Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
Oszt’ mennyi is a nettója a 700 forintos benzinnek? Meg a jövedéki adó tartalma? Ja, hogy azt nem lehetett csökkenteni, vagy 5%-ra tenni az ÁFA-t az ár korlátozással együtt? Ez van, amikor a hülyék azt hiszik, hogy okosabbak, mint az okosok, de főleg erősebbek, aztán úgy voltak vele, hogy majd izomból szabályozzák a piacot. A piac meg megoldja, mert ott tenyleg nem hülyék vannak.telex.hu/belfold/2022/03/09/megrohamoztak-a-benzinkutakat-van-ahol-sorok-allnak-mashol-bezart-a-kut-mert-elfogyott-a-benzinLehet bármilyen balfasz az ellenzék, és akármilyen lúzer MzP, ebből simán kinézem hogy ha nem tudja a kormány - nem tudom hogyan, még mielőtt - csillapítani a kedélyeket, hogy dühből leszavaznak a népek az ellenzékre. A háborúval szemben ez nagyon is érinti a mindennapokat és baszhatják a 480as benyát - ha nincs.
Beki
Teszem hozzá, ha nem lenne ár sapka az is szívás lenne a kormánynak mert akkor a 700 forintos dízel miatt sírna a nép. Akkor lenne üzemanyag de az ár miatt menne az anyázás, most jó az ár de nincs termék és azért megy 😊 szórakoztató hetek lesznek még április 3-ig.
MC12
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Amúgy én is úgy tapasztalom, hogy ez az egyetlen téma, ami tényleg üti a kormányt. Már múlt héten is elég sokszor hallottam forogni. Fura mód ez fáj az embereknek, meg a horvát euró. Ezt a két kormánykritikus témát hallottam összesen kb az utóbbi 4 évben a munkahelyen. Pl a völner ügyről soha nem hallottam egy említést se.telex.hu/belfold/2022/03/09/megrohamoztak-a-benzinkutakat-van-ahol-sorok-allnak-mashol-bezart-a-kut-mert-elfogyott-a-benzinLehet bármilyen balfasz az ellenzék, és akármilyen lúzer MzP, ebből simán kinézem hogy ha nem tudja a kormány - nem tudom hogyan, még mielőtt - csillapítani a kedélyeket, hogy dühből leszavaznak a népek az ellenzékre. A háborúval szemben ez nagyon is érinti a mindennapokat és baszhatják a 480as benyát - ha nincs.
Beki
Teszem hozzá, ha nem lenne ár sapka az is szívás lenne a kormánynak mert akkor a 700 forintos dízel miatt sírna a nép. Akkor lenne üzemanyag de az ár miatt menne az anyázás, most jó az ár de nincs termék és azért megy 😊 szórakoztató hetek lesznek még április 3-ig.
MC12
Szerkesztette: andree
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ez durvan be lett nézve ..Nyilván az lesz a vége h kamionoknak mindenhol durván lekorlátozzák a tankolható mennyiséget.
Nyugati megyeszékhelyen, ami nem egy nagyváros , tele vannak a kutak külföldi kamionokkal egész nap.
Haverom meg küldte a képet Hollandiából, hogy ott 2,345 EUR egy liter. Legalább a külföldi kamionoknak amúgy mi a sz.rért nem lehet drágábban adni az üzemanyagot, ok úgy sem érdemelnek rezsicsökkentést 😂😂
Pep71
több mint 4 éve
Ez durvan be lett nézve ..Nyugati megyeszékhelyen, ami nem egy nagyváros , tele vannak a kutak külföldi kamionokkal egész nap.
Haverom meg küldte a képet Hollandiából, hogy ott 2,345 EUR egy liter. Legalább a külföldi kamionoknak amúgy mi a sz.rért nem lehet drágábban adni az üzemanyagot, ok úgy sem érdemelnek rezsicsökkentést 😂😂
több mint 4 éve
telex.hu/belfold/2022/03/09/megrohamoztak-a-benzinkutakat-van-ahol-sorok-allnak-mashol-bezart-a-kut-mert-elfogyott-a-benzinLehet bármilyen balfasz az ellenzék, és akármilyen lúzer MzP, ebből simán kinézem hogy ha nem tudja a kormány - nem tudom hogyan, még mielőtt - csillapítani a kedélyeket, hogy dühből leszavaznak a népek az ellenzékre. A háborúval szemben ez nagyon is érinti a mindennapokat és baszhatják a 480as benyát - ha nincs.
Beki
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Te mostanába mè haragszó rám pedig ádanálak nem átok????🥴😏😛Most nem azért de simán kinèzem a cègekből, hogy visszatartják a benzint, amíg tart az árstop.....azé nyugtass meg, hogy a pokol kapuival ijen nem eshet meg
dande
sutianap
több mint 4 éve
Most nem azért de simán kinèzem a cègekből, hogy visszatartják a benzint, amíg tart az árstop.....Dehogy.
dande
Biztos van ilyen is de tényleg kurva nagy készletgondok vannak.
több mint 4 éve
Most nem azért de simán kinèzem a cègekből, hogy visszatartják a benzint, amíg tart az árstop.....azé nyugtass meg, hogy a pokol kapuival ijen nem eshet meg
dande

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Most nem azért de simán kinèzem a cègekből, hogy visszatartják a benzint, amíg tart az árstop.....
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
telex.hu/belfold/2022/03/09/megrohamoztak-a-benzinkutakat-van-ahol-sorok-allnak-mashol-bezart-a-kut-mert-elfogyott-a-benzin
több mint 4 éve
IMF ÜGYNÖKBRÓKER!Pont te mondod migránssimogató Bajnaibérenc Bokrosimádó Soros!?nem tetszik a rezsicsökkentés, libernyák?www.portfolio.hu/uzlet/20220309/elszalltak-a-magyar-uzemanyagarak-penteken-ujabb-rekord-dragulas-jon-532269Ebből kurva nagy baj lesz.
95-ös benzin : 640 Ft/liter
Gázolaj: 717 Ft/liter
Beki
Nálunk már dugig vannak a kutak kocsival, mert elterjedt a hír, hogy hétvégére nem lesz üzemanyag.
Kutas haver mondta, hogy a rendelt mennyiség kevesebb mint felét kapták meg.
Bazzani
Gyurcsány alatt jobb lenne?
Amadeus
Bazzani
több mint 4 éve
Pont te mondod migránssimogató Bajnaibérenc Bokrosimádó Soros!?nem tetszik a rezsicsökkentés, libernyák?www.portfolio.hu/uzlet/20220309/elszalltak-a-magyar-uzemanyagarak-penteken-ujabb-rekord-dragulas-jon-532269Ebből kurva nagy baj lesz.
Beki
Nálunk már dugig vannak a kutak kocsival, mert elterjedt a hír, hogy hétvégére nem lesz üzemanyag.
Bazzani
Amadeus
több mint 4 éve
Ahogy Frank Underwood mondaná: aprópénzre váltotta.Én sokszor leírtam: OV lehetett volna a legnagyobb magyar államférfi, ehelyett egy sima tolvaj lett. Nem lesz több, mint egy Maduro, egy széljegyzet, egy rövid megjegyzés a magyar történelemben. Mert ha elbukik (el fog, ha nem most akkor majd egyszer), a győztesek úgyis átírják.Én valójában azt nem értem, hogy aki csípi Orbánt, az miért nem csípi MZP, és aki csípi MZP-t, az miért nem csípi Orbánt.Az az MzP szidja a közvéleménykutatókat aki ugyanezen közvélemény-kutatók adatait lobogtatva szólította fel visszalépésre Karàcsonyt 😊 változnak az idők….Megelőzöm Sobrit 🤩🤩🤩: P.R.A.G.M.A.T.I.K.U.S.
MC12
(Egyébként azt ő fizette, szóval azzal nem is volt baja 😂)
Gyurma Pappa
Szerintem egy csomó közös van a politikai karakterükben, eltökéltségükben, kommunikációjukban, pragmatikumukban, stb.
Sobri Jóska
MZP egy másolat, semmi több.
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
De az hogy van, hogy a 100-as benzin 540? Nemértekhozzá, komolyan kérdezem.www.portfolio.hu/uzlet/20220309/elszalltak-a-magyar-uzemanyagarak-penteken-ujabb-rekord-dragulas-jon-532269Ebből kurva nagy baj lesz.
Beki
Bazzani
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Én sokszor leírtam: OV lehetett volna a legnagyobb magyar államférfi, ehelyett egy sima tolvaj lett. Nem lesz több, mint egy Maduro, egy széljegyzet, egy rövid megjegyzés a magyar történelemben. Mert ha elbukik (el fog, ha nem most akkor majd egyszer), a győztesek úgyis átírják.Én valójában azt nem értem, hogy aki csípi Orbánt, az miért nem csípi MZP, és aki csípi MZP-t, az miért nem csípi Orbánt.Az az MzP szidja a közvéleménykutatókat aki ugyanezen közvélemény-kutatók adatait lobogtatva szólította fel visszalépésre Karàcsonyt 😊 változnak az idők….Megelőzöm Sobrit 🤩🤩🤩: P.R.A.G.M.A.T.I.K.U.S.
MC12
Gyurma Pappa
Szerintem egy csomó közös van a politikai karakterükben, eltökéltségükben, kommunikációjukban, pragmatikumukban, stb.
Sobri Jóska
MZP egy másolat, semmi több.

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Én amondó vagyok h a baloldal hibája h a forint gyengélkedik és az üzemanyagárak is az egekben vannak, vagy nem lesz most hétvégén.Brüsszeli szankció politika áldozatanem tetszik a rezsicsökkentés, libernyák?www.portfolio.hu/uzlet/20220309/elszalltak-a-magyar-uzemanyagarak-penteken-ujabb-rekord-dragulas-jon-532269Ebből kurva nagy baj lesz.
Beki
Bazzani
Amadeus
csebi
több mint 4 éve
Brüsszeli szankció politika áldozatanem tetszik a rezsicsökkentés, libernyák?www.portfolio.hu/uzlet/20220309/elszalltak-a-magyar-uzemanyagarak-penteken-ujabb-rekord-dragulas-jon-532269Ebből kurva nagy baj lesz.
Beki
Bazzani
Amadeus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
nem tetszik a rezsicsökkentés, libernyák?www.portfolio.hu/uzlet/20220309/elszalltak-a-magyar-uzemanyagarak-penteken-ujabb-rekord-dragulas-jon-532269Ebből kurva nagy baj lesz.
Beki
Bazzani
több mint 4 éve
www.portfolio.hu/uzlet/20220309/elszalltak-a-magyar-uzemanyagarak-penteken-ujabb-rekord-dragulas-jon-532269Ebből kurva nagy baj lesz.
Beki
több mint 4 éve
Én valójában azt nem értem, hogy aki csípi Orbánt, az miért nem csípi MZP, és aki csípi MZP-t, az miért nem csípi Orbánt.Az az MzP szidja a közvéleménykutatókat aki ugyanezen közvélemény-kutatók adatait lobogtatva szólította fel visszalépésre Karàcsonyt 😊 változnak az idők….Megelőzöm Sobrit 🤩🤩🤩: P.R.A.G.M.A.T.I.K.U.S.
MC12
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
www.portfolio.hu/uzlet/20220309/elszalltak-a-magyar-uzemanyagarak-penteken-ujabb-rekord-dragulas-jon-532269csodálatosan elolvastam a legfelső kommentet. 😀
Beki
több mint 4 éve
Kétségtelen, hogy a politika ezen szegletébe hamar beleszokott 😆Megelőzöm Sobrit 🤩🤩🤩: P.R.A.G.M.A.T.I.K.U.S.Ez megint nem egy szerencsés lekommunikálása a dolgoknak.....Az az MzP szidja a közvéleménykutatókat aki ugyanezen közvélemény-kutatók adatait lobogtatva szólította fel visszalépésre Karàcsonyt 😊 változnak az idők….
index.hu/belfold/2022/03/09/marki-zay-peter-valamelyik-ellenzeki-part-es-valoszinuleg-a-telex-allhat-a-kutatas-mogott/
dande
MC12
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
www.portfolio.hu/uzlet/20220309/elszalltak-a-magyar-uzemanyagarak-penteken-ujabb-rekord-dragulas-jon-532269A 100-as benzint pedig 540-ért tankolom, ahha.
Beki
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May