Politika
64 feliratkozó
13 perce
Srácok, azt látom még mindig nem érti itt sem teljesen a topik, hogy mi történt áprilisban. Nem az van, hogy van egy széles bázis, aki ide-oda csapódik a politikai palettán, hanem volt 3,3 millió ember, aki arra szavazott, hogy takarodjon el a Fidesz. Ehhez hozzájött 1 millió aki mindig is partizán volt. Ezek tömegből senki nem fogja újra azt gondolni, hogy áhh legyen mégis a Fidesz, aki pl. folyamatosan hülyéz most is minket. És most akkor "bezuhant" a Tisza 68%-ra? A Fidesz csúcsa 2010-ben talán elérte a 60-t, de nem vagyok biztos. Az ország elsöprő többsége a NER eltakarítását akarja. Nem az Unios pénzeket, nem a KATA-t, hanem hogy NE Orbán és köre legyen, és legyen valami más. Topin nagyon mást akar, Sobri szerint most is sokkal jobb, szerintem már azzal nyertünk, hogy vannak szakminisztériumok, meg Polt Péter nem lesz fizetve az adómból.

39 perce
LOLMost hallgattam meg a Vitézy interjút. Eddig nem is tudtam hogy a Fidesz nem csak Súlyok eltávolítását támadta meg, hanem a mérföldkövekhez szükséges törvényeket is. Ha augusztus 28án az AB visdzaküldi őket, nem lesznek hatályban 31.én. Simán megfurhatják az eus pénzeket.Ha bejon a Fidesznek akkor sztem az emberek azt latjak, hogy a Tisza nem tudta elhozni.
Száradjon rajtuk a műanyag lakat.
Nomac
Vegen osszre tenyleg mar Viktor lesz ujra.
beltazor
ezzel lőné a legnagyobb öngólt a fidesz, pedig rendesen van róluk gólszépségverseny
51 perce
Azért óbégatnak, mert Jóskának igaza van: nincs jelenleg jobb opciójuk. A 2010-es évek elején az ellenzék is szervezett tüntetéseket - opera előtti tüntetés, meg a hasonlók - és sikerült is időnként jópár tízezer embert utcára vinni, de csak annyit értek el vele, hogy aki kiment és aki végignézte annak volt 2-3 jó órája. Aztán mindenki hazament és holnap felkelt a nap és minden ment tovább mint addig.Logikus okuk lenne ra, ha komolyan gondolnak azt amit mondanak, hogy akkor ok most ujraszervezodnek.Szépen levezetted, hogy semmi logikus okuk nincs rá ezt tenni, megdícsérem a belátásod.Tudnák mutatni a tábornak, hogy vannak még, össze tudnak rántani egy Békemenet méretű tömeget, megadja az illúziót, hogy nincs akkora vész.Ha lenne elképzelésük, hajlandóságuk akkor meg tudnák csinálni.Nem.
Kérdés, hogy tudnak-e mozgósítani.
Lúdas Solymi
A kérdés az, hogy: minek?
Minek csinálnák ezt? Mi belőle a hasznuk, áruld el.
Őszentsége Sobri Jóska
Ha valóban komolyan gondolnák azt, hogy ebből fel akarnak állni, akkor szerintem ezt kellene tenniük.
A Parlamentben ülők arra nagyjából alkalmasak, hogy az ellenállás lózungjait tolják, FB-n még meg is vágható úgy, hogy komoly politikusnak látszanak.
A párhuzamos valóságban élő szavazóknak és potens szavazóknak ez elég ahhoz, hogy ideig-óráig úgy érezzék, hogy van még lehetőségük.
Mondjuk onnan merre tovább, azt nem látni, szóval ilyen alapon valóban felesleges bármit is csinálniuk, hogyha tényleg arra számolnak csak, hogy vmi hátha lesz.
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
Csak ebbol jelenleg az obegatason kivul semmi sem latszik.
Lúdas Solymi
A rendszerváltás óta az tudott tábort növelni, aki nem pesten tüntetett, hanem nyakába vette a vidéket. Fidesz, Jobbik, legutóbb Tisza is. Orbán már 60 fölött van, nem fogja végigjárni az országot. A Fidesz meg túl Orbán centrikus ahhoz, hogy bárki más hitelesen megtehesse. Szerintem ha megpróbálnák, akkor se sikerülne, de mivel - szerintem - meg se fogják próbálni, nincs is igazán jelentősége, hogy sikerülhetne-e.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 órája
Logikus okuk lenne ra, ha komolyan gondolnak azt amit mondanak, hogy akkor ok most ujraszervezodnek.Szépen levezetted, hogy semmi logikus okuk nincs rá ezt tenni, megdícsérem a belátásod.Tudnák mutatni a tábornak, hogy vannak még, össze tudnak rántani egy Békemenet méretű tömeget, megadja az illúziót, hogy nincs akkora vész.Ha lenne elképzelésük, hajlandóságuk akkor meg tudnák csinálni.Nem.
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
Ha valóban komolyan gondolnák azt, hogy ebből fel akarnak állni, akkor szerintem ezt kellene tenniük.
A Parlamentben ülők arra nagyjából alkalmasak, hogy az ellenállás lózungjait tolják, FB-n még meg is vágható úgy, hogy komoly politikusnak látszanak.
A párhuzamos valóságban élő szavazóknak és potens szavazóknak ez elég ahhoz, hogy ideig-óráig úgy érezzék, hogy van még lehetőségük.
Mondjuk onnan merre tovább, azt nem látni, szóval ilyen alapon valóban felesleges bármit is csinálniuk, hogyha tényleg arra számolnak csak, hogy vmi hátha lesz.
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
Csak ebbol jelenleg az obegatason kivul semmi sem latszik.
1 órája
Szépen levezetted, hogy semmi logikus okuk nincs rá ezt tenni, megdícsérem a belátásod.Tudnák mutatni a tábornak, hogy vannak még, össze tudnak rántani egy Békemenet méretű tömeget, megadja az illúziót, hogy nincs akkora vész.Ha lenne elképzelésük, hajlandóságuk akkor meg tudnák csinálni.Nem.
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
Lúdas Solymi
2 órája
Tudnák mutatni a tábornak, hogy vannak még, össze tudnak rántani egy Békemenet méretű tömeget, megadja az illúziót, hogy nincs akkora vész.Ha lenne elképzelésük, hajlandóságuk akkor meg tudnák csinálni.Nem.
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: Lúdas Solymi
3 órája
Gondolom mert bizonyíthatatlan.Vettem egy nagy levegőt és nem kúrtam fel a KNYF-re feljelentés formájában.Egyébként miért nem?
resistance is futile
Assurbanapli
3 órája
Látod? Jobb ha kussol.a mai ügyvédje után továbított posztja alapján egyelőre tartja magátpofám leszakad.
https://telex.hu/belfold/2026/07/28/bus-balazs-a-szegedi-csillagbortonbol-a-tisza-rendszer-politikai-foglyanak-tartom-magam
Josszi
resistance is futile
Ha lenne elképzelésük, hajlandóságuk akkor meg tudnák csinálni.Nem.
Lúdas Solymi
3 órája
Vettem egy nagy levegőt és nem kúrtam fel a KNYF-re feljelentés formájában.Egyébként miért nem?
resistance is futile
3 órája
Sajnos abban az egyben igaza van a mostani ellenzéknek, hogy túl hamar és túl sokszor mondta a Tisza, hogy hazahozták az EU pénzeket, nem mérték fel az ellenzék aljasságát...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
3 órája
Most hallgattam meg a Vitézy interjút. Eddig nem is tudtam hogy a Fidesz nem csak Súlyok eltávolítását támadta meg, hanem a mérföldkövekhez szükséges törvényeket is. Ha augusztus 28án az AB visdzaküldi őket, nem lesznek hatályban 31.én. Simán megfurhatják az eus pénzeket.Sulyok beadványánál a 15-ből heten dobták be a törölközőt érintettként. Nem ismerem a listát, de szerintem Hende nem volt köztük, aki helyett ma választottak új bírát. Az 15-ből 8 lenne.
Nomac

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
3 órája
Most hallgattam meg a Vitézy interjút. Eddig nem is tudtam hogy a Fidesz nem csak Súlyok eltávolítását támadta meg, hanem a mérföldkövekhez szükséges törvényeket is. Ha augusztus 28án az AB visdzaküldi őket, nem lesznek hatályban 31.én. Simán megfurhatják az eus pénzeket.Ez veszélyes!
Nomac
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 órája
Smafu.Sok ügy? Egy pesti kerületi ügyésznek konstans 200-250 aktája van (ez mind folyamatban lévő ügy, amiben dolgozni kell).ez semmi. Harvey Specter 18.362 ugyet nyomott le 2 ev alatt mint ADA. ebbol 147t vitt targyalasra, mindet megnyerte.
resistance is futile
csebi
Tom Cruise a Becsületbeli ügyben azzal büszkélkedett, hogy csak peren kívüli egyezségei vannak és nem is látott még tárgyalótermet.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 órája
Most hallgattam meg a Vitézy interjút. Eddig nem is tudtam hogy a Fidesz nem csak Súlyok eltávolítását támadta meg, hanem a mérföldkövekhez szükséges törvényeket is. Ha augusztus 28án az AB visdzaküldi őket, nem lesznek hatályban 31.én. Simán megfurhatják az eus pénzeket.Ha bejon a Fidesznek akkor sztem az emberek azt latjak, hogy a Tisza nem tudta elhozni.
Nomac
Vegen osszre tenyleg mar Viktor lesz ujra.

4 órája
Írtam. Ha összeszedik erre a pénzt, akkor lesz ember.Erre mondtam azt, hogy annyit még max. látok bele, hogy x összeget beleölnek buszoztatásba és csinálnak valamit október 23-án, hogy legyen még valamiféle relevanciájuk, ha úgy látszik, hogy van keresnivalójuk.Amikor hatalmon voltak, akkor is úgy működött a buszoztatás, hogy (az akkor még megválasztott) országgyűlési képviselők és az ispánok körbe szóltak, hogy "kéne menni", és az önkormányzatok, stb. indították a buszokat, szórták ki a lapokat, stb. Most, hogy se képviselő, se pénz, se posztó, ellenberger van tiszás képviselő, tisza kormány, és a polgármesterek nézik a TV-t, olvassák a facebookot, szerinted mennyire lesznek lelkesek? Biztos lesz majd aki így is hajlandó tolni, de szerintem az a kisebbség. A többség inkább nagy sóhajtozva visszaszól majd, hogy mindent megtett, de sajnos nem volt érdeklődő a buszra...
Sokat nem adok nekik, de max. ennyit belelátok.
Lúdas Solymi
peterk2005 udvari bolond
Kérdés, hogy akarják-e és tudnak-e pénzt szerezni.
Mondjuk 100.000 embernek adnak fejenként 10ezer forintot, akkor az 1 milliárd + még amit a szervezőknek odaadnának, az még legyen 100 embernek 1millió, az 100 millió forint, de lehet ennél több.
De számoljuk bele a buszbérlést is meg a többit, növeljük az összeget.
Ennyi "aprópénz" elérhető Lölőnél meg ilyen-olyan számlákon.
Ha lenne elképzelésük, hajlandóságuk akkor meg tudnák csinálni.
Kérdés, hogy tudnak-e mozgósítani. De lehet, hogy valóban ez a probléma és nem a pénz, ha már a választásokkor se működött.
Most egy elkeseredett nekiveselkedés akár kijöhetne a szavazótábortól, csak ahhoz bele kellene tenni a munkát.
4 órája
pofám leszakad.a mai ügyvédje után továbított posztja alapján egyelőre tartja magátA másik esélye meg a vádalku. Ha 30 napot eldekkol a Csillagban, és a kussolás mondjuk 75% sikerrel kecsegtet, a vallomástétel esetén pedig 100%, hogy csak felfüggesztettet kap, lesz min morfondírozni…Agyhalottak d...És visszatérve a kiindulópontra (NKA ügyek), szerintem bár nyilvánvaló, hogy mi történt (tiltott kampányfinanszírozás, hűtlen kezelés), de mindez törvényesen történt, és megfoghatatlan, hacsak valaki nem lustázta el a papírozást, vagy baszott megvalósítani a projektcélt, ami művészeti produktumnál egzaktul nem számonkérhető minőségben, csak meglétben (vagyis ha kapott Dopeman egy klipre 5 milliót, de megcsinálta két mobillal meg az AI-val, akkor az elkészült, az NKA megkapta amiért fizetett).Ellustázták. Pont az a gondjuk, hogy nem volt törvényes. Lásd EDDA ügy, amit a Tarr tegnap kirakott. És ugye a cégek bankszámláihoz hozzáférni percek kérdése, szóval szépen látszik hogy fel lett véve kp-ban az egész vagy tovább lett utalva Költségkontroll Kft-nek (valós cég név volt...)
Őszentsége Sobri Jóska
Gyurma Pappa
De ha ennyire balfaszok, akkor meg pláne nem kell megtörnie egy Bús Balázs féle arcnak, hiszen tök egyértelmű, hogy az ügy maga bukó, de neki az egyetlen esélye, ha kussol, és tartja a "parancsra tettem", meg a "nem tudtam, hogy fentebb/lentebb ez történik" pozícióit, aztán reménykedik, hogy sokadrendű vádlottként megússza, hiszen ő se nem a mastermind, se nem a kivitelező a történetben, csak egy közbülső láncszem.
Illetve ha ilyen egyértelmű a sztori, akkor pláne nem azok a főkolomposok, akik most előzetesben vannak, ez nem az ő bizniszük volt, ők csak jó katonaként tették amit tenniük kellett.
Őszentsége Sobri Jóska
somoskovig
https://telex.hu/belfold/2026/07/28/bus-balazs-a-szegedi-csillagbortonbol-a-tisza-rendszer-politikai-foglyanak-tartom-magam
Josszi
4 órája
Most hallgattam meg a Vitézy interjút. Eddig nem is tudtam hogy a Fidesz nem csak Súlyok eltávolítását támadta meg, hanem a mérföldkövekhez szükséges törvényeket is. Ha augusztus 28án az AB visdzaküldi őket, nem lesznek hatályban 31.én. Simán megfurhatják az eus pénzeket.Nem lehet erre vmi haladékot kérni erre az EU-tól? Nincs az az isten h ennyit ne segítsenek, ha Orbánnal ki tudnak baszni.
Nomac
4 órája
a mai ügyvédje után továbított posztja alapján egyelőre tartja magátA másik esélye meg a vádalku. Ha 30 napot eldekkol a Csillagban, és a kussolás mondjuk 75% sikerrel kecsegtet, a vallomástétel esetén pedig 100%, hogy csak felfüggesztettet kap, lesz min morfondírozni…Agyhalottak d...És visszatérve a kiindulópontra (NKA ügyek), szerintem bár nyilvánvaló, hogy mi történt (tiltott kampányfinanszírozás, hűtlen kezelés), de mindez törvényesen történt, és megfoghatatlan, hacsak valaki nem lustázta el a papírozást, vagy baszott megvalósítani a projektcélt, ami művészeti produktumnál egzaktul nem számonkérhető minőségben, csak meglétben (vagyis ha kapott Dopeman egy klipre 5 milliót, de megcsinálta két mobillal meg az AI-val, akkor az elkészült, az NKA megkapta amiért fizetett).Ellustázták. Pont az a gondjuk, hogy nem volt törvényes. Lásd EDDA ügy, amit a Tarr tegnap kirakott. És ugye a cégek bankszámláihoz hozzáférni percek kérdése, szóval szépen látszik hogy fel lett véve kp-ban az egész vagy tovább lett utalva Költségkontroll Kft-nek (valós cég név volt...)
Őszentsége Sobri Jóska
Gyurma Pappa
De ha ennyire balfaszok, akkor meg pláne nem kell megtörnie egy Bús Balázs féle arcnak, hiszen tök egyértelmű, hogy az ügy maga bukó, de neki az egyetlen esélye, ha kussol, és tartja a "parancsra tettem", meg a "nem tudtam, hogy fentebb/lentebb ez történik" pozícióit, aztán reménykedik, hogy sokadrendű vádlottként megússza, hiszen ő se nem a mastermind, se nem a kivitelező a történetben, csak egy közbülső láncszem.
Illetve ha ilyen egyértelmű a sztori, akkor pláne nem azok a főkolomposok, akik most előzetesben vannak, ez nem az ő bizniszük volt, ők csak jó katonaként tették amit tenniük kellett.
Őszentsége Sobri Jóska
somoskovig
Szerkesztette: Josszi
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
4 órája
Most hallgattam meg a Vitézy interjút. Eddig nem is tudtam hogy a Fidesz nem csak Súlyok eltávolítását támadta meg, hanem a mérföldkövekhez szükséges törvényeket is. Ha augusztus 28án az AB visdzaküldi őket, nem lesznek hatályban 31.én. Simán megfurhatják az eus pénzeket.én is most fejeztem be pár perce, és én is elhülve hallgattam, most már értem miért volt a harag csúcsra járva Mp-ben (is) a beadvány miatt
Nomac
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
4 órája
Most hallgattam meg a Vitézy interjút. Eddig nem is tudtam hogy a Fidesz nem csak Súlyok eltávolítását támadta meg, hanem a mérföldkövekhez szükséges törvényeket is. Ha augusztus 28án az AB visdzaküldi őket, nem lesznek hatályban 31.én. Simán megfurhatják az eus pénzeket.Ők így harcolnak az önkény ellen, igazi hazafiak...
Nomac
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
4 órája
Most hallgattam meg a Vitézy interjút. Eddig nem is tudtam hogy a Fidesz nem csak Súlyok eltávolítását támadta meg, hanem a mérföldkövekhez szükséges törvényeket is. Ha augusztus 28án az AB visdzaküldi őket, nem lesznek hatályban 31.én. Simán megfurhatják az eus pénzeket. Száradjon rajtuk a műanyag lakat.
4 órája
Bocs, de masszív PTSD-d van.Post Telesco-Staley disease. Sajnos sokunk küzd vele a mai napig.
Gyurma Pappa
4 órája
Erre mondtam azt, hogy annyit még max. látok bele, hogy x összeget beleölnek buszoztatásba és csinálnak valamit október 23-án, hogy legyen még valamiféle relevanciájuk, ha úgy látszik, hogy van keresnivalójuk.Amikor hatalmon voltak, akkor is úgy működött a buszoztatás, hogy (az akkor még megválasztott) országgyűlési képviselők és az ispánok körbe szóltak, hogy "kéne menni", és az önkormányzatok, stb. indították a buszokat, szórták ki a lapokat, stb. Most, hogy se képviselő, se pénz, se posztó, ellenberger van tiszás képviselő, tisza kormány, és a polgármesterek nézik a TV-t, olvassák a facebookot, szerinted mennyire lesznek lelkesek? Biztos lesz majd aki így is hajlandó tolni, de szerintem az a kisebbség. A többség inkább nagy sóhajtozva visszaszól majd, hogy mindent megtett, de sajnos nem volt érdeklődő a buszra...
Lúdas Solymi

5 órája
Erre mondtam azt, hogy annyit még max. látok bele, hogy x összeget beleölnek buszoztatásba és csinálnak valamit október 23-án, hogy legyen még valamiféle relevanciájuk, ha úgy látszik, hogy van keresnivalójuk.Cselekedni kellene nekik, de én azt érzem, hogy most szervezik le, hogy egy nagyobb tömeget meg tudjanak mozdítani, amihez pénz kell, sok pénz.Bocs, de masszív PTSD-d van. Amikor hatalmon voltak, egy random dunaújvárosi OV beszédre is buszoztatni kellett.
Augusztus 20-a kiesik nekik, ezért amire OV ráépíthet az október 23. és szerintem ez a céja, lekopizni 2006-ot, összerántani egy nagyobb tömeget, eljátszani megint a diktatúra ellen küzdőt.
Jönnek majd a fiatalok Erdélyből is erre a műsorra.
Lúdas Solymi
Még egyszer: a magyar lakosság 70-75%a rendszerváltást akar. Nincs többség az önkény sztori mögött. Szerinted miért beszél OV arról hogy MAJD a gazdaság viszi el a Tiszát. Amikor az első év még simán rájuk verhető.
2006-ban teljesen más volt helyzet. Akkor ellenzékből jöttek, ellenzékbe. Most ők az elmúlt 16 év.
Ráadásul ez a 70. évforduló lesz, olyan állami zaj mellett, hogy ha megtöltik a Sándor palota előtt teret, már eredmény lesz. Ráadásul október 23. szellemét tavaly elvesztették. És a Tisza már ellenzékből is nagyobb rendezvényt csinált erre az ünnepre.
Túl sokat gondolsz bele. A Fidesz gatya, nincs itt semmi látnivaló.
Gyurma Pappa
5 órája
A másik esélye meg a vádalku. Ha 30 napot eldekkol a Csillagban, és a kussolás mondjuk 75% sikerrel kecsegtet, a vallomástétel esetén pedig 100%, hogy csak felfüggesztettet kap, lesz min morfondírozni…Agyhalottak d...És visszatérve a kiindulópontra (NKA ügyek), szerintem bár nyilvánvaló, hogy mi történt (tiltott kampányfinanszírozás, hűtlen kezelés), de mindez törvényesen történt, és megfoghatatlan, hacsak valaki nem lustázta el a papírozást, vagy baszott megvalósítani a projektcélt, ami művészeti produktumnál egzaktul nem számonkérhető minőségben, csak meglétben (vagyis ha kapott Dopeman egy klipre 5 milliót, de megcsinálta két mobillal meg az AI-val, akkor az elkészült, az NKA megkapta amiért fizetett).Ellustázták. Pont az a gondjuk, hogy nem volt törvényes. Lásd EDDA ügy, amit a Tarr tegnap kirakott. És ugye a cégek bankszámláihoz hozzáférni percek kérdése, szóval szépen látszik hogy fel lett véve kp-ban az egész vagy tovább lett utalva Költségkontroll Kft-nek (valós cég név volt...)
Őszentsége Sobri Jóska
Gyurma Pappa
Őszentsége Sobri Jóska