Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
Ott tévedsz, hogy az ilyen rendszereknek csak akkor ez a logikája ha a rendszer része vagy.Figyi, én követem a közéletet, és igyekszem előre tudni, hogy van e annak valós lehetősége, hogy az állam mindent, de szó szerint mindent elvegyen tőlem (mondjuk nincs semmim ami kellene neki, de menjünk bele), és igyekszem arról is gondoskodni, hogy ha a minden elvételre került, akkoris maradjon egy kis valami itt meg ott, amivel éldegélhetek tovább, bár nem tervezek örökké élni, így napról napra kevesebb időre kell kalkulálni, és igen, bízok a képességeimben, hogy politikafüggetlenül is, bárki a miniszterelnök én tudok enni, inni, baszni, olvasni, dartsozni, ilyenek. Eddig még bejött. Ha majd nem így lesz, és kihat az életemre, hogy ki a miniszterelnök, ígérem megírom.Nem csinálsz te mást Jóska, mint annyit, hogy eldöntötted, hogy szerető leszel inkább és nem csicska. És megmagyarázod magadnak, hogy okosan döntöttél és hogy tulajdonképpen ez így jó is ahogy van.
Sobri Jóska
Az ilyen rendszereknek éppen az a logikája, hogy nincs kívül álló. Vagy egyik vagy, vagy másik vagy. Nincs semleges megfigyelői pozíció. Legfeljebb még nem került rád a sor.
peterk2005
Pl. tegyük fel, hogy az észak-koreai rezsim is ilyen rendszer, vagy még ilyenebb, de mivel nem vagyok a része, így teljesen hidegen hagy.
Tudom, nehéz elfogadni, de mindig voltak, vannak és lesznek olyan emberek, akiknek olyan az életvitele, felfogása, problémakezelése, asszertivitása, bevonódása, természete, stb., hogy nem igazán szervesül bele a különböző rendszerekbe, mégha érintkezik is velük, legyen szó munkahelyről, politikáról, baráti társaságokról, stb.
Én azt gondolom magamról, hogy ilyen vagyok, az eddigi évtizedeim ezt alátámasztják, nehezen (szerintem semennyire) vagyok meggyőzhető az ellenkezőjéről. De ha szórakoztat próbálkozhatsz, csak azon töprengek, hogy mi lenne abban neked vagy akár nekem a jó...
több mint 4 éve
Megfogtál😂m.hvg.hu/itthon/20211203_Orban_Viktor_szerint_Magyarorszagon_azert_nincsenek_transznemu_ovisok_mert_tiltja_a_torvenyEzzel szemben nagyon intelligens, kiváló szónok és komoly tudása van,Váo. 10 éve papírból olvas fel és egy szót sem ír a saját beszédeihez.
davemayer
Mutass légyszi egy példát az elmúlt 12 évből, amikor értelmeset mondott, és nem lehet azt kikezdeni. Értsd: nem hazudott.
samu09
A kedvencem, amikor az alakerdezes sem megy 🤣
gabokocka
több mint 4 éve
m.hvg.hu/itthon/20211203_Orban_Viktor_szerint_Magyarorszagon_azert_nincsenek_transznemu_ovisok_mert_tiltja_a_torvenyEzzel szemben nagyon intelligens, kiváló szónok és komoly tudása van,Váo. 10 éve papírból olvas fel és egy szót sem ír a saját beszédeihez.
davemayer
Mutass légyszi egy példát az elmúlt 12 évből, amikor értelmeset mondott, és nem lehet azt kikezdeni. Értsd: nem hazudott.
samu09
A kedvencem, amikor az alakerdezes sem megy 🤣
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Nálunk tárt karokkal várnak minden potenciális ellenzékit. Agyon tömik őket pénzzel, a NAV külön deklarálja, hogy még véletlenül sem ellenőrzi őket, az ügyészség direkt távol marad tőlük. A munkahelyi főnök kimondottan bíztatja őket, hogy politizáljanak, a KESMA meg sztárriportot készít velük, amit 40 lapban hoznak le. Még a kirányi tévé is sztárvendégként fogadja őket. Egy kéjutazás itt az ellenzéki közéleti szereplő élete.Hogy jött ide az orosz ellenzék? Ki beszelt róluk?Igen, tipikusan sztereotipizál, bagatelizálja a kérdést hogy kevésbé tűnjön fontosnak az hogy van egy ember aki politikusnak hiszi magát de a kampány kellős közepén nincs 2 nap egymás után amikor nem mond valami faszságot (majd letagadja, meg milliókat akar fizetni arra a cáfolatra aminek a bizonyitására videófelvétel van). De persze ez is a fideszesek hibája.Az orosz ellenzék is egy alkalmatlanokból álló bohózat, mert esélyük sincs megverni Putyint? És még te beszélsz sztereotipizálásról. 😀
Nem gondoljátok, nem érzitek hogy mennyire szánalmas az hogy az infláció, a botrányok és a háború okozta politikai/gazdasági krízis ellenére is arról beszélünk hogy komoly esély van az újabb fidesz győzelemre? Nem érzitek hogy mennyire beárazza ez a jelenlegi baloldali politikusokat és MZP-t? davemayer
Most erre mondhatnám, hogy nem érzed, hogy - idézem - "mennyire szánalmas az hogy az infláció, a botrányok és a háború okozta politikai/gazdasági krízis ellenére is" azon rugózol, hogy hol és min botlik meg az egyik minisztelnök jelölt nyelve, és azt kivetíted a mögötte álló teljes hatpárti koalícióra is, miközben az a miniszterelnök aki alatt ezek a problémák felgyűltek _legalább_ annyi faszságot mond mikrofonba nap mint nap, és az mintha meg se történne?
Egyébként igazad van. Szánalmas, hogy ennyi problémával terhelten egy választás előtt három héttel ezekről vitázunk és nem az inflációról, egészségügyről, oktatási rendszerről, nyugat-orientációról, és hasonlókról.
peterk2005
Vagy mire utalsz, hogy Mo-n is eltették láb alól meg elüldöztek a kiváló ellenzéki politikusokat és csak ez a szardomb maradt? Kik voltak ezek?!
davemayer

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Ezzel szemben nagyon intelligens, kiváló szónok és komoly tudása van,Váo. 10 éve papírból olvas fel és egy szót sem ír a saját beszédeihez.
davemayer
több mint 4 éve
Most szemelyeskedni fogok elore is elnezest.Nem alkalmatlan volt, hanem nem akarja. Valószínüleg hattéralku lehet ebben, más indokom nincs nagyon rá. Ez az egyik nqgy csalódas volt 2010 után, főleg azoknak akik nem fideszesek de rühellték Gyurcsányt.Viktor folyamatosan azzal kampanyolt sok éve hogy elszamoltatja Gyurcsányt, fasz se tehet rola hogy ketharmaddal, polt peterrel a hata mlgott 12 ev alatt erre alkalmatlan volt. Na jo , nem volt alkalmatlan, csak siman hazudott, mert esze ágaban sem volt elszámoltatni.Nálam akkor mutogatna visszafelé ha Gyurcsány már rég nem lenne a politikában és egy újult baloldalt probálna meg igy besározni pl. De amíg Gyurcsány a vezetője a legnagyobb ellenzéki pártnak elég nehez alapból elvonatkoztatni a személyétől, nem gondolod?Én utólag olvasom vissza a hozzászólásaidat és rájöttem, hogy miért szereted ennyire Orbánt. Nincs sok különbség köztetek. Megkérdezi valaki, hogy miért gondolod úgy, ahogy írod és elkezdesz beszélni valami teljesen másról, mintha nem is lenne előzménye.Kiváló elemzés, gratulálok. Felesleges erről tovabb beszélnünk úgy gondolom.Például miben jobb nála?Pont ez a baj, hogy ez nem elfogultság kérdése. Számomra az elfogult, aki nem így gondolja, ő nem képes látni a politikusi tehetséget. Nem kell egyetérteni vele, sőt, de MZP-t nem lehet vele egy lapon említeni.te hogy a picsába lehetsz ennyire elfogult?Ha Orbán politikai tehetségén kellene most vitatkozni akkor feladom tényleg, még aki rühelli az is elismeri.Viktor sokkal jobb minden péntek reggel a rádióban. Egyszer mondjuk majdnem hazudott, de fél mondat után meggondolta magát.Ne tegyél úgy mintha csak ebben a videóban és csak azon a napon beszélt volna faszságokat. Ha nem találod meg amit keresel keress vissza a videóiban, nekem nincs gusztusom. Megnéztem most ennek is az első 10 percét, az élettől is elment a keevem hogy ezt az embert valaki miniszterelnökként akarja látni. Esküszöm Gyurcsány jobb mert legalább nem bolond. Ez az ember nem való politikusnak.youtu.be/pLGIF9wheukMajd holnap ha lezs idom meghallgatom mivel nem írtad h pontosan hol van.
Na megtaláltam.
davemayer
Csak ugye kontextusba téve (ha tényleg azt mondja hogy katonákat akar küldeni): a Fidesz média már 2022 február 24en ezzel ütötte MZPt (ld linket lentebb) azonban ez a video február 27i. Úgy látszik a Fidesz média idő utazáson vett részt ha elore tudtak h mit fog mondani …
csebi
davemayer
csipkelli
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
Ok, sokkal jobban tud hazudni, hiszen meg se próbálja megmagyarázni az elszólásait, egyszerűen csak figyelmenkívül hagyja, ezzel megalázva az aktuális beszélgetőpartnereit, ami go dolom teljesen OK,emiatt sokkal jobb köpönyegforgató,ez tény, (amúgy ez nálam nem feltétlen szükséges miniszterelnöki képesség), de azon kívül mik azok a skilljei ami miatt egy lapon sem lehet őket említeni? Én azt latom Orbánnál, hogy (habár legtöbbször papírról olvas) sokszor még egy eldöntendő kérdésre is csak annyit tud válaszolni, hogy "Boldog karácsonyt"... Ez alapján
számomra vagy egy szarházi geci, vagy egy értelmi fogytékos, most el lehet dönteni hogy melyik, de nekem mindkettő kizáró ok. Érdekelne hogy szerinted melyik, vagy mi a véleményed a "csicskázásáról", ilyen számodra egy tidzteletre méltó államférfi?
Gondolom nem az angol nyelvtudás az a skillje ami Márki-Zay elé teszi, mint Karácsonynál 😀
eaglesmcnabb
davemayer
Az volt a kérdés, hogy mennyivel jobb Orbán, erre arról beszélsz, hogy aki megkérdőjelezi a politikusi tehetségét....szerintem azt senki nem kérdőjelezi meg...tökéletesen tud hazudni, sokkal hihetőbben, mint MZP valaha is fog tudni. De amíg MZP-t meg lehet kérdezni, hogy ugyan miért mondtál faszságot, addig Orbán csak a saját seggnyalóinak hagy kérdezni, így sosem tűnik fel neked, hogy orbitálisan hazudik, 1-2 naponta megváltoztatva az álláspontját...ez lenne egyébként a nagy tehetség? Én mondjuk nem azt szeretném, hogy ha egy politikus 12 év 2/3 után még visszafelé mutogatna, de nem vagyunk egyformák.
Klaci79
Egy politikust meg nem csak az alapján lehet megítélni hogy hogy hazudik, és itt van egy alapvető tévedése mcnabbnek. Ő egy fogyatékos, gyengelmejunek titulalta aki csak hazudik. Ezzel szemben nagyon intelligens, kiváló szónok és komoly tudása van, persze az más kérdés hogy ezt mire használja/használta illetve hogy az alaphelyzettől egy baloldali ember mennyire tud elvonatkoztatni.
De hogy értsétek: ha én írnám Gyurcsanyról hogy egy dilettáns ti is hülyének néznétek. Vele sem az a baj hogy hülye, hanem hogy egy gátlástalan senkiházi. MZP viszont hülye is szegényem, nagyon kevés targyi tudással és még kevesebb olyan alapvető skillel ami a politikai eletben elengedhetetlen (kimért, normális pókerarc pl vagy legalabb kikezdhetetlennek tűnő mondanivaló). Akit egy mezei fiatal rámenős újságíró zavarba hoz attól mit vártok adott esetben a nemzetközi színtéren (pláne most)..?
Nem tudom elképzelni hogy ezt az embert valaki alkalmasnak tartja miniszterelnöknek. O1G az oké, de nagyon szomorú ha ez az ember emiatt miniszterelnök lesz,a saját teljesitménye miatt kellene hogy megszerezze.
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
Te nem vagy ennyire hulye, ugye.
Mondd hogy csak trollkodsz...
Gyurcsany a fidesz hatalom fo letetemenyese, amig o politizal, garantalt a valasztasi siker, csupan a merteke a kerdeses.
több mint 4 éve
Egyébként igazad van. Szánalmas, hogy ennyi problémával terhelten egy választás előtt három héttel ezekről vitázunk és nem az inflációról, egészségügyről, oktatási rendszerről, nyugat-orientációról, és hasonlókról.Na, kipróbálom én is, hogy milyen magamat idézni. 😀
peterk2005
A kivastagított rész miatt. Egyre inkább az az érzésem, hogy ez az ukrán konfliktus valóban új világot hoz el. Nem csak az oroszok és ukránok számára, de kezdem azt gondolni, hogy az EU is más lesz, mint eddig. És olyan irányba változik, ami az orbáni szélkakas politikának járhatatlan terep. Lehet, hogy pálcát leszünk kénytelenek törni, mégpedig rövidesen. Vagy megyünk mi is, vagy ki kell szállnunk. Azt nem tudom, hogy Orbán - ha ő marad hatalmon - mennyire lesz képes új irányba kormányozni a most pávatáncoló hajót. Szerintem maradni akarna ő, csak hát annyira megdolgozta már a tábort, nem tudom, hogy az a tábor képes-e még ekkora irányváltásra? Remélem, hogy igen, különben lehet, hogy b*szhatjuk.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Hogy jött ide az orosz ellenzék? Ki beszelt róluk?Igen, tipikusan sztereotipizál, bagatelizálja a kérdést hogy kevésbé tűnjön fontosnak az hogy van egy ember aki politikusnak hiszi magát de a kampány kellős közepén nincs 2 nap egymás után amikor nem mond valami faszságot (majd letagadja, meg milliókat akar fizetni arra a cáfolatra aminek a bizonyitására videófelvétel van). De persze ez is a fideszesek hibája.Az orosz ellenzék is egy alkalmatlanokból álló bohózat, mert esélyük sincs megverni Putyint? És még te beszélsz sztereotipizálásról. 😀
Nem gondoljátok, nem érzitek hogy mennyire szánalmas az hogy az infláció, a botrányok és a háború okozta politikai/gazdasági krízis ellenére is arról beszélünk hogy komoly esély van az újabb fidesz győzelemre? Nem érzitek hogy mennyire beárazza ez a jelenlegi baloldali politikusokat és MZP-t? davemayer
Most erre mondhatnám, hogy nem érzed, hogy - idézem - "mennyire szánalmas az hogy az infláció, a botrányok és a háború okozta politikai/gazdasági krízis ellenére is" azon rugózol, hogy hol és min botlik meg az egyik minisztelnök jelölt nyelve, és azt kivetíted a mögötte álló teljes hatpárti koalícióra is, miközben az a miniszterelnök aki alatt ezek a problémák felgyűltek _legalább_ annyi faszságot mond mikrofonba nap mint nap, és az mintha meg se történne?
Egyébként igazad van. Szánalmas, hogy ennyi problémával terhelten egy választás előtt három héttel ezekről vitázunk és nem az inflációról, egészségügyről, oktatási rendszerről, nyugat-orientációról, és hasonlókról.
peterk2005
Vagy mire utalsz, hogy Mo-n is eltették láb alól meg elüldöztek a kiváló ellenzéki politikusokat és csak ez a szardomb maradt? Kik voltak ezek?!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Az a helyzet, hogy igen sok objektív számadat van, ami alapján nem sikerült.12 év alatt a háború az első igazán komoly helyzet, amit kezelnie kellene, és nem tudja megoldani.Április 3-án kiderül, hogy meg tudta el oldani, ugyanis a megoldás megítélése az nem azon múlik, hogy te vagy én mit gondolunk, hanem azon -politikusról van szó, nem elfeledni!- hogy újra tudja e magát választatni.
samu09
Demokráciában és a jelenben ez az egyetlen mérhető, egzakt módja van eldönteni, hogy mondjuk a covid válságot, orosz-ukrán háborút, inflációt jól vagy rosszul kezelte e.
A jövőben (50-100 év múlva) már majd lehet történelmi távlatokban szemlélni, most csak ez az egyetlen "megmérettetés" van.
Sobri Jóska
A probléma a döbrögivel, hogy a politikai tehetsege abban merul ki, hogy kiepitett egy szemelyfuggo rendszert es kirabolja az orszagot.
Ettol Magyarorszagnak nem lesz jobb.
O ezt leszarja, mert mar a fel orszag a stromanja neven van.
több mint 4 éve
Nem alkalmatlan volt, hanem nem akarja. Valószínüleg hattéralku lehet ebben, más indokom nincs nagyon rá. Ez az egyik nqgy csalódas volt 2010 után, főleg azoknak akik nem fideszesek de rühellték Gyurcsányt.Viktor folyamatosan azzal kampanyolt sok éve hogy elszamoltatja Gyurcsányt, fasz se tehet rola hogy ketharmaddal, polt peterrel a hata mlgott 12 ev alatt erre alkalmatlan volt. Na jo , nem volt alkalmatlan, csak siman hazudott, mert esze ágaban sem volt elszámoltatni.Nálam akkor mutogatna visszafelé ha Gyurcsány már rég nem lenne a politikában és egy újult baloldalt probálna meg igy besározni pl. De amíg Gyurcsány a vezetője a legnagyobb ellenzéki pártnak elég nehez alapból elvonatkoztatni a személyétől, nem gondolod?Én utólag olvasom vissza a hozzászólásaidat és rájöttem, hogy miért szereted ennyire Orbánt. Nincs sok különbség köztetek. Megkérdezi valaki, hogy miért gondolod úgy, ahogy írod és elkezdesz beszélni valami teljesen másról, mintha nem is lenne előzménye.Kiváló elemzés, gratulálok. Felesleges erről tovabb beszélnünk úgy gondolom.Például miben jobb nála?Pont ez a baj, hogy ez nem elfogultság kérdése. Számomra az elfogult, aki nem így gondolja, ő nem képes látni a politikusi tehetséget. Nem kell egyetérteni vele, sőt, de MZP-t nem lehet vele egy lapon említeni.te hogy a picsába lehetsz ennyire elfogult?Ha Orbán politikai tehetségén kellene most vitatkozni akkor feladom tényleg, még aki rühelli az is elismeri.Viktor sokkal jobb minden péntek reggel a rádióban. Egyszer mondjuk majdnem hazudott, de fél mondat után meggondolta magát.Ne tegyél úgy mintha csak ebben a videóban és csak azon a napon beszélt volna faszságokat. Ha nem találod meg amit keresel keress vissza a videóiban, nekem nincs gusztusom. Megnéztem most ennek is az első 10 percét, az élettől is elment a keevem hogy ezt az embert valaki miniszterelnökként akarja látni. Esküszöm Gyurcsány jobb mert legalább nem bolond. Ez az ember nem való politikusnak.youtu.be/pLGIF9wheukMajd holnap ha lezs idom meghallgatom mivel nem írtad h pontosan hol van.
Na megtaláltam.
davemayer
Csak ugye kontextusba téve (ha tényleg azt mondja hogy katonákat akar küldeni): a Fidesz média már 2022 február 24en ezzel ütötte MZPt (ld linket lentebb) azonban ez a video február 27i. Úgy látszik a Fidesz média idő utazáson vett részt ha elore tudtak h mit fog mondani …
csebi
davemayer
csipkelli
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
Ok, sokkal jobban tud hazudni, hiszen meg se próbálja megmagyarázni az elszólásait, egyszerűen csak figyelmenkívül hagyja, ezzel megalázva az aktuális beszélgetőpartnereit, ami go dolom teljesen OK,emiatt sokkal jobb köpönyegforgató,ez tény, (amúgy ez nálam nem feltétlen szükséges miniszterelnöki képesség), de azon kívül mik azok a skilljei ami miatt egy lapon sem lehet őket említeni? Én azt latom Orbánnál, hogy (habár legtöbbször papírról olvas) sokszor még egy eldöntendő kérdésre is csak annyit tud válaszolni, hogy "Boldog karácsonyt"... Ez alapján
számomra vagy egy szarházi geci, vagy egy értelmi fogytékos, most el lehet dönteni hogy melyik, de nekem mindkettő kizáró ok. Érdekelne hogy szerinted melyik, vagy mi a véleményed a "csicskázásáról", ilyen számodra egy tidzteletre méltó államférfi?
Gondolom nem az angol nyelvtudás az a skillje ami Márki-Zay elé teszi, mint Karácsonynál 😀
eaglesmcnabb
davemayer
Az volt a kérdés, hogy mennyivel jobb Orbán, erre arról beszélsz, hogy aki megkérdőjelezi a politikusi tehetségét....szerintem azt senki nem kérdőjelezi meg...tökéletesen tud hazudni, sokkal hihetőbben, mint MZP valaha is fog tudni. De amíg MZP-t meg lehet kérdezni, hogy ugyan miért mondtál faszságot, addig Orbán csak a saját seggnyalóinak hagy kérdezni, így sosem tűnik fel neked, hogy orbitálisan hazudik, 1-2 naponta megváltoztatva az álláspontját...ez lenne egyébként a nagy tehetség? Én mondjuk nem azt szeretném, hogy ha egy politikus 12 év 2/3 után még visszafelé mutogatna, de nem vagyunk egyformák.
Klaci79
Egy politikust meg nem csak az alapján lehet megítélni hogy hogy hazudik, és itt van egy alapvető tévedése mcnabbnek. Ő egy fogyatékos, gyengelmejunek titulalta aki csak hazudik. Ezzel szemben nagyon intelligens, kiváló szónok és komoly tudása van, persze az más kérdés hogy ezt mire használja/használta illetve hogy az alaphelyzettől egy baloldali ember mennyire tud elvonatkoztatni.
De hogy értsétek: ha én írnám Gyurcsanyról hogy egy dilettáns ti is hülyének néznétek. Vele sem az a baj hogy hülye, hanem hogy egy gátlástalan senkiházi. MZP viszont hülye is szegényem, nagyon kevés targyi tudással és még kevesebb olyan alapvető skillel ami a politikai eletben elengedhetetlen (kimért, normális pókerarc pl vagy legalabb kikezdhetetlennek tűnő mondanivaló). Akit egy mezei fiatal rámenős újságíró zavarba hoz attól mit vártok adott esetben a nemzetközi színtéren (pláne most)..?
Nem tudom elképzelni hogy ezt az embert valaki alkalmasnak tartja miniszterelnöknek. O1G az oké, de nagyon szomorú ha ez az ember emiatt miniszterelnök lesz,a saját teljesitménye miatt kellene hogy megszerezze.
davemayer
eaglesmcnabb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Igen úgy próbalom védeni őket hogy leírom hogy a fidesz is szar, meg elbasztak sok mindent és főleg hogy ha lenne jobb nem szavaznék rájuk. Az a baj hogy nem is olvassátok igazán amit ír az ember, ha már red flaget emlegettél ugyebár...Na ja, mert a főnököd gyakorlatilag minden épkézláb embert akit ki lehetne egy személyben állítani kinyírt politikai vonatkozásban, függetlenül attól, hogy a jelenlegiek is alkalmasak, csak épp ilyenkor előveszik ared flag kártyát, hogy kinek mi volt az apja az előző rendszerben... mintha a Fidesznél nem ugyanez lenne, vajh ügynökakták miért nem nyilvánosak?Mintha olvasnák a bowl.hu-t 😀Igen, tipikusan sztereotipizál, bagatelizálja a kérdést hogy kevésbé tűnjön fontosnak az hogy van egy ember aki politikusnak hiszi magát de a kampány kellős közepén nincs 2 nap egymás után amikor nem mond valami faszságot (majd letagadja, meg milliókat akar fizetni arra a cáfolatra aminek a bizonyitására videófelvétel van). De persze ez is a fideszesek hibája.
Solymi
Nem gondoljátok, nem érzitek hogy mennyire szánalmas az hogy az infláció, a botrányok és a háború okozta politikai/gazdasági krízis ellenére is arról beszélünk hogy komoly esély van az újabb fidesz győzelemre? Nem érzitek hogy mennyire beárazza ez a jelenlegi baloldali politikusokat és MZP-t?
Diadalmenetet kellene hogy legyen, ehelyett egy szánalmas bohózat, ez az igazság.
davemayer
Meg mindenféle piszlicsáré ügyet előkaparnak, ami ha jogos, akkor a baloldali szavazók is lesavazzák az illetőt, de ha a fidesz szarrálopja magát, arra ti semmit se mondtok.
Dave, te nem folytatsz semmiféle párbeszédet, csak próbálod védeni a mundér becsületét úgy, hogy kiragadsz szavakat, félmondatokat és arra reagálsz.
Solymi
Előveszitek azokat a paneleket amiket egy elvakult fideszes ellen használtok.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Tényleg az a helyzet, hogy állítasz valamit, nem indoklod meg. Aztán jön valaki, állítja az ellenkezőjét és alátámasztja is azt. A válaszod pedig nem a saját állításod érvekkel való alátámasztása, hanem hogy hagyjuk ha nem értitek meg akkor nincs miről beszélni. Pedig pont ez a vita lényege. Lehet ha alátámasztanád a mondandódat, meg is értenénk. Most is leírtam, hogy szerintem Orbán elvesztette a tehetséget köszönhetően a rendszernek amit kiépített, és gyakorlatilag semmilyen valódi problémát nem oldott meg.De milyen jó hogy ennyire sikerült kiismerned hogy már azt is tudod én mit nem hallok meg.Igen, davemayernek megvan az a képessége, hogy amit nem szívesen hall, azt inkább meg se hallja. Sok stressztől kíméli meg ezzel magát, ugyanakkor értelmetlenné lesz bármiféle vita vele. Azt javaslom, ne erőlködj ez ügyben 😊Tehat semmi konkretum xD Tudtam hogy ez lesz a reakció, ezt csinálod folyamatosan, kb a 3. eset az elmult hetekben, amikor várom tőled az érveket/ konkrétumokat és lerendezed ennyivel hogy "hagyjuk, felesleges errol tovabb beszélnünk úgy gondolom" ne haragudj de nem tudsz érvelni.Kiváló elemzés, gratulálok. Felesleges erről tovabb beszélnünk úgy gondolom.Például miben jobb nála?Pont ez a baj, hogy ez nem elfogultság kérdése. Számomra az elfogult, aki nem így gondolja, ő nem képes látni a politikusi tehetséget. Nem kell egyetérteni vele, sőt, de MZP-t nem lehet vele egy lapon említeni.te hogy a picsába lehetsz ennyire elfogult?Ha Orbán politikai tehetségén kellene most vitatkozni akkor feladom tényleg, még aki rühelli az is elismeri.Viktor sokkal jobb minden péntek reggel a rádióban. Egyszer mondjuk majdnem hazudott, de fél mondat után meggondolta magát.Ne tegyél úgy mintha csak ebben a videóban és csak azon a napon beszélt volna faszságokat. Ha nem találod meg amit keresel keress vissza a videóiban, nekem nincs gusztusom. Megnéztem most ennek is az első 10 percét, az élettől is elment a keevem hogy ezt az embert valaki miniszterelnökként akarja látni. Esküszöm Gyurcsány jobb mert legalább nem bolond. Ez az ember nem való politikusnak.youtu.be/pLGIF9wheukMajd holnap ha lezs idom meghallgatom mivel nem írtad h pontosan hol van.
Na megtaláltam.
davemayer
csebi
davemayer
csipkelli
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
Ne haragudj, de ha én azt mondom hogy zidane-t nem erdemes kanta jozsikaval egy lapon említeni, akkor meg tudom indokolni hogy gyorsabb, jobb a fizikuma, jobban lő, jobb a technikája es labdakezelo kepessege és jobban lát a pályan.
Te meg azzal indokolod, hogy "hagyjuk , felesleges errol veszelnunk".
Ez aztán magyarazat. 😀
eaglesmcnabb
("What we've got here is failure to communicate. Some men, you just can't reach.") 😀
ender1112
Hihetetlennek tartom ahogy itt beskatulyáztok itt simán olyannak amilyen nem is vagyok, pláne úgy hogy személyesen nem is ismerjük eleve egymást. Mond az ember egy dolgot, és felteszitek azt a lemezt amit a legelvakultabb fideszesek ellen használtok, holott láthatnátok a valóságot is - akár.
davemayer
Ezután nem raktál elém példákat, hogy igenis Orbán ebben meg ebben jó és ezt meg ezt vitte véghez, hanem hagyjuk, úgyse értem.
Válaszolsz valaha érdemben, vagy mindig előhúzod a csak azért bántok így velem mert hollandban élek vagy nem szimpatizálok az ellenzékkel stb?
több mint 4 éve
12 év alatt a háború az első igazán komoly helyzet, amit kezelnie kellene, és nem tudja megoldani.Április 3-án kiderül, hogy meg tudta el oldani, ugyanis a megoldás megítélése az nem azon múlik, hogy te vagy én mit gondolunk, hanem azon -politikusról van szó, nem elfeledni!- hogy újra tudja e magát választatni.
samu09
Demokráciában és a jelenben ez az egyetlen mérhető, egzakt módja van eldönteni, hogy mondjuk a covid válságot, orosz-ukrán háborút, inflációt jól vagy rosszul kezelte e.
A jövőben (50-100 év múlva) már majd lehet történelmi távlatokban szemlélni, most csak ez az egyetlen "megmérettetés" van.
több mint 4 éve
Viktor folyamatosan azzal kampanyolt sok éve hogy elszamoltatja Gyurcsányt, fasz se tehet rola hogy ketharmaddal, polt peterrel a hata mlgott 12 ev alatt erre alkalmatlan volt. Na jo , nem volt alkalmatlan, csak siman hazudott, mert esze ágaban sem volt elszámoltatni.Nálam akkor mutogatna visszafelé ha Gyurcsány már rég nem lenne a politikában és egy újult baloldalt probálna meg igy besározni pl. De amíg Gyurcsány a vezetője a legnagyobb ellenzéki pártnak elég nehez alapból elvonatkoztatni a személyétől, nem gondolod?Én utólag olvasom vissza a hozzászólásaidat és rájöttem, hogy miért szereted ennyire Orbánt. Nincs sok különbség köztetek. Megkérdezi valaki, hogy miért gondolod úgy, ahogy írod és elkezdesz beszélni valami teljesen másról, mintha nem is lenne előzménye.Kiváló elemzés, gratulálok. Felesleges erről tovabb beszélnünk úgy gondolom.Például miben jobb nála?Pont ez a baj, hogy ez nem elfogultság kérdése. Számomra az elfogult, aki nem így gondolja, ő nem képes látni a politikusi tehetséget. Nem kell egyetérteni vele, sőt, de MZP-t nem lehet vele egy lapon említeni.te hogy a picsába lehetsz ennyire elfogult?Ha Orbán politikai tehetségén kellene most vitatkozni akkor feladom tényleg, még aki rühelli az is elismeri.Viktor sokkal jobb minden péntek reggel a rádióban. Egyszer mondjuk majdnem hazudott, de fél mondat után meggondolta magát.Ne tegyél úgy mintha csak ebben a videóban és csak azon a napon beszélt volna faszságokat. Ha nem találod meg amit keresel keress vissza a videóiban, nekem nincs gusztusom. Megnéztem most ennek is az első 10 percét, az élettől is elment a keevem hogy ezt az embert valaki miniszterelnökként akarja látni. Esküszöm Gyurcsány jobb mert legalább nem bolond. Ez az ember nem való politikusnak.youtu.be/pLGIF9wheukMajd holnap ha lezs idom meghallgatom mivel nem írtad h pontosan hol van.
Na megtaláltam.
davemayer
csebi
davemayer
csipkelli
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
Klaci79
davemayer
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Gyurcsány szted miert van még szabadlábon?Nálam akkor mutogatna visszafelé ha Gyurcsány már rég nem lenne a politikában és egy újult baloldalt probálna meg igy besározni pl. De amíg Gyurcsány a vezetője a legnagyobb ellenzéki pártnak elég nehez alapból elvonatkoztatni a személyétől, nem gondolod?Én utólag olvasom vissza a hozzászólásaidat és rájöttem, hogy miért szereted ennyire Orbánt. Nincs sok különbség köztetek. Megkérdezi valaki, hogy miért gondolod úgy, ahogy írod és elkezdesz beszélni valami teljesen másról, mintha nem is lenne előzménye.Kiváló elemzés, gratulálok. Felesleges erről tovabb beszélnünk úgy gondolom.Például miben jobb nála?Pont ez a baj, hogy ez nem elfogultság kérdése. Számomra az elfogult, aki nem így gondolja, ő nem képes látni a politikusi tehetséget. Nem kell egyetérteni vele, sőt, de MZP-t nem lehet vele egy lapon említeni.te hogy a picsába lehetsz ennyire elfogult?Ha Orbán politikai tehetségén kellene most vitatkozni akkor feladom tényleg, még aki rühelli az is elismeri.Viktor sokkal jobb minden péntek reggel a rádióban. Egyszer mondjuk majdnem hazudott, de fél mondat után meggondolta magát.Ne tegyél úgy mintha csak ebben a videóban és csak azon a napon beszélt volna faszságokat. Ha nem találod meg amit keresel keress vissza a videóiban, nekem nincs gusztusom. Megnéztem most ennek is az első 10 percét, az élettől is elment a keevem hogy ezt az embert valaki miniszterelnökként akarja látni. Esküszöm Gyurcsány jobb mert legalább nem bolond. Ez az ember nem való politikusnak.youtu.be/pLGIF9wheukMajd holnap ha lezs idom meghallgatom mivel nem írtad h pontosan hol van.
Na megtaláltam.
davemayer
csebi
davemayer
csipkelli
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
Klaci79
davemayer
több mint 4 éve
Nálam akkor mutogatna visszafelé ha Gyurcsány már rég nem lenne a politikában és egy újult baloldalt probálna meg igy besározni pl. De amíg Gyurcsány a vezetője a legnagyobb ellenzéki pártnak elég nehez alapból elvonatkoztatni a személyétől, nem gondolod?Én utólag olvasom vissza a hozzászólásaidat és rájöttem, hogy miért szereted ennyire Orbánt. Nincs sok különbség köztetek. Megkérdezi valaki, hogy miért gondolod úgy, ahogy írod és elkezdesz beszélni valami teljesen másról, mintha nem is lenne előzménye.Kiváló elemzés, gratulálok. Felesleges erről tovabb beszélnünk úgy gondolom.Például miben jobb nála?Pont ez a baj, hogy ez nem elfogultság kérdése. Számomra az elfogult, aki nem így gondolja, ő nem képes látni a politikusi tehetséget. Nem kell egyetérteni vele, sőt, de MZP-t nem lehet vele egy lapon említeni.te hogy a picsába lehetsz ennyire elfogult?Ha Orbán politikai tehetségén kellene most vitatkozni akkor feladom tényleg, még aki rühelli az is elismeri.Viktor sokkal jobb minden péntek reggel a rádióban. Egyszer mondjuk majdnem hazudott, de fél mondat után meggondolta magát.Ne tegyél úgy mintha csak ebben a videóban és csak azon a napon beszélt volna faszságokat. Ha nem találod meg amit keresel keress vissza a videóiban, nekem nincs gusztusom. Megnéztem most ennek is az első 10 percét, az élettől is elment a keevem hogy ezt az embert valaki miniszterelnökként akarja látni. Esküszöm Gyurcsány jobb mert legalább nem bolond. Ez az ember nem való politikusnak.youtu.be/pLGIF9wheukMajd holnap ha lezs idom meghallgatom mivel nem írtad h pontosan hol van.
Na megtaláltam.
davemayer
csebi
davemayer
csipkelli
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Van barki mas.Jól kezdted, pont ennyire értitek ezt az egészet. Én egyszer sem mondtam ugyanis hogy szeretném Orbánt, elárulom hogy ha lenne barki mas akkor a barki masra szavaznék azonnal.Én utólag olvasom vissza a hozzászólásaidat és rájöttem, hogy miért szereted ennyire Orbánt. Nincs sok különbség köztetek. Megkérdezi valaki, hogy miért gondolod úgy, ahogy írod és elkezdesz beszélni valami teljesen másról, mintha nem is lenne előzménye.Kiváló elemzés, gratulálok. Felesleges erről tovabb beszélnünk úgy gondolom.Például miben jobb nála?Pont ez a baj, hogy ez nem elfogultság kérdése. Számomra az elfogult, aki nem így gondolja, ő nem képes látni a politikusi tehetséget. Nem kell egyetérteni vele, sőt, de MZP-t nem lehet vele egy lapon említeni.te hogy a picsába lehetsz ennyire elfogult?Ha Orbán politikai tehetségén kellene most vitatkozni akkor feladom tényleg, még aki rühelli az is elismeri.Viktor sokkal jobb minden péntek reggel a rádióban. Egyszer mondjuk majdnem hazudott, de fél mondat után meggondolta magát.Ne tegyél úgy mintha csak ebben a videóban és csak azon a napon beszélt volna faszságokat. Ha nem találod meg amit keresel keress vissza a videóiban, nekem nincs gusztusom. Megnéztem most ennek is az első 10 percét, az élettől is elment a keevem hogy ezt az embert valaki miniszterelnökként akarja látni. Esküszöm Gyurcsány jobb mert legalább nem bolond. Ez az ember nem való politikusnak.youtu.be/pLGIF9wheukMajd holnap ha lezs idom meghallgatom mivel nem írtad h pontosan hol van.
Na megtaláltam.
davemayer
csebi
davemayer
csipkelli
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
Klaci79
davemayer
Azt hiszem lesz 5 vagy 6 masik lista.
De te szavazz arra az egyetlenre, aki mar bebizonyitotta hogy alkalmatlan a feladatra.
A tobbiekrol ezt meg nem tudjuk.
több mint 4 éve
Igen, tipikusan sztereotipizál, bagatelizálja a kérdést hogy kevésbé tűnjön fontosnak az hogy van egy ember aki politikusnak hiszi magát de a kampány kellős közepén nincs 2 nap egymás után amikor nem mond valami faszságot (majd letagadja, meg milliókat akar fizetni arra a cáfolatra aminek a bizonyitására videófelvétel van). De persze ez is a fideszesek hibája.Az orosz ellenzék is egy alkalmatlanokból álló bohózat, mert esélyük sincs megverni Putyint? És még te beszélsz sztereotipizálásról. 😀

több mint 4 éve
Na ja, mert a főnököd gyakorlatilag minden épkézláb embert akit ki lehetne egy személyben állítani kinyírt politikai vonatkozásban, függetlenül attól, hogy a jelenlegiek is alkalmasak, csak épp ilyenkor előveszik ared flag kártyát, hogy kinek mi volt az apja az előző rendszerben... mintha a Fidesznél nem ugyanez lenne, vajh ügynökakták miért nem nyilvánosak?Mintha olvasnák a bowl.hu-t 😀Igen, tipikusan sztereotipizál, bagatelizálja a kérdést hogy kevésbé tűnjön fontosnak az hogy van egy ember aki politikusnak hiszi magát de a kampány kellős közepén nincs 2 nap egymás után amikor nem mond valami faszságot (majd letagadja, meg milliókat akar fizetni arra a cáfolatra aminek a bizonyitására videófelvétel van). De persze ez is a fideszesek hibája.
Solymi
Nem gondoljátok, nem érzitek hogy mennyire szánalmas az hogy az infláció, a botrányok és a háború okozta politikai/gazdasági krízis ellenére is arról beszélünk hogy komoly esély van az újabb fidesz győzelemre? Nem érzitek hogy mennyire beárazza ez a jelenlegi baloldali politikusokat és MZP-t?
Diadalmenetet kellene hogy legyen, ehelyett egy szánalmas bohózat, ez az igazság.
davemayer
Meg mindenféle piszlicsáré ügyet előkaparnak, ami ha jogos, akkor a baloldali szavazók is lesavazzák az illetőt, de ha a fidesz szarrálopja magát, arra ti semmit se mondtok.
Dave, te nem folytatsz semmiféle párbeszédet, csak próbálod védeni a mundér becsületét úgy, hogy kiragadsz szavakat, félmondatokat és arra reagálsz.
több mint 4 éve
Igen mert a hasonlat rossz, a politikai valasztas ugyanis nem allasinterju.Nem gondoljátok, nem érzitek hogy mennyire szánalmas az hogy az infláció, a botrányok és a háború okozta politikai/gazdasági krízis ellenére is arról beszélünk hogy komoly esély van az újabb fidesz győzelemre? Nem érzitek hogy mennyire beárazza ez a jelenlegi baloldali politikusokat és MZP-t?Tehát te két tányér szar közül örömmel megeszed azt, amire nyomnak neked egy kis tejszinhabot? Nem tegnap fikaztad az állásinterjús hasonlatot, hogy a kevésbé rossz is rossz?
davemayer
somoskovig
Pont ez a különbség, hogy itt a kisebbik szart akarod választani. Gennyes tus vagy redvás szendvics, nagy igazság sajnos.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Dehogy keverlek 😀Lenne mit írnom de teljesen felesleges erről beszelni, hagyjuk. Ha ilyeneket írsz innen nincs értelme, azt hiszel amit akarsz.Tehat semmi konkretum xD Tudtam hogy ez lesz a reakció, ezt csinálod folyamatosan, kb a 3. eset az elmult hetekben, amikor várom tőled az érveket/ konkrétumokat és lerendezed ennyivel hogy "hagyjuk, felesleges errol tovabb beszélnünk úgy gondolom" ne haragudj de nem tudsz érvelni.Kiváló elemzés, gratulálok. Felesleges erről tovabb beszélnünk úgy gondolom.Például miben jobb nála?Pont ez a baj, hogy ez nem elfogultság kérdése. Számomra az elfogult, aki nem így gondolja, ő nem képes látni a politikusi tehetséget. Nem kell egyetérteni vele, sőt, de MZP-t nem lehet vele egy lapon említeni.te hogy a picsába lehetsz ennyire elfogult?Ha Orbán politikai tehetségén kellene most vitatkozni akkor feladom tényleg, még aki rühelli az is elismeri.Viktor sokkal jobb minden péntek reggel a rádióban. Egyszer mondjuk majdnem hazudott, de fél mondat után meggondolta magát.Ne tegyél úgy mintha csak ebben a videóban és csak azon a napon beszélt volna faszságokat. Ha nem találod meg amit keresel keress vissza a videóiban, nekem nincs gusztusom. Megnéztem most ennek is az első 10 percét, az élettől is elment a keevem hogy ezt az embert valaki miniszterelnökként akarja látni. Esküszöm Gyurcsány jobb mert legalább nem bolond. Ez az ember nem való politikusnak.youtu.be/pLGIF9wheukMajd holnap ha lezs idom meghallgatom mivel nem írtad h pontosan hol van.
Na megtaláltam.
davemayer
csebi
davemayer
csipkelli
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
Ne haragudj, de ha én azt mondom hogy zidane-t nem erdemes kanta jozsikaval egy lapon említeni, akkor meg tudom indokolni hogy gyorsabb, jobb a fizikuma, jobban lő, jobb a technikája es labdakezelo kepessege és jobban lát a pályan.
Ez aztán magyarazat. 😀
eaglesmcnabb
Ez nem érvelés kérdése, tudom hogy írhatnék akarmit te nem ismernél el belőle semmit, veled erről nem kell többet beszélni. A másik 2 esetre nem emlékszem, sztem keversz vkivel.
davemayer
Te vagy az aki leirod hogy ja amugy Orban korrupt, majd mikor en írom akkor valaszolsz hogy "te így gondolod, én máshogy" 😀
De, pontosan érvelés kérdése. Álandoan kijelentesz valamit tényként, amit aztán nulla darab érvvel támasztasz alá. Így nehéz téged komolyan venni.
Még csak nem is azt mondtam hogy MZP jobb politikus lenne, max azt hogy szimpatikusabb számomra (az meg ugye megint csak szimpátia kérdése, ezzel sokat nem is kell foglalkozni)
Én olyan kurvanagy kulonbseget nem latok Viktor és MZP kozott képességekben, te meg kijelented hogy a ketto egy lapon sem említhető. Egyszerűen csak örültem volna ha rávilagitasz hogy neked mi okozza kettejuk kozott azt a marhanagy kepessegbeli kulonbseget. Így viszont kurva nehezen fogsz meggyőzni másokat, ne csodalkozz (amit amugy kurva sokszor meg is említesz) hogyha a legrobb ember szembe jon az autopalyan.
Na de akkor abbahagytam, szerintem azert jobb mzp mert Boldog Karacsonyt!
youtu.be/s-8PQDDes0Q
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Jól kezdted, pont ennyire értitek ezt az egészet. Én egyszer sem mondtam ugyanis hogy szeretném Orbánt, elárulom hogy ha lenne barki mas akkor a barki masra szavaznék azonnal.Én utólag olvasom vissza a hozzászólásaidat és rájöttem, hogy miért szereted ennyire Orbánt. Nincs sok különbség köztetek. Megkérdezi valaki, hogy miért gondolod úgy, ahogy írod és elkezdesz beszélni valami teljesen másról, mintha nem is lenne előzménye.Kiváló elemzés, gratulálok. Felesleges erről tovabb beszélnünk úgy gondolom.Például miben jobb nála?Pont ez a baj, hogy ez nem elfogultság kérdése. Számomra az elfogult, aki nem így gondolja, ő nem képes látni a politikusi tehetséget. Nem kell egyetérteni vele, sőt, de MZP-t nem lehet vele egy lapon említeni.te hogy a picsába lehetsz ennyire elfogult?Ha Orbán politikai tehetségén kellene most vitatkozni akkor feladom tényleg, még aki rühelli az is elismeri.Viktor sokkal jobb minden péntek reggel a rádióban. Egyszer mondjuk majdnem hazudott, de fél mondat után meggondolta magát.Ne tegyél úgy mintha csak ebben a videóban és csak azon a napon beszélt volna faszságokat. Ha nem találod meg amit keresel keress vissza a videóiban, nekem nincs gusztusom. Megnéztem most ennek is az első 10 percét, az élettől is elment a keevem hogy ezt az embert valaki miniszterelnökként akarja látni. Esküszöm Gyurcsány jobb mert legalább nem bolond. Ez az ember nem való politikusnak.youtu.be/pLGIF9wheukMajd holnap ha lezs idom meghallgatom mivel nem írtad h pontosan hol van.
Na megtaláltam.
davemayer
csebi
davemayer
csipkelli
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Nem gondoljátok, nem érzitek hogy mennyire szánalmas az hogy az infláció, a botrányok és a háború okozta politikai/gazdasági krízis ellenére is arról beszélünk hogy komoly esély van az újabb fidesz győzelemre? Nem érzitek hogy mennyire beárazza ez a jelenlegi baloldali politikusokat és MZP-t?Tehát te két tányér szar közül örömmel megeszed azt, amire nyomnak neked egy kis tejszinhabot? Nem tegnap fikaztad az állásinterjús hasonlatot, hogy a kevésbé rossz is rossz?
davemayer
több mint 4 éve
Ezt meg a tegnapi dron témához:Sztem ne kezdjük el ezt újra inkább, tegnap zemanla mar egyet értett velem abban hogy nem lehet véletlen hogy mindhárom ország engedte repülni, ebben a sziruációban nekem ez a legérdekesebb.
telex.hu/kulfold/2022/03/13/olyan-robbanoszerkezetet-talaltak-a-zagrabban-lezuhant-dronon-amilyet-korabban-a-szovjetek-hasznaltak
Nehéz eldönteni, hogy az a nagyobb gáz, ha nem láttuk, vagy az, ha láttuk és szó nélkül ráengedtük a horvátokra.
somoskovig
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
De milyen jó hogy ennyire sikerült kiismerned hogy már azt is tudod én mit nem hallok meg.Igen, davemayernek megvan az a képessége, hogy amit nem szívesen hall, azt inkább meg se hallja. Sok stressztől kíméli meg ezzel magát, ugyanakkor értelmetlenné lesz bármiféle vita vele. Azt javaslom, ne erőlködj ez ügyben 😊Tehat semmi konkretum xD Tudtam hogy ez lesz a reakció, ezt csinálod folyamatosan, kb a 3. eset az elmult hetekben, amikor várom tőled az érveket/ konkrétumokat és lerendezed ennyivel hogy "hagyjuk, felesleges errol tovabb beszélnünk úgy gondolom" ne haragudj de nem tudsz érvelni.Kiváló elemzés, gratulálok. Felesleges erről tovabb beszélnünk úgy gondolom.Például miben jobb nála?Pont ez a baj, hogy ez nem elfogultság kérdése. Számomra az elfogult, aki nem így gondolja, ő nem képes látni a politikusi tehetséget. Nem kell egyetérteni vele, sőt, de MZP-t nem lehet vele egy lapon említeni.te hogy a picsába lehetsz ennyire elfogult?Ha Orbán politikai tehetségén kellene most vitatkozni akkor feladom tényleg, még aki rühelli az is elismeri.Viktor sokkal jobb minden péntek reggel a rádióban. Egyszer mondjuk majdnem hazudott, de fél mondat után meggondolta magát.Ne tegyél úgy mintha csak ebben a videóban és csak azon a napon beszélt volna faszságokat. Ha nem találod meg amit keresel keress vissza a videóiban, nekem nincs gusztusom. Megnéztem most ennek is az első 10 percét, az élettől is elment a keevem hogy ezt az embert valaki miniszterelnökként akarja látni. Esküszöm Gyurcsány jobb mert legalább nem bolond. Ez az ember nem való politikusnak.youtu.be/pLGIF9wheukMajd holnap ha lezs idom meghallgatom mivel nem írtad h pontosan hol van.
Na megtaláltam.
davemayer
csebi
davemayer
csipkelli
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
eaglesmcnabb
davemayer
Ez aztán magyarazat. 😀
eaglesmcnabb
("What we've got here is failure to communicate. Some men, you just can't reach.") 😀
ender1112
Hihetetlennek tartom ahogy itt beskatulyáztok itt simán olyannak amilyen nem is vagyok, pláne úgy hogy személyesen nem is ismerjük eleve egymást. Mond az ember egy dolgot, és felteszitek azt a lemezt amit a legelvakultabb fideszesek ellen használtok, holott láthatnátok a valóságot is - akár.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal