Politika
46 feliratkozó
több mint 6 éve
index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/04/04/tomegesen_jelentettek_be_a_kettos_allampolgarsagu_szavazopolgarokat_az_ukran-magyar_hatarnal/természetesen.
Nyilván véletlen az egész.
gabokocka
még azt is megnézném, hogy több magyar szót ismernek-e egy másfél éves gyereknél.
mármint hogy ők összesen vs. egy átlagos másfél éves gyerek.
több mint 6 éve
index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/04/04/tomegesen_jelentettek_be_a_kettos_allampolgarsagu_szavazopolgarokat_az_ukran-magyar_hatarnal/Nyilván véletlen az egész.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Milyen ártatlanság vélelméről van szó? Annyit mondott, hogy figyeljenek oda nagyon minden költésükre, mert a választások után jogi úton pontosan el fogják őket számoltatni. Ha én meglátom, hogy egy kollegám maszatol a cég pénzével, és pontosan ugyanezt mondom neki. Nem vádolom meg, de figyelmeztetem, hogy úgy maszatoljon, hogy el lesz számoltatva, hogy jogosan maszatolt-e.Ezzel együtt egy oknyomozó riportban egy ilyen búcsú szöveg stilisztikailag nagyon béna, teljesen idegen a műfajtól. És kisstílű is. Ha leteszi a telefont, és narrátorként elmondja, hogy kedves nézők, ez a helyzet, de nyugi, a ti (nézők) érdekében is a választások után minden pártnak utána megyünk, hogy mi lett a közpénzzel amit kaptak, és ha kell jogi úton is eljárást kezdeményezünk, az lett volna megfelelő lezárás.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Abba ne menjünk bele, hogy bűnözőkkel beszélt-e vagy sem, de a kiemelt részek úgy általánosságban jellemzőek az emberünkre mostanában. (A békemenetes videó szerintem is zseniális, de attól még túlkapja mostanában, nem is kicsit)Hát pedig szerintem meg ezt csak így lehet és kell csinálni. Bűnözők és szélhámosok, miért kellene tekintettel lenni rájuk? Meg kell mutatni kik is ők valójában. Ez nem tényfeltárás, ez trollkodás, neked ismerős lehetne, Jóska!444.hu/2018/04/03/gulyas-marton-massziv-csalassorozattal-allithattak-tucatnal-is-tobben-orszagos-listakatÉn nagyon kedvelem Marci háttérhatalmas videóit, meg a korábbiak közül sokat, ahol magyarázza, értelmezi a dolgokat, de az utóbbi időben mintha elgurult volna a gyógyszere.
Ezt érdemes megnézni. Ez a Kössz párt pl., ezt most kezdték el kiragasztani, most a Vácin egész sok van belőle, vicc.
Vrij6
Ennek a videónak a végén a fenyegetőzés... kurva gáz.
Ha valami nem tetszik neki, tegyen feljelentést, de másnak az egzisztenciájában, zsebében, üzletében kotorászni több, mint tiszteletlenség. Persze ezek a "kamupártok", és vezetőik nagyrészt agyhalottak, de pl. az amerikaifocis srác teljesen normálisan, együttműködve elmondta a meglátásait (amatőrök, most kezdik, stb.), mégis úgy viselkedett vele, mint egy bűnözővel, ráadásul kezd a tényfeltáró, ismertető, bemutató attitűdből átcsúszni a tenyérbemászó, haszontalan és értelmetlen proaktivitásba.
Az oknyomozó riporter (amiben kurva jó) sose szerencsés ha átfogalmazza magát egyfajta dreddbírós attitűdbe, hogy majd ő megneveli, megfegyelmezi, kioktatja azokat, akik szerinte bűnösök. Ezáltal elveszíti a függetlenségét, neutralitását, tényszerűségét és hitelességét.
Amennyire kurva jó volt a békemenetes háttérhatalmas videója, ez most akkora csalódás.
Sobri Jóska
Lecsó
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Ártatlanság vélelme és hasonló közhelyek még mondanak valamit egy - mint megtudtuk nem létező - liberálfasisztának?Ártatlanság vélelme ott, ahol a kormány bőrszín, vallás, stb... alapján bélyegez meg embereket? Sztem nem szükséges. Teljesen felesleges bármiféle demokratikus vívmánnyal élni, feszítsük keresztre azokat akiknek kék a hátizsákjuk, mert múltkor láttam egy kék hátizsákos bolti tolvajt. Így tuti nem lesz lopás.
r.baggio
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Lecsó
3 116
Ártatlanság vélelme és hasonló közhelyek még mondanak valamit egy - mint megtudtuk nem létező - liberálfasisztának?Persze. Meg azok a fogalmak is, hogy pl "ráutaló magatartás".
r.baggio
több mint 6 éve
Ártatlanság vélelme és hasonló közhelyek még mondanak valamit egy - mint megtudtuk nem létező - liberálfasisztának?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Lecsó
3 116
Hát pedig szerintem meg ezt csak így lehet és kell csinálni. Bűnözők és szélhámosok, miért kellene tekintettel lenni rájuk? Meg kell mutatni kik is ők valójában. Ez nem tényfeltárás, ez trollkodás, neked ismerős lehetne, Jóska!444.hu/2018/04/03/gulyas-marton-massziv-csalassorozattal-allithattak-tucatnal-is-tobben-orszagos-listakatÉn nagyon kedvelem Marci háttérhatalmas videóit, meg a korábbiak közül sokat, ahol magyarázza, értelmezi a dolgokat, de az utóbbi időben mintha elgurult volna a gyógyszere.
Ezt érdemes megnézni. Ez a Kössz párt pl., ezt most kezdték el kiragasztani, most a Vácin egész sok van belőle, vicc.
Vrij6
Ha valami nem tetszik neki, tegyen feljelentést, de másnak az egzisztenciájában, zsebében, üzletében kotorászni több, mint tiszteletlenség. Persze ezek a "kamupártok", és vezetőik nagyrészt agyhalottak, de pl. az amerikaifocis srác teljesen normálisan, együttműködve elmondta a meglátásait (amatőrök, most kezdik, stb.), mégis úgy viselkedett vele, mint egy bűnözővel, ráadásul kezd a tényfeltáró, ismertető, bemutató attitűdből átcsúszni a tenyérbemászó, haszontalan és értelmetlen proaktivitásba.
Az oknyomozó riporter (amiben kurva jó) sose szerencsés ha átfogalmazza magát egyfajta dreddbírós attitűdbe, hogy majd ő megneveli, megfegyelmezi, kioktatja azokat, akik szerinte bűnösök. Ezáltal elveszíti a függetlenségét, neutralitását, tényszerűségét és hitelességét.
Amennyire kurva jó volt a békemenetes háttérhatalmas videója, ez most akkora csalódás.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
444.hu/2018/04/03/gulyas-marton-massziv-csalassorozattal-allithattak-tucatnal-is-tobben-orszagos-listakatÉn nagyon kedvelem Marci háttérhatalmas videóit, meg a korábbiak közül sokat, ahol magyarázza, értelmezi a dolgokat, de az utóbbi időben mintha elgurult volna a gyógyszere.
Vrij6
több mint 6 éve
444.hu/2018/04/03/gulyas-marton-massziv-csalassorozattal-allithattak-tucatnal-is-tobben-orszagos-listakatEzt érdemes megnézni. Ez a Kössz párt pl., ezt most kezdték el kiragasztani, most a Vácin egész sok van belőle, vicc.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
na éppen emiatt a mentalitás miatt fog nyerni a fidesz.www.youtube.com/watch?v=nobem-ioyiY
Kedvenceim:
"A Jobbik és az LMP csak ígérget" érv, hát persze mivel még nem volt hatalmon mást nem tud csinálni, ez kétségtelen.
"Inkább a Fidesz lopjon mint a kommunisták"
ez is gyönyörű gondolat, de a legnagyobb:
"Maradjon az aki most van, mert annak már van pénze, de ha most egy új megint színre lép, akkor az még többet sikkaszt" T
ehát maradjon a Fidesz, mert ők már loptak eleget, zseniális 😀
eaglesmcnabb
itt van videóban, epik
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
ozibozi
17 172
A baginacsa meg a Maksa is szánalmas volt (a viccesnek szánt az nem biztos hogy vicces is) A baj, hogy ez a szeszélyes évszakok szint lett a normális, és aki ennél többet vár az a nem normális...Az a vicc hogy régen a baginacsa mag a maksa híradó erőlködött folyamatosan hogy havonta előállítsanak 1 viccesnek szánt 10 perces tartalmat, ezeknek pedig megy maguktól naponta.Az a baj, hogy ezek sem viccesek. Nincs lehangolóbb dolog, mint politikai elemzésnek álcázott propagandaműsort nézni.
ozibozi
Kampman
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Az a vicc hogy régen a baginacsa mag a maksa híradó erőlködött folyamatosan hogy havonta előállítsanak 1 viccesnek szánt 10 perces tartalmat, ezeknek pedig megy maguktól naponta.Az a baj, hogy ezek sem viccesek. Nincs lehangolóbb dolog, mint politikai elemzésnek álcázott propagandaműsort nézni.
ozibozi
több mint 6 éve
ozibozi
17 172
Az a vicc hogy régen a baginacsa mag a maksa híradó erőlködött folyamatosan hogy havonta előállítsanak 1 viccesnek szánt 10 perces tartalmat, ezeknek pedig megy maguktól naponta.
több mint 6 éve
Ez az Echo tv-s Troll című műsor nagyon kínos. Heti hetes jobboldali kiadásban. Meglepő módon Bödőcs nem tetszett nekik 😁 viszont a műsorvezetőt suna+, Dobos Marianne. Amúgy mit is vár az ember ha a prostisrácok "újságíróját" hívják be. Remélem lesz sivalkodás meg gyászzene pár nap múlva.Múltkor én hülye belenéztem egy sajtóklubba, 10 percig az volt a téma, hogy akkor lehet Vona mégis meleg?
petey
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
én is gy voltam vele mintha balesetet látnál. nem akarod látni, de nézed...Ez az Echo tv-s Troll című műsor nagyon kínos. Heti hetes jobboldali kiadásban. Meglepő módon Bödőcs nem tetszett nekik 😁 viszont a műsorvezetőt suna+, Dobos Marianne. Amúgy mit is vár az ember ha a prostisrácok "újságíróját" hívják be. Remélem lesz sivalkodás meg gyászzene pár nap múlva.nagyfokú önuralom kell, ha bámilyen echo tv-s műsort akarok végig nézni. Általában nem is sikerül.
petey
gamerkr
több mint 6 éve
Ez az Echo tv-s Troll című műsor nagyon kínos. Heti hetes jobboldali kiadásban. Meglepő módon Bödőcs nem tetszett nekik 😁 viszont a műsorvezetőt suna+, Dobos Marianne. Amúgy mit is vár az ember ha a prostisrácok "újságíróját" hívják be. Remélem lesz sivalkodás meg gyászzene pár nap múlva.nagyfokú önuralom kell, ha bámilyen echo tv-s műsort akarok végig nézni. Általában nem is sikerül.
petey
több mint 6 éve
Ez az Echo tv-s Troll című műsor nagyon kínos. Heti hetes jobboldali kiadásban. Meglepő módon Bödőcs nem tetszett nekik 😁 viszont a műsorvezetőt suna+, Dobos Marianne. Amúgy mit is vár az ember ha a prostisrácok "újságíróját" hívják be. Remélem lesz sivalkodás meg gyászzene pár nap múlva.
több mint 6 éve
Ugyanarról beszélsz, amiről én. Csak te még hiszel abban, hogy egy kormányváltás esetén a fent vázolt status quo megváltozik/elkezd változni, én meg nem. Erre írtam a legelső posztban, hogy én már feladtam.Nem a kormányváltás a lényeg, hanem a más levegő. Én igenis hiszek abban, hogy lehetne ezt úgy is csinálni, ahogy 1995-2001 között csináltuk. Szlovákia is akkoriban kezdett el egy hasonló utat mint mi, csak ők azóta is azon járnak. Nincs abban semmi extra nagy váltás, ők sem hoztak be 300 évnyi demokratikus deficitet hirtelen. Most is van Slota-juk, most is nagyon hasonlítanak hozzánk. Csak ők rajta maradtak azon a jobb pályán, mi meg lesodródtunk róla, és egyre jobban sodródunk lejjebb. Ezen a szaron ami mostanra lett már nem lehet 1-2 év alatt nagyot változtatni, de 5-10 év alatt már igenis lehetne. És az beleférne a mai 30-as, 40-es generáció életébe is. Adna hosszú távú perspektívát, nem kellene azon aggódni, hogy mire kiöregszik, a saját országa arra hajt majd, hogy minél hamarabb dögöljön meg, mert nem tudja fizetni a nyugdíjas éveit.
Akár az eü-t, akár az egyéb, adóforintokból fenntartott (vagy nem fenntartott) intézményrendszereket nézzük, mondjuk a bölcsődétől az egyetemig. Azért emelem ki mindig a gyerekvállaláshoz elengedhetetlen dolgokat, mert mint mondtam is, gyerek nélkül el lehet is karistolgatni, de gyerekkel már nem vállalnám. Én nem fogok átjelentkezgetni ismerősökhöz, mert a másik körzetben jobb az ovi, meg alternatív valóságot vásárolni magamnak meg a gyereknek...Lecsó
Ebből a lejtőből ki lehet szakadni, és minden váltás az első lépéssel indul. Ha már az első lépésnél is azon megy a vita, hogy mi lesz aztán, akkor sosem lesz semmi. A második lépéssel majd az első után kell foglalkozni. Ha valamit, akkor ezt megtanultam vállalkozóként.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Lecsó
3 116
Hasonlóak a körülményeink, de azt hiszem, hogy az, hogy van egy kellemes egzisztenciád, le tudod cserélni a kocsit (kocsikat) 2-3 évente, nem gond elmenni nyaralni akkor és ahova akarsz menni, stb. csak az élet egyik fele. A másik fele az, hogy a közszolgáltatásokat csak igénybe kell venni. Én legalábbis annyira már nem keresek jól, hogy nekem, a kedvesemnek, a saját és nevelt gyerekek mellett még a szüleimnek és a testvéremnek és a családjának is finanszírozzam a teljes magánegészségügyi ellátását. Itthon nem is lehet, ha nagyobb a baj. Kisebb bajnál meg egy sz*ros mandulaműtét is milliós tétel, ez már nem az én zsebem sajnos. Legalábbis nem, ha nem csak magamra, de a közvetlen családon kívülre is gondolok. Nekem pedig a szüleim és a testvérem és családja is fontos. És hiába tudom bevinni a gyógyszert, a kaját, ruhát, tudom odaadni a borítékot, ha a vécé, a kórtermi higiénia, stb. az adott. Még külön szobában is. (Én ennyit tudok elérni. De az a külön szoba is azon az emeleten van, és a vizsgáló, műtő, kötöző, labor az már ugyanaz.) Úgyhogy hiába nem gond a havi számla, ha frászban vagyok, nehogy elkapjon valamelyik szerettem egy fertőzést és ott maradjon... Sajnos fél éve halt meg egy volt ügyfelem 48 évesen, kórházi fertőzésben. Könyvelő cége volt, nálam sokkal jobban élt. (Értsd Lamborgini ésatöbbi a garázsban). De itthon még nincs olyan egészségügy, hogy teljesen külön ellássák, ha komolyabb a baj.Ugyanarról beszélsz, amiről én. Csak te még hiszel abban, hogy egy kormányváltás esetén a fent vázolt status quo megváltozik/elkezd változni, én meg nem. Erre írtam a legelső posztban, hogy én már feladtam.
És akkor ugye ott van az is, hogy oké, hogy a nevelt lányom ausztriai iskolába jár, és ott megtanítnak neki rendesen 3 nyelvet, de miért kell ehhez elszakadnia a családtól? Satöbbi.
Szóval itt tényleg van külön kasztban élsz és egy párhuzamos országban veszed igénybe a szolgáltatásokat, vagy sajnos hiába megy relative jól, csak addig tűnik úgy, hogy jól élsz amíg minden rendben van. 😕 Ahogy valami probléma adódik, rögtön pofán ver a rögvalóság. 😕
peterk2005
Akár az eü-t, akár az egyéb, adóforintokból fenntartott (vagy nem fenntartott) intézményrendszereket nézzük, mondjuk a bölcsődétől az egyetemig. Azért emelem ki mindig a gyerekvállaláshoz elengedhetetlen dolgokat, mert mint mondtam is, gyerek nélkül el lehet is karistolgatni, de gyerekkel már nem vállalnám. Én nem fogok átjelentkezgetni ismerősökhöz, mert a másik körzetben jobb az ovi, meg alternatív valóságot vásárolni magamnak meg a gyereknek...
Ui.: Hülye lennék kocsit cserélni 2-3 évente, mikor ugyanolyan jó a 8-10 éves is mint a 3. Új autót szalonból nem veszek, mert az első 5 km értékvesztését inkább másra költöm, használt autót meg nagyon ritkán és nagyon óvatosan... Szóval marad a 10 éves Mondeó nekem meg a kutyának, meg a céges Octavia az asszonynak. 😊
Szerkesztette: Lecsó
több mint 6 éve
Lecsó
3 116
Így van, egyszer én is utánanéztem kíváncsiságból. Nagyon sok betegség van, aminél kikerülhetetlen az állami eü. Ahol meg nem, ott aranyáron van minden.De nincs.Sajnos fél éve halt meg egy volt ügyfelem 48 évesen, kórházi fertőzésben. Könyvelő cége volt, nálam sokkal jobban élt. (Értsd Lamborgini ésatöbbi a garázsban). De itthon még nincs olyan egészségügy, hogy teljesen külön ellássák, ha komolyabb a baj.De, van, csak kurva drága.
peterk2005
És akinek Lambója van, az ne a műtétjén, betegségén spóroljon.
www.google.hu/search?newwindow=1&dcr=0&source=hp&ei=1d6_WoT1CsHRwAKUrJ-AAw&q=mag%C3%A1nklinik%C3%A1k&oq=mag%C3%A1nklinik%C3%A1k&gs_l=psy-ab.3..0l10.1225.3865.0.3959.14.13.0.0.0.0.441.1468.8j3j4-1.12.0....0...1.1.64.psy-ab..2.12.1466.0..35i39k1j0i131k1.0.jiOn3wLa9Vs
Sobri Jóska
Pl. urologiat nezve semmimyen fajsulyos onkologiai mutetet, rekonstruktiv beavatkozast nem vegeznek ( ertheto okokbol)
diverdoc
több mint 6 éve
De nincs.Sajnos fél éve halt meg egy volt ügyfelem 48 évesen, kórházi fertőzésben. Könyvelő cége volt, nálam sokkal jobban élt. (Értsd Lamborgini ésatöbbi a garázsban). De itthon még nincs olyan egészségügy, hogy teljesen külön ellássák, ha komolyabb a baj.De, van, csak kurva drága.
peterk2005
www.google.hu/search?newwindow=1&dcr=0&source=hp&ei=1d6_WoT1CsHRwAKUrJ-AAw&q=mag%C3%A1nklinik%C3%A1k&oq=mag%C3%A1nklinik%C3%A1k&gs_l=psy-ab.3..0l10.1225.3865.0.3959.14.13.0.0.0.0.441.1468.8j3j4-1.12.0....0...1.1.64.psy-ab..2.12.1466.0..35i39k1j0i131k1.0.jiOn3wLa9Vs
Sobri Jóska
Pl. urologiat nezve semmimyen fajsulyos onkologiai mutetet, rekonstruktiv beavatkozast nem vegeznek ( ertheto okokbol)
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
hát ezzel az érveléssel ugye az a baj, hogy bármikor lehet olyan bajod, amikor nem Te mondod meg, hova vigyenek be, hanem a központi mentésirányító. akkor meg nem oda fognak vinni, ahova szeretnéd, kivéve ha kormánytag vagy, vagy ha a homlokodra van tetoválva a kívánt kórház neve.Sajnos fél éve halt meg egy volt ügyfelem 48 évesen, kórházi fertőzésben. Könyvelő cége volt, nálam sokkal jobban élt. (Értsd Lamborgini ésatöbbi a garázsban). De itthon még nincs olyan egészségügy, hogy teljesen külön ellássák, ha komolyabb a baj.De, van, csak kurva drága.
peterk2005
Sobri Jóska
operáció után meg a kezelőorvos nem fog kiengedni még akkor sem, ha aláírod a papírt, amire meg kijönnél, addigra lehet már vége is van a dalnak.
de egyébként valóban kiváló meglátás, csak kevéssé reális.
több mint 6 éve
Sajnos fél éve halt meg egy volt ügyfelem 48 évesen, kórházi fertőzésben. Könyvelő cége volt, nálam sokkal jobban élt. (Értsd Lamborgini ésatöbbi a garázsban). De itthon még nincs olyan egészségügy, hogy teljesen külön ellássák, ha komolyabb a baj.De, van, csak kurva drága.
peterk2005