Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

4 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 931
Az érzés mikor látod, hogy a bekedvencelt (kiszemelt) ingatlanjaidra sorra dobják ra 2-5 millio forintokat (első hullamban termeszetesen) - úgy igazán ökölbe szorítod kezed, s teli torokbol uvoltened, hogy a kurva anyad, O.! 🤡
Ventura
Legalja.
E13 éve foglalkozom ingatlanokkal. Felújítás, eladás, bérbeadás, menedzsment, Airbnb, minden….
JC6 (Mr. Miele)
Görgetem a facebook csoportot, s az iment jött velem szembe ez a gondolatébresztő gyongyszem. Milyen jó, hogy kiadhato státusz is csak belekerult, máris másképp fest. Íme a hirdetésbol egy részlet (a lényege az, hogy külön lett korábban választva egy egykoron nagy polgári lakás két kisebbe):

”…(Csak gondolat ébresztésként: 3%-os lakáshitel havi törlesztő részletének a 2/3-a kitermelhető a nagyobb apartman használatával és a kicsi bérbeadásával. De ha valaki megelégszik a kis studió apartman használatával, akkor a nagyobb apartman kiadásával a törlesztőrészlet 100 %-a kitermelhető.)…”
Ventura
Szétcseszik a piacot.
Mentem ma mutatni, 90 millió, 48 nm, szét van rohadva, Buda.
A végén a tulaj: hallottam a híradót hogy jön a kánaán. ha ez nem veszi meg akkor jövőhéten 100 millióra módosítsd az árat.
ok..
JC6 (Mr. Miele)
Az árral az a probléma, hogy az 1,8m/nm árat ad ki, ezt Otthon Startos nem tudja megvenni.
50nm=75m, 55nm=82,5m, 60nm=90m, valahogy így gondolták a maximalizálást, csak hát amikor úgy jelentenek be valamit, hogy nincsenek részletek, akkor mindenki felkúrta az árakat és úgy is maradtak.

A legtöbb új építésű lakás már így is 1,6-1,7m/nm körül indul, szal esélytelen, hiába teszik rá a CSOK-ot és minden kutyafülét.

Mondjuk ez az ár is elbaszott amit fentebb írtam, mert tavaly 50-55nm-es lakást lehetett találni 60-85 között és ezek nem panelek voltak.

És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy erre még jön a vagyonszerzési illeték, ami 85 milliónál még 3,2m.
Szóval tárolót nem veszel, garázsról meg ne is álmodj, mert az alsó hangon +6-10m.

De ezt te úgyis jobban tudod.

Rohadtul elcseszték az egészet ebben a nagy akarásban, ráadásul így, hogy most már ki is adható, megint azokat szorították ki akinek kellene.
Lúdas Solymi
A magyarok jók matekban, a papìr sok mindent elbìr, majd kitrükközik sokan - szokás szerint.
Papíron jó lesz Startos hitelre, a többit meg zsebbe könyvelik, az illetéknek is jobb.
Persze star az egész, mert bármi vita lesz, valaki megszívja a felek közül.
4 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 865
Az érzés mikor látod, hogy a bekedvencelt (kiszemelt) ingatlanjaidra sorra dobják ra 2-5 millio forintokat (első hullamban termeszetesen) - úgy igazán ökölbe szorítod kezed, s teli torokbol uvoltened, hogy a kurva anyad, O.! 🤡
Ventura
Legalja.
E13 éve foglalkozom ingatlanokkal. Felújítás, eladás, bérbeadás, menedzsment, Airbnb, minden….
JC6 (Mr. Miele)
Görgetem a facebook csoportot, s az iment jött velem szembe ez a gondolatébresztő gyongyszem. Milyen jó, hogy kiadhato státusz is csak belekerult, máris másképp fest. Íme a hirdetésbol egy részlet (a lényege az, hogy külön lett korábban választva egy egykoron nagy polgári lakás két kisebbe):

”…(Csak gondolat ébresztésként: 3%-os lakáshitel havi törlesztő részletének a 2/3-a kitermelhető a nagyobb apartman használatával és a kicsi bérbeadásával. De ha valaki megelégszik a kis studió apartman használatával, akkor a nagyobb apartman kiadásával a törlesztőrészlet 100 %-a kitermelhető.)…”
Ventura
Szétcseszik a piacot.
A végén a tulaj: hallottam a híradót hogy jön a kánaán. ha ez nem veszi meg akkor jövőhéten 100 millióra módosítsd az árat.
ok..
JC6 (Mr. Miele)
Az árral az a probléma, hogy az 1,8m/nm árat ad ki, ezt Otthon Startos nem tudja megvenni.
50nm=75m, 55nm=82,5m, 60nm=90m, valahogy így gondolták a maximalizálást, csak hát amikor úgy jelentenek be valamit, hogy nincsenek részletek, akkor mindenki felkúrta az árakat és úgy is maradtak.

A legtöbb új építésű lakás már így is 1,6-1,7m/nm körül indul, szal esélytelen, hiába teszik rá a CSOK-ot és minden kutyafülét.

Mondjuk ez az ár is elbaszott amit fentebb írtam, mert tavaly 50-55nm-es lakást lehetett találni 60-85 között és ezek nem panelek voltak.

És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy erre még jön a vagyonszerzési illeték, ami 85 milliónál még 3,2m.
Szóval tárolót nem veszel, garázsról meg ne is álmodj, mert az alsó hangon +6-10m.

De ezt te úgyis jobban tudod.

Rohadtul elcseszték az egészet ebben a nagy akarásban, ráadásul így, hogy most már ki is adható, megint azokat szorították ki akinek kellene.
4 hónapja
ozibozi New York Giants 20 175
Másfélmillió lesz sok lakás a többi meg a bútor és a konyha 😉
Oszt jó napot!

Szerkesztette: ozibozi
4 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 489 — Chiefs GM
Ventura
Legalja.
JC6 (Mr. Miele)

Ventura
Szétcseszik a piacot.
ok..
JC6 (Mr. Miele)
Kar, hogy a 48-at nem tudja masfellel megszorozni, így neki nem lesz kánaán. 😊

Egyébként a legjobb, amit ma hallottam: a szomszédoddal megveszitek egymás kb egyforma lakasat, ha eddig 50-50%-ban voltál tulaj, aztán ott maradtok a helyeteken egymás alberloikent, és az 50 millióból vesztek 6% körüli kamatozású állampapírt.

4 hónapja
Volt téma pár napja hogy zéró tolerancia van itthon. Mint kiderült itt egy ittas orvos okozta a balesetet, gondolom ő túlélte..

www.kemma.hu/helyi-kozelet/2025/08/gyaszolnak-a-mentok-fiatal-kolleganojuk
Nomac
Volt korábban is, hogy egy orvos okozott balesetet, aztán vmelyik okosnak az volt az érvelése h azért nem lehet elítélni, mert vmit csak ő tud műteni vagy mi.
Lúdas Solymi
Utána elkapták mikor a sajtó is felkapta, különben megúszta volna
ozibozi
Aztan ahogy a cirkusz kicsit csendesedett, azota gondolom otthon virul es el, mint hal a vizben. Csak az mar nem jutott el a mediaig, mert kicsit eldugtak emberunket a szemek elol.
Stez
Ilyen az amikor a rendszer része az alkesz orvos is
4 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 737 — Whoops, looks like something went wrong.
Volt téma pár napja hogy zéró tolerancia van itthon. Mint kiderült itt egy ittas orvos okozta a balesetet, gondolom ő túlélte..

Nomac
Volt korábban is, hogy egy orvos okozott balesetet, aztán vmelyik okosnak az volt az érvelése h azért nem lehet elítélni, mert vmit csak ő tud műteni vagy mi.
Lúdas Solymi
ozibozi
Aztan ahogy a cirkusz kicsit csendesedett, azota gondolom otthon virul es el, mint hal a vizben. Csak az mar nem jutott el a mediaig, mert kicsit eldugtak emberunket a szemek elol.

4 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 514
Ventura
Legalja.
JC6 (Mr. Miele)

Ventura
Szétcseszik a piacot.
ok..
4 hónapja

Nomac
Lúdas Solymi
4 hónapja

Nomac
4 hónapja
YoungZeeZee 9 386
Ventura
Legalja.
JC6 (Mr. Miele)

Ventura
klasszik h a hiteledet az alberlo fizesse. kyosaki vagy ki a nagy szoszoloja. no mev tobben is mondjak.
rich dad poor dad vagy mi a cime a konyvnek
4 hónapja
Nomac New England Patriots 4 088 — balazs.t85@gmail.com

4 hónapja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 566 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Ventura
Legalja.
JC6 (Mr. Miele)

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

4 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 737 — Whoops, looks like something went wrong.
Meghal edzésen egy 12 éves kosaras kislány erre megint előkerül az ország összes oltásellenes idiótája.
Mert csak attól lehetett.
Bazzani
Kedvencem amikor egy ilyen kretén azt mondja,hogy az oltások húsevőknek van kitalálva.....agyhalottak

Az ország másik felében 11 éves fiú a házuk udvarán esett össze....a mentők kurvagyorsan kiértek, de tehetetlenek voltak....nem tudták megmenteni.....

A gyereked elmegy edzésre vagy csak kimegy az udvara és a jóisten tudja miért jön a csendes gyilkos hirtelen szívmegállás......

Mi lenne a megoldása,hogy ez a szörnyeteg kevesebb áldozatot szedjen?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Alaposabb sportorvosi szűrés, gondolom.
És még az sem garancia, ld. Kolonics.
Dzsokijuing
Kolonics azert egy mas tema szerintem, amennyi "plusz" volt benne a termeszetes anyagokon felul, azert ott valoszinuleg sokkal magasabb is volt a szivproblema kialakulasanak kockazata.

Hogy miert a sportolo esik ossze, Kolo eseteben velhetoen kozrejatszott a test embertelen szethajtasa is, nem veletlen, hogy azt mondjak, a mai vilagban az elsport mar nem termeszetes, hanem valahol veszelyes. De nyilvan egy kislany eseteben sem a dopping, sem a brutalis hajtas nem lehet tema. Viszont a vele szuletett es orokletes betegsegek mellett azert a rengeteg mesterseges egeszsegtelen fos, ami megtalalhato a mindennapi etelekbe, az sem tesz jot a szervezetnek. Foleg, ha valakinek amugy is van valami orokolt betegsege.

4 hónapja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 008 — Axel Foley
| |
Meghal edzésen egy 12 éves kosaras kislány erre megint előkerül az ország összes oltásellenes idiótája.
Bazzani
Kedvencem amikor egy ilyen kretén azt mondja,hogy az oltások húsevőknek van kitalálva.....agyhalottak

Az ország másik felében 11 éves fiú a házuk udvarán esett össze....a mentők kurvagyorsan kiértek, de tehetetlenek voltak....nem tudták megmenteni.....

A gyereked elmegy edzésre vagy csak kimegy az udvara és a jóisten tudja miért jön a csendes gyilkos hirtelen szívmegállás......

Dzsokijuing
Szerintem ezek nagyrészét a sportorvos sem tudja kiszűrni.
És a sportoló esik össze nem a chipset kólát zabáló 90kilós 10 éves. Vagy csak az kap nagyobb hírverést.
De ez a lány se hiszem, hogy oltott volt. 9éves lehetett amikor a covid volt kb.

Szerkesztette: Bazzani

4 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 485 — Saturday Night Lights
Bazzani

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 377 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Bazzani

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 008 — Axel Foley

4 hónapja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 423 — Bla, bla, bla
Mai MÁV rettenet:
Győr-Kelenföld d.e. 1óra késés (EN), majd vissza eddig 39perc késés (IC) és nem megy a klíma a kocsiban!

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
4 hónapja
YoungZeeZee 9 386
Ventura
Legalja.
13 éve foglalkozom ingatlanokkal. Felújítás, eladás, bérbeadás, menedzsment, Airbnb, minden.
Az összes képesítésem megvan, a mai napig tanulom a szakmát.
Soha a büdös életben nem fogom megérteni a mai árakat. SEMMI, az ég egy adta világon semmi sem indokolta az ekkora mértékű - Európában egyedül - árnövekedést.
Minden kis köcsög huligán ingatlanos örül mint majom a farkának. Én nem. Ezek az árak embertelenek. Nincs 1M Ft/m2 alatt lakás.
Pincéket meg szuterén szarokat árulnak aranyáron. Egy garázs a belvárosban 12-20M között megy.. és most erre az ingatag, rizikós befektetésnek ítélt piacra rálocsolnak még több Mrd hitelt.
49 nm, Buda, szét van rohadva a lakás, 100 millió. Felújítás, ügyvéd, illeték: 130-140 millió.
Negyvenkilenc négyzetméter…
Szerintem ez botrány. Úgy, hogy semmi sem követi le az ingatlanpiacot, sem a fizetések, sem az életszínvonal, stb.
Rohadás az egész.
JC6 (Mr. Miele)
Már bocs, ha a tej, kenyér, sör lassacskán ugyanannyiba fog kerülni mint Pozsonyban, Bécsben, Bukarestben, akkor miért furcsa az hogy a lakások, szolgáltatások ára is arrafelé tendál.
Én a fizetéseket és az euró bevezetését vizsgálgatnám, mert az sem véletlen hogy a kínaiak, zsidók, arabok Bulgáriában és Magyarországon vásárolnak még ma is/és nem csak a szűk belvárosban, mert ott már lassan annyi amennyi, de a ez tolódik kifelé
5-10 éves távlatban. /és megjelentek tavaly már az indiaiak is/ mert EU és olcsó
ozibozi
Az a rossz ebben, hogy bár az áraink ott vannak mint az EU-s színvonal, a fizetés, megélhetés és gazdaság nincs, ráadásul a kormány támogatáspolitikája, ami lehetne jó, az kurvára rosszat tesz az ingatlanpiacnak is.

Vártam arra, hogy eladjunk egy vidéki lakást, hogy legyen még több kp-m, mert akkor tudtam volna 50-70nm körül is mozogni akár. Most, ha csak az Otthon Startot veszem igénybe+Funda hitel+kp, akkor is be vagyok limitálva kb. 50nm-re és 85-90m-re, mert hát 1,5m/nm a határ és akkor 5 évig nem adhatom el a kecót, különben fizethetem a kamatkülönbözetet és hát a bankoknál a fene tudja az most mennyi.
És ez 40x évesen annyira nem jó kilátás.

Gyakorlatilag amit a kormány tett az az, hogy az eddig 1,0-1,3m/nm árakat felkúrta 1,5m-re...

És amíg pl. Prágában tervezhettél azzal, hogy nyakadba veszel egy jó nagy hitelt, de kb. ugyanannyit fizetsz mint az albérlet, addig itt ezt nem tudod megtenni, csak ha a fizetésed is olyan.

Ja, és ott, ha nem is a belvárosban, de 35nm-es albérletre fizettem 350k-t, nagyobbra meg alsó hangon 450k körül mozog, aki teheti az megy ott is a külső részekre és Prága nem is nagy.

Ajánlom nézegetésre az ottani lakásárakat.
30- 40 nm új építésű 100millióért? 60nm 150millióért?

Valóban, abba az irányba tartunk, csak azért ott az átlagfizetés is magasabb és ott is panaszkodnak, hogy a lokáció miatt rohadtul felmentek a lakásárak (ukránok, oroszok főleg, de rengeteg az expat is)

www.sreality.cz/en/search/for-sale/apartments/praha?ownership=private&min-sq-meters=50&lat-max=50.06897118104917&lat-min=50.062890047532974&lon-max=14.461692735516724&lon-min=14.454858466946778

www.sreality.cz/en/search/for-sale/apartments/praha-3?disposition=1%2Bkt&lat-max=50.08750596029599&lat-min=50.08142717715525&lon-max=14.471728960320029&lon-min=14.46489469175008

Ja, annyit még hozzátennék, hogy ott a minőség és a tervezés is jobb.
Az itthoni új építésű lakások kialakításától agyfaszt kapok, ráadásul dívik a sarokkonyha ami nagyon helytakarékosnak tűnik csak épp nem az.

Szerk: Még annyi rant-et hozzáadnék az előzőhöz, hogy a két város összehasonlításából is látszik (habár Prága azért nyugatabbra van és kisebb), hogy az elmúlt 30, de inkább 20-25 év mennyire hazavágta az országot, de Budapestet is.

Pest szem előtt lévő része szép, de a többi az koszos, szakadt, csöves proli kinézetű, ráadásul büdös is és akkor még arról nem is beszéltünk, hogy miként néznek ki a lakások belülről. Igénytelenség, fertő és full szocializmusban ragadtság.

Az úgynevezett felújítások meg egyenlőek egy viccel...vagy szarrádizájnolják, használhatatlan, képre vagy airbnb-re jó bútorokkal vagy az igénytelenség és a legolcsóbb kifutó csembe és berendezés megy bele. Broáf.

Tobzódik a szellemi és stílusbeli igénytelenség és olcsóság kivitelezői és felújítási téren.

Ami jobban néz ki, hát az nem az átlagjóska elérhetőségénél van.
Ott tényleg az kell, hogy vegye meg a leglepukkantabb lakást és újítsa fel, csak minimum 5-10 milliót szánjon rá.
Lúdas Solymi
dobok egy picit out of topicot.
ingatlan, befektetes. MOnaz egyik legjobb a capital gain utani tax. MOn eleg ha 5 evig a neveden van es a nyereseg ado % is kicsi.ja es evente csokken.
mas orszagban ott kell laknod 2-3evig vagy egyaltalan nincs is kivetel es fizetheted be akar a 27-33 szazalekot.

Szerkesztette: YoungZeeZee
4 hónapja
Nemes samu09 Houston Texans 4 437 — I like the Texans, I like who we are
Nagyon felbasz engem is. Dobálják a nyomorék, CSOK otthon program mindent felnyomva az árakat. Debrecenben lakunk, most kezdtünk el dolgozni, jó fizetéssel és bele vagy kényszerítve a hitel felvételre,és ha felvennénk a max 50 millió forint hitelt 25 évre értsd: családalapítás és az aktív évek jórésze- egy 2 szobás lakásra futja, gyakorlatilag kiút nélkül. Másik opció: vársz a világ végére kb,hogy beesen a piac,vagy versenyképesebb legyen a fizu vagy megyünk külföldre 😀
Elkeserítő
Chef a'la Laci pecsenyés
Nem gondoltam volna hogy van még egy Houston szurker Debrecenben rajtam kívül 😃
4 hónapja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 272 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Zseniális, ma nem tudtam kiváltani anyám vérhígítóját, és szívgyógyszerét!

hvg.hu/itthon/20250808_Leallt-EESZT-nem-lehet-receptre-felirt-gyogyszert-kivaltani-patikak-gyogyszertarak-ebx

4 hónapja
Ventura
Legalja.
13 éve foglalkozom ingatlanokkal. Felújítás, eladás, bérbeadás, menedzsment, Airbnb, minden.
Soha a büdös életben nem fogom megérteni a mai árakat. SEMMI, az ég egy adta világon semmi sem indokolta az ekkora mértékű - Európában egyedül - árnövekedést.
Minden kis köcsög huligán ingatlanos örül mint majom a farkának. Én nem. Ezek az árak embertelenek. Nincs 1M Ft/m2 alatt lakás.
Pincéket meg szuterén szarokat árulnak aranyáron. Egy garázs a belvárosban 12-20M között megy.. és most erre az ingatag, rizikós befektetésnek ítélt piacra rálocsolnak még több Mrd hitelt.
49 nm, Buda, szét van rohadva a lakás, 100 millió. Felújítás, ügyvéd, illeték: 130-140 millió.
Szerintem ez botrány. Úgy, hogy semmi sem követi le az ingatlanpiacot, sem a fizetések, sem az életszínvonal, stb.
Rohadás az egész.
JC6 (Mr. Miele)
Már bocs, ha a tej, kenyér, sör lassacskán ugyanannyiba fog kerülni mint Pozsonyban, Bécsben, Bukarestben, akkor miért furcsa az hogy a lakások, szolgáltatások ára is arrafelé tendál.
Én a fizetéseket és az euró bevezetését vizsgálgatnám, mert az sem véletlen hogy a kínaiak, zsidók, arabok Bulgáriában és Magyarországon vásárolnak még ma is/és nem csak a szűk belvárosban, mert ott már lassan annyi amennyi, de a ez tolódik kifelé
5-10 éves távlatban. /és megjelentek tavaly már az indiaiak is/ mert EU és olcsó
ozibozi
Az a rossz ebben, hogy bár az áraink ott vannak mint az EU-s színvonal, a fizetés, megélhetés és gazdaság nincs, ráadásul a kormány támogatáspolitikája, ami lehetne jó, az kurvára rosszat tesz az ingatlanpiacnak is.

Vártam arra, hogy eladjunk egy vidéki lakást, hogy legyen még több kp-m, mert akkor tudtam volna 50-70nm körül is mozogni akár. Most, ha csak az Otthon Startot veszem igénybe+Funda hitel+kp, akkor is be vagyok limitálva kb. 50nm-re és 85-90m-re, mert hát 1,5m/nm a határ és akkor 5 évig nem adhatom el a kecót, különben fizethetem a kamatkülönbözetet és hát a bankoknál a fene tudja az most mennyi.
És ez 40x évesen annyira nem jó kilátás.

Gyakorlatilag amit a kormány tett az az, hogy az eddig 1,0-1,3m/nm árakat felkúrta 1,5m-re...

És amíg pl. Prágában tervezhettél azzal, hogy nyakadba veszel egy jó nagy hitelt, de kb. ugyanannyit fizetsz mint az albérlet, addig itt ezt nem tudod megtenni, csak ha a fizetésed is olyan.

Ja, és ott, ha nem is a belvárosban, de 35nm-es albérletre fizettem 350k-t, nagyobbra meg alsó hangon 450k körül mozog, aki teheti az megy ott is a külső részekre és Prága nem is nagy.

Ajánlom nézegetésre az ottani lakásárakat.
30- 40 nm új építésű 100millióért? 60nm 150millióért?

Valóban, abba az irányba tartunk, csak azért ott az átlagfizetés is magasabb és ott is panaszkodnak, hogy a lokáció miatt rohadtul felmentek a lakásárak (ukránok, oroszok főleg, de rengeteg az expat is)

www.sreality.cz/en/search/for-sale/apartments/praha?ownership=private&min-sq-meters=50&lat-max=50.06897118104917&lat-min=50.062890047532974&lon-max=14.461692735516724&lon-min=14.454858466946778

www.sreality.cz/en/search/for-sale/apartments/praha-3?disposition=1%2Bkt&lat-max=50.08750596029599&lat-min=50.08142717715525&lon-max=14.471728960320029&lon-min=14.46489469175008

Ja, annyit még hozzátennék, hogy ott a minőség és a tervezés is jobb.
Az itthoni új építésű lakások kialakításától agyfaszt kapok, ráadásul dívik a sarokkonyha ami nagyon helytakarékosnak tűnik csak épp nem az.

Szerk: Még annyi rant-et hozzáadnék az előzőhöz, hogy a két város összehasonlításából is látszik (habár Prága azért nyugatabbra van és kisebb), hogy az elmúlt 30, de inkább 20-25 év mennyire hazavágta az országot, de Budapestet is.

Pest szem előtt lévő része szép, de a többi az koszos, szakadt, csöves proli kinézetű, ráadásul büdös is és akkor még arról nem is beszéltünk, hogy miként néznek ki a lakások belülről. Igénytelenség, fertő és full szocializmusban ragadtság.

Az úgynevezett felújítások meg egyenlőek egy viccel...vagy szarrádizájnolják, használhatatlan, képre vagy airbnb-re jó bútorokkal vagy az igénytelenség és a legolcsóbb kifutó csembe és berendezés megy bele. Broáf.

Tobzódik a szellemi és stílusbeli igénytelenség és olcsóság kivitelezői és felújítási téren.

Ami jobban néz ki, hát az nem az átlagjóska elérhetőségénél van.
Ott tényleg az kell, hogy vegye meg a leglepukkantabb lakást és újítsa fel, csak minimum 5-10 milliót szánjon rá.

Szerkesztette: Lúdas Solymi
4 hónapja
Chef a'la Laci pecsenyés Houston Texans 398
Ventura
Legalja.
Rohadás az egész.
JC6 (Mr. Miele)
ozibozi
Nagyon felbasz engem is. Dobálják a nyomorék, CSOK otthon program mindent felnyomva az árakat. Debrecenben lakunk, most kezdtünk el dolgozni, jó fizetéssel és bele vagy kényszerítve a hitel felvételre,és ha felvennénk a max 50 millió forint hitelt 25 évre értsd: családalapítás és az aktív évek jórésze- egy 2 szobás lakásra futja, gyakorlatilag kiút nélkül. Másik opció: vársz a világ végére kb,hogy beesen a piac,vagy versenyképesebb legyen a fizu vagy megyünk külföldre 😀
Elkeserítő

Egy jéghideg mit kérsz?
4 hónapja
Ventura
Legalja.
Rohadás az egész.
JC6 (Mr. Miele)
4 hónapja
VanillaSky 1 625
basszameg, tegnap este volt egy kis piázás, kb este 11ig. reggel 7.45kor mit sem sejtve vidám elindultam kocsival. kiszedtek, megfújattak, 0.25, repült is a 156k bírság meg 8 büntető pont. abszolút megdöbbentem mert még másnaposnak sem éreztem magam, eszembe se jutott, hogy lehet még alkohol a szervezetemben. nem, nem ittam magam mata részegre.
mondjuk lehet a make love-ba is mehetne, mert 0.26-tól ugrik a jogsi. szóval drága tanuló lecke volt az biztos.
peach
Maiden után haver ment át a városon úgy hogy azt se tudta hol van mikor elindult
Mondtuk neki hogy b+ taxizz de lezárta
Makja volt hogy nem kapták el
Negritis, a vajda
Màkja a többi közlekedőnek/gyalogosnak volt, hogy épp nem kereszteztèk az útját egy fèlkegyelmű baromàllatnak.

haver epp meselte, hogy masfel evre ugrott neki a jogsi (]csebi
Na itt meg egy mègnagyobb barommal van dolgunk. Kötelező utànkèpzès utàn, jàrművezetès eltiltás hatálya alatt jogászként nem volt benned annyi felelősségèrzet, hogy szólj ennek az idiotànak, hogy igencsak megütheti a bokàjàt?

Szerkesztette: VanillaSky

"Száz ismétlés, heti három éjszaka, négy éven keresztül gondolta Bernard Marx, a hipnopédiaspecialista. Hatvankétezer-négyszáz ismétlés, és az állítás igazsággá válik. Idióták!"