NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
És bocs Doki de Te sem a "lényegi problémát" nézted a reakcióban, hanem amire már előre felkészültél miközben peterk2005 maga is elismerte a probléma valósságát.. 😉
Letette az orvosi eskűt, viselkedjen - és fogalmazzon - ahhoz méltóan. Ez a levél kurucinfó szellemiségű és színvonalú a fogalmazás miatt. Ha az indulat miatt lett ilyen, akkor máskor gondolkozzon előtte. Ha a mögöttes ember is ilyen, mint a fogalmazása, az viszont szomorú.
Mindez teljesen független attól, hogy valószínűleg/nyilvánvalóan az általa említett problémák léteznek.
peterk2005
kittli
Tehát szerinted peterk reakciójának a "lényegi" mondanivalója az általad vastagon szedett egy sor volt? Nem a többi előtte és utána lévő 10 (magyar egészszégügy belekeverésével, a kurucinfózással stb)?
Tehát szerinted ő is azt akarta mondani a hozzászólásával érdemben, hogy borzasztó a jelenlegi korházi állapot ott, hogy nap mint nap élet vészelyben kell dolgozniuk, hogy folyamatos fegyveres jelenlét szükséges a munka ellátásának biztosításához, hogy új piktogramos kampány kell (olvasni nem nagyon, németül egyáltalán nem tudnak), amiben a kórházi személyzet elleni erőszak ellen próbálnak tenni?
Hát bocs tényleg benéztem, mert nekem nem ez jött le mint "lényegi".

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
 www.origo.hu/nagyvilag/20151129-svedorszagban-eltunt-14-ezer-menekult.html

Hókuszpók elvarázsolta őket. Felkészül a többi.
cartman023
Sebaj, úgyis ártatlan, háború elől menekülő orvosokról meg mérnökökről van nyilvánvalóan szó, csak ezek a gaz náci, rasszista svédek nem akarták befogadni eme hatalmas, pótolhatatlan tálentumokat. Az sem jelent nyilvánvalóan semmiféle biztonsági kockázatot, hogy gyakorlatilag fogalma sincs senkinek róla, hogy ez a 14 ezer ember most éppen hol jár, mit csinál.

Más: 2014-es New York-i bűnözési adatok, szörnyű módon rasszokra lebontva (a végén megtalálható a teljes lakosságszám eloszlása szintén rasszokra lebontva). Igaz csak a legsúlyosabb bűncselekmények (gyilkosság, rablás stb) szerepelnek benne, így továbbra is lehet majd a marihuána-fogyasztásra meg az egyéb piti bűncselekményekre és a rasszista rendőrökre hivatkozni (mint ahogy korábban ezt már valamelyik vitapartnerem megtette). Aki a lakosságarányokat is figyelembe véve, netán érdekes következtetéseket vonna le, az természetesen náci.
 www.nyc.gov/html/nypd/downloads/pdf/analysis_and_planning/enforcement_report_year_end_2014.pdf
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 229

cartman023
Olvastam én is. Hogy tud felszívódni 14k ember?
több mint 10 éve
cartman023 Indianapolis Colts 977

több mint 10 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 794 — Steelers fan
Kiváncsi voltam mi lesz az ami, miatt hiteltelennek lehet majd nevezni ezt a levelet, és nem a lényegi problémát nézni. Erre a mondatra, és a szokásos orvosi esküre történő hivatkozásra tippeltem. Bejött.
diverdoc
Csak saját példámból kiindulva számtalan vitát, érvelést buktam már el, mert idegből, meggondolatlanságból olyan szavakat, mondatokat használtam, amit a másik fél egyből lecsaphatott.A tipikus magaslabda esete.
Élőszóban, egy beszélgetés alatt lehet fel sem tűnne, hogy a doktornő "állatoknak" minősíti embertársait...
De írásba adta. A levélben pont az a jó, hogy nem csúszik ki a számon egy "bazdmeg", "kurva", vagy jelen esetben "állatok". Hatvanhatszor visszaolvashatta az irományát, javíthatta, szerkeszthette volna.
Az egész levelét képes volt elszúrni azzal, hogy az elején "fröcsögött" egyet.

És bocs Doki de Te sem a "lényegi problémát" nézted a reakcióban, hanem amire már előre felkészültél miközben peterk2005 maga is elismerte a probléma valósságát.. 😉
Letette az orvosi eskűt, viselkedjen - és fogalmazzon - ahhoz méltóan. Ez a levél kurucinfó szellemiségű és színvonalú a fogalmazás miatt. Ha az indulat miatt lett ilyen, akkor máskor gondolkozzon előtte. Ha a mögöttes ember is ilyen, mint a fogalmazása, az viszont szomorú.
Mindez teljesen független attól, hogy valószínűleg/nyilvánvalóan az általa említett problémák léteznek.
peterk2005

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 561 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Mit szóltok Leventéhez? Aki fefakta a youtubera a migdáns videót a Calais-i portban. Gyakorlatilag mindegyik nagyobb média lehozta különfajta verzióban(!!).
Coolearie
fantasztikus.. a csávó el lesz meszelve az tuti, ilyen médiahisztik eredménye tulajdonképpen nem lehet más.

Mondjuk a bírálókat is megnézném, hogy hasonló szituban hogyan reagálnának.

több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 586 — Poloska confirmed
Évekig éltem Brüsszelben, így elég mulatságos volt elolvasni ezt a cikket.
több mint 10 éve
máshol sincs ugye kolbászból a kerítés
 www.origo.hu/nagyvilag/20151127-belgium-terror-flandria-vallonia-kormany-kozigazgatas.html
baggio
Kissé felületes a cikk. Brüsszel 19 kerületén Budapestről kiakadni meg külön szép.
több mint 10 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 377 — no es importante
máshol sincs ugye kolbászból a kerítés
 www.origo.hu/nagyvilag/20151127-belgium-terror-flandria-vallonia-kormany-kozigazgatas.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 27 508 — nabege2@yahoo.com
Nyilván rettenet sokat segítene egy lángaborult Párizs.
sutianap
És akkor innentől kezdve nem nézünk rá csúnyánk egy muszlimra sem, mert jajj visszaütnek???? Kinél van az erő???

Amúgy nekem mindegy, hogy ki csinálja, muszlim, zsidó, buddhista, keresztény. Senki ne ugráljon egy 40 tonnás kamion előtt. Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy ha ugyanezt én csinálom, akkor is ezt kapnám tőletek???
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Mondjuk az egész sztori megoldható lenne ha nem lenne ilyen töketlen a francia rendőrség...
Én bezzeg simán megoldanám a szitut 😊
NB2
Nyilván rettenet sokat segítene egy lángaborult Párizs. De rájöttem, hogy te titkolt iszlamista árokásó vagy, hiszen a célok ugyanazok. Megvadítani a teljes muszlim közösséget, hogy még véletlenül se legyen más választásuk, mint az iszlamizmus. De szerencsére azér valakik legalább tanulnak az IRA esetéből, semmise sül ki a vasmarokból.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Mondjuk az egész sztori megoldható lenne ha nem lenne ilyen töketlen a francia rendőrség...
Én bezzeg simán megoldanám a szitut 😊
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 422 — The only discipline that lasts, is self discipline
Kiváncsi voltam mi lesz az ami, miatt hiteltelennek lehet majd nevezni ezt a levelet, és nem a lényegi problémát nézni. Erre a mondatra, és a szokásos orvosi esküre történő hivatkozásra tippeltem. Bejött. Az meg gyönyörű, hogy sikerült belekeverned a magyar egészségügyet ebbe.diverdoc
Ha egy pedofil a gyermeknevelés problémáiról beszél, az hiteltelen. Lehet, hogy a kollegái között dühében mond ilyesmit az ember - ez benne van - de egy levélben van idő megfogalmazni a gondolatait. Ez a nő előítéletes. Az ilyen embert én nem tudom komolyan venni. Igazából tisztelni sem.
peterk2005
Olvastam szinte mindegyik hozzászólásodat a témában. Az az érzésem, hogy te vagy a másik véglet. Ugyan olyan szélsőséges a meglátásod, mint egynémely migráns ellenesé, csak ellenkező előjellel. Mondhatni egymás tükörképe vagytok. Nem ártó szándékkal írom.
apeszos
Ez így van, nincs ebben titok. Én - ha így tetszik - "szélsőségesen" liberálisnak tartom magamat. Nem politikai értelemben, hanem világnézeti értelemben. Ami persze nem szabadosságot, anarchiát, stb. jelent, ahogy ezt sokan értelmezik - nagyon is rendpárti vagyok -, de ez már messze vezet.

Az adott kérdésben viszont nem gondolom, hogy szélsőséges lenne a véleményem. Nem örülök azoknak a folyamatoknak amik zajlanak, problémának tartom őket, mégpedig nagynak. De azért, mert a cigány problémát is nagyon komoly problémának tartom - beleértve azokat a tényeket is, amik tények -, azért nem vagyok hajlandó "tudjukkizni". Remélem érthető mire gondolok. Ha úgy tetszik, szélsőségesen utálom - az egyébként létező - problémákra adott helytelen reakciókat. 😉

Emellett általában véve is utálom az ilyen "XY által írt leveleket", mert ilyeneket mindenre és minden ellen lehet írni és találni. Nagyon szegényes módja annak, hogy az ember igazolni lássa az önmaga igazát. Bár el kell ismernem, kommunikációs szempontból sajnos eredményes. Pro is és kontra is. Csak körül kell nézni a médiában, itt is és ott is. Biztos vagyok benne, hogy bizonyos arabok által látogatott fórumon is vannak olyan "levelek", amik meg mondjuk az index videofelvételeit linkelgetik, mondván, hogy a magyar rendőrök milyen állatok, ordítanak, üvöltöznek, letegezik a békés, normális táborlakókat. Rohadt sok az igazságtartalom abban is...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Kíváncsi lettem volna Leventére mit csinál, ha valamelyik jómadár nem ugrik el és áthajt rajta mind a 40 tonnával.
Hanni
Nem a migránsok miatt, de azért az is egy idióta aki egy 40 tonnás kamion előtt ugrál. Az agysebészeknek kéne ennyire ismerni a fizikát, hogy egy 40 tonna nem áll meg 10 centin.

peterk!

Rossz volt a hasonlatot, mert sajnos Mo-n maga az orvosi ellátás miatt ideges mindenki, ott meg megkapják a pénzt, csak éppen a beteg a taj paraszt és viselkedik bunkó módjára. Ezt szerintem sehol nem tűrnék el!
több mint 10 éve
chvs 86
ez mennyire szánalmas már omg.... orvosnő levele nem hiteles, hát persze, szerintem nem is orvos csak valami náci találta ki, elvégre németországban vannak nácik nem igaz?.... szerencsétlen kamionos akit napok óta terrorizálnak a migránsok, lebasszák a tükrét, felvágják a ponyváját, kövekkel dobálják egyszer csak pár másodpercre csinál egy butaságot és egyből ki van kiáltva emberiség elleni bűntettnek, szánalmas! mi a fazs van veletek?? mer az még oké h a 444-es gyerekek úgy hozzák el az esetet h László Petrai magasságokban a maygar kamionos és csinálnak fasza gifet abból a 2mp-ből, ez a dolguk, de egy ilyen fórumon, ahol az átlagnál jóval tájékozottabb a közösség még mindig itt tartunk?? mútkor nem volt kedvem írni, meg amúgy is időelbaszás, most se kéne, de: komoylan nemierőszakolós stasztikákat magyaráztatok ki??? tényleg már ennyire mások az értékek amiket fontosnak tartotok? azért mert kicsit torzít a statisztika az már feljosgosít hogy szerncsétlen svéd nők ügyét elbagatellizáljátok? elismerem h nem túl keresztényi cselekedet, és talán nem is erkölcsös részben háború elől menekülő de minimum szerencsétlen embereket nem beengedni egy jobb élet reményében a saját országunkba, de fel kéne már ismerni h oylan mértékű szemét(azt hiszem most vezstettem el a hitelességem😕 ) áramlik be a migránsokkal európába ami kezelhetetlen lesz, komoylan senki nem tervez családot, vagy nincsenek senkinek gyerekei, vagy bunkerben akartok élni 30év múlva? nyilván a felső rétegeknek mindig meglesz a "jó" környék ahova majd el lehet költözni, de mi lesz többiekkel? és aki nem volt az utóbbi 1-2 évben semelyik európai nagyvárosban az pls maradjon csendben.
több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 586 — Poloska confirmed
Mit szóltok Leventéhez? Aki fefakta a youtubera a migdáns videót a Calais-i portban. Gyakorlatilag mindegyik nagyobb média lehozta különfajta verzióban(!!).
Coolearie
Kíváncsi lettem volna Leventére mit csinál, ha valamelyik jómadár nem ugrik el és áthajt rajta mind a 40 tonnával.
több mint 10 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Kiváncsi voltam mi lesz az ami, miatt hiteltelennek lehet majd nevezni ezt a levelet, és nem a lényegi problémát nézni. Erre a mondatra, és a szokásos orvosi esküre történő hivatkozásra tippeltem. Bejött. Az meg gyönyörű, hogy sikerült belekeverned a magyar egészségügyet ebbe.diverdoc
Ha egy pedofil a gyermeknevelés problémáiról beszél, az hiteltelen. Lehet, hogy a kollegái között dühében mond ilyesmit az ember - ez benne van - de egy levélben van idő megfogalmazni a gondolatait. Ez a nő előítéletes. Az ilyen embert én nem tudom komolyan venni. Igazából tisztelni sem.
peterk2005
Olvastam szinte mindegyik hozzászólásodat a témában. Az az érzésem, hogy te vagy a másik véglet. Ugyan olyan szélsőséges a meglátásod, mint egynémely migráns ellenesé, csak ellenkező előjellel. Mondhatni egymás tükörképe vagytok. Nem ártó szándékkal írom.
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 422 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
több mint 10 éve
 de.gatestoneinstitute.org/6859/migrationskrise-gesundheitssystem
Ez egy nagyon jó összefoglalás a helyzetről. Nincs kedvem lefordítani (talán Mozartunk majd összefoglalja), aki ért németül annak érdemes elolvasni.

diverdoc
Jelenleg nem érek rá, ezen tátogok, hogy mi a fasz van:

444.hu/2015/11/28/az-mszp-alairasgyujtest-kezd-a-tisztesseges-fizetesekert
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
 de.gatestoneinstitute.org/6859/migrationskrise-gesundheitssystem
Ez egy nagyon jó összefoglalás a helyzetről. Nincs kedvem lefordítani (talán Mozartunk majd összefoglalja), aki ért németül annak érdemes elolvasni.
 www.welt.de/politik/deutschland/article147170095/Kliniken-klagen-ueber-Belastung-durch-Fluechtlinge.html
Egyébként a cseh anesztes levele legalább elindított valamit
 www.epochtimes.de/politik/welt/aerztin-ueber-katastrophale-zustaende-so-stuerzen-migranten-deutsche-kliniken-ins-chaos-a1275945.html
 www.youtube.com/watch?v=mqHZ27Yt7A4
csapból is ez folyik.

több mint 10 éve
Kiváncsi voltam mi lesz az ami, miatt hiteltelennek lehet majd nevezni ezt a levelet, és nem a lényegi problémát nézni. Erre a mondatra, és a szokásos orvosi esküre történő hivatkozásra tippeltem. Bejött. Az meg gyönyörű, hogy sikerült belekeverned a magyar egészségügyet ebbe.
(számtalan Németországban dolgozó nővér, orvos ugyanezt mondja mint ez a levél)

(Otthon hasonlót csak és kizárólag egy bizonyos szegmensben tapasztalhatunk, amikor rendőrséggel kell kimenni az ügyeletnek, meg a mentőnek és a már oszló tetemet is intubálni kell, eljátszani a mentést különben a család megöl. De ez egy szűk szegmens, meg ilyen nincs is, csak rosszul értelmezzük.)

Szerkesztette: diverdoc

több mint 10 éve
Sok muszlim elutasítja, hogy őket orvosnők kezeljék és mi sem vagyunk hajlandók azok közé az állatok közé menni, különösen azokhoz, akik Afrikából jöttek.diverdoc
Ennek az orvosnőnek a levelét innentől kezdve nem tudom komolyan venni. Ha kollegája lennék, valószínűleg azt mondanám neki, hogy szégyelje magát. Letette az orvosi eskűt, viselkedjen - és fogalmazzon - ahhoz méltóan. Ez a levél kurucinfó szellemiségű és színvonalú a fogalmazás miatt. Ha az indulat miatt lett ilyen, akkor máskor gondolkozzon előtte. Ha a mögöttes ember is ilyen, mint a fogalmazása, az viszont szomorú.

Mindez teljesen független attól, hogy valószínűleg/nyilvánvalóan az általa említett problémák léteznek. Egy bevándorlási/menekülthullám már csak ilyen. Persze ilyen levelet kb. a hazai egészségügyi dolgozók fele is megírhatna, szidva a folyosón türelmetlenkedő és követelőző betegeket. Azokat a betegeket, akik nyáron 40 fokban, télen tíz fokban ülnek fél napokat egy folyosón, bebocsájtásra várva, viszont-szidva az egészségügyet. Ilyen, ha egy rendszer nem működik jól. 😕

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 10 éve
Egy Németországban dolgozó cseh dr. nő sorai.

Tegnap a kórházunkban megbeszélést tartottunk a nálunk kialakult helyzetről és arról, hogy egy másik müncheni kórházban már tarthatatlan a helyzet.
A körzeti orvosi rendelők nem tudják már kezelni a kialakult vészhelyzetet, ezért mindenkit a kórházakba küldenek.

Sok muszlim elutasítja, hogy őket orvosnők kezeljék és mi sem vagyunk hajlandók azok közé az állatok közé menni, különösen azokhoz, akik Afrikából jöttek.
A migránsok és az orvosi személyzet között a kapcsolat a rosszból a még rosszabbra fordult.
A múlt hét óta, azokat a migránsokat, akik kórházba mennek, a K-9-es rendőrségi egység tagjai kell, hogy kísérjék.
Sok bevándorló AIDS-es, szifiliszes, TBC-s és sok egyéb egzotikus betegsége van, úgyhogy mi, itt Európában, nem is tudjuk, hogyan kell kezelni őket. Ha egy receptet kapnak a gyógyszertárban, és megtudják, hogy azért készpénzben kell fizetni, a hihetetlen dühkitöréseket kapnak, különösen, ha a gyerekek gyógyszeréről van szó.
Ők otthagyják a gyermekeket a gyógyszertári személyzetnek ezekkel a szavakkal:
"Úgy, gyógyítsátok őket ti magatok!"
Így tehát, a rendőrség nem csak a klinikákat és kórházakat, hanem a nagy gyógyszertárakat is őrzi.
Nyíltan azt kérdezzük: hol vannak azok, akik a TV kamerák előtt és a pályaudvarokon plakátokkal üdvözölték a bevándorlókat?
Igen, a határokat már lezárták, de már itt vannak milliók és mi biztos, hogy nem tudunk tőlük megszabadulni.

Eddig a munkanélküliek száma Németországban 2,2 millió volt. Most lesz legalább 3,5 millió.
A legtöbb bevándorló egyáltalán nem foglalkoztatható. Ezek a legalapvetőbb oktatásban sem részesültek.
S mi több, a nők általában egyáltalán nem dolgoznak. Úgy saccolom, hogy minden tizedik nő közülük terhes. Több százezer közülük magával hozta a csecsemőjét és 6 éven aluli kisgyerekét, akik lesoványodottak, elhanyagoltak.
Ha ez így folytatódik, és a németek újra megnyitják határaikat, hazamegyek a Cseh Köztársaságba. Senki fog tudni engem ebben a helyzetben itt tartani, még ha kétszeres a fizetés itt, mint otthon. Én Németországba jöttem dolgozni, hogy nem Afrikába vagy a Közel-Keletre.
Még a professzor is azt mondta nekünk, aki a tanszéket vezeti, hogy mennyire elszomorítja , hogy egy takarítónő 800 euróért takarított itt minden nap évekig, majd jön egy migráns fiatal férfi a folyosón, aki mindent csak ingyen szeretne és ha nem kapja meg, akkor dührohamot kap.
Ez nekem tényleg nem kell! De attól tartok, hogy ha hazatérek, egy bizonyos ponton túl ugyanaz lesz a Cseh Köztársaságban is. Ha a precíz németek nem tudják kezelni ezt, ott Csehországban teljes lenne a káosz. Senkinek fogalma nincs róla, aki nem került velük kapcsolatba, hogy milyen állatok ezek, főleg azok, akik Afrikából jöttek, és hogy a muszlimok hogyan bánnak a mi dolgozóinkkal, munkatársainkkal, a vallásuknak megfelelő ellátást követelve.
Mostanáig a helyi kórház személyzete még nem kapta el azokat a betegségeket, amiket a sok száz, meg száz napi ellátást kapott bevándorló hurcolt be magával, de ez csak idő kérdése.
Egy Rajna közeli kórházban a migránsok késekkel támadták meg a személyzetet, azért, mert egy 8 hónapos gyereket halál közeli állapotban adtak át, akit korábban 3 hónapig fél Európán keresztül vonszoltak, és a gyermek két nap alatt meghalt. Annak ellenére, hogy top ellátást kapott az egyik legjobb gyermekgyógyászati klinikán Németországban.
Az orvost meg kellett műteni és két ápolónő az intenzív osztályon fekszik.
Senkit nem büntettek meg.
A helyi sajtóban tilos írni róla, így csak e-mailen keresztül tudunk az esetről.
Mi történt volna, hogy egy német szúrt volna meg egy orvost és az ápolókat a késsel?
Vagy ha ő öntötte volna saját szifilisszel-fertőzött vizeletét egy nővér arcába és így akarta volna őt a megfertőzni?
A minimum az lenne, hogy őt egyenesen a börtönbe vinnék, majd később a bíróság elé. Ezekkel az emberekkel - eddig semmi nem történt.

És ezért kérdezem, hogy most hol vannak mindazok, akik üdvözölték és fogadták őket a vasútállomásokon?
Otthon ülnek és várják, hogy még több vonat érkezzen és várják a pénzt a következő szereplésért, hogy statisztaként üdvözöljék a migránsokat az állomásokon.
Ha rajtam múlna, én felkérném ezeket az ujjongó fogadó üdvözlőket, hogy hozzák őket először ide, mint kísérőket, ide a kórház sürgősségi osztályára. Aztán betenném őket az egyik épületbe a bevándorlók közé, anélkül, hogy a fegyveres rendőrség és rendőrségi kutyák vigyáznának rájuk ott, és nem lenne orvosi segítség sem.
Mert egyébként ma Bajorországban minden kórházban csak a fegyveres rendőrség és rendőrségi kutyák tudják fenntartani a rendet.

Hihetetlenek ezek a kirekesztő, fasiszta, náci, az Európához tartozó kultúrát ennyire meg nem értő embertársaink.

több mint 10 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
előre a swatting honosításáért 😊
JSanyo
ez lesz a tekking 😀
Negritis
télleg, mekkora ziccer