Politika
65 feliratkozó
több mint 3 éve
Nekem már semmi reményem nem maradt itt értelmes politikai és társadalmi viszonyokra, szóval katasztrófaturista leszek saját hazámban és tűkön ülve várom, hogyan adja majd el a fidesz a továbbiakban is kormányon táborának, hogy minden bekövetkező rossz okozója a soros vezette ellenzékakkor valószínűleg már nem lenne Fidesz. Se Orbán.
Ma olvastam olyan kommenteket fb-n, hogy hát "ha az a nyolc év nem lett volna, hol tartanánk..." és megjött a kedvem egy jó lobotómiához
r.baggio
több mint 3 éve
Csak szólok hogy ha egyszer béke lesz, eltelik egy kis idő és újra jönni fog az orosz gáz Európaba, szépen fokozatosan visszaállítják.egy csomó minden amivel a "pórnép"et boldoggá teszik nem fenntarthatóMeglátjuk, én azt mondom hogy ha most nyer a fidesz és a következő 4 évben sikerül elkerülni az allamcsődöt és az embereknek nem lesz sokkal rosszabb a válság miatt akkor lehetséges hogy egyben marad a fidesz tábor.Szar lesz a választás után? Igen. Innentől fogva mindegy ki nyer? Igen.nagyon nem mind1 hogy ki nyer morális szempontok miatt
Egyébként sztem Fidesz.
empty taxi
de az kb biztos hogy aki most nyer az 4 év múlva bukik
Negritis
De az igaz hogy a jelen állapotokat nézve ha ez a háború és a gazdasági hatásai fennmaradnak tartósan semmi sem menti meg a magyar gazdaságot.
davemayer
az orosz gázról le kell cuppanni szintén vagy az euból kilépni egyik se úgy meg végbe sztem hogy maradna aki csinálja
Negritis
Most ugye politikailag azt kell mutatni hogy cselekednek, de ha eltelik elég idő újra az olcsóbb megoldáshoz fognak nyúlni, elhiheted.
Az egy más kérdés hogy ha elhúzódik sokáig ez a helyzet akkor a magyar gazdaságnak és az emberek pénzének otthon annyi, megfizethetetlen lesz minden az emberek 80%-nak.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Akkor most Duda az MZP, vagy egyenesen Gyurcsány? Kezdek összezavarodni.Azt ugye tudod hogy nem csak Magyarország van azon az állásponton hogy nem szabad most azonnal elhagyni az orosz gázt?
Mindenki szembejön az autópályán 😬
Mindenki szegény Viktort támadja, hát ezt érdemli ez az arany ember, a Doktor Miniszterelnök Úr?
Stratégiai nyugalom, emberek.
"Csapataink harcban állnak! A kormány a helyén van. Ezt közlöm az ország népével és a világ közvéleményével."
warr_b
Furcsa mód erről egy szó sem esett sem a cikkben, sem nagyon itt.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
egy csomó minden amivel a "pórnép"et boldoggá teszik nem fenntarthatóMeglátjuk, én azt mondom hogy ha most nyer a fidesz és a következő 4 évben sikerül elkerülni az allamcsődöt és az embereknek nem lesz sokkal rosszabb a válság miatt akkor lehetséges hogy egyben marad a fidesz tábor.Szar lesz a választás után? Igen. Innentől fogva mindegy ki nyer? Igen.nagyon nem mind1 hogy ki nyer morális szempontok miatt
Egyébként sztem Fidesz.
empty taxi
Negritis
De az igaz hogy a jelen állapotokat nézve ha ez a háború és a gazdasági hatásai fennmaradnak tartósan semmi sem menti meg a magyar gazdaságot.
davemayer
az orosz gázról le kell cuppanni szintén vagy az euból kilépni egyik se úgy meg végbe sztem hogy maradna aki csinálja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Nekem már semmi reményem nem maradt itt értelmes politikai és társadalmi viszonyokra, szóval katasztrófaturista leszek saját hazámban és tűkön ülve várom, hogyan adja majd el a fidesz a továbbiakban is kormányon táborának, hogy minden bekövetkező rossz okozója a soros vezette ellenzékMinek olvasol fb kommenteket?
Ma olvastam olyan kommenteket fb-n, hogy hát "ha az a nyolc év nem lett volna, hol tartanánk..." és megjött a kedvem egy jó lobotómiához
r.baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Akkor most Duda az MZP, vagy egyenesen Gyurcsány? Kezdek összezavarodni. Mindenki szembejön az autópályán 😬
Mindenki szegény Viktort támadja, hát ezt érdemli ez az arany ember, a Doktor Miniszterelnök Úr?
Stratégiai nyugalom, emberek.
"Csapataink harcban állnak! A kormány a helyén van. Ezt közlöm az ország népével és a világ közvéleményével."

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Már várom ahogy Németh Sziszi bejelenti, hogy a lengyel elnök beavatkozik a magyar választásokba a baloldal érdekében:Bírom ezt hogy ez is úgy van beadva már az embereknek hogy csak Magyarország és főleg Orbán van a béke és a haladás útjában.
444.hu/2022/03/26/a-lengyel-elnok-szerint-nagyon-sokba-fog-kerulni-magyarorszagnak-orban-mostani-viselkedese
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Nekem már semmi reményem nem maradt itt értelmes politikai és társadalmi viszonyokra, szóval katasztrófaturista leszek saját hazámban és tűkön ülve várom, hogyan adja majd el a fidesz a továbbiakban is kormányon táborának, hogy minden bekövetkező rossz okozója a soros vezette ellenzékMa olvastam olyan kommenteket fb-n, hogy hát "ha az a nyolc év nem lett volna, hol tartanánk..." és megjött a kedvem egy jó lobotómiához

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Fidesz. De csak mert kettobol en sose tudom a gyoztest megtippelni.
Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Már várom ahogy Németh Sziszi bejelenti, hogy a lengyel elnök beavatkozik a magyar választásokba a baloldal érdekében:444.hu/2022/03/26/a-lengyel-elnok-szerint-nagyon-sokba-fog-kerulni-magyarorszagnak-orban-mostani-viselkedese
több mint 3 éve
Ha azt nézem, hogy az ismeretségi körömben kik a hangosak és hangosan "okosak", akkor marad minden a régiben.De közben azt is tudom, hogy a csendesebbek nagyobb része kormányváltást akar.
Gyors fejszámolással 40-40%
A maradék 20% nem tudja, nem érdekli, mihazánk, kurva jól titkolja...
Alamuszi nyuszi ugrik egyet és
Egységben Magyarországért nyer. Most.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 3 éve
Arra fogok hivatkozni, hogy meghekkeltek.😊Na ezt mentsük csak el... 😛Ha a Fidesznek összejön a kétharmad, akkor Bears-drukker leszek. Kizárt dolognak tartom.Abban legalább biztos vagyok, hogy nem lesz fideszes kétharmad. Apró örömök...sztem bármi megtörténhet még mind2 irányba sajnos
nagylaza
Negritis
nagylaza
davemayer
több mint 3 éve
Meglátjuk, én azt mondom hogy ha most nyer a fidesz és a következő 4 évben sikerül elkerülni az allamcsődöt és az embereknek nem lesz sokkal rosszabb a válság miatt akkor lehetséges hogy egyben marad a fidesz tábor.Szar lesz a választás után? Igen. Innentől fogva mindegy ki nyer? Igen.nagyon nem mind1 hogy ki nyer morális szempontok miatt
Egyébként sztem Fidesz.
empty taxi
Negritis
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Akárki nyer, mindenképp szopás lesz, mert teljesen tönkrebasszák még a végén a gazdaságot. Ezek a hatósági árak nem maradhatnak, ha meg eltörlik őket, minden kurva drága lesz, ami még jelenleg nem. De sajnos ezt muszáj megtenni. És mivel a fidesz mindig olyan gazdaságot kapott, ami előtte fejlődési pályára került, most nem nyerhet...így megint a ballibek lesznek azok akiknek "köszönhető" a nehéz négy év, hogy aztán Orbán megint beülhessen a tutiba...
Úgyhogy EM...
több mint 3 éve
Szar lesz a választás után? Igen. Innentől fogva mindegy ki nyer? Igen.nagyon nem mind1 hogy ki nyer morális szempontok miatt
Egyébként sztem Fidesz.
empty taxi
több mint 3 éve
Szar lesz a választás után? Igen. Innentől fogva mindegy ki nyer? Igen.Egyébként sztem Fidesz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Na ezt mentsük csak el... 😛Ha a Fidesznek összejön a kétharmad, akkor Bears-drukker leszek. Kizárt dolognak tartom.Abban legalább biztos vagyok, hogy nem lesz fideszes kétharmad. Apró örömök...sztem bármi megtörténhet még mind2 irányba sajnos
nagylaza
Negritis
nagylaza
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Egyik sem szerez elegendő mandátumot az önálló kormányalakításhozCsak hogy ez a sor se maradjon üresen 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Ha a Fidesznek összejön a kétharmad, akkor Bears-drukker leszek. Kizárt dolognak tartom.Abban legalább biztos vagyok, hogy nem lesz fideszes kétharmad. Apró örömök...sztem bármi megtörténhet még mind2 irányba sajnos
nagylaza
Negritis
több mint 3 éve
Mi Hazánk. Mindenképpen a mi hazánk nyer, ha MZP nayer akkor azért, ha a fidesz akkor úgyis belefullad a szarába, még ha fájni is fog nekünk.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Abban legalább biztos vagyok, hogy nem lesz fideszes kétharmad. Apró örömök...szóval háromnegyed lesz? 😮
nagylaza
take 2:
OV: "Nem lesz kétharmad? Na fogd csak meg a
Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
Abban legalább biztos vagyok, hogy nem lesz fideszes kétharmad. Apró örömök...sztem bármi megtörténhet még mind2 irányba sajnos
nagylaza
több mint 3 éve
Abban legalább biztos vagyok, hogy nem lesz fideszes kétharmad. Apró örömök...
több mint 3 éve
EgységMintha én írtam volna!
valszeg nem jön be, de tartozom ennyivel az országnak.
slowmotion
+1 EM

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Rengeteg idióta+meghekkelt rendszer+balfasz ellenzék= fideszt mondok én is 😕És ebből ha az utolsó nem lenne igaz akkor az első kettő ellenére ellenzéki győzelmet mondanék.
warr_b
BEARS BABY!
Sir Alex immortal