Politika

65 feliratkozó

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 991 — The Mathematician
A heti Puzsér egész jó lett

www.youtube.com/watch?v=rObnyn3QAmg
peterk2005
Végre eltalálta Robi a számára ideális formátumot.
Tematikusan ki tudja fejteni a véleményét, nem stuffolja fel magát, mint FAM-al szokta, nem kell a béna riporterekhez, beszélgetőpartnerekhez, kertévékhez, igazodnia, alkalmazkodnia.
Nekem az aláfestő zene kiválasztása nagyon nem tetszik, egy sima halk kocsmai háttérzaj jobb lett volna. De ez legyen a formátum legnagyobb hibája.
Sobri Jóska
Sztem nekem a horvát oszis önkényes mervado jött be legjobban tőle
mer fammal ellentétben oszi nem szereti ha nekiall uvoltozni

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress

peterk2005
Végre eltalálta Robi a számára ideális formátumot.
Tematikusan ki tudja fejteni a véleményét, nem stuffolja fel magát, mint FAM-al szokta, nem kell a béna riporterekhez, beszélgetőpartnerekhez, kertévékhez, igazodnia, alkalmazkodnia.
Nekem az aláfestő zene kiválasztása nagyon nem tetszik, egy sima halk kocsmai háttérzaj jobb lett volna. De ez legyen a formátum legnagyobb hibája.

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 397 — The only discipline that lasts, is self discipline
Igazán rászakadhatna egyszer a Fehér Ház/jelenleg bunker egyik szobájának plafonja tweetelés közben...iktriad
Kicsit visszamegyek Ádámhoz meg Évához, lehet, hogy nem kéne, de ilyen hangulatom van ma éppen. 😊

Szóval Amerika a lakmusz papírja lett szerintem annak a problémának, amit - lehet, hogy ez is túl vad, de egy ideje így gondolom - valószínűleg a kommunista világ összeomlása okozott. Azt, hogy eltűnt a nyugati világból a politikai közép. Elmondom miért gondolom ezt.

A vasfüggöny lehullásával eltűnt a globális hatású gonosz, ami számunkra itt a vasfüggöny mogött ugye a rögvalóság volt, de a nyugat számára is ott volt megfogható, létező intő valóságként. Ott voltak Berlin falai a kettévágott várossal, ott volt az orosz/szovjet atomhatalom, satöbbi. És velük ott volt a - ha nem is túl nagy, de nem elhessegethető - veszélye annak, hogy mi van, ha Kuba, neadjisten Moszkva esetleg mégis bejön? Mi van, ha kiderül, hogy nem a bukásba vezet? Persze kiderült, hogy dehogynem, csodák nincsenek, de ez a félelem arra jó volt, hogy a politikai közepeknek tartalmat adott, mondanivalót adott, volt mitől tartaniuk. És ezzel megtartotta őket hitelesnek is. Annak ellenére, hogy egyre gyakrabban fordult elő, hogy szocdemek áltak össze kereszténydemokratákkal, hogy "kormányozható legyen az ország" (Ausztria, satöbbi), ami mögött persze ott volt az a tény, hogy már ne is volt igazi különbség közöttük. Ezt úgy tálalták, hogy pragmatikussá váltak, de a valóságban fokozatosan elfelejtettek azok lenni, akik valamikor voltak.

Aztán jött amerikából - de jöhetett volna akár a brit szigetekről vagy Párizsból is, hiszen onnan is sok minden jött a világba korábban -, szóval jött a kiteljesedő globalizáció, dotcom és a többi, És jött vele a neoliberalizmus. Gazdasági modellnek álcázva de valójában jóval több volt annál, egy komplett társadalmi modell, ami nem szólt másról, mint a jóléti állam megszűnéséről. És az elitizmus újraéledéséről. Újranyílt az olló, újra elkezdtek távolodni egymástól a társadalmi rétegek, a szegények és gazdagok, többségek és kisebbségek, multik és kisvállalkozások. Mindez a "szabadság" jegyében, ahol az állam félreáll az egyén tehetsége útjából, hogy az végre érvényesülhessen. Ami persze mint kiderült a hatalom maximalizálását jelentette, semmi mást. Bullshit volt az egész, csak arról szólt, hogy akinek sok van, annak még több lehessen. Legálisan, akadálymentesítve. A maradék meg le van szarva.

És a mai napig ez zajlik. Csak annyi változott, hogy a bevallott neoliberalizmust átvette két szélsőség. Az egyik a balos magát liberálisnak hazudó "gender" baloldal, a másik meg a magát patriótának, nemzetinek - itt ennek, ott annak - nevező (illetve hazudó) populista "jobboldal". Amiben igazából nincs semmi jobboldali. Ahogy a baloldalban sincs szinte semmi baloldali. Mindkettő tulajdonképpen csak lenyúlta a saját szélsőségeinek retorikáját. A "gender baloldal" retorikában letolta a bal oldali szélsőséget a térképről, a jobboldal retorikában letolta a jobboldali szélsőséget a térképről. Ez lett a mai mainsteam politika.

A két oldalban több a közös, mint valaha, kisebb a különbség, mint valaha. Hiszen valójában mindkét irányzat továbbra is olyan neoliberális és globalista gazdasági értelemben, mint a huzat. És mindkettő úgy hátat fordított a plurális polgári demokráciának, mint a huzat. A plurális, jóléti demokrácia sarokkövei: a társadalmi csoportok érdekképviselete, a "fontos, hogy sokféle hang legyen", a "minden szín látszódhasson", a "kisebbségként is érvényesülhessből" az én vagyok a többség, én diktálok, neked kuss lett. Mindkettő ezt csinálja. Az is aki éppen hatalmon van meg az is ezt tenné, aki éppen nem teheti.

Szóval eltűnt a politikai térképről a valódi érték közép. Se szociáldemokrácia, se kereszténydemokrácia, se hagyományos liberalizmus nincs. Eltűntek az értékek, és retorika lett helyettük. Amerika ennek a lakmusz papírja. Tump meg a karikatúrája az új világnak. A népeknek, társadalmi osztályoknak, kisebbségeknek nincs képviselete, nincsenek igazi vezetőik sem. Ezért lángol az utca. Mert senki sem tud értelmeset mondani. Nem tud sem az elnök, sem a kormányzó, sem a polgármester értelmeset mondani. Sem a fekeze politikai kisebbségi vezető. Már aki maradt, nem lett belőle fehérgalléros globalista vállalkozó, A sose politizáló Michael Jordannak kell megszólalnia, hogy legyen egy valamennyire józan hang, amelyikre egyáltalán odafigyel a tömeg, mert más nincs. Aki éppen hivatalból van, az inkább uszít, mint megoldást kínál. Nem is tudna mást tenni, hiszen szélsőség. Ilyen vagy olyan, mindegy.

Mi is ezen megyünk keresztül persze, csak némi lauffal, és kelet-európaias beütéssel. És őszintén megmondom, fogalmam sincs, hogy mikor tudunk ebből az abszurdisztánból - az egészt világra értem ezt - visszatérni valami progresszív irányba. Mikor térünk vissza a valódi értékekhez, mert a szociáldemokrácia, liberalizmus, kereszténydemokrácia, stb. értékeire ma is szükség lenne, játjuk minden nap. Nem tudom. A legjobb ötletem - jobb híján - az, hogy zavarjuk el mindig az aktuálisat, hátha a vetésforgó majd kitermeli. Mégiscsak több esélyt kínál, hogy hátha visszazökkenünk valami normális pályára, mintha ezek a Trump, (Clinton) félék - meg a minket boldogító itteni társaik - belekötnek a hatalomba hosszabb időre. Talán 4 (5) évenként cserélve kevesebbet ártanak. És talán kevésbé jut le a társadalom mély rétegeiig a mérgük.

Addig meg nézzük ezt. A youtube-on filmről Amerikából, vagy a párizsi, berlini utcáról. Vagy éppen a budapestiről.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 328 — zászló zászló szív
(Akinek nincs meg, május 1.-én tüntettek a "rendes emberek", természeten 95%+-uk fehér, sokuk biztos, ami biztos vitte az otthoni (gép)fegyvert is MAGAval nem rejtegetve, hogy követeljék a gazdaság megnyitását.)
iktriad
Az érem másik oldala, hogy a szélsőjobbos fehérek nem gyújtogattak és fosztogattak.

Trump is nyilván kettős mércével mér, mint szinte mindenki.
Kampman
Nem, csak ha azt GYANÍTJÁK, hogy valaki bűnöző (mert fekete, többnyire ugyebár, ez már elég), akkor utána mennek és a nyílt utcán lelövik. Csak mert.

Egyébként meg:  www.courthousenews.com/minnesota-officials-link-arrested-looters-to-white-supremacist-groups/

"He said some of the 40 arrests made in the Twin Cities Friday night were of people linked to white supremacist groups and organized crime."

Na, ilyenkor mi van?

Baromság, hogy aszerint szedjük szét, hogy fekete vagy fehér vagy mi. Vannak tüntetők meg vannak fosztogatók. Trump & Co. próbálja erősen összemosni a kettőt, a mérsékeltek meg mindent elkövetnek, hogy ez ne történjen meg (mindkét oldalon, nem csak a demokraták, de a repik közötti is sokan ebbe az irányba terelik a közbeszédet).

Érdekesség az, hogy Trump meddig fog elmenni, mert egyszerűen látványosan képtelen ő irányítani a közbeszédet. Próbálkozott a WHO-val, most lehülyepicsázta a kormányzókat, de látványosan nem ő irányítja a kommunikáció vonalát. Nem volt elég a COVID, most ez is. Én tényleg csak azt sajnálom, hogy Bident sikerült kiszedni ellene... (ma néztem meg Joel McHale 2014-es correspondence esti vacsorán tartott standupját, egy jó része nem érthető annak, aki nem ismeri az amerikai belpoiitikát, de a Biden-es rész üt, az események fényében).

több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 27 457 — nabege2@yahoo.com
Kivancsi vagyok mikor kezdenek el loni.
Mondjuk ha odaig sulyosbodik a helyzet az mar regen rossz.
Kenny
a kérdés hogy mikor lőnek vissza éles lőszerrel
szerintem addig nem jutunk el
gumi és egyéb cuccokkal már az eleje óta lövöldöznek
konkrétan megy is a rage azért mert masíroznak a városban és közlik mindenkinek hogy maradjon bent, egy csaj meg kimegy az ajtaja elé kamerázni és rálőnek párat
Negritis
itt a videó amúgy, tényleg nem gyenge!
 youtu.be/JlEfaIjeQJI
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 018
(Akinek nincs meg, május 1.-én tüntettek a "rendes emberek", természeten 95%+-uk fehér, sokuk biztos, ami biztos vitte az otthoni (gép)fegyvert is MAGAval nem rejtegetve, hogy követeljék a gazdaság megnyitását.)
iktriad
Az érem másik oldala, hogy a szélsőjobbos fehérek nem gyújtogattak és fosztogattak.

Kampman
Charlottesville azért nem volt olyan rég
tudom-tudom az más volt ...
Negritis
Egy másik esemény, mint amit iktriad felhozott.
Tudnak a fehér szélsőségesek is véres dolgokat csinálni, nem vitás.

több mint 5 éve
iktriad

Kampman
Charlottesville azért nem volt olyan rég
tudom-tudom az más volt ...

több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 233
Régi szép idők...Kb Mikor a hétfői pecsából —a DM klubból Az éppen kijövők— Egymást vizsgáztatták, hogy melyik lemez hányás szám a People are People. Majd ő már holnaptól lehet inkább Skinhead lesz mert már hallott legalább egy Madness számot. Első körben a tüsi hajat csak előre kellett fésülni tengerész gyalogosra, a bombert meg kifordítani.
A náci panzer’ vonal csak jóval utána jött be évekkel.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 018
iktriad

több mint 5 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
....
sutianap
Nyilván én kecskebaszóztam, és nem az én számba adták, amit sose mondtam, mintha ez lett volna a kritikám vezérvonala.
Hát, ha erre van igény, így könnyebb feldolgozni, és viszonyulni, akkor akár mondhatom is, látod.
Tőlem meg frusztrál?
Ejj a kettősmérce mindenit neki!
Sobri Jóska
na most már eltévedtünk az erkélyen, én ugyanazt mondtam a habzószájú kecskebaszózás az átlalad kreált büdösnácikategóriájában van, de magamtól nem használtam volna csak visszaszállítottam a fejedre...

ugye a közvetlen elbeszéléseket a budapesti taxispénzváltós alvilágból próbáljuk meg a taxispénzváltós alvilág univerzumában kezelni

Énmá nem dolgozok fő semmit, a felvilágosító korszakomnak véget vetettem mikor sikerült tudatosítanom néhány skinvezérben, hogy az általuk imádott ska zene nagy részét niggerek jáccák - lehet én indítottam el a nemzeti rokkot? De sok emberrel söröztem, ebben ültem a legvadabb excépégé funokkal, aki nem tudták, hogy az punk, de ugye én beszéltem a cépégésekkel is, - de ahogy Jimmy barétom mondta akkor még nem válott el a szar a májtól - és volt, hogy a cigányok verték szét a punkkoncertet mer aszitték skinek, így nem olyan nagy felbuzdulás, hogy nem vagy tisztába azzal, hogy fasiszta vagy.
sutianap
Ó a régi szép idők...
Amikor a bőrfejű mesélt a skiner mozgalomról és a cigányt pusztító gárdáról, majd a nyomaték kedvéért még idézett is tőlük:
"Lángszóró az egyetlen fegyver mivel nyerhetek"
Keveredtek a dolgok a fejben keményen. 😀

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
Kenny
a kérdés hogy mikor lőnek vissza éles lőszerrel
szerintem addig nem jutunk el
gumi és egyéb cuccokkal már az eleje óta lövöldöznek
konkrétan megy is a rage azért mert masíroznak a városban és közlik mindenkinek hogy maradjon bent, egy csaj meg kimegy az ajtaja elé kamerázni és rálőnek párat

több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!

több mint 5 éve
Igazán rászakadhatna egyszer a Fehér Ház/jelenleg bunker egyik szobájának plafonja tweetelés közben...
 twitter.com/carlquintanilla/status/1267482003156406272
iktriad
hát de ő csak a soros által pénzel foszogatókra céloz!!!

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 499 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Igazán rászakadhatna egyszer a Fehér Ház/jelenleg bunker egyik szobájának plafonja tweetelés közben...
 twitter.com/carlquintanilla/status/1267482003156406272
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 397 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Eléggé alja lett itt a színvonal, gondolom a moderátorok épp kapudrog cikket körmölnek a patreonra...
FLZOLI
Miért, én kifejezetten élvezettel olvasgatom. Legalább történik valami 😊
warr_b
sztem lesz még móka az usában
megkeződödik a pride month, corona, riot/protest és ugye a kampányok is folyamat durvulnak
Negritis
Én már csak egy kávét kérek 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Eléggé alja lett itt a színvonal, gondolom a moderátorok épp kapudrog cikket körmölnek a patreonra...
FLZOLI
warr_b
sztem lesz még móka az usában
megkeződödik a pride month, corona, riot/protest és ugye a kampányok is folyamat durvulnak

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
FLZOLI

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
....
sutianap
Nyilván én kecskebaszóztam, és nem az én számba adták, amit sose mondtam, mintha ez lett volna a kritikám vezérvonala.
Hát, ha erre van igény, így könnyebb feldolgozni, és viszonyulni, akkor akár mondhatom is, látod.
Tőlem meg frusztrál?
Sobri Jóska
na most már eltévedtünk az erkélyen, én ugyanazt mondtam a habzószájú kecskebaszózás az átlalad kreált büdösnácikategóriájában van, de magamtól nem használtam volna csak visszaszállítottam a fejedre...

ugye a közvetlen elbeszéléseket a budapesti taxispénzváltós alvilágból próbáljuk meg a taxispénzváltós alvilág univerzumában kezelni

Énmá nem dolgozok fő semmit, a felvilágosító korszakomnak véget vetettem mikor sikerült tudatosítanom néhány skinvezérben, hogy az általuk imádott ska zene nagy részét niggerek jáccák - lehet én indítottam el a nemzeti rokkot? De sok emberrel söröztem, ebben ültem a legvadabb excépégé funokkal, aki nem tudták, hogy az punk, de ugye én beszéltem a cépégésekkel is, - de ahogy Jimmy barétom mondta akkor még nem válott el a szar a májtól - és volt, hogy a cigányok verték szét a punkkoncertet mer aszitték skinek, így nem olyan nagy felbuzdulás, hogy nem vagy tisztába azzal, hogy fasiszta vagy.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Bocs, hogy nem az zavar, aminek szerinted zavarni kéne, hanem az zavar, ami zavar.
Most mi lesz így?
Sobri Jóska
Mégis mi lenne? 😊 Van akit akit az 5G tornyok zavarnak, van akit a cigányok, van akit a zsidók. Téged meg a határon gyalogszerrel bejövők. Vettem. Én meg leírtam a véleményemet, ahogy te is le szoktad a zsidózókról. 😉

több mint 5 éve
Sztori. 90es évek Szeged, az éjszakában végigkergetnek véresre páholva egy 150 centis jemeni diákot, aki bemenekül a kollégiumba. Majd elkezdődik benn a kergetőzés, egyetemi területen vagyunk, a rendészek, meg a rendőrség útban.sutianap
Jó kis idők voltak azok. Velem előfordult, hogy egy napon voltam felforgató és zsidó is egyszerre. 😀 Asszem nyócvanhét október 23.-án voltunk kint tüntetni .... illetve a szervek szerint felforgatni. Vagy valami hasonló, volt ennek akkoriban valami pontos neve is, de bevallom már nem emlékszem. Lényeg a lényeg, hogy a szerveknél kötöttem ki néhányad magammal. Hajnalig "hallgattak ki" bennünket, valójában fél óra volt, a többit üldögéltük magunkban. Lényeg a lényeg, hogy miután kiengedtek, az évfolyamtársammal sétáltunk hajnaltájt haza - szerencsétlen nem volt tüntetni, ő csak lakótársam volt, és mivel nálam volt a kulcs, ő nem tudott bemenni, így végigülte a jónéhány órát az örs előtt rám várva 😀 - szóval sétáltunk hazafelé, mikor a Kosztolányin a 72-es busz megállójában várakozott pár acélbakancsos. Kiszúrták, hogy az évfolyamtársam nem éppen kunbajuszos (ő is pont jemeni volt egyébként), és rájuk jött a megmondhatnék. Szó szót követett, volt némi fizikai kontaktus is, de hamar vége lett miután belátták hogy kb. hasonlóak a súlycsoportok, nem lehet egy menetben nyerni. Úgyhogy maradtak a verbalitásnál, mégpedig követő üzemmódra váltva, úgy ötven méterrel lemaradva tőlünk tolták a véleményzuhatagot. Na, ott lettem zsidó. Sőt asszem egyből zsidó buzi, de már biztosra nem emlékszem. 😊 Úgy a Nagyszőlősi út végéig, ott unták el a dolgot.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
....
sutianap
Tőlem meg frusztrál?

....
peterk2005
Bocs, hogy nem az zavar, aminek szerinted zavarni kéne, hanem az zavar, ami zavar.
Most mi lesz így?

több mint 5 éve
A migrációval, a kecskebaszókkal, és főként mindenféle vallási fanatikussal kapcsolatosan 1990 óta ez a véleményem (amit te úgy foglalsz össze, hogy "inkább ne"), de mint írtam, nem származási alapon, hanem döntési felelőség alapon, és nem a politikába emeltsége miatt, hanem saját jogán.
Egyrészt mert pl. egy cigányozás, buzizás, zsidózás relációjában fontos szempont a megkülönböztethetősége a "nem tehet róla" és az "ő döntött így" attitűdöknek.
Ahhoz, hogy egy cigányozó, buzizó agyhalottat el lehessen küldeni a gyíkba, fontos, hogy meg tudjuk különböztetni, hogy XY cigány származású hülyegyerek azért hülye mert cigány vagy azért, mert rosszul szocializálódott és rosszul döntött. Aki szerint az előbbin múlik, az az általánosító előítéletes rasszista. Én a döntési felelősségben hiszek.Sobri Jóska
Értem. Már a következő bekezdésig, mert a kettő között érzek ellentmondást. 😊 Lejjebb mondom mit. Persze lehet, hogy számodra ez nem ellentmondás. Itt csak annyit jegyeznék meg, hogy nem veszel könnyű feladatot a nyakadba, ha úgy akarsz elküldeni majd buzizós, cigányozós, zsidózós hülyéket a fenéne, hogy közben a migránst meg le-kecskebaszózod, de ez a te dolgod. 😀

Én a letelepedési kötvénybizniszt se úgy látom, ahogy te. Kötvény, nem belépőjegy, amit vettek. Vagyis a pénzüket visszakapják, de a kezelési költségeken XY érdekkörök extraprofitra tesznek szert az állam kárára. Ügyes. A politika felhasználása az üzletben. És innovatív, mert nem simán egy meglévő csatornán pénzlenyúlás, hanem kitaláltak hozzá maguknak egy saját játszóteret. És az a pénz mégcsak nem is hiányzik senkinek, nem egy EU-s pénzes állami beruházásból, vagy az egészségügyből síbolták ki, hanem kitaláltak valamit, ami előtte nem volt, és az így a semmiből keletkező bevételekből tettek szert haszonra. Szerintem ötletes, tetszetős.
Valamint az a kecskebaszó, aki kipengett többszázezer eurót, az valószínűleg nem kecskéket jön ide baszni, és nem a kulturálatlanságot szórja szét, illetve nem a szutyokban, mocsokban dagonyázik, hanem gondolom az üzleteihez kell neki EU-s állampolgárság. Én meg nem szoktam más bizniszének keresztbetenni, hát üzleteljen, keressen pénzt.Sobri Jóska
Hát először is, de. Mármint ugyan nem kecskét baszni jön ide, de nem is péksegédnek vagy teszkóban polcot pakolni. Eléggé úgy néz ki, hogy nagyobb arányban érkeztek ilyen módon nyilvántartott terroristák, a saját országában és több országban körözött köztörvényes bűnözők és hasonlók, mint a határon gyalogszerrel.

Másrészt ezzel akkor azt mondod, hogy az a kecskebaszó nem kell, aki ingyér jön be, nem kér pénzt és átmegy a szigorú letelepedési eljáráson. De az, aki kamatra hitelt ad, amit vissza is kér, akinek egy sokkal kevésbé szigorú eljáráson kell átmennia - ha egyáltalán át kell - az a kecskebaszó jöhet? Ölég érdekes megközelítés. 😊

Én meg arra gondolok, hogy ha én egy kecskebaszó terrorista lennék, akinek szaudi sejkektől van pénze, fegyvere és lehetősége megszervezni, hogy európában robbantgassak, akkor vajon átsétálnék-e öt-hat országon, több ezer kilométert legyalogolva, ha ki is csengethetek száz rugót plusz berakhatok egy tízest egy magyar muraközibaszó zsebébe, és zöld jelzés mellett díszkíséretben érkezhetek ejrópába? Merugye ez volt a szitu nem egy helyen. Moszkvában példul ugye lengyelpiacos módszerrel árulták boldog-boldogtalannak a letelepedésit. Be is jött jópár Szerzjózsa bácsi. Nem hülye ő, ha lehet, és csak ennyibe kerül, már mér is ne jönne?

több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Abüdöskurvaéletbe ez így kicsit erős volt hetfő délutánra. Pár hete meg te náciztad Jakabot.
gordon
Akár most is.
Aki egy Jobbiknak a tagja az számomra egy baromarcú náci.
Egy zsidó vagy egy cigány nem dönt arról, hogy zsidó vagy cigány legyen.
Egy jobbikos dönt arról, hogy belép egy náci pártba.
Az egy proaktív cselekvés, amiről lehet véleményem, ami lehet, hogy neked nem tetszik.
Mi a baj ezzel, így nem árad a szentlélek?
Sobri Jóska
A nullától százas skálán mennyire vagy messze a baromarcú nácitól, minthogy itt kecskebaszózol, kábé az origóban vagy, csak nem ismered be magadnak, hogy te vagy az?

Minthogy számos elsőkézből való tapasztalattal gazdagodtam a serkenő skinhead mozgalomtól, elmesélhetem első kézből, hogy mindig a nácik modják meg ki a zsidó, mindig az akit éppen meg kell verni, ilyen ez kibújik a szög a zsákból. Szánalmas vitákat folytattam le fajmagyarokkal, aki nem tudták meg mondani, hogy miért fajmagyarok, de például rólam tudták, hogy zsidó vagyok pedig a családi legendáriumokból ez nem derült ki, sőt valszeg fajmagyarabb voltam mint ők együttesen, de ettől ez nekem nem okozott identitásválságot.

Sztori.
90es évek Szeged, az éjszakában végigkergetnek véresre páholva egy 150 centis jemeni diákot, aki bemenekül a kollégiumba. Majd elkezdődik benn a kergetőzés, egyetemi területen vagyunk, a rendészek, meg a rendőrség útban. Az auláig sikerül kiterelni a kopaszokat, akkor már a komplett kollégium zsidó volt, majd az egyik szobából kirobban egy kétméteres, szőke, kékszemű fijú aki élénken ordibálva kérdezi, hogy kinek mi baja az arabokkal? A skinek mongyák, hogy aggyák odanekik az arabot, akkor elmennek, - hát babám gyere be, mutasd meg mellik az, így a szőke! Nehány kopasz utána, majd bekapnak néhány sallert, megin megkérdezi a szőke kinek mi baja az arabokkal? Ez lemegy néhányszor, mire leesik a tantusz, hogy a szöszi arab, s aztán szépen elmagyarázza, hogy mivel, hót fogalmad sincs, hogy ki arab meg ki nem, de most ő éppen arab, s ha eztet meg óhajtják tárgyalni, szivesen kimegy velük az egyetemi területről az utcára, ahol már "szabadon" lehet egyeztetni, nem fekazsidóbuzicigány territoriális fennhatóság alatt. Ott nagyon akkurátusan, és alaposan el lett magyarázva, hogy a cserkeszek ugyan nem arabok, végül is csak a szír elnöki testőrséget adják, ám a pánarabságba illó módon beletartoznak főleg ilyen kiélezett szituációban. Eztán a kiérkező rendőrök vették fel a sirámokat órákon keresztül, hogy őket, hogy "bántották".

Ugyhogy nyugodt szívvel kecskebaszózzál csak, mint baromarcú náci...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak