Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 3 éve
Bozontron Denver Broncos 553
A bajnokság könnyebb része lemegy Londonban. A Jags, az Panthers és az Arizona ellen lehet gondolkozni nem vereségben.
Zalán
Hogy mi? Jelen esetben - sorsolást elnézve - talán a rivalizálás miatt itthon meg tudjuk szorongatni a csoport ellenfeleket a védelemmel, azon kívül cumi mindenkitől.
Max talán a Cards, mert addigra nekik is vége a szezonnak, de ott VJ vért fog itatni a fiúkkal.
Fuh, lehet nagy élmény lesz London, de minden porcikám tiltakozik, hogy menjek..
jobbágy#JC6
Csak a meccs lesz rossz, a dzsembori többi része cool lesz, ès megismerkedhetsz az ide irogató sorstársaiddal. Jó lesz, menj, ne kapkodj..
Zalán
Vagy legyél úr, mint én a világsztárokkal teletűzdelt Franciaország - Portugália foci EB meccsen, amikor is a stadionban telefonon néztem a magyar-német meccset.

Szerkesztette: Bozontron
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 113
A bajnokság könnyebb része lemegy Londonban. A Jags, az Panthers és az Arizona ellen lehet gondolkozni nem vereségben.
Zalán
Hogy mi? Jelen esetben - sorsolást elnézve - talán a rivalizálás miatt itthon meg tudjuk szorongatni a csoport ellenfeleket a védelemmel, azon kívül cumi mindenkitől.
Max talán a Cards, mert addigra nekik is vége a szezonnak, de ott VJ vért fog itatni a fiúkkal.
Fuh, lehet nagy élmény lesz London, de minden porcikám tiltakozik, hogy menjek..
jobbágy#JC6
Csak a meccs lesz rossz, a dzsembori többi része cool lesz, ès megismerkedhetsz az ide irogató sorstársaiddal. Jó lesz, menj, ne kapkodj..
Zalán
Heisman épp az ereit vágja
Von most rendeli meg a Bills mezt
Nem tudom jön e még ezek után innen valaki
😆😆😆
Jó ejt all
több mint 3 éve
Zalán Denver Broncos 4 926 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Zalán
jobbágy#JC6

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 3 éve
Zalán
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 677 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Zalán Denver Broncos 4 926 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Ha top3 picket küldünk oda, akkor elmegyek egy zarándokútra Nepálba
Zalán
Gordon mezben?
akdestroyer
Igen igen igen.. köszi a pontosítást.

több mint 3 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 911
Zalán
Gordon mezben?

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Közben Seattleben tényleg röhögnek, Geno Smith élete meccseit játssza.
Bozontron
meg azon hogy kapnak egy 1/1et

több mint 3 éve
Közben Seattleben tényleg röhögnek, Geno Smith élete meccseit játssza.
több mint 3 éve
A bajnokság könnyebb része lemegy Londonban. A Jags, az Panthers és az Arizona ellen lehet gondolkozni nem vereségben. Én sokat nem adnék a Jags ellen, Londonban pláne nem fog menni az O. A Panthersnek semmi nem számít, és ettől épp feltámadt. Szerződésért játszik mindenki. Szóval legjobb esetben valahol elcsípünk egy W-t, s 4-13 a tippem most. Nem lenne bajom a 2-5-tel sem, ha a játék elöremutató lenne, s az, ami az oldalvonalon túl történik. De ilyen mélységekre nem voltunk felkészülve, valljuk be. Ha most még elpazaroljuk Jeudyt, meg Hamlert, mert ez a pojáca képtelen használni őket, akkor nálam megkapja a JMD-nagydíjat. El nem tudtam volna képzelni, hogy a történtek után rosszabb helyzetbe csöppenünk mint VJ-vel vagy Fangioval. Csak pislogok itt..

több mint 3 éve
hosszú lesz ez az év
broncos, lakers, pool, pick mind eléggé ergya
Negritis, a vajda
najó baszki, de az, hogy kikapunk a Nottinghamtől 1-0ra, és alig várjuk, hogy a foci vb után új szezon kezdődjön az valahogy sokkal kevésbé fáj, mint ez a fos, amit Denverben futballprogram néven csúfolnak. Ha másért nem, mert ott legalább nemcsak vizionáljuk a kvalitást, hanem komoly bizonyítékai vannak... De itt??

Wilsont látta valaki egyszer is Rypien mellett? Hackettet látta valaki egyszer is határozottnak? A playcalling valami röhej volt megint, a legvégén 3szor volt indokolatlan endzone passz, de lehet, hogy 4szer. És ezek a játékok erre voltak hívva. Az, hogy a csereirányítód, aki 10/10szer elveszíti a training campet, 50+ passzkísérlettel játsszon, szerintem nevetséges. Nyilván ehhez kell, hogy 0 futód legyen, de összességében ez szégyen. Ettől még ne bánkódjon senki, London hatalmas élmény lesz. Más megnézni ezt a fost kanapén, fotelban, vagy a helyszínen 😊

(Bár ahogy néztem, Denverben már a helyszín sem vonzó)
több mint 3 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 975
Rypiennek ma 44szer (!!!!!!) adta Hackett a kezébe a labdát. Mi volt vajon az elképzelés, mi volt a terv a meccsre? Hogy majd Brett fiú szetpasszolja őket?

Fogalma sincs, hogy mi zajlik körülötte a pályán. Elképesztő mennyire fogalmatlan. Valami döbbenet.

Egyébként szerintem itt Patonnak is forró lehet a talaj, ha ez így folytatódik és nem bassza ki Hackettet, legkésőbb a szezon végén.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
Félpálya, 4&1… PUNT
két perccel később
Felpalya, 4&1… PUNT
3.negyed…
48 mp van vissza, köszönjük a bíróknak hogy meccsben tartanak a végén és nincs INT, 4&10 dobjuk be a sarokba 2 ember közé, de azt is röviden…
Futás nulla
Nincs QB
5 újabb sérült
Esküszöm komolyan gondolkozok azon hogy leszarom azt a 160k, maradok itthon jovoheten..
több mint 3 éve
Legalább kiderült, hogy nem Wilson a gyenge, hanem Hackett alkalmatlan HC-nak, remélem Paton most vagy a jövő héten észreveszi, hogy nagy hiba volt kinevezni HC-nak (ilyen rossz Playbookot nem lehet összerakni, 3th Down-ra, és 4th Downra csak az EndZone-ba dobat labdát kulcsszituba)
noflyzone
majd kibasszuk az OC-t és ráfogjuk

több mint 3 éve
Shanny Magic Denver Broncos 490
Legalább kiderült, hogy nem Wilson a gyenge, hanem Hackett alkalmatlan HC-nak, remélem Paton most vagy a jövő héten észreveszi, hogy nagy hiba volt kinevezni HC-nak (ilyen rossz Playbookot nem lehet összerakni, 3th Down-ra, és 4th Downra csak az EndZone-ba dobat labdát kulcsszituba)

[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 686 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Szégyen ez a csapat, ehhez nincs idegrendszerem. Majd nézem megint ha van értelme.

több mint 3 éve
Kurva gyenge megint, fasznak van így kedve Londonba menni…
Heisman nádor
Rohadt jó múzeumok, könyvesboltok, pubok vannak. Vagy vonatozzatok ki a vidéki Angliára. Nem kell feltétlen meg is jelenni a Wembleyben, hogy 17 puntot lássatok. Szomorú ez az egész. Amúgy szerintem Paton izgulhat a legjobban az állásáért.

több mint 3 éve
Esküszöm sírhatnékom van… ez gyalázat.
Nézhetem majd ezt a fogalmatlan Ripet Londonban, kösszépen..

Hackett meg egy idióta. Nem HC. Egy büdös nagy kókler.
több mint 3 éve
hosszú lesz ez az év
broncos, lakers, pool, pick mind eléggé ergya

több mint 3 éve
2-5
Zalán
Kezdtünk ilyen szarul PM óta? Szerintem nem
Vonster
A 3-6-os kezdés az obligát. Szóval ez csak a dolgok rendje. Seattle-ben hogy röhögnek rajtunk, megy oda a top5 pickünk. Csodás

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 810 — "Montoya por favor!"
Kurva gyenge megint, fasznak van így kedve Londonba menni…

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 975
Fasza lesz 2-6al majd bye-ra menni.

Nevetséges. Ilyen szar támadófocit soha, semmilyen csapattól sem láttam meg eddig. Szégyen.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
Én még nem írom le, mert valami nagyon bűzlik idén ligaszinten. Borzalmas focit játszik nagyon sok jónak várt csapat és QB. Olyanok is, akik eddig PO meccseket nyertek.
Cruyffista
Én is ezen filóztam az elmúlt napokban, 3-4 csapaton kívül botrány, ami megy, akár eredemények, akár teljesítmény, akár mutatott játék tekintetében. Örülök, hogy nem vagyok egyedül.
jobbágy#JC6
Egyetértek.
Rodgerssel, Bradyvel mi a helyezet?
Hirtelen ők is bust QB-k lettek, mint RW?
Nyílván nem.
Kurva érdekes ami itt folyik.
akdestroyer
vége Manningnak. sztem 60% hogy most befejezi.
De ami engem jobban zavar hogy nincs helyére senki, aki nyomdokaiba léphetne,egész nflrosteren.
Az egész passz Játék Dőglödik ebbe mostani Nflbe. (vagy ennyit fejlödtek védelmek?)
Szabályok rosszak, összevissza Zászloznak. Egyszeruen nem éri meg passzolni,(int,sérülések) max rövideket.
Brady még jo, Luck az utolso QB aki még elit Irányito lehet ebbe Mostani Nflbe. lehet itt bármilyen draft meg ilyenek. Mondjatok Csapatokat ahol fény van az alagut végén QB pozicioba.????
Brady meg Rodgers befezi, sztem csökenifog nézőszám,lejtő.
Annyira összetett játék QB, hogy nehéz kiemelkedni, és sérülékeny. Lehet már jo qb edzők sincsenek,?Gyuri34
a neveket tetszés szerint lehet cserélni
mustaine
Nem a játékosokkal van gond, a sok pénzzel.. Azért van egy Mahomes, van egy Allen.. Ne vicceljünk már.

több mint 3 éve
Vonster Denver Broncos 1 209
2-5
Zalán
Kezdtünk ilyen szarul PM óta? Szerintem nem