Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
Oktatás. A 12 év kurva kevés a szignifikans változáshoz, de az tény hogy itt volt a legtöbb megkérdőjelezhető fasz döntés.Ez nem igaz. 12 év az másfél "emberöltő" az alapfokú képzésben. Nagyon sokat lehetett volna javítani. Ahogy javítottak pl. a csehek vagy az észtek vagy a lengyelek is pl. Már csak Bulgáriában van a magyarhoz hasonló, a ténytudást visszakövetelő oktatási rendszer, a környékünkön megindult az elmozdulás, sőt le is zajlott a kompetencia alapú oktatás irányába. A tavalyi PISA teszten résztvevő 15 évesek 2012-ben vagy 2013-ban kezdték meg a tanulmányaikat, tehát nagyrészt a NAT alatt. Ősszel szokott jönni az eredmény, akkor ki fog derülni, hogy mire volt elég a 12 év.
davemayer
De 12 év alatt mit lehet elérni, pl. Észtországban (2014-ben fogadták el az új "alaptantervet"):
www.oecd.org/pisa/publications/PISA2018_CN_EST.pdf

több mint 4 éve
Szted a mezőgazdaság totális lerohasztása is az elmúlt 12 ev fidesz kormányzásának műve?! A 48-as szabadságharc elvesztése nem?Tejhatalmuk volt 12 évig A Tejhatalom az milyen?Dave valószínűleg erre is tudja a választ
Fungus
r.baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Economic Left/Right: -3.63Social Libertarian/Authoritarian: -4.56
Meglep, mert gazdasági értelemben inkább jobb oldalinak vallom magam.
több mint 4 éve
Nyugdíjt hogy oldod meg? Plane ennyi idő alatt. Ha megszünteted a felosztó-kiróvó rendszert a politikai karrierednek annyi.Az egészségügyben a bérrendezést hamarabb el lehetett volna kezdeni, és akkor nem zárnak be konkrét osztályok szakorvos hiány miatt. De vannak távolabbról kapcsolódó tényezők is. Ha elfogadjuk azt a jelenséget, hogy központosítjuk az egészségügyet és a regionális központokban lesz csak teljes körű ellátás, akkor pl az utak állapotának feljavításával kéne kezdeni az egész folyamatot. A makói ügyelet -ha jól emlékszem- kimegy Nagyérig. Ha valaki járt arra, akkor tudja, hogy konkrétan esélytelen normálisan bárhová eljuttatni egy sürgősebb beteget.
Egészségügy... a világ összes pénze nem lenne rá elég a jelenlegi helyzetében + mivel a kórházak többsegében a vezetés (vagy az az alatti közvetlen réteg) full komcsi így ott tesznek keresztbe ahol tudnak. Ezt elhiheted nekem, 2 kórházban (heim pál, jános) belülről láttam.
Oktatás. A 12 év kurva kevés a szignifikans változáshoz, de az tény hogy itt volt a legtöbb megkérdőjelezhető fasz döntés.
davemayer
A háziorvosok munkájának vonzóbbá tétele is fontos lenne. Borzalmasan elöregedett az állomány. Rettenetesen sok papírmunka, ügyintézés és ellenőrzések. A vállalkozói lét szarabbik oldala, cserébe meg egy fix TB finanszírozás. Ezt se a Fidesz rontotta el, de a covidig nem sokat tett, hogy javítson a helyzeten. Apunak 1500 fő környéki praxisa van, de rendszeresen eljut a százas sorszámig. Hazudnék ha azt mondanám, hogy itt nem történtek előrelépések, de nem tűnik elégnek. Hogy a kórházakkal mit lehetne kezdeni, azt nem tudom, de azt se látom a kormánynak mi a stratégiája. 12 év alatt legalább a jelét látni kellett volna a koncepciónak, és én se arra gondolok, hogy öntsünk be random x100 milliárdot és lesz valahogy.
Már az is nagy előrelépés lenne, ha a társadalmat sikerülne kicsit egészségesebbé tenni, mert rengeteg az elhízott, krónikus beteg, az alkoholista, a dohányos, stb ami mellett tényleg hegymenet rendes egészségügyet összehozni. A probléma az, hogy ezt nem nagyon lehet a pacalt pálinkával szétcsapató, vidék felé kacsintó image-el összehangolni. Akkor se ha épp valami aktuálisan rendezett élsport eseményen szotyolázik a disznóvágásból épp hazaesett sörhasválogatott. Tömegsport, mértékletesség, és a vidék kirángatása az alkoholizmusból. Ez pl egy jó első lépés lenne, ha menne arra egy rendes út az már csak hab lenne a tortán.
több mint 4 éve
mekkora álomvilágban élhet egy olyan, aki szerint a fidesz jobboldalibesza-behu
van értelme ezek után bárminek is?
több mint 4 éve
Economic Left/Right: -5.63Social Libertarian/Authoritarian: -3.03
Asszem nem sokat változtam én sem.
több mint 4 éve
Jesszusom, papírból izzadja ki a beszédeit, Orsós stb... jól van ezt megbeszéltük.Külön tudom választani a sportot és a politikát 😉 ráadasul semmi ráhatása nincs az életemre hogy kinek szurkolok, annak viszont sajnos van hogy ki van éppen hatalmon.és még így is az MTK-nak szurkol!!Ez sem tökéletes megfogalmazás. Én például jobbos vagyok, annak is a széleTi, nekik, szekértábor, és akkor arról megy a polemizálás, hogy ki is gondolkodik meg általánosít végletesenHogy fogalmazzak? Ti, baloldali kedves szavazók? Vagy ti, baloldali gondolkodásúak? Leírni azt hogy ti sokkal egyszerűbb és mindenki tudja mire értem. De persze köss bele nyugodtan, ebben jó vagy. O1g!
r.baggio
davemayer
eaglesmcnabb
Löfli
Romantikus eroszak koncerten, (amit a vírus elott eloszeretettel latogattam, nyilván azert mert baloldali vagyok 😀) sem volt kötelező pogozni a gágágá buzi emtékára 😊
Nekem is fontos hogy kire szavazok, minden rasszimus nelkul mondom, hogy nemzeti erzelmű konzervatívként elvből nem szavazok egy cigányra, éppen ezért nem értem, hogy a sok jobboldali fideszes, és te, magadat jobboldalinak tartva hogy tudsz leszavazni az Orsósra 😊 Ez az első ellentmondas nálam.Nem, nem csak baloldali lehet de ha leszavazol MZP-re akkor azt támogatod. Ennyi, lehet Orbán ellen szavazni csak ne ámítsd magad azzal hogy ezzel nem a mostani baloldalt, "azokat" támogatod.Ez sem tökéletes megfogalmazás. Én például jobbos vagyok, annak is a széle (tudom,mára már nincs jobb es baloldal, idehaza plane nem) és mégis rühellem a fideszt és leszavazok MZP-re.Ti, nekik, szekértábor, és akkor arról megy a polemizálás, hogy ki is gondolkodik meg általánosít végletesenHogy fogalmazzak? Ti, baloldali kedves szavazók? Vagy ti, baloldali gondolkodásúak? Leírni azt hogy ti sokkal egyszerűbb és mindenki tudja mire értem. De persze köss bele nyugodtan, ebben jó vagy. O1g!
r.baggio
davemayer
Ilyenkor mivan? Mert sokaktól hallom (nem rád gondolok elsősorban, hanem úgy általánosan) hogy a balosok, a liberálisok, a libsik stb. akik leszavaznak MZP-re...
Akinek elege van az intézményesített lopásból az csak baloldali lehet? Ugyanmár.
eaglesmcnabb
Nekem fontos lenne hogy kire szavazok, nem csak elsősorban az hogy ki ellen.
davemayer
És igazad van, az is fontos hogy mit mond, éppen ezért nem szavazok egy balfaszra aki évek óta papírból izzadja ki a beszédeit, amit nagy valószínüséggel mások írnak neki. Orban még beszolni se tud fejből Jakabnak a 245. csörtéjük alatt a parlamentben, még ahhoz is papír kell neki. 😊 nálam ez a masodik ellentmondas
Egy átlag megafonos es szavazó, és Sobri szerint is mzp, és jakab is náci, akiről köztudott hogy zsidó gyökerei vannak és folyamatosan Jákobozzák (mondjuk jákobozva nacizni is sok értelem kell, szó se róla xD) az agyhalott fideszesek, de közben baloldali is, mert gyurcsany es soros kottajabol jatszik. Mostakkor dontsek mar el mivan. Harmadik Ellentmondas
eaglesmcnabb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
akkor ezé nem csináltak semmitNyugdíjt hogy oldod meg? Plane ennyi idő alatt. Ha megszünteted a felosztó-kiróvó rendszert a politikai karrierednek annyi.Hasonló cipőben járok mint eaglesmcnabb. Én örömmel húznám az x-et a 1998-as, de talán még 2010-os Fideszre is, de ezt ami most megy már tarthatatlan. Tejhatalmuk volt 12 évig, ahelyett hogy előre léptünk volna bármilyen irányba. Mi lettünk Németország összeszerelő üzeme, egy olyan égető kérdést sem oldottak meg amire szükség lett volna (nyugdíj, egészségügy, oktatás, közösségi közlekedés), mellé amit lehet azt elloptak.Nem, nem csak baloldali lehet de ha leszavazol MZP-re akkor azt támogatod. Ennyi, lehet Orbán ellen szavazni csak ne ámítsd magad azzal hogy ezzel nem a mostani baloldalt, "azokat" támogatod.Ez sem tökéletes megfogalmazás. Én például jobbos vagyok, annak is a széle (tudom,mára már nincs jobb es baloldal, idehaza plane nem) és mégis rühellem a fideszt és leszavazok MZP-re.Ti, nekik, szekértábor, és akkor arról megy a polemizálás, hogy ki is gondolkodik meg általánosít végletesenHogy fogalmazzak? Ti, baloldali kedves szavazók? Vagy ti, baloldali gondolkodásúak? Leírni azt hogy ti sokkal egyszerűbb és mindenki tudja mire értem. De persze köss bele nyugodtan, ebben jó vagy. O1g!
r.baggio
davemayer
Ilyenkor mivan? Mert sokaktól hallom (nem rád gondolok elsősorban, hanem úgy általánosan) hogy a balosok, a liberálisok, a libsik stb. akik leszavaznak MZP-re...
Akinek elege van az intézményesített lopásból az csak baloldali lehet? Ugyanmár.
eaglesmcnabb
davemayer
Ha valaki "jobboldaliként" egy ilyen koalícióra szavaz, az a csak annyit jelent hogy elege van ebből a szarból ami itt van.
Ez a legnagyobb hibája a Fidesznek, nekik lett volna lehetőségük változtatni!
Nomac
Egészségügy... a világ összes pénze nem lenne rá elég a jelenlegi helyzetében + mivel a kórházak többsegében a vezetés (vagy az az alatti közvetlen réteg) full komcsi így ott tesznek keresztbe ahol tudnak. Ezt elhiheted nekem, 2 kórházban (heim pál, jános) belülről láttam.
Oktatás. A 12 év kurva kevés a szignifikans változáshoz, de az tény hogy itt volt a legtöbb megkérdőjelezhető fasz döntés.
davemayer
csak lopdd a pénzt azt kuss

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Nyugdíjt hogy oldod meg? Plane ennyi idő alatt. Ha megszünteted a felosztó-kiróvó rendszert a politikai karrierednek annyi.Hasonló cipőben járok mint eaglesmcnabb. Én örömmel húznám az x-et a 1998-as, de talán még 2010-os Fideszre is, de ezt ami most megy már tarthatatlan. Tejhatalmuk volt 12 évig, ahelyett hogy előre léptünk volna bármilyen irányba. Mi lettünk Németország összeszerelő üzeme, egy olyan égető kérdést sem oldottak meg amire szükség lett volna (nyugdíj, egészségügy, oktatás, közösségi közlekedés), mellé amit lehet azt elloptak.Nem, nem csak baloldali lehet de ha leszavazol MZP-re akkor azt támogatod. Ennyi, lehet Orbán ellen szavazni csak ne ámítsd magad azzal hogy ezzel nem a mostani baloldalt, "azokat" támogatod.Ez sem tökéletes megfogalmazás. Én például jobbos vagyok, annak is a széle (tudom,mára már nincs jobb es baloldal, idehaza plane nem) és mégis rühellem a fideszt és leszavazok MZP-re.Ti, nekik, szekértábor, és akkor arról megy a polemizálás, hogy ki is gondolkodik meg általánosít végletesenHogy fogalmazzak? Ti, baloldali kedves szavazók? Vagy ti, baloldali gondolkodásúak? Leírni azt hogy ti sokkal egyszerűbb és mindenki tudja mire értem. De persze köss bele nyugodtan, ebben jó vagy. O1g!
r.baggio
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
Ha valaki "jobboldaliként" egy ilyen koalícióra szavaz, az a csak annyit jelent hogy elege van ebből a szarból ami itt van.
Ez a legnagyobb hibája a Fidesznek, nekik lett volna lehetőségük változtatni!
Nomac
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Én meg azt mondom amit Jakab... Ha a nyakadon van a kés, akkor nem kezdesz el ideologizálni, hanem azon leszel, hogy a kés lekerüljön a nyakadról. Én is ezt vallom. Konzervatívként inkább szavazok egy balliberálisra, mintsem nyakamon a késsel éljek nap mint nap.Tipikus takarózás, a jobbik megszűnt jobboldali pártnak lenni, a jobboldali jelölt meg ha beáll a baloldali pártok elé akkor megszűnik (legalábbis az én szememben) jobboldalinak lenni.birom ezt a baloldalizást mikor az egyik legerősebb párt a jobbikTi, nekik, szekértábor, és akkor arról megy a polemizálás, hogy ki is gondolkodik meg általánosít végletesenHogy fogalmazzak? Ti, baloldali kedves szavazók? Vagy ti, baloldali gondolkodásúak? Leírni azt hogy ti sokkal egyszerűbb és mindenki tudja mire értem. De persze köss bele nyugodtan, ebben jó vagy. O1g!
r.baggio
davemayer
és egyértelműen jobboldali konzervatív a megválasztott jelölt
de sebaj ...
Negritis
davemayer
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Nekem:Hasonló.Your Political Compasspuhány
Economic Left/Right: -3.0
Social Libertarian/Authoritarian: -0.62
Heh.
warr_b
Your Political Compass
Economic Left/Right: -5.0
Social Libertarian/Authoritarian: -3.79
sutianap
Your Political Compass
Economic Left/Right: -5.88
Social Libertarian/Authoritarian: -3.33
Nem feltétlenül erre számítottam.
andree
Your Political Compass
Economic Left/Right: -5.75
Social Libertarian/Authoritarian: -0.51
Hogy ez mit jelent? fogalmam sincs 😛
több mint 4 éve
khmYour Political Compasspuhány
Heh.
warr_b
Your Political Compass
sutianap
Economic Left/Right: -7.13
Social Libertarian/Authoritarian: -7.95

több mint 4 éve
Nem lehet mindenki punk 😆Your Political Compasspuhány
Heh.
warr_b
Your Political Compass
sutianap

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Hasonló.Your Political Compasspuhány
Heh.
warr_b
Your Political Compass
sutianap
Your Political Compass
Economic Left/Right: -5.88
Social Libertarian/Authoritarian: -3.33
Nem feltétlenül erre számítottam.
Szerkesztette: andree
több mint 4 éve
Your Political Compasspuhány
Heh.
warr_b
Your Political Compass

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Külön tudom választani a sportot és a politikát 😉 ráadasul semmi ráhatása nincs az életemre hogy kinek szurkolok, annak viszont sajnos van hogy ki van éppen hatalmon.és még így is az MTK-nak szurkol!!Ez sem tökéletes megfogalmazás. Én például jobbos vagyok, annak is a széleTi, nekik, szekértábor, és akkor arról megy a polemizálás, hogy ki is gondolkodik meg általánosít végletesenHogy fogalmazzak? Ti, baloldali kedves szavazók? Vagy ti, baloldali gondolkodásúak? Leírni azt hogy ti sokkal egyszerűbb és mindenki tudja mire értem. De persze köss bele nyugodtan, ebben jó vagy. O1g!
r.baggio
davemayer
eaglesmcnabb
Löfli
Romantikus eroszak koncerten, (amit a vírus elott eloszeretettel latogattam, nyilván azert mert baloldali vagyok 😀) sem volt kötelező pogozni a gágágá buzi emtékára 😊
Nekem is fontos hogy kire szavazok, minden rasszimus nelkul mondom, hogy nemzeti erzelmű konzervatívként elvből nem szavazok egy cigányra, éppen ezért nem értem, hogy a sok jobboldali fideszes, és te, magadat jobboldalinak tartva hogy tudsz leszavazni az Orsósra 😊 Ez az első ellentmondas nálam.Nem, nem csak baloldali lehet de ha leszavazol MZP-re akkor azt támogatod. Ennyi, lehet Orbán ellen szavazni csak ne ámítsd magad azzal hogy ezzel nem a mostani baloldalt, "azokat" támogatod.Ez sem tökéletes megfogalmazás. Én például jobbos vagyok, annak is a széle (tudom,mára már nincs jobb es baloldal, idehaza plane nem) és mégis rühellem a fideszt és leszavazok MZP-re.Ti, nekik, szekértábor, és akkor arról megy a polemizálás, hogy ki is gondolkodik meg általánosít végletesenHogy fogalmazzak? Ti, baloldali kedves szavazók? Vagy ti, baloldali gondolkodásúak? Leírni azt hogy ti sokkal egyszerűbb és mindenki tudja mire értem. De persze köss bele nyugodtan, ebben jó vagy. O1g!
r.baggio
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
És igazad van, az is fontos hogy mit mond, éppen ezért nem szavazok egy balfaszra aki évek óta papírból izzadja ki a beszédeit, amit nagy valószínüséggel mások írnak neki. Orban még beszolni se tud fejből Jakabnak a 245. csörtéjük alatt a parlamentben, még ahhoz is papír kell neki. 😊 nálam ez a masodik ellentmondas
Egy átlag megafonos es szavazó, és Sobri szerint is mzp, és jakab is náci, akiről köztudott hogy zsidó gyökerei vannak és folyamatosan Jákobozzák (mondjuk jákobozva nacizni is sok értelem kell, szó se róla xD) az agyhalott fideszesek, de közben baloldali is, mert gyurcsany es soros kottajabol jatszik. Mostakkor dontsek mar el mivan. Harmadik Ellentmondas
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Your Political CompassEconomic Left/Right: -3.0
Heh.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Sőt.Ez sem tökéletes megfogalmazás. Én például jobbos vagyok, annak is a széle (tudom,mára már nincs jobb es baloldal, idehaza plane nem) és mégis rühellem a fideszt és leszavazok MZP-re.Ti, nekik, szekértábor, és akkor arról megy a polemizálás, hogy ki is gondolkodik meg általánosít végletesenHogy fogalmazzak? Ti, baloldali kedves szavazók? Vagy ti, baloldali gondolkodásúak? Leírni azt hogy ti sokkal egyszerűbb és mindenki tudja mire értem. De persze köss bele nyugodtan, ebben jó vagy. O1g!
r.baggio
davemayer
eaglesmcnabb
Én full liberális vagyok, tőlem aztán mindenki azt csinál, amit akar, csak ne basztasson mást olyanért, amiről nem tehet, emellett rühellem az összes vallást, szektát, egyházat, minden erőltetett, hagyományalapú, begyöpösödött jobboldali értéket, minden ostoba, konzervatív, rasszista, homofób faszfejt, még csak nem is lopok, bár azt utálom, ha valaki más zsebében turkál (akár így, akár úgy) de Orbánt csípem, és nem szavazok le MZP-re, és máris a bináris osztatú magyar közéletben teljesen a másik oldalon vagyunk.
Aki a Fideszre szavaz helyesli a gyűlöletkeltő magatartást, homofób és támogatja az intézményesített lopást. Lehet az ellen szavazni hogy egy alkalmatlan szivárvány koalíció kerüljön hatalomra de ne ámitsd magad hogy ezzel nem a fent emlitettekkel is azonosulsz teljesen.Vagyis ha a Fideszre szavazok, akkor nem helyeslek se gyűlöletkeltést, se homofóbiát, a "lopást" meg leszarom.
samu09
De egy Jobbikkal (kimosakodott nácikkal) felálló koalícióra akkor se szavaznék, ha más nem is indulna.
Mivel liberális vagyok, és meg tudom különböztetni a virtigli nácikat a náci retorikájú maffiafőnöktől.
több mint 4 éve
Közigazgatási emlékeimben én teljhatalmú nagykövetre nem emlékszem. Az rendkívüli és meghatalmazott.(telj-hatalom) ösz. fn. 1) Korlátlan, meg nem szorított hatalom, vagyis másokra ható cselekvési függetlenség. 2) Másra ruházott, mástól átengedett hatalom, melynél fogva a meghatalmazott a meghatalmazó nevében egészen szabadon rendelkezhetik, intézkedhetik. Teljhatalommal ellátott követ, ügyviselő, kormányzó.:.)))) bocsánat, felröhögtem......bár terelésnek OK lehet, de akkor is "ült" 😀))Tejhatalmuk volt 12 évig A Tejhatalom az milyen?Dave valószínűleg erre is tudja a választ
Fungus
r.baggio
Fungus
teljhatalom.szojelentese.com/
Nomac
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
(telj-hatalom) ösz. fn. 1) Korlátlan, meg nem szorított hatalom, vagyis másokra ható cselekvési függetlenség. 2) Másra ruházott, mástól átengedett hatalom, melynél fogva a meghatalmazott a meghatalmazó nevében egészen szabadon rendelkezhetik, intézkedhetik. Teljhatalommal ellátott követ, ügyviselő, kormányzó.:.)))) bocsánat, felröhögtem......bár terelésnek OK lehet, de akkor is "ült" 😀))Tejhatalmuk volt 12 évig A Tejhatalom az milyen?Dave valószínűleg erre is tudja a választ
Fungus
r.baggio
Fungus
teljhatalom.szojelentese.com/
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
:.)))) bocsánat, felröhögtem......bár terelésnek OK lehet, de akkor is "ült" 😀))Tejhatalmuk volt 12 évig A Tejhatalom az milyen?Dave valószínűleg erre is tudja a választ
Fungus
r.baggio
több mint 4 éve
Tejhatalmuk volt 12 évig A Tejhatalom az milyen?Dave valószínűleg erre is tudja a választ
Fungus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Bocsánat a like-ot mellőzhetitek. MZP-t ki nem xarja le, ahogy OV-t sem? Az egyik szervezi a hétköznapokat, a másik azt szeretné.Hát nem tudom, MZP-ben, és a baloldali pártokban kevesebb a bizodalmam. Ennek ellenére, ha ők jönnek, jöjjenek. Teszem a dolgom továbbra is.Jézus.Nem szeretnék személyeskedni, de mikor volt gyűlöletkeltő magatartás akár a Fidesz, mint párt. akár, mint kormánypárt, akár itt bármely jobboldali szimpatizáns hozzászóló részéről?Maradjunk ezen a vonalon. Aki a Fideszre szavaz helyesli a gyűlöletkeltő magatartást, homofób és támogatja az intézményesített lopást. Lehet az ellen szavazni hogy egy alkalmatlan szivárvány koalíció kerüljön hatalomra de ne ámitsd magad hogy ezzel nem a fent emlitettekkel is azonosulsz teljesen.Nem, nem csak baloldali lehet de ha leszavazol MZP-re akkor azt támogatod. Ennyi, lehet Orbán ellen szavazni csak ne ámítsd magad azzal hogy ezzel nem a mostani baloldalt, "azokat" támogatod.Ez sem tökéletes megfogalmazás. Én például jobbos vagyok, annak is a széle (tudom,mára már nincs jobb es baloldal, idehaza plane nem) és mégis rühellem a fideszt és leszavazok MZP-re.Ti, nekik, szekértábor, és akkor arról megy a polemizálás, hogy ki is gondolkodik meg általánosít végletesenHogy fogalmazzak? Ti, baloldali kedves szavazók? Vagy ti, baloldali gondolkodásúak? Leírni azt hogy ti sokkal egyszerűbb és mindenki tudja mire értem. De persze köss bele nyugodtan, ebben jó vagy. O1g!
r.baggio
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
samu09
Fungus
Ugye ez nem komoly?
Szerinted MZP ellen itt mi megy lenn nálunk?
Bazzani
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
MZP fórumtárs?Jézus.Nem szeretnék személyeskedni, de mikor volt gyűlöletkeltő magatartás akár a Fidesz, mint párt. akár, mint kormánypárt, akár itt bármely jobboldali szimpatizáns hozzászóló részéről?Maradjunk ezen a vonalon. Aki a Fideszre szavaz helyesli a gyűlöletkeltő magatartást, homofób és támogatja az intézményesített lopást. Lehet az ellen szavazni hogy egy alkalmatlan szivárvány koalíció kerüljön hatalomra de ne ámitsd magad hogy ezzel nem a fent emlitettekkel is azonosulsz teljesen.Nem, nem csak baloldali lehet de ha leszavazol MZP-re akkor azt támogatod. Ennyi, lehet Orbán ellen szavazni csak ne ámítsd magad azzal hogy ezzel nem a mostani baloldalt, "azokat" támogatod.Ez sem tökéletes megfogalmazás. Én például jobbos vagyok, annak is a széle (tudom,mára már nincs jobb es baloldal, idehaza plane nem) és mégis rühellem a fideszt és leszavazok MZP-re.Ti, nekik, szekértábor, és akkor arról megy a polemizálás, hogy ki is gondolkodik meg általánosít végletesenHogy fogalmazzak? Ti, baloldali kedves szavazók? Vagy ti, baloldali gondolkodásúak? Leírni azt hogy ti sokkal egyszerűbb és mindenki tudja mire értem. De persze köss bele nyugodtan, ebben jó vagy. O1g!
r.baggio
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
samu09
Fungus
Ugye ez nem komoly?
Bazzani
több mint 4 éve
Jézus.Nem szeretnék személyeskedni, de mikor volt gyűlöletkeltő magatartás akár a Fidesz, mint párt. akár, mint kormánypárt, akár itt bármely jobboldali szimpatizáns hozzászóló részéről?Maradjunk ezen a vonalon. Aki a Fideszre szavaz helyesli a gyűlöletkeltő magatartást, homofób és támogatja az intézményesített lopást. Lehet az ellen szavazni hogy egy alkalmatlan szivárvány koalíció kerüljön hatalomra de ne ámitsd magad hogy ezzel nem a fent emlitettekkel is azonosulsz teljesen.Nem, nem csak baloldali lehet de ha leszavazol MZP-re akkor azt támogatod. Ennyi, lehet Orbán ellen szavazni csak ne ámítsd magad azzal hogy ezzel nem a mostani baloldalt, "azokat" támogatod.Ez sem tökéletes megfogalmazás. Én például jobbos vagyok, annak is a széle (tudom,mára már nincs jobb es baloldal, idehaza plane nem) és mégis rühellem a fideszt és leszavazok MZP-re.Ti, nekik, szekértábor, és akkor arról megy a polemizálás, hogy ki is gondolkodik meg általánosít végletesenHogy fogalmazzak? Ti, baloldali kedves szavazók? Vagy ti, baloldali gondolkodásúak? Leírni azt hogy ti sokkal egyszerűbb és mindenki tudja mire értem. De persze köss bele nyugodtan, ebben jó vagy. O1g!
r.baggio
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
samu09
Fungus
Ugye ez nem komoly?