NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
56
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
25
8
New Orleans Saints - New York Jets
20
10
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
14
7
New York Giants - Minnesota Vikings
14
4
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
13
7
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
10
5
19:00, MAX4
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
4
3
Politika
65 feliratkozó
több mint 5 éve
Egy választott képviselő igenis álljon a média rendelkezésére. Ezt a szaladgálósdit én is utálom, de aki egyébként rendelkezésre áll, annak nem kell szaladnia. Ilyenkor csak annyit mond, hogy hívják fel a titkárnőjét és egyeztessenek időt vagy menjenek el a sajttájára és kész. Persze ha soha nem ér rá, a sajttájon meg csak scriptelt kérdésekre válaszol, akkor ne csodálkozzon hogy szaladnak utána.Nekem meg az jut erről eszembe, hogy az a faszkalap PS-es riporter maszk nélkül másfél méteren belülre megy az öregasszonyhoz. Én egyszerűn fellökném a vírus elleni védekezésem jegyében.Jól van, az ellenzék is elkezdte: index.hu/belfold/2020/05/19/italboltba_szaladt_gurmai_zita_a_hir_tv_stabja_elol/ezt én nem hiszem el, hogy nem direkt. Nem. Hiszem. El. Ahogy ez a kövér, rossz mozgáskultúrával megvert, rózsaszín blúzzal megspékelt, nyugdíjbiztosítási ügyintézőnek öltözött nő elkezd sprintelni, ez valami elképesztő. Látok sok szart a munkám miatt, de ez talán az egyik, hanem a legabszurdabb felvétel, amit valaha láttam.
empty taxi
Ilyet rendezni nem lehet.
Amadeus
Egyébként meg mindkét oldali médiától okádék dolog olyat vegzálni, aki nem akar velük beszélni. Miért kéne akarjon?! Nem kötelező se közszereplőnek, se politikusnak. És ezt a suttyó letámadásosdit itthon bizony az index kezdte el, mert nem fért bele az arroganciájukba, hogy nekik van élő ember, aki nem hajlandó nyilatkozni.
Sobri Jóska

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
na ürítik a tranzitzónákat!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
ez a Gurmai Zita egy született Umbridge
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Nekem meg az jut erről eszembe, hogy az a faszkalap PS-es riporter maszk nélkül másfél méteren belülre megy az öregasszonyhoz. Én egyszerűn fellökném a vírus elleni védekezésem jegyében.Jól van, az ellenzék is elkezdte: index.hu/belfold/2020/05/19/italboltba_szaladt_gurmai_zita_a_hir_tv_stabja_elol/ezt én nem hiszem el, hogy nem direkt. Nem. Hiszem. El. Ahogy ez a kövér, rossz mozgáskultúrával megvert, rózsaszín blúzzal megspékelt, nyugdíjbiztosítási ügyintézőnek öltözött nő elkezd sprintelni, ez valami elképesztő. Látok sok szart a munkám miatt, de ez talán az egyik, hanem a legabszurdabb felvétel, amit valaha láttam.
empty taxi
Amadeus
Egyébként meg mindkét oldali médiától okádék dolog olyat vegzálni, aki nem akar velük beszélni. Miért kéne akarjon?! Nem kötelező se közszereplőnek, se politikusnak. És ezt a suttyó letámadásosdit itthon bizony az index kezdte el, mert nem fért bele az arroganciájukba, hogy nekik van élő ember, aki nem hajlandó nyilatkozni.
több mint 5 éve
Egyik All-Time kedvenc mémem:nem tudom. azért az mikor a NAV elnök megjelent, hogy beszéljen az amerikai ügyvivővel majd miután mondta neki a csávó, hogy oké dumcsizzunk és erre a nő mondta, hogy tolmácsot kér???? ő ment oda, hogy beszélni akar, feltételezem tudott róla, hogy nem tud majd angolul beszélni vele, de csak odament. sztem annál abszurdabb felvétel nem nagyon lehet ...Jól van, az ellenzék is elkezdte: index.hu/belfold/2020/05/19/italboltba_szaladt_gurmai_zita_a_hir_tv_stabja_elol/ezt én nem hiszem el, hogy nem direkt. Nem. Hiszem. El. Ahogy ez a kövér, rossz mozgáskultúrával megvert, rózsaszín blúzzal megspékelt, nyugdíjbiztosítási ügyintézőnek öltözött nő elkezd sprintelni, ez valami elképesztő. Látok sok szart a munkám miatt, de ez talán az egyik, hanem a legabszurdabb felvétel, amit valaha láttam.
empty taxi
Amadeus
csebi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
nem tudom. azért az mikor a NAV elnök megjelent, hogy beszéljen az amerikai ügyvivővel majd miután mondta neki a csávó, hogy oké dumcsizzunk és erre a nő mondta, hogy tolmácsot kér???? ő ment oda, hogy beszélni akar, feltételezem tudott róla, hogy nem tud majd angolul beszélni vele, de csak odament. sztem annál abszurdabb felvétel nem nagyon lehet ...Jól van, az ellenzék is elkezdte: index.hu/belfold/2020/05/19/italboltba_szaladt_gurmai_zita_a_hir_tv_stabja_elol/ezt én nem hiszem el, hogy nem direkt. Nem. Hiszem. El. Ahogy ez a kövér, rossz mozgáskultúrával megvert, rózsaszín blúzzal megspékelt, nyugdíjbiztosítási ügyintézőnek öltözött nő elkezd sprintelni, ez valami elképesztő. Látok sok szart a munkám miatt, de ez talán az egyik, hanem a legabszurdabb felvétel, amit valaha láttam.
empty taxi
Amadeus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Jól van, az ellenzék is elkezdte: index.hu/belfold/2020/05/19/italboltba_szaladt_gurmai_zita_a_hir_tv_stabja_elol/ezt én nem hiszem el, hogy nem direkt. Nem. Hiszem. El. Ahogy ez a kövér, rossz mozgáskultúrával megvert, rózsaszín blúzzal megspékelt, nyugdíjbiztosítási ügyintézőnek öltözött nő elkezd sprintelni, ez valami elképesztő. Látok sok szart a munkám miatt, de ez talán az egyik, hanem a legabszurdabb felvétel, amit valaha láttam.
empty taxi
több mint 5 éve
Kövér szerint nem is sajtó az index, mert ő a sajtó kérdéseire szívesen válaszol, de az indexére nem 😊nem minhta a fidesz nem szaladt volna index-hvg-444 elől 😀Jól van, az ellenzék is elkezdte: index.hu/belfold/2020/05/19/italboltba_szaladt_gurmai_zita_a_hir_tv_stabja_elol/Sosem voltak túl jók a média kezelésében. Gyanítom ezért is mennek a szocik a süllyesztőbe. Nem is tudom, hogy van e ott valaki, akit bátran ki mernék állítani a média elé.
empty taxi
Igaz mondjuk, hogy a fidesz is csak a saját médiája előtt tűnik tökösnek, ellenzéki kérdésre már nem is csinál úgy, mintha válaszolni akarna.
Klaci79
Negritis
több mint 5 éve
nem minhta a fidesz nem szaladt volna index-hvg-444 elől 😀Jól van, az ellenzék is elkezdte: index.hu/belfold/2020/05/19/italboltba_szaladt_gurmai_zita_a_hir_tv_stabja_elol/Sosem voltak túl jók a média kezelésében. Gyanítom ezért is mennek a szocik a süllyesztőbe. Nem is tudom, hogy van e ott valaki, akit bátran ki mernék állítani a média elé.
empty taxi
Igaz mondjuk, hogy a fidesz is csak a saját médiája előtt tűnik tökösnek, ellenzéki kérdésre már nem is csinál úgy, mintha válaszolni akarna.
Klaci79
több mint 5 éve
Jól van, az ellenzék is elkezdte: index.hu/belfold/2020/05/19/italboltba_szaladt_gurmai_zita_a_hir_tv_stabja_elol/Sosem voltak túl jók a média kezelésében. Gyanítom ezért is mennek a szocik a süllyesztőbe. Nem is tudom, hogy van e ott valaki, akit bátran ki mernék állítani a média elé.
empty taxi
több mint 5 éve
Jól van, az ellenzék is elkezdte: index.hu/belfold/2020/05/19/italboltba_szaladt_gurmai_zita_a_hir_tv_stabja_elol/

Madden hates me.
több mint 5 éve
Vagy így:Ebben itt semennyi. Ez egy nitrogén-oxid térkép, a repülés, bár szennyez, de kb. a 2-3%-áért felel a teljes kibocsájtásnak, annyi nem látszana a térképen. És akkor más lenne a területi eloszlás is, nem így a nagyvárosokat és agglomerációkat körbeburkolva látszana. Ez biza a (földi) közlekedés és az ipar. Meg a fűtés.Vagy úgy, hogy milyen szép volt még látták a napfényt 😊
Ami megdöbbentő számomra, hogy a közlekedés az antropogén nitrogén-oxid kibocsájtásnak "csak" körülbelül 40%-ért ludas. A másik 40+% a fűtés (lakásfűtés), a maradék 20% pedig ipar és a többi. Ebből csak a közlekedés állt le drasztikusan, az ipar csak kb. 10-15%-ot csökkent, fűteni meg ugyan talán a munkahelyeket kevésbé, de cserébe az otthonokat jobban, szóval az olyan nagyot nem esehetett vissza, így lényegében a szennyezés 40%-áért felelős közlekedés is ennyit jelent.
Valószínűleg úgy 4-500 év múlva a távoli leszármazottaink majd úgy néznek vissza erre a korra, mint ahogy mi nézünk vissza a pár száz évvel ezelőtti, szennyvizet az utcára öntő késő középkori időkre.
peterk2005
Toca
több mint 5 éve
Ebben itt semennyi. Ez egy nitrogén-oxid térkép, a repülés, bár szennyez, de kb. a 2-3%-áért felel a teljes kibocsájtásnak, annyi nem látszana a térképen. És akkor más lenne a területi eloszlás is, nem így a nagyvárosokat és agglomerációkat körbeburkolva látszana. Ez biza a (földi) közlekedés és az ipar. Meg a fűtés.Vagy úgy, hogy milyen szép volt még látták a napfényt 😊
Ami megdöbbentő számomra, hogy a közlekedés az antropogén nitrogén-oxid kibocsájtásnak "csak" körülbelül 40%-ért ludas. A másik 40+% a fűtés (lakásfűtés), a maradék 20% pedig ipar és a többi. Ebből csak a közlekedés állt le drasztikusan, az ipar csak kb. 10-15%-ot csökkent, fűteni meg ugyan talán a munkahelyeket kevésbé, de cserébe az otthonokat jobban, szóval az olyan nagyot nem esehetett vissza, így lényegében a szennyezés 40%-áért felelős közlekedés is ennyit jelent.
Valószínűleg úgy 4-500 év múlva a távoli leszármazottaink majd úgy néznek vissza erre a korra, mint ahogy mi nézünk vissza a pár száz évvel ezelőtti, szennyvizet az utcára öntő késő középkori időkre.
peterk2005
több mint 5 éve
Ebben itt semennyi. Ez egy nitrogén-oxid térkép, a repülés, bár szennyez, de kb. a 2-3%-áért felel a teljes kibocsájtásnak, annyi nem látszana a térképen. És akkor más lenne a területi eloszlás is, nem így a nagyvárosokat és agglomerációkat körbeburkolva látszana. Ez biza a (földi) közlekedés és az ipar. Meg a fűtés.Ami megdöbbentő számomra, hogy a közlekedés az antropogén nitrogén-oxid kibocsájtásnak "csak" körülbelül 40%-ért ludas. A másik 40+% a fűtés (lakásfűtés), a maradék 20% pedig ipar és a többi. Ebből csak a közlekedés állt le drasztikusan, az ipar csak kb. 10-15%-ot csökkent, fűteni meg ugyan talán a munkahelyeket kevésbé, de cserébe az otthonokat jobban, szóval az olyan nagyot nem esehetett vissza, így lényegében a szennyezés 40%-áért felelős közlekedés is ennyit jelent.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
ugyanezt gondoltam, hogy vajon a légiforgalom teljes leállásának mekkora hatása lehetett ebben?Ez nem covid fertőzöttségi térkép, ez egy légszennyezettségi térkép, a tavaly márciusi és az idei márciusi állapotokról. Az áprilisi egyébként még drasztikusabb a számok alapján de képet nem találtam hirtelen róla.Mondjuk 45-50%nak szerintem 2/3át vissszahozzák majd a repülők ahogyan beindul a business, ha nem többet.
Ha a megújuló energiák, a villany autózás ésatöbbi csak annyit ér el, hogy kitolja a légszennyezettséget a városokból a nem lakott területekre, már az egy revelációval felérő változás lesz. Mint annak idején a csatornázás, szennyvízelvezetés elterjedése.
kep.cdn.indexvas.hu/1/0/3304/33042/330421/33042184_5fa1a43278d4851d6a366761aa53d386_wm.jpg
peterk2005
Toca
több mint 5 éve
Ez nem covid fertőzöttségi térkép, ez egy légszennyezettségi térkép, a tavaly márciusi és az idei márciusi állapotokról. Az áprilisi egyébként még drasztikusabb a számok alapján de képet nem találtam hirtelen róla.Mondjuk 45-50%nak szerintem 2/3át vissszahozzák majd a repülők ahogyan beindul a business, ha nem többet.
Ha a megújuló energiák, a villany autózás ésatöbbi csak annyit ér el, hogy kitolja a légszennyezettséget a városokból a nem lakott területekre, már az egy revelációval felérő változás lesz. Mint annak idején a csatornázás, szennyvízelvezetés elterjedése.
kep.cdn.indexvas.hu/1/0/3304/33042/330421/33042184_5fa1a43278d4851d6a366761aa53d386_wm.jpg
peterk2005
több mint 5 éve
Ez nem covid fertőzöttségi térkép, ez egy légszennyezettségi térkép, a tavaly márciusi és az idei márciusi állapotokról. Az áprilisi egyébként még drasztikusabb a számok alapján de képet nem találtam hirtelen róla.Ha a megújuló energiák, a villany autózás ésatöbbi csak annyit ér el, hogy kitolja a légszennyezettséget a városokból a nem lakott területekre, már az egy revelációval felérő változás lesz. Mint annak idején a csatornázás, szennyvízelvezetés elterjedése.

több mint 5 éve
Egy értékes Fideszes és az ő sorsa.24.hu/belfold/2020/05/19/angyan-jozsef-rendszervaltas30-orban-fidesz-fold-interju/

több mint 5 éve
nepszava.hu/3078593_az-orban-kormany-halaltanca

Madden hates me.
több mint 5 éve
nekem hasznos volt, korábban itt szóba kerültwww.youtube.com/watch?v=B3cGaXpiw60
több mint 5 éve
Engem qrvára nem zavar ha a pofátlan bringásokat megrendszabályozzák, sőt botrány ahogy Pesten közlekednek, de ha egy 50 kilós női mezei idiótát egy kb 120 kilós láthatóan ideggyenge szerv csak indulatból tud lekezelni, az több mint aggasztó, és jóval messzebbre mutat.ahogy főnököm hívja őket "kamikaze biciklisek", bárhol, bármikor meg tud jelenni, hogy neked menjen.
ozibozi
több mint 5 éve
Vagyis maradjunk otthon 😛 😊Engem qrvára nem zavar ha a pofátlan bringásokat megrendszabályozzák, sőt botrány ahogy Pesten közlekednek, de ha egy 50 kilós női mezei idiótát egy 120 kilós ideggyenge szerv csak indulatból tud lekezelni az több mint aggasztó, és jóval messzebbre mutat.az a baj hogy az autós-bringás-gyalogos ugyanúgy botrány ahogy közlekedik
ozibozi
mind3at nyugodtan meg lehetne rendszabályozni
Negritis
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=oyFnbp1cZagEngem qrvára nem zavar ha a pofátlan bringásokat megrendszabályozzák, sőt botrány ahogy Pesten közlekednek, de ha egy 50 kilós női mezei idiótát egy 120 kilós ideggyenge szerv csak indulatból tud lekezelni az több mint aggasztó, és jóval messzebbre mutat.az a baj hogy az autós-bringás-gyalogos ugyanúgy botrány ahogy közlekedik
ozibozi
Negritis
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 5 éve
Engem qrvára nem zavar ha a pofátlan bringásokat megrendszabályozzák, sőt botrány ahogy Pesten közlekednek, de ha egy 50 kilós női mezei idiótát egy 120 kilós ideggyenge szerv csak indulatból tud lekezelni az több mint aggasztó, és jóval messzebbre mutat.az a baj hogy az autós-bringás-gyalogos ugyanúgy botrány ahogy közlekedik
ozibozi
több mint 5 éve
Engem qrvára nem zavar ha a pofátlan bringásokat megrendszabályozzák, sőt botrány ahogy Pesten közlekednek, de ha egy 50 kilós női mezei idiótát egy kb 120 kilós láthatóan ideggyenge szerv csak indulatból tud lekezelni, az több mint aggasztó, és jóval messzebbre mutat.
Szerkesztette: ozibozi