New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
hestegmázlistaBrady

twitter.com/NFLResearch/status/821196152049582080

Szerkesztette: ZERO_L

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
Goodell's annual pay has been cut $12.5 million since 2012.
- 2012 pay: $44.2 million
- 2013 pay: $35 million
- 2014 pay: $34.1 million
- 2015 pay $31.7 million
Goodell has been commissioner since 2006. The NFL has paid Goodell $205.8 million since 2008 -- the time frame for which data is available.

Értékarányosnak tűnik a teljesítménnyel.
Burkus
szóval frontloaded szerződés... de mikor lesz Free Agent?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Volford New England Patriots Boston College Eagles 363 — New England Patriots fan--- West Ham United supporter---
- 2015 pay $31.7 million
Goodell has been commissioner since 2006. The NFL has paid Goodell $205.8 million since 2008 -- the time frame for which data is available.

Burkus
Ez komoly ? Jézusom...

több mint 9 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
- 2015 pay $31.7 million

Burkus
2008 óta nagyjából 205,8 millióval kapott többet, mint amennyit érdemelne.

több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
- 2015 pay $31.7 million

több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
A Super Bowlra azért remélem eltolja a képét akkor is, ha bejutunk. 😊
 twitter.com/MikeReiss/status/821386186270838784
kisdef
Azt nagyon szeretném látni, amikor átadja a Lombardit és Brady megköszöni neki a négymeccses pihenőt. "Goodell Úr, Ön nélkül nem maradtam volna egész szezonon át ebben a formában.."

És remélem, külön sereg fog figyelni a Pats részéről mindenre az AFC-döntőn, mielőtt gyorsan kreálnak egy deflategate II-t.
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mondjuk ez sem rossz 😊
 www.instagram.com/p/BPWJxaigPn8/

több mint 9 éve
haha

www.instagram.com/p/BPRckD6hfip/
winston
Ez hatalmas 😀

több mint 9 éve
kd13 New England Patriots 139 — kisdef@citromail.hu
A Super Bowlra azért remélem eltolja a képét akkor is, ha bejutunk. 😊
 twitter.com/MikeReiss/status/821386186270838784
több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
haha

https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.82787-15/639539446_18555832501041179_3726699135970973865_n.jpg?stp=c182.0.547.547a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=109&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=zFZRzA3TqB8Q7kNvwGFQOTb&_nc_oc=AdlWDm4A61s6PKbrOumQPRikQMSLp3JmQEjflmWcZGBNxPVlchqY7Rlp2lRJL3nGcXU&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=mEZJClE2MGsERdCqIuqLxA&oh=00_AftgiuCNlPBN2QVrncIsDAnkgYvUpZ5GoLCZw4CRm7Yibw&oe=69A0974D
Boston Sports Addicts on Instagram: "What a stud #Patriots"
1,421 likes, 42 comments - bostonsportsaddicts on January 14, 2017: "What a stud #Patriots".
több mint 9 éve
Egon bá New England Patriots 1 217 — Saints GM
Butlernek kell fognia Brownt, mert Patricia nem kap több ingyen pizzát a Papa John's-tól 😉

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
Semmi jelentősége nincs, egyik meccsnek sincs köze a most vasárnapihoz.
gabokocka
A Steelers topikban éppen most vezetitek le a Pats-Hawks meccsből, hogy miért nem annyira esélyes a Pats. 😊
tomi-tomi
Idézz már tőlem ilyet légy szíves!
gabokocka
Empty ezt írta:
Azt sokan elegánsan kifelejtik a Pats-cel kapcsolatban, hogy eddig a szezonban egyetlen egyszer játszottak top10 QB ellen Russell Wilson személyében, azon a meccsen ki is kaptak.
empty taxi
Erre Te közvetlenül utána:
Én sem érzem ezt lefutottnak, olyan 55-45 a Patsnek, de csak a hazai pálya miatt, ellenkező esetben fordítva lenne. Big Bennek kell szintet lépni az eddigiekhez képest, mert csak Bell nem fogja megnyerni, de erre simán képes is.
gabokocka
Az egyik topikban, amikor BigBen gyengébb vasárnapi szerepléséről van szó, akkor valid érv, hogy "]egyik meccsnek sincs köze a most vasárnapihoz". A másikban, ahol a Pats két hónappal ezelőtti vereség a téma, ott pedig ez nem merül fel Benned. Sőt, egyetértő "én sem" felütéssel kezded a saját esélylatolgatásodat.

Mindegy.
tomi-tomi
Te paranoiás vagy. Semmit nem reagáltam a Seahawks meccsre, már nem is emlékszem rá, és bármilyen meglepő, fingom sincs a Pats és a Steelers SoS-járól. Pusztán empty azon felvetésének adtam igazat, hogy nem lefutott meccs, nálam icsak a hazai pálya miatt esélyesebb a Pats, különben két hasonló képességű csapat játszik majd.

De akkor hogy helyre álljon a lelki békéd, a Pats a toronymagas esélyes, 10-ből 10-szer nyerne, Big Ben és a Steelers szar, 50-0 lesz a vége és a végén még Goodell is lemond és ad öt első körös picket a Patriotsnak.

Peace.
gabokocka
Akkor légyszíves szedd össze magad 😀
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Te paranoiás vagy.
gabokocka
És gyönyörű!

Bravó!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
gabokocka
A Steelers topikban éppen most vezetitek le a Pats-Hawks meccsből, hogy miért nem annyira esélyes a Pats. 😊
tomi-tomi
Nem értelek. Egyértelműen a NE az esélyes. Miért baj, ha valaki megpróbál olyan matchupot találni, ami miatt érdemes megnézni, hogy tiporjátok el a Steelers-t.
Klaci79
Tényleg nem erre gondoltam. Elnézést kérek, mert félreérthető voltam.

Nem várok eltiprást. Szerintem minden Steelers szurkolónak az a dolga, hogy keresse a Steelers erősségeit és a Pats gyengeségeit. (Ráadásul szerintem csak kijött, hogy az AFC két legjobb csapata fog játszani vasárnap.) De amikor néhányan abba az irányba kezdenek elindulni, hogy a Pats 14 győzelme az ellenfeleken/szerencsén/tudjaatököm min múlott, akkor számomra elszáll a vita/eszmecsere öröme.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 222 — Keep pounding
gabokocka
tomi-tomi
gabokocka
Empty ezt írta:
Azt sokan elegánsan kifelejtik a Pats-cel kapcsolatban, hogy eddig a szezonban egyetlen egyszer játszottak top10 QB ellen Russell Wilson személyében, azon a meccsen ki is kaptak.
empty taxi
Én sem érzem ezt lefutottnak, olyan 55-45 a Patsnek, de csak a hazai pálya miatt, ellenkező esetben fordítva lenne. Big Bennek kell szintet lépni az eddigiekhez képest, mert csak Bell nem fogja megnyerni, de erre simán képes is.
gabokocka
Az egyik topikban, amikor BigBen gyengébb vasárnapi szerepléséről van szó, akkor valid érv, hogy "]egyik meccsnek sincs köze a most vasárnapihoz". A másikban, ahol a Pats két hónappal ezelőtti vereség a téma, ott pedig ez nem merül fel Benned. Sőt, egyetértő "én sem" felütéssel kezded a saját esélylatolgatásodat.

Mindegy.
tomi-tomi
Te paranoiás vagy. Semmit nem reagáltam a Seahawks meccsre, már nem is emlékszem rá, és bármilyen meglepő, fingom sincs a Pats és a Steelers SoS-járól. Pusztán empty azon felvetésének adtam igazat, hogy nem lefutott meccs, nálam icsak a hazai pálya miatt esélyesebb a Pats, különben két hasonló képességű csapat játszik majd.

De akkor hogy helyre álljon a lelki békéd, a Pats a toronymagas esélyes, 10-ből 10-szer nyerne, Big Ben és a Steelers szar, 50-0 lesz a vége és a végén még Goodell is lemond és ad öt első körös picket a Patriotsnak.

Peace.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
gabokocka
tomi-tomi
gabokocka
Empty ezt írta:
empty taxi
gabokocka

Mindegy.
tomi-tomi
Nagyon komoly szövegértelmezési problémáid vannak. gabo írásában egyetlen szó sincs korábbi meccsekről. Ő csak arra vonatkozóan fejezte ki egyetértését, hogy nem tartja lefutottnak a meccset... Egyetlen szót sem ejt a Seahawks-meccsről vagy a Pats és a Steelers korábbi ellenfeleiről.

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
gabokocka
tomi-tomi
gabokocka
Empty ezt írta:
empty taxi
gabokocka

Mindegy.

több mint 9 éve
Imitheking New England Patriots 1 916
gabokocka
tomi-tomi
Nem értelek. Egyértelműen a NE az esélyes. Miért baj, ha valaki megpróbál olyan matchupot találni, ami miatt érdemes megnézni, hogy tiporjátok el a Steelers-t.
Klaci79
Szerintem ezzel nincs is semmi gond es tenyleg tok jo volna a matchupokrol beszelgetni. De mikor lefitymaloan bebofogik, hogy a Brady visszaterese ota 13-bol 12 megnyert meccs annak koszonheto, hogy gyengek voltak az ellenfelek, na, az folbasz. Erdemes lenne megnezni SOS alapjan, hogy mely csapatok nem tudtak ez a Pats utan csinalni...lenne nehany, gyanitom.
több mint 9 éve
gabokocka
tomi-tomi
Klaci79
Nem erre gondolt a költő 😊

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
gabokocka
tomi-tomi
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 222 — Keep pounding
gabokocka
tomi-tomi

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Ami aggaszt, amit Soldi is írt, hogy az alapszakaszban nem BigBen dobálgatott...
NB2
Ez inkább őket kell, hogy aggassza! 😊
BigBen ebben a PO-ban árnyéka önmagának. Két meccsen összekapart 420 yardot (ebből 100, amit a Phins D ajándékozott Brown két TD-jénél), ezt a két TD-t és 3 INT-et.
Persze, minek annyit passzolni, ha Bell 170 yard környékén futkorászik. De én akkor sem látom azt az ijesztően hatékony passzjátékot. Így meg eléggé terméketlen a Steelers offense: ~800 yard kellett 48 ponthoz, liga közepe-hátsó harmada.
tomi-tomi
Ahogy Te is írtad, minek dobni, ha futunk 170 yardot 5 feletti átlaggal? Semmi értelme. A Chiefs ellen, azaz a legnagyobb ball hawk védelem ellen nem vállaltunk semmilyen kockázatot, egyetlen mély labdával sem próbálkoztunk, miközben az idényt nézve asszem 2. legtöbbször próbáltunk mély bombát. Egyszerűen elég volt biztonsági játék. Folyton 5-8 ponttal mögöttünk volt a Chiefs, így nem csináltunk semmit, csak futott Bell, ami kb rendre elég volt FG-ig és ezzel is végig biztonságban volt a meccs. Szóval engem ez a 800 yard kellett a 48 ponthoz sem aggaszt. A Chiefs-nek amúgy is a RZ D-je erős, mi ráadásul semmit nem kockáztattunk, a meccs biztonságban volt, így jött ki ez a szám.

Igazándiból érdekes akkor lett volna a helyzet, ha megvan a Chiefs kétpontosa, hogy akkor mit csinálunk, vállunk-e kockázatot. De nem volt meg. 😊

Amikor kellett, akkor Ben nagyon is jó volt. Érdemes megtekinteni a Ravens elleni GW-drive-ot.
Soldados
Bocsi..Nem vitatkozni akarok, de pont most olvastam az Espn-en egy cikket a hétvégi QB teljesítményekről..
Nekünk sincs nagyon mosolyogni valónk, mert a Texans D-line és secondary is keményen megkeserítette Brady életét és kifejezetten pocsék játékot produkált a TD-k ellenére, 60,5-es QBR-t ért el, így lett ötödik a listán a 8 irányítóból.

BigBen még nála is rosszabbul játszott. 36.0-ás QBR-el. 31 passzából 21 volt sikeres, s neki is össze jött egy int.
Nála rosszabb csak Brocki gyerek volt. 😉

Értem én, hogy előnyben voltatok, meg jobb volt futtatni Bellt, mert ez volt a terv. Ki akar dobálgatni a Chiefs secondary ellen? De akkor sem volt élete meccse BigBennek. Legalábbis szerintem..
kyobalu
Egy felpattanó labdából volt egy INT. Na bumm. Nem volt élete meccse, de nem is arra játszottunk, hogy az legyen. Egész egyszerűen semmi szükség nem volt rá.

És mint mondtam, inkább legyen rettenetesen szar a ratingje (mint most a Chiefs ellen), de amikor le kellett zárni a meccset, akkor 2/2 passzt sikeresen megcsinált. Nekem ez a fontos. Vagy a Ravens ellen sem volt jó, dobott 2 picket, de amikor kellett végig ment a pályán, így most nem otthon ücsörög, hanem az AFC Champ Game-re készül. Most épp abban jó, amiben karrierje elején volt. Akkor csinálja meg a fontos playeket, amikor igazán szükség van rá.
Soldados
Ebben egyetértek. Brady is ilyen..Néha csinál hülye dolgokat, túlerőltet egy elkapót, de második félidőre lehiggad és csinál cool dolgokat. Mindkét irányító kimagaslik az AFC-ből. Jó meccs lesz. 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
gabokocka

több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ahogy Te is írtad, minek dobni, ha futunk 170 yardot 5 feletti átlaggal? Semmi értelme. A Chiefs ellen, azaz a legnagyobb ball hawk védelem ellen nem vállaltunk semmilyen kockázatot, egyetlen mély labdával sem próbálkoztunk, miközben az idényt nézve asszem 2. legtöbbször próbáltunk mély bombát. Egyszerűen elég volt biztonsági játék. Folyton 5-8 ponttal mögöttünk volt a Chiefs, így nem csináltunk semmit, csak futott Bell, ami kb rendre elég volt FG-ig és ezzel is végig biztonságban volt a meccs. Szóval engem ez a 800 yard kellett a 48 ponthoz sem aggaszt. A Chiefs-nek amúgy is a RZ D-je erős, mi ráadásul semmit nem kockáztattunk, a meccs biztonságban volt, így jött ki ez a szám.

Igazándiból érdekes akkor lett volna a helyzet, ha megvan a Chiefs kétpontosa, hogy akkor mit csinálunk, vállunk-e kockázatot. De nem volt meg. 😊

Amikor kellett, akkor Ben nagyon is jó volt. Érdemes megtekinteni a Ravens elleni GW-drive-ot.
Soldados
Bocsi..Nem vitatkozni akarok, de pont most olvastam az Espn-en egy cikket a hétvégi QB teljesítményekről..
Nekünk sincs nagyon mosolyogni valónk, mert a Texans D-line és secondary is keményen megkeserítette Brady életét és kifejezetten pocsék játékot produkált a TD-k ellenére, 60,5-es QBR-t ért el, így lett ötödik a listán a 8 irányítóból.

BigBen még nála is rosszabbul játszott. 36.0-ás QBR-el. 31 passzából 21 volt sikeres, s neki is össze jött egy int.

Értem én, hogy előnyben voltatok, meg jobb volt futtatni Bellt, mert ez volt a terv. Ki akar dobálgatni a Chiefs secondary ellen? De akkor sem volt élete meccse BigBennek. Legalábbis szerintem..
kyobalu
Tehát a mesterterv az volt, hogy 3-7-es állásnál (gyengébbek kedvéért: 5-8 pontos előnynél) baszunk mi TD-t csinálni, mert biztonságban vagyunk úgyis.

Azt hiszem, az oldal számomra legfontosabb fejlesztése, hogy a némított fórumozót még idézve se olvashassam.
tomi-tomi
Nem. Mindig TD a cél, de ezúttal semmiféle kockázatot nem vállaltunk a meccsen, mert biztonságban voltunk, tekintve, hogy a Defense az első scripted drive-ot leszámítva agyondominálta a Chiefs O-ját. Nyilván a Pats ellen más lesz a helyzet, mert ott 5-8 pontos előny kb semmit sem jelent.

Persze ha akarod, továbbra is kiforgathatod a szavaim, annak mindig nagy mestere voltál. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com

kyobalu
Semmi jelentősége nincs, egyik meccsnek sincs köze a most vasárnapihoz. Lehet, hogy most meg mindkét QB passzol 400 yardot 120-as ratinggel.
gabokocka
Persze, hogy nincs. Egyik QB se tudta azt játszani amit tud. Vasárnap teljesen más meccs lesz.
A Steelers D-line erősebb mint a Pats-é, azonban a secondary gyengébb.
A mi futás elleni és RZ védekezésünk szerintem erősebb, mint a Steelers-é..Az ő blitz csomagjaik meg erősebbek.
Meglátjuk mi lesz belőle. Lehet akár egy pontháború is. De nem hiszem, hogy most ez lesz.

Ward egy paraszt.. 😉