Bowldog Hálaadást!

Politika

46 feliratkozó

több mint 7 éve
Lecsó Denver Broncos 3 117
Remélem senki nem felejtette el felköszönteni országunk urát, Orbán Viktort 😀
NB2
Soha nem felejtem el, amikor 2013-ban az egész balos média az 50. születésnapjával volt elfoglalva (miközben a jobbos média alig említette), majd nap végén az összes indexes blogban kezdődött a siránkozás, hogy milyen borzalmas ez az Orbán, már személyi kultusza is van 😀
Kampman
Majd akkor nem lesz személyi kultusz, ha ezek az emberek, akik ma felköszöntik, ugyanígy felköszöntik majd szülinapjukon a körzeti megbízottat, a postást vagy Marika nénit az okmányirodában. Addig ez sajnos személyi kultusz...
több mint 7 éve
Lecsó Denver Broncos 3 117
NB2
És közben, ha már a facebookon jár, egy Afgán zászlót is kirakhat a profilképére...
több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
NB2
Soha nem felejtem el, amikor 2013-ban az egész balos média az 50. születésnapjával volt elfoglalva (miközben a jobbos média alig említette), majd nap végén az összes indexes blogban kezdődött a siránkozás, hogy milyen borzalmas ez az Orbán, már személyi kultusza is van 😀
Kampman
eszméletlen miket írnak neki 😊
 www.facebook.com/orbanviktor/?fref=ts
több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 331
NB2
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 331
 rtl.hu/rtlklub/hirek/peneszes-falak-a-tudogondozoban

Olimpiát, mi több, téli olimpiát a népnek!
dankodavid
Vagy ha azt sem, hát rendezünk tavaszit vagy őszit! A magyar sportdiplomáciának nem létezik lehetetlen!

Szerkesztette: Kampman
több mint 7 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 246
 rtl.hu/rtlklub/hirek/peneszes-falak-a-tudogondozoban

Olimpiát, mi több, téli olimpiát a népnek!

Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 463 — Слава Україні! Героям слава!
Újra rábukkantam a  gyuloltellensegeink.blog.hu -ra, még megvan az oldal. 😀 😀
Vrij6
az internet magyar részének egyik gyöngyszeme 😀
JSanyo
Egyszerűen zseniális 😀
Cowboykarcsi90
nem mondod, hogy nem ismerted?😊
nyáron mikor kevesebb meló van mindig előkaparom őket😊
NB2
Látva milyen gyöngyszemről is van szó, szégyellem is de valóban most olvastam őket először(de nem utoljára). 😊
Cowboykarcsi90
Akkor már megérte belinkelnem. 😀

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Cowboykarcsi90 Dallas Cowboys 3 231 — …the quickest draw, the toughest motherfucker in these lands
Vrij6
JSanyo
Egyszerűen zseniális 😀
Cowboykarcsi90
NB2
Látva milyen gyöngyszemről is van szó, szégyellem is de valóban most olvastam őket először(de nem utoljára). 😊

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 983 — Apu ökölbeszorított keze
 hirtv.hu/ahirtvhirei/kover-begurult-szot-kert-1396115

lehet a migráns,brüsszel zászlót lecserélik a bolsevik komcsira?
Janek
Kövér vajon hol volt, amikor a fideszesek ordibáltak be állandóan? Ja, tudom, akkor nem volt neki sikkes bejárni, mert a főnöke épp ezt nyomatta. Pont ugyanolyan rövid memóriája lehet, mint a híveiknek...
StormST
http://coub.com/view/bz8b9
Atari
Azért ilyenkor összeszorul az ember ökle már...

Sokszor eszembe jut a trainspotting jelenete mikor állnak az állomáson és elmélkednek....

www.youtube.com/watch?v=3Suxq-cmhvU

több mint 7 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan

Janek
Kövér vajon hol volt, amikor a fideszesek ordibáltak be állandóan? Ja, tudom, akkor nem volt neki sikkes bejárni, mert a főnöke épp ezt nyomatta. Pont ugyanolyan rövid memóriája lehet, mint a híveiknek...
StormST
http://coub.com/view/bz8b9

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 7 éve
StormST Denver Broncos 11 178 — SB 50 Champion @ Grund

Janek

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve

több mint 7 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914
 hvg.hu/gazdasag/20170529_Orban_a_delkoreai_rokonsagot_fejtegette

Hibátlan
Amadeus91
Mi verte ki a biztosítékot a szokásos túlzásokat leszámítva?
clbass
pénzért mindent.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 7 éve
Vrij6
JSanyo
Egyszerűen zseniális 😀
Cowboykarcsi90
több mint 7 éve
Cowboykarcsi90 Dallas Cowboys 3 231 — …the quickest draw, the toughest motherfucker in these lands
Vrij6
JSanyo
Egyszerűen zseniális 😀

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
clbass New Orleans Saints 3 113 — Saints fan

Hibátlan
Amadeus91
Mi verte ki a biztosítékot a szokásos túlzásokat leszámítva?

Szerkesztette: clbass
több mint 7 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914

Hibátlan

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 17 193
Vrij6
JSanyo
Modorosblog, Kurtz Ezredes Kapitány, kb ua. a szerző, csak több néven írkálnak (aszongyák)

Szerkesztette: ozibozi
több mint 7 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Vrij6

több mint 7 éve

El is olvastam gyorsan egy rövid posztot, a fehéroroszokról:  gyuloltellensegeink.blog.hu/2009/04/28/a_feheroroszok_beloruszok

Az összes írásuk egy kim@szott aranyköpés. 😀

Mint például: "40-50 éven belül pedig a hagyományok szerint úgyis jönnie kell nyugatról valami hadseregnek, amely a fél országot kiirtva átgázol Belorusszián Moszkva felé menet, hogy aztán Szmolenszken túl belé fagyjon a szar is."

Szerkesztette: Zsellér van de Vrij

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Tónit kiengedték a doghouse-ból, rögtön meg is ugatta a holdat:

444.hu/2017/05/26/rogan-szerint-osszel-tudatos-provokativ-kiserletek-lesznek-az-aktivistak-felkeszitese-jelenleg-kikepzotaborokban-folyik
peterk2005
Eszem megáll. Kiképzőtáborok.

Van olyan, amikor már az kezd el érdekelni, hogy milyen mélyre mennek le következőre.
zinedine5
Potenciális elmebetegek irányítják ezt az országot.
Vrij6
Én már vagy egy éve azt gondolom,hogy ezek tesztek,hogy mennyit bír el az ingerküszöb.
Kezdték a kisebb stiklikkel,aztán nem lett gond egy két milliárd sem,most meg már ez is belefér,hogy rémhíreket terjesztenek,kitalált ellenségeket plakátolnak.

Lassan jöhet a 3/3 felélesztése mert aki OV hívő simán felnyomja a szomszédot ,hogy soros ügynök.
Főleg ha kap érte egy kis jutalmat is.

több mint 7 éve
Tónit kiengedték a doghouse-ból, rögtön meg is ugatta a holdat:

444.hu/2017/05/26/rogan-szerint-osszel-tudatos-provokativ-kiserletek-lesznek-az-aktivistak-felkeszitese-jelenleg-kikepzotaborokban-folyik
peterk2005
Eszem megáll. Kiképzőtáborok.

Van olyan, amikor már az kezd el érdekelni, hogy milyen mélyre mennek le következőre.
zinedine5
Potenciális elmebetegek irányítják ezt az országot.

több mint 7 éve
Németh Szilárd alapítványa építhet magának kétmilliárdból sportcsarnokot

index.hu/sport/2017/05/27/nemeth_szilard_birkozo_akademia_ketmilliard_csarnok_csepel/

--Az ülésen többen kifogásolták, hogy a csarnok egy olyan magánalapítvány tulajdona lesz, melynek döntéseibe sem a csepeli önkormányzat, sem a birkózó szövetség, sem a magyar állam nem szólhat bele.
--Németh Szilárd mindenkit kártékony kommunistának tart, akit zavar, hogy kétmilliárdot kap a lakására bejegyzett alapítvány
ozibozi
Hol itt a probléma?
van a jó kommunista (sorolhatnánk a sok MSZMP tagot pl Pintér.,Palibácsi,Matolcsi..) és a rossz kommunista (mindenki aki nem fideszes..).

Tudjuk négyláb jó,kétláb rossz....

több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 17 193
Németh Szilárd alapítványa építhet magának kétmilliárdból sportcsarnokot

index.hu/sport/2017/05/27/nemeth_szilard_birkozo_akademia_ketmilliard_csarnok_csepel/

--Az ülésen többen kifogásolták, hogy a csarnok egy olyan magánalapítvány tulajdona lesz, melynek döntéseibe sem a csepeli önkormányzat, sem a birkózó szövetség, sem a magyar állam nem szólhat bele.
--Németh Szilárd mindenkit kártékony kommunistának tart, akit zavar, hogy kétmilliárdot kap a lakására bejegyzett alapítvány