Politika
46 feliratkozó
több mint 12 éve
Azt mondta pár perce "Idegen Toll", hogy azért nem plágium a kisdoktorija, mert a végén felsorolta az irodalomjegyzéket. A dolgozat írásakor elég volt a végén felsorolni, hogy mely szakirodalmakat használta fel az ember, nem kellett minden gondolat után odaírni, hogy az kitől származik. Ezek alapján volt az elején egy idézőjel, 180 oldallal később egy másik. A végén pedig ott volt a 30 oldal saját szülemény.Köztársasági Elnök Úr! Nem sül le a bőr a képéről?
Utána folytatta az Alaptörvény dicsőítésével, illetve egyéb szakmai kérdésekkel. A végén elmondta újfent, hogy azért nem az Egri Főiskolán lesz a reklámkörút egyik állomása, mert nem akarja megzavarni a vizsgaidőszakot. Ez miért nem jutott akkor az eszükbe, amikor megtervezték a hakni helyszíneit?
Keserédes mosollyal indul a nap...
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 906
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4rtrqydCmDY#!
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
http://kepviselofunky.blog.hu/2012/01/17/schmitt_pal_nem_akarja_megzavarni_a_vizsgaidoszakot?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_01_17&utm_campaign=index 😂Szobi22Nagyon érdekesek a kommentek.. 😀 😉
több mint 12 éve
http://index.hu/belfold/2012/01/16/orban_ne_kulfoldi_hulladekot_egyunk/Barom. Van egy olyan érzésem, hogy mindenhez ekkora szakértelemmel állnak hozzá. (Jóska bátyám méri az útszélén a fél disznót. De jól kib@szunk a mocsadék, spekuláns kereskedővel, kivéve CBA.) Egy a lényeg: vívjunk már meg egy kurva háborút.
Amennyiben a mélyen tisztelt képviselő urak elvégzik a munka dandárját, akkor szerintem ez a terv teljesen rendben van. Azt hiszik ezek a segghülyék, hogy a falusinak olyan kurva nagy bónusz zöldséget termeszteni? Az, hogy nem engedheti meg magának, hogy boltban vásároljon, vagy munka után ő is házhozszállítasson, az a kibaszott szomorú. A paraszt majd lemegy munka után a kertbe tvasszal, meg nyáron néhány órácskára, és az neki tulajdonképpen pihenés. Főleg 50 év fölött, még jót is tesz az ízületeknek. Amúgy dolgoztam egy élelmiszeripari cégnél, 100% magyar tulajdon, magyar alapanyag, takarmány, éastöbbi, hát a rühös kutyámnak nem adnám amin annak a cégnek a logója van. Kiváló magyar termék, ráadásul.füligjimmy
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
http://index.hu/belfold/2012/01/16/orban_ne_kulfoldi_hulladekot_egyunk/Amennyiben a mélyen tisztelt képviselő urak elvégzik a munka dandárját, akkor szerintem ez a terv teljesen rendben van. Azt hiszik ezek a segghülyék, hogy a falusinak olyan kurva nagy bónusz zöldséget termeszteni? Az, hogy nem engedheti meg magának, hogy boltban vásároljon, vagy munka után ő is házhozszállítasson, az a kibaszott szomorú. A paraszt majd lemegy munka után a kertbe tvasszal, meg nyáron néhány órácskára, és az neki tulajdonképpen pihenés. Főleg 50 év fölött, még jót is tesz az ízületeknek. Amúgy dolgoztam egy élelmiszeripari cégnél, 100% magyar tulajdon, magyar alapanyag, takarmány, éastöbbi, hát a rühös kutyámnak nem adnám amin annak a cégnek a logója van. Kiváló magyar termék, ráadásul.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Kicsit távolinak éreztem az állaspontjaitokat az elején. Főleg azt, hogy a Jobbik és tüntetői, szimpatizánsai nem csinálnak semmi rosszat, csak, ha ha "hergelik őket áltüntetők".Szerintem ez az eszmecsere zsákutca lesz. 😉zinedine5Miért lenne az?Bazzani
több mint 12 éve
Hát igen mondjuk.Szép lesz ez a 2012 minden szempontból... :/
több mint 12 éve
Persze, csak az RTL szintű média alig várja,hogy támadási felületet találjon a Jobbikon.Hát igen max., de nem hiszem. Bár nagy az Isten állakertje, el lehet határolódni, nem lehet mindenkiért felelősséget vállalni.KroosEnnek nincs sok esélye, Jobbik tüntetésen ilyen még nem volt, és ennél több eszük van. Max tényleg álembereket vkik odaküldenek háborúzni.KroosInkább olyan csoportokra értem a balhét,akik odacsapódnak a tüntetés ürügyén.
Remélem nem így lesz.Bazzani
Az átlagnéző meg mit lát? Jobbik tüntetés, balhé, úristengyalázat.
Lényegtelen,hogy ki az elkövető valójában.
több mint 12 éve
Hát igen max., de nem hiszem. Bár nagy az Isten állakertje, el lehet határolódni, nem lehet mindenkiért felelősséget vállalni.Ennek nincs sok esélye, Jobbik tüntetésen ilyen még nem volt, és ennél több eszük van. Max tényleg álembereket vkik odaküldenek háborúzni.KroosInkább olyan csoportokra értem a balhét,akik odacsapódnak a tüntetés ürügyén.
Remélem nem így lesz.Bazzani
több mint 12 éve
Miért lenne az?Szerintem ez az eszmecsere zsákutca lesz. 😉zinedine5Hát ja, de igazi balhéik nem voltak. Sőt ha tüntetnek így tovább nem veszítenek semmit, ha provokálják őket és jönnek a sünök mert fekete mellényt viselnek,bűnözők( 😂 ) még többet nyernek.Autórongálás, városszétverés, gyújtogatás.
Milyen balhét tudnának csinálni? zászló égetés meg volt, anyázás meg volt.. max ha hergelik őket áltüntetők, de abból is jól jöhetnek ki... nem tudom, jó helyzetben vannak most eléggé, Fidesznek van elég baja, többi a soha se létezett demokrációt és sajtószabadságot félti..Kroos
Ezek nem vetnének rájuk jó fényt.Bazzani
több mint 12 éve
Ennek nincs sok esélye, Jobbik tüntetésen ilyen még nem volt, és ennél több eszük van. Max tényleg álembereket vkik odaküldenek háborúzni.KroosInkább olyan csoportokra értem a balhét,akik odacsapódnak a tüntetés ürügyén.
Remélem nem így lesz.
több mint 12 éve
Ennek nincs sok esélye, Jobbik tüntetésen ilyen még nem volt, és ennél több eszük van. Max tényleg álembereket vkik odaküldenek háborúzni.
több mint 12 éve
Szerintem ez az eszmecsere zsákutca lesz. 😉Hát ja, de igazi balhéik nem voltak. Sőt ha tüntetnek így tovább nem veszítenek semmit, ha provokálják őket és jönnek a sünök mert fekete mellényt viselnek,bűnözők( 😂 ) még többet nyernek.Autórongálás, városszétverés, gyújtogatás.
Milyen balhét tudnának csinálni? zászló égetés meg volt, anyázás meg volt.. max ha hergelik őket áltüntetők, de abból is jól jöhetnek ki... nem tudom, jó helyzetben vannak most eléggé, Fidesznek van elég baja, többi a soha se létezett demokrációt és sajtószabadságot félti..Kroos
Ezek nem vetnének rájuk jó fényt.Bazzani
több mint 12 éve
Hát ja, de igazi balhéik nem voltak. Sőt ha tüntetnek így tovább nem veszítenek semmit, ha provokálják őket és jönnek a sünök mert fekete mellényt viselnek,bűnözők( 😂 ) még többet nyernek.Autórongálás, városszétverés, gyújtogatás.
Ezek nem vetnének rájuk jó fényt.
több mint 12 éve
Hát ja, de igazi balhéik nem voltak. Sőt ha tüntetnek így tovább nem veszítenek semmit, ha provokálják őket és jönnek a sünök mert fekete mellényt viselnek,bűnözők( 😂 ) még többet nyernek.Milyen balhét tudnának csinálni? zászló égetés meg volt, anyázás meg volt.. max ha hergelik őket áltüntetők, de abból is jól jöhetnek ki... nem tudom, jó helyzetben vannak most eléggé, Fidesznek van elég baja, többi a soha se létezett demokrációt és sajtószabadságot félti..
több mint 12 éve
Összenő aminek össze kell. Mszp-Lmp(szdsz)-DK, nem lepődnék meg ha Bajnai is felbukkanna vhol...Ha van esze a Jobbiknak,akkor most kiemelten ügyel arra,hogy a tüntetésein ne legyen balhé. Az LMP elMSZPsedésével illetve a FIDESZ gyengülésével most stabil 20-30% körül lehetnének.
2-3 éve érdekes volt ez a Lehet más a Politika, de bebizonyították h nem lehet más... :rolleyes:
Jobbik EU-ellenes tüntetése 😂 fúú gyerekek mi lesz még itt a köv. hónapokabn az vmi eszméletelen :o ..., ha ezek kimennek az utcára, akkor Lmp-Mszp elbújhat ,mert kő kövön nem marad, főleg ha a sünök is kapnak fenntről utasítást...
Jobbiktól függetlenül kíváncsi lennék egy EUs népszavazás eredményére...Kroos
De ha jönnek a balhék akkor sokat ronthatnak vele.
több mint 12 éve
Összenő aminek össze kell. Mszp-Lmp(szdsz)-DK, nem lepődnék meg ha Bajnai is felbukkanna vhol...2-3 éve érdekes volt ez a Lehet más a Politika, de bebizonyították h nem lehet más... :rolleyes:
Jobbik EU-ellenes tüntetése 😂 fúú gyerekek mi lesz még itt a köv. hónapokabn az vmi eszméletelen :o ..., ha ezek kimennek az utcára, akkor Lmp-Mszp elbújhat ,mert kő kövön nem marad, főleg ha a sünök is kapnak fenntről utasítást...
Jobbiktól függetlenül kíváncsi lennék egy EUs népszavazás eredményére...
több mint 12 éve
http://index.hu/belfold/2012/01/14/schiffer_tavozik_az_lmp-frakcio_elerol/Meglepő.
több mint 12 éve
A dolog abszurditását az adja, hogy bár valóban védi a szerzői jog a disszertációkat a másolás ellen, más ne lophassa el, itt pont egy nagy valószínűséggel 80%-ban másolt (lopott) dolgozatot tudnak így (jogszerűen) elzárni.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
És az ASVA tud róla? 😂Közben rájöttem, hogy a bolgár szerző szerzői jogait védik. 😀somoskovigHát ez hatalmas... 😂nem értem, mi a gond, sehol sem szerepel benne, hogy smittpali is aláírt ilyesmit 😛Szobi22
"Szerzői jogok védelmére hivatkozva nem fotózhatta le Schmitt Pál doktori disszertációját az [origo] fotósa a Semmelweis Egyetemen. Az egyetemi könyvtárban a szerzői jogi törvényre hivatkozva munkatársunk csak a dolgozat borítóját fotózhatta le, de olvasható felvételt nem készíthetett a disszertáció tartalmáról.
A Semmelweis Egyetem könyvtárában azt megengedték a sajtó munkatársainak, hogy a dolgozatot elolvassák, vagy kijegyzeteljék, de folyamatosan legalább ketten felügyelték, hogy senki ne készítsen olvasható felvételt a tartalomról. Két órát kaptak arra, hogy elolvassák a mintegy kétszáz oldalas anyagot, majd az [origo] munkatársával aláírattak egy, a szerzői jogi törvényre hivatkozó papírt."somoskovig
több mint 12 éve
Közben rájöttem, hogy a bolgár szerző szerzői jogait védik. 😀Hát ez hatalmas... 😂nem értem, mi a gond, sehol sem szerepel benne, hogy smittpali is aláírt ilyesmit 😛Szobi22
"Szerzői jogok védelmére hivatkozva nem fotózhatta le Schmitt Pál doktori disszertációját az [origo] fotósa a Semmelweis Egyetemen. Az egyetemi könyvtárban a szerzői jogi törvényre hivatkozva munkatársunk csak a dolgozat borítóját fotózhatta le, de olvasható felvételt nem készíthetett a disszertáció tartalmáról.
A Semmelweis Egyetem könyvtárában azt megengedték a sajtó munkatársainak, hogy a dolgozatot elolvassák, vagy kijegyzeteljék, de folyamatosan legalább ketten felügyelték, hogy senki ne készítsen olvasható felvételt a tartalomról. Két órát kaptak arra, hogy elolvassák a mintegy kétszáz oldalas anyagot, majd az [origo] munkatársával aláírattak egy, a szerzői jogi törvényre hivatkozó papírt."somoskovig
több mint 12 éve
Hát ez hatalmas... 😂nem értem, mi a gond, sehol sem szerepel benne, hogy smittpali is aláírt ilyesmit 😛