az adott választópolgároktól.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
O, egyszeruen megoldja a Fidesz a kommunikaciot.Ennek a vergődésnek azért lehet értelme, mert ez az akkumulátor ügy az utúbbi fél-egy évben kezdett el lábra kapni, és azért érezhetően olyan téma ami helyi szinten már érdekelheti az embereket. Azért, mert egy éve még a kutyát nem érdekelte, lazán rábólintott az átlag győri választópolgár, nem következik, hogy ma is így lenne. Sőt. És itt a pénzzel sem olyan könnyű "motiválni" az embereket, mert egy kisebb városkában, faluban könnyű odatobni pár milliárdot, megépíteni egy-két bekötőutat, meg felújítani az iskolát, egy Győr szinten már nehezebb olyant kínálni, amit az emberek kézzelfoghatónak éreznek.telex.hu/belfold/2023/07/14/alkotmanybirosag-gyor-akkumulatorgyar-nepszavazasÉn amúgy több szempontból sem értem ebben a vergődést. Vigyázat nagyon nyers és szókimondó leszek.
warr_b
nem értem ezeket a helyi népszavazásokat. De megjegyzem egy orszagosnak sem látnám értelmet. A fideszes alkotmánybíróság úgyis elkaszalja. Magyarországon ma eredményes és érvényes népszavazás egyedül a nemzeti konzultáció. Semmi másra nincs lehetőség. De hozzáteszem h azt sem igazán látom h értelme lenne megtartani. Mert egy évvel ezelőtt Győrben is arra szavaztak nagy többséggel az emberek h jöhetnek az akkugyarak, nem gond a környezet szennyezés stb. Mert sok mindennel lehet vádolni a fideszt de h ebben egyértelmű és nyílt a kommunikációja az biztos. Ergo két eset állhat fenn: ad1: a választópolgárok továbbra is támogatnak ezt ahogy egy évvel ezelőtt akkor meg szimplán pénz meg idopazarlas. Ad2: mégsem támogatnak de akkor meg nem értem h egy évvel ezelőtt mire szavaztak az emberek. Ahogy Pest megyében is volt vmi környezetszennyező raktár. A településen 10%ponttal győzött tavaly a Fidesz. Pedig ott Hont Kriszta egy zöld környezetvédő politikus indult. Hat azt mondom h a választópolgárok vállalják a felelősséget és ne egy kisebbség kényszerítse rá az akaratát a többségre egy demokráciában. Ha meg nagyon nem akar ilyen helyen élni a kisebbség el lehet költözni oda ahol nem lehet akkugyar pl Budapest.
De az ellenzéki politikát sem értem. Ez egy tökéletes választóvonal lehet a következő három évben. Fel pozicionálni az országos politikát: ők(Fidesz) tönkre akarjak tenni a környezetet, a víz készletunket odaadni a kínaiaknak az unokáink helyett, engedni a koreaiaknak h szennyezzek a termofoldunket stb. Ehhez képest nyolcadik kordonbontás van. Pénz pedig kellene erre h legyen. Mert ha arra van h Margaret Thatcher sziluettjevel korbeplakatoljak az országot akkor erre is kellene h legyen.
csebi
Az, hogy az ellenzék miért nem gyúr rá a sztorira sokkal jobban, az már egy sokkal validabb kérdés. Az én megfejtésem az, hogy azért, mert nincs.
peterk2005 udvari bolond
Vagy ez vagy Gyurcsany, lehet valasztani.
több mint 2 éve
A legelsőn háromszázan voltunk, de az is lehet, hogy sokat mondtam.Kétfarkúak a Pride-on: "Az apa férfi, az infláció nő".😊 Irdatlan nagy a tömeg, megtelt az Andrássy út. | (Budapest megint beintett a kibaszott Fidesznek.) | Az év bulija. Aki még nem volt, nem tudja, mit hagy ki.Azért van kint kb 20.000 ember, nagy tömegnek nem nevezném....
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
több mint 2 éve
Azt hiszem, a kétfarkúak őrültek meg. Mi bömböl a teherautójukról? "Horthy Miklós katonája vagyok..." Tiszta hülyék.😊Kétfarkúak a Pride-on: "Az apa férfi, az infláció nő".😊 Irdatlan nagy a tömeg, megtelt az Andrássy út. | (Budapest megint beintett a kibaszott Fidesznek.) | Az év bulija. Aki még nem volt, nem tudja, mit hagy ki.Ilyen nagy melegben, megőrültél? 😄
nagylaza, főpohárnok
warr_b
több mint 2 éve
Kétfarkúak a Pride-on: "Az apa férfi, az infláció nő".😊 Irdatlan nagy a tömeg, megtelt az Andrássy út. | (Budapest megint beintett a kibaszott Fidesznek.) | Az év bulija. Aki még nem volt, nem tudja, mit hagy ki.Ilyen nagy melegben, megőrültél? 😄
nagylaza, főpohárnok

több mint 2 éve
Kétfarkúak a Pride-on: "Az apa férfi, az infláció nő".😊 Irdatlan nagy a tömeg, megtelt az Andrássy út. | (Budapest megint beintett a kibaszott Fidesznek.) | Az év bulija. Aki még nem volt, nem tudja, mit hagy ki.Azért van kint kb 20.000 ember, nagy tömegnek nem nevezném....
nagylaza, főpohárnok

több mint 2 éve
Barbrady őrmester vagy esetleg a denveri musztángok bajnokcsapata miatt.Még a ksh szerint is 12%-t zuhant az építőipar.Csak az a kérdés, hogy Brüsszel, Soros, a szankciók, vagy Gyurcsány és a dollárbaloldal miatt?
Amadeus von Dollárbaloldal
warr_b
több mint 2 éve
Kétfarkúak a Pride-on: "Az apa férfi, az infláció nő".😊 Irdatlan nagy a tömeg, megtelt az Andrássy út. | (Budapest megint beintett a kibaszott Fidesznek.) | Az év bulija. Aki még nem volt, nem tudja, mit hagy ki.
több mint 2 éve
Még a ksh szerint is 12%-t zuhant az építőipar.Csak az a kérdés, hogy Brüsszel, Soros, a szankciók, vagy Gyurcsány és a dollárbaloldal miatt?
Amadeus von Dollárbaloldal

több mint 2 éve
Ennek a vergődésnek azért lehet értelme, mert ez az akkumulátor ügy az utúbbi fél-egy évben kezdett el lábra kapni, és azért érezhetően olyan téma ami helyi szinten már érdekelheti az embereket. Azért, mert egy éve még a kutyát nem érdekelte, lazán rábólintott az átlag győri választópolgár, nem következik, hogy ma is így lenne. Sőt. És itt a pénzzel sem olyan könnyű "motiválni" az embereket, mert egy kisebb városkában, faluban könnyű odatobni pár milliárdot, megépíteni egy-két bekötőutat, meg felújítani az iskolát, egy Győr szinten már nehezebb olyant kínálni, amit az emberek kézzelfoghatónak éreznek.telex.hu/belfold/2023/07/14/alkotmanybirosag-gyor-akkumulatorgyar-nepszavazasÉn amúgy több szempontból sem értem ebben a vergődést. Vigyázat nagyon nyers és szókimondó leszek.
warr_b
csebi

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
A legelső válaszomban cáfoltam. Leírtam, hogy nem, nem azért nincsenek világégések, forradalmak folyamatosan amit állítasz. Sőt azt is leírtam, hogy miért szoktak lenni. Te voltál az, aki nem szálltál vitába a cáfolatommal, hanem csak hajtogatod pirosozva ugyanazt.Ez a lényeg, hogy ki mit vesz kiindulópontnak.És ezt nem látom megcáfolva, inkább olyan, mintha ugyanezt mondanád, és csak az ellenkezésért ellenkeznél.
Mert aki azt, hogy már eleve, akár évtizedek óta fel van lökve, azt se tudja ki lökte fel és mikor, az örül a felsegítésnek.
Hidd el, az anekdota a jószívű Lenin elvtársról, aki végülis le is lövethette volna a kisgyerekekeket ugyan nem igaz, de életszerű, és jól szemlélteti a hatalom természetét. Mert akinek szinte korlátlan hatalma van, attól már az értékelendő, ha ezt nem maxolja ki.
És igen, ezért tart itt ez az ország, ez a világ, de ha nem ez lenne a helyes szemlélet, akkor évente forradalmak, lázadások, világégések lennének, mert valakinek úgyse felelne meg az, ami éppen van. Ez az opportunizmus fundamentuma.
Őszentsége Sobri Jóska
" - Ez piros.
- Nem, ez piros."
OK.
Őszentsége Sobri Jóska
Ha már párbeszéd példázunk, akkor az eddigi párbeszédünk sokkal inkább néz így ki:
- A villamos piros, és ez jól is van így, mert nem piros villamosra az emberek nem szállnának fel.
- De hiszen a villamos nem piros....
- Mivel a villamos piros, az emberek felszállnak rá.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Annyira fura ez a helyzet, mert nem látom hogy itt bárki is fel tudna törni lentről, egy specifikus ügy kapcsán. Pl most legyen a környezetvédelem. Elkezdi lokális szinten, és halad egyre feljebb, de amint elér egy kritikus szintet, rászál a Megafon csapat és máris olyan lesz mint a patás ördög a Fideszesek körében.Szerintem ami fontos lenne, hogy egy politikai erő valamilyen legyen. A magyar ellenzék egy üres vászon, amire ők azt remélik, a választók a NER ellenes álmaik vetítik ki, de a valóságban a NER vetíti ki rá az aktuális propagandát. Legyen szó akár bevándorláspártiak, háborúpártiak, külföldi ügynökök, stb. kampányokról, ezek mindig tökéletesen működnek, mert az ellenzéki pártok képtelenek felvenni és tökösen képviselni egy álláspontot. Mindig kivárnak, maszatolnak, befordulnak a kormánnyal szemben, ami közben végigfuttatja a propagandarendszerén a kérdést, népszerűvé teszi az álláspontját, és nem is marad más csak a maszatolás. Pl a migrációs őrület elején Feri ünneplő tömegekről beszélt, a kampány alatt már meg se mert szólalni a témáról az ellenzék. Ha megtette, akkor is egy lightosabb Fidesz álláspontot vitt.
Mint ahogy Csebi is írta, az akugyáras népszavazás elbukik még helyi szinten is, mert a propaganda olyan erős fentről, hogy a valóságot is felülírja. Amikor beköszön a valóság pár év múlva, jön a büdös levegő, zaj, szennyezett talaj víz, majd jön a felismerés hogy nekünk nem ezt mondták.
Valóság sehol nem köszön vissza, mert ahogy a Fideszes haveromon látom, egy Telex, vagy 444 cikk már olyan amit meg sem nyit mert hazudnak benne, balos propaganda.
Nomac
Ideológiailag se elég ez a posztmodern lófasz. A Fidesz nyugodtan lehet egy sztálinista Margaret Thatcher. Megvan hozzá az apparátus, hogy elhitessék erről a szörnyszülöttről, hogy valójában Charles De Gaulle meg Mátyás király szerelemgyereke. Ez az ellenzéknek nem fér bele. Egy valóban baloldali(értsd: legalább 10 éve baloldali) pártnak most tarolni kéne egy megélhetési válság közepén, mert beérne az a téma amit őszintén nyomat régóta, ehelyett van egy DK amit a megszorítások egyik arcának felesége vezet és maximum retorikai eszközként használ baloldali lózungokat, van két zöld törpeszerűség, mellé a momentum, ami ugyan úgy zöld valami kicsit, de kicsit liberális is meg kicsit progresszív, de leginkább semmilyen. Van még MSZP ami kiirtotta a magyar baloldaliságot, a Mi hazánk, ahol youtube influenszer próbálja maga mellé összeesküvés elméletezni az újbalos mikroközösséget, és becsatozni annyi anti woke identitáspolitikára fogékony embert amennyi marad a Fidesz után, közben meg féken tartani a sponsored by FSB sporttagozatot. Bármekkora balfasz is a szentem még mindig Jámbor András akiben látom, hogy érti ezt, csak kvalitásai alapján ilyen harmadik vonalban kéne mozognia egy politikai mozgalomban, de annyira üres a színpad, hogy a frontba szorult szegény.
Álláspontokat kéne felvenni, képviselni őket. Akkor is ha változott közben a közvélemény. Nem kell megvárni a sajtó ítéletet, hogy mit gondolunk egy témáról, változtassuk meg mi az ő véleményüket. Ebből kéne indulni. Formálni kell és nem sodródni. Főleg egy 70%os mindent uraló monstrum ellen nem fér bele a maszatolás.
több mint 2 éve
Egész éjszaka fóliáztam, de most jövök rá, hogy a Tüskevárt kifelejtettem. Nekem az a Tutajos gyerek mindig is gyanús volt.ott tali!😊
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Mondjuk abban nem lesz igaza h többször hazudnak mint nem ellentétben a megafonnal.Annyira fura ez a helyzet, mert nem látom hogy itt bárki is fel tudna törni lentről, egy specifikus ügy kapcsán. Pl most legyen a környezetvédelem. Elkezdi lokális szinten, és halad egyre feljebb, de amint elér egy kritikus szintet, rászál a Megafon csapat és máris olyan lesz mint a patás ördög a Fideszesek körében.És ebben többször van igaza mint nem. Annyi különbséggel, hogy véletlenül se hívnám balos propagandának, mert a 444-nek annyi köze van a baloldalhoz mint a KDNP-nek. Legyen inkább antiner-propaganda.
Mint ahogy Csebi is írta, az akugyáras népszavazás elbukik még helyi szinten is, mert a propaganda olyan erős fentről, hogy a valóságot is felülírja. Amikor beköszön a valóság pár év múlva, jön a büdös levegő, zaj, szennyezett talaj víz, majd jön a felismerés hogy nekünk nem ezt mondták.
Valóság sehol nem köszön vissza, mert ahogy a Fideszes haveromon látom, egy Telex, vagy 444 cikk már olyan amit meg sem nyit mert hazudnak benne, balos propaganda.
Nomac
Ezzel véletlenül se állítom, hogy megafon = 444. A megafon 100% propaganda, a 444 meg mondjuk 55% ami azt jelenti, hogy van rajta egy csomó érdekes tartalom is. A Telex más tészta kicsit, ők pl. Lázàrral úgy vannak mint a borsó meg a héja.. 😊 ha már, akkor a - legnagyobb sajnálatomra, mint volt előfizető - HVG romlott el színvonalban nem kicsit. És ezt nem menti a paywall mögötti tartalom se.
De mióta a magyar ellenzéki újságírók kitalálták, hogy nekik kell OV-t legyőzni mert ez az ellenzék erre alkalmatlan, talán nem is kell ezen csodálkozni.
MC12
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Az oktatás az más dolog sztem. Ott amúgy ígértek fizu emelést. Többször is. Hoztak is erről törvényt. Csak mikor hatalyosult volna a fizu emeléses része akkor változtattak rajta.Így-így. Ezen vonalon a hülye tanárja is minek ment annak, minek lázadozik néhány közölük, ha valami nem tetszik váltsanak pályát, legyenek kicsit gazdagabbak nyissanak a fővárosi lakáspiac felé Alsókarakószörcsögről, esetleg Szijjártó tanítványként várja őket a külügy és a láblógatás a tengerparton!telex.hu/belfold/2023/07/14/alkotmanybirosag-gyor-akkumulatorgyar-nepszavazasÉn amúgy több szempontból sem értem ebben a vergődést. Vigyázat nagyon nyers és szókimondó leszek.
warr_b
csebi
VanillaSky
több mint 2 éve
Egész éjszaka fóliáztam, de most jövök rá, hogy a Tüskevárt kifelejtettem. Nekem az a Tutajos gyerek mindig is gyanús volt.Pár óra múlva pedig indulok a Pride-ra.
több mint 2 éve
infostart.hu/kulfold/2023/07/15/vegleg-betelt-a-pohar-nemetorszagbanAz ilyen félbolond sötétzöldekkel csak a baj van...

több mint 2 éve
Annyira fura ez a helyzet, mert nem látom hogy itt bárki is fel tudna törni lentről, egy specifikus ügy kapcsán. Pl most legyen a környezetvédelem. Elkezdi lokális szinten, és halad egyre feljebb, de amint elér egy kritikus szintet, rászál a Megafon csapat és máris olyan lesz mint a patás ördög a Fideszesek körében.És ebben többször van igaza mint nem. Annyi különbséggel, hogy véletlenül se hívnám balos propagandának, mert a 444-nek annyi köze van a baloldalhoz mint a KDNP-nek. Legyen inkább antiner-propaganda.
Nomac
Ezzel véletlenül se állítom, hogy megafon = 444. A megafon 100% propaganda, a 444 meg mondjuk 55% ami azt jelenti, hogy van rajta egy csomó érdekes tartalom is. A Telex más tészta kicsit, ők pl. Lázàrral úgy vannak mint a borsó meg a héja.. 😊 ha már, akkor a - legnagyobb sajnálatomra, mint volt előfizető - HVG romlott el színvonalban nem kicsit. És ezt nem menti a paywall mögötti tartalom se.
De mióta a magyar ellenzéki újságírók kitalálták, hogy nekik kell OV-t legyőzni mert ez az ellenzék erre alkalmatlan, talán nem is kell ezen csodálkozni.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”