Politika
46 feliratkozó
több mint 7 éve
Lecsó
3 117
Majd akkor nem lesz személyi kultusz, ha ezek az emberek, akik ma felköszöntik, ugyanígy felköszöntik majd szülinapjukon a körzeti megbízottat, a postást vagy Marika nénit az okmányirodában. Addig ez sajnos személyi kultusz...Remélem senki nem felejtette el felköszönteni országunk urát, Orbán Viktort 😀Soha nem felejtem el, amikor 2013-ban az egész balos média az 50. születésnapjával volt elfoglalva (miközben a jobbos média alig említette), majd nap végén az összes indexes blogban kezdődött a siránkozás, hogy milyen borzalmas ez az Orbán, már személyi kultusza is van 😀
NB2
Kampman
több mint 7 éve
Lecsó
3 117
Remélem senki nem felejtette el felköszönteni országunk urát, Orbán Viktort 😀És közben, ha már a facebookon jár, egy Afgán zászlót is kirakhat a profilképére...
NB2
több mint 7 éve
eszméletlen miket írnak neki 😊Remélem senki nem felejtette el felköszönteni országunk urát, Orbán Viktort 😀Soha nem felejtem el, amikor 2013-ban az egész balos média az 50. születésnapjával volt elfoglalva (miközben a jobbos média alig említette), majd nap végén az összes indexes blogban kezdődött a siránkozás, hogy milyen borzalmas ez az Orbán, már személyi kultusza is van 😀
NB2
Kampman
www.facebook.com/orbanviktor/?fref=ts
több mint 7 éve
Kampman
28 331
Remélem senki nem felejtette el felköszönteni országunk urát, Orbán Viktort 😀Soha nem felejtem el, amikor 2013-ban az egész balos média az 50. születésnapjával volt elfoglalva (miközben a jobbos média alig említette), majd nap végén az összes indexes blogban kezdődött a siránkozás, hogy milyen borzalmas ez az Orbán, már személyi kultusza is van 😀
NB2
több mint 7 éve
Remélem senki nem felejtette el felköszönteni országunk urát, Orbán Viktort 😀
több mint 7 éve
Kampman
28 331
rtl.hu/rtlklub/hirek/peneszes-falak-a-tudogondozobanVagy ha azt sem, hát rendezünk tavaszit vagy őszit! A magyar sportdiplomáciának nem létezik lehetetlen!
Olimpiát, mi több, téli olimpiát a népnek!
dankodavid
Szerkesztette: Kampman
több mint 7 éve
dankodavid
2 246
rtl.hu/rtlklub/hirek/peneszes-falak-a-tudogondozobanOlimpiát, mi több, téli olimpiát a népnek!
Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
Akkor már megérte belinkelnem. 😀Látva milyen gyöngyszemről is van szó, szégyellem is de valóban most olvastam őket először(de nem utoljára). 😊nem mondod, hogy nem ismerted?😊Egyszerűen zseniális 😀Újra rábukkantam a gyuloltellensegeink.blog.hu -ra, még megvan az oldal. 😀 😀az internet magyar részének egyik gyöngyszeme 😀
Vrij6
JSanyo
Cowboykarcsi90
nyáron mikor kevesebb meló van mindig előkaparom őket😊
NB2
Cowboykarcsi90
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Látva milyen gyöngyszemről is van szó, szégyellem is de valóban most olvastam őket először(de nem utoljára). 😊nem mondod, hogy nem ismerted?😊Egyszerűen zseniális 😀Újra rábukkantam a gyuloltellensegeink.blog.hu -ra, még megvan az oldal. 😀 😀az internet magyar részének egyik gyöngyszeme 😀
Vrij6
JSanyo
Cowboykarcsi90
NB2
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
Azért ilyenkor összeszorul az ember ökle már...http://coub.com/view/bz8b9hirtv.hu/ahirtvhirei/kover-begurult-szot-kert-1396115Kövér vajon hol volt, amikor a fideszesek ordibáltak be állandóan? Ja, tudom, akkor nem volt neki sikkes bejárni, mert a főnöke épp ezt nyomatta. Pont ugyanolyan rövid memóriája lehet, mint a híveiknek...
lehet a migráns,brüsszel zászlót lecserélik a bolsevik komcsira?
Janek
StormST
Atari
Sokszor eszembe jut a trainspotting jelenete mikor állnak az állomáson és elmélkednek....
www.youtube.com/watch?v=3Suxq-cmhvU
több mint 7 éve
http://coub.com/view/bz8b9hirtv.hu/ahirtvhirei/kover-begurult-szot-kert-1396115Kövér vajon hol volt, amikor a fideszesek ordibáltak be állandóan? Ja, tudom, akkor nem volt neki sikkes bejárni, mert a főnöke épp ezt nyomatta. Pont ugyanolyan rövid memóriája lehet, mint a híveiknek...
Janek
StormST
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 7 éve
hirtv.hu/ahirtvhirei/kover-begurult-szot-kert-1396115Kövér vajon hol volt, amikor a fideszesek ordibáltak be állandóan? Ja, tudom, akkor nem volt neki sikkes bejárni, mert a főnöke épp ezt nyomatta. Pont ugyanolyan rövid memóriája lehet, mint a híveiknek...
Janek
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
hirtv.hu/ahirtvhirei/kover-begurult-szot-kert-1396115lehet a migráns,brüsszel zászlót lecserélik a bolsevik komcsira?
több mint 7 éve
Amadeus the Young
32 914
pénzért mindent.hvg.hu/gazdasag/20170529_Orban_a_delkoreai_rokonsagot_fejtegetteMi verte ki a biztosítékot a szokásos túlzásokat leszámítva?
Hibátlan
Amadeus91
clbass
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 7 éve
nem mondod, hogy nem ismerted?😊Egyszerűen zseniális 😀Újra rábukkantam a gyuloltellensegeink.blog.hu -ra, még megvan az oldal. 😀 😀az internet magyar részének egyik gyöngyszeme 😀
Vrij6
JSanyo
Cowboykarcsi90
több mint 7 éve
Egyszerűen zseniális 😀Újra rábukkantam a gyuloltellensegeink.blog.hu -ra, még megvan az oldal. 😀 😀az internet magyar részének egyik gyöngyszeme 😀
Vrij6
JSanyo
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
hvg.hu/gazdasag/20170529_Orban_a_delkoreai_rokonsagot_fejtegetteMi verte ki a biztosítékot a szokásos túlzásokat leszámítva?
Hibátlan
Amadeus91
Szerkesztette: clbass
több mint 7 éve
Amadeus the Young
32 914
hvg.hu/gazdasag/20170529_Orban_a_delkoreai_rokonsagot_fejtegetteHibátlan
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 7 éve
ozibozi
17 193
Modorosblog, Kurtz Ezredes Kapitány, kb ua. a szerző, csak több néven írkálnak (aszongyák)Újra rábukkantam a gyuloltellensegeink.blog.hu -ra, még megvan az oldal. 😀 😀az internet magyar részének egyik gyöngyszeme 😀
Vrij6
JSanyo
Szerkesztette: ozibozi
több mint 7 éve
Újra rábukkantam a gyuloltellensegeink.blog.hu -ra, még megvan az oldal. 😀 😀az internet magyar részének egyik gyöngyszeme 😀
Vrij6
több mint 7 éve
Újra rábukkantam a gyuloltellensegeink.blog.hu -ra, még megvan az oldal. 😀 😀El is olvastam gyorsan egy rövid posztot, a fehéroroszokról: gyuloltellensegeink.blog.hu/2009/04/28/a_feheroroszok_beloruszok
Az összes írásuk egy kim@szott aranyköpés. 😀
Mint például: "40-50 éven belül pedig a hagyományok szerint úgyis jönnie kell nyugatról valami hadseregnek, amely a fél országot kiirtva átgázol Belorusszián Moszkva felé menet, hogy aztán Szmolenszken túl belé fagyjon a szar is."
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Én már vagy egy éve azt gondolom,hogy ezek tesztek,hogy mennyit bír el az ingerküszöb.Potenciális elmebetegek irányítják ezt az országot.Tónit kiengedték a doghouse-ból, rögtön meg is ugatta a holdat:Eszem megáll. Kiképzőtáborok.
444.hu/2017/05/26/rogan-szerint-osszel-tudatos-provokativ-kiserletek-lesznek-az-aktivistak-felkeszitese-jelenleg-kikepzotaborokban-folyik
peterk2005
Van olyan, amikor már az kezd el érdekelni, hogy milyen mélyre mennek le következőre.
zinedine5
Vrij6
Kezdték a kisebb stiklikkel,aztán nem lett gond egy két milliárd sem,most meg már ez is belefér,hogy rémhíreket terjesztenek,kitalált ellenségeket plakátolnak.
Lassan jöhet a 3/3 felélesztése mert aki OV hívő simán felnyomja a szomszédot ,hogy soros ügynök.
Főleg ha kap érte egy kis jutalmat is.
több mint 7 éve
Potenciális elmebetegek irányítják ezt az országot.Tónit kiengedték a doghouse-ból, rögtön meg is ugatta a holdat:Eszem megáll. Kiképzőtáborok.
444.hu/2017/05/26/rogan-szerint-osszel-tudatos-provokativ-kiserletek-lesznek-az-aktivistak-felkeszitese-jelenleg-kikepzotaborokban-folyik
peterk2005
Van olyan, amikor már az kezd el érdekelni, hogy milyen mélyre mennek le következőre.
zinedine5
több mint 7 éve
Németh Szilárd alapítványa építhet magának kétmilliárdból sportcsarnokotHol itt a probléma?
index.hu/sport/2017/05/27/nemeth_szilard_birkozo_akademia_ketmilliard_csarnok_csepel/
--Az ülésen többen kifogásolták, hogy a csarnok egy olyan magánalapítvány tulajdona lesz, melynek döntéseibe sem a csepeli önkormányzat, sem a birkózó szövetség, sem a magyar állam nem szólhat bele.
--Németh Szilárd mindenkit kártékony kommunistának tart, akit zavar, hogy kétmilliárdot kap a lakására bejegyzett alapítvány
ozibozi
van a jó kommunista (sorolhatnánk a sok MSZMP tagot pl Pintér.,Palibácsi,Matolcsi..) és a rossz kommunista (mindenki aki nem fideszes..).
Tudjuk négyláb jó,kétláb rossz....
több mint 7 éve
ozibozi
17 193
Németh Szilárd alapítványa építhet magának kétmilliárdból sportcsarnokotindex.hu/sport/2017/05/27/nemeth_szilard_birkozo_akademia_ketmilliard_csarnok_csepel/
--Az ülésen többen kifogásolták, hogy a csarnok egy olyan magánalapítvány tulajdona lesz, melynek döntéseibe sem a csepeli önkormányzat, sem a birkózó szövetség, sem a magyar állam nem szólhat bele.
--Németh Szilárd mindenkit kártékony kommunistának tart, akit zavar, hogy kétmilliárdot kap a lakására bejegyzett alapítvány