NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
101
14
22:05
RedZone week 16
82
15
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
38
13
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
5
3
22:25
Politika
65 feliratkozó
több mint 5 éve
Nyugi, ezekre a hírekre nem fog 2 oldalas elemző válasz érkezni.. az a vicc, h azért ezt a fidesz pártiaknak is érzékelni kell/kéne, hogy itt most már tényleg kurvára nem stimmel valami, de simán képesek elfordítani a fejüket, hányinger.Látom (kisarkítva persze), hogy a rendőrségnek nincs már jobb dolga, csak a nép ellenségét hajkurászni a saját lakásábanDe sajnos nincs más, csak Orbán Viktor.
444.hu/2020/05/13/ma-hajnalban-egy-gyulai-mozgasserult-ferfit-vittek-el-otthonabol-a-rendorok-egy-kormanykritikus-facebook-bejegyzes-miatt
444.hu/2020/05/13/van-egy-remhirunk-elvittek-a-rendorok-az-otthonabol-egy-embert-a-velemenyeert
Vrij6
Kire szavazzak? Hát senki más nem alkalmas.
zinedine5
Amúgy ezzel most szintet léptek megint.
több mint 5 éve
444.hu/2020/05/13/a-gyori-polgarmester-szerint-elhetetlen-lakoovezetek-vannak-a-varosban-mert-az-emberek-helyett-a-vallalkozok-erdekeit-szolgaltakSosem gondoltam volna hogy leírom: örülök, hogy fideszes polgármestere van Győrnek!
Egyre szimpatikusabb a Polgi...
nagir
több mint 5 éve
444.hu/2020/05/13/a-gyori-polgarmester-szerint-elhetetlen-lakoovezetek-vannak-a-varosban-mert-az-emberek-helyett-a-vallalkozok-erdekeit-szolgaltakEgyre szimpatikusabb a Polgi...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
jó tudni h így ismered minden egyes MK csinovnyik célkitűzését.Így kifejtve még jobban kiviláglik a naivitásod. 😊a hat-het képző jelen esetben megengedést jelent nem feltételezést (ezt sokan összetévesztik). többet lophatnak, mert több pénz jut oda és lopni is fognak efelől nincs kétségem talán éppen te írtad egyszer, hogy a korrupció a lételeme az Orbán rendszernek (ha mégsem akkor sorry).Akkor azt írnád, ami fedi a valóságot, és pontosabban le is írja és nem feltételes módban:még én vagyok a naív bár a végén már kezded érteni, hogy igen ők is a központi korrupció gyárnak lesznek a részesei keményen mostantól.Szerinted ők lopják el?szegények, most több pénzt lophatnak el, mint eddig.Azok is hogy nézhetnek most ki a fejükből, hogy beültek a jó kis nyugis, nyugdíjelőtti, adminisztratív melóikba mindenféle érdemi döntés, felelősség, konfrontáció nélkül, úgy hogy a lakosság 99 százaléka azt se tudta, hogy léteznek, erre pikk-pakk a reflektorfényben, frontvonalban találják magukat. Nem ilyen lovat akartak.Tömjén Zsolt 4eva!ha cinikus geci lennék - ami persze nem vagyok -, akkor azt mondanám, hogy végre lesz valami értelme a megyei önkormányzatoknak. Mert azok ugye eddig kb. elfekvők voltak.
index.hu/belfold/2020/05/13/elvenne_a_kormany_az_onkormanyzatoktol_a_nagyberuhazasokat/
empty taxi
Amadeus
Sobri Jóska
csebi
Néha olyan... naívnak tűnsz.
Ha még több pénzt akarnának ellopni, akkor nem a megyei önkormányzatokban fognak pozíciót.
És ha többet lopnának el maguknak, akkor repülnek a gyíkba, lásd Mengyi, Simonka féle "majdmijobbantudjuk" emberkék.
Legfeljebb ezentúl részei lesznek a központi pénzgyárnak, ami kötve hiszem, hogy örömükre szolgálna.
Sobri Jóska
egyrészt nem azt mondtam, hogy saját maguknak lophatnak el több pénzt.
másrészt lehet, hogy sokat akarnak lopni, de a pozíciók száma is véges, így még nem vagy már nem tartanak ott, hogy magasabb szinten többet lopjanak.
ha felső beleegyezéssel megy a történet akkor többet is lophatnának akár maguknak is (de mint fentebb mondtam, nem feltétlenül saját maguknak fognak lopni) erre meg jóval több példa van, mint az általad hozott két példa. Jut is marad is.
csebi
Szegények, most több pénzt kell ellopniuk, mint eddig.
És ennek -elhiheted- nem örül mindenki ott sem, hisz pont azért mentek oda, hogy nyugiban legyenek.
Sobri Jóska
ha feltételes módot akartam volna használni akkor vmi ilyesmit írtam volna: "szegények most valószínűleg több pénzt fognak majd lopni". vagy "szegények most több pénzt lopnának el mint eddig". sokan összetévesztik a hat/hetet a na/ne/ná/né-val. de azért jó látni, hogy jobban tudod nálam, hogy mit írtam 😉
csebi
Nem többet lophatnak, hanem több pénzt kell a megfelelő csatornákba delegálniuk.
Márpedig az MK-kba nem ezért ül be az egyszeri csinovnyik, ő a nyugis havi fixet akarja, meg amikor kell leszavazgat, ahova kell. Ennyi puskapor elég neki bőven.
Sobri Jóska
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Egyértelmű. A legjobb és az egyetlen.Nincs jobb opció Viktornál. Csak rosszabb.Látom (kisarkítva persze), hogy a rendőrségnek nincs már jobb dolga, csak a nép ellenségét hajkurászni a saját lakásábanDe sajnos nincs más, csak Orbán Viktor.
444.hu/2020/05/13/ma-hajnalban-egy-gyulai-mozgasserult-ferfit-vittek-el-otthonabol-a-rendorok-egy-kormanykritikus-facebook-bejegyzes-miatt
444.hu/2020/05/13/van-egy-remhirunk-elvittek-a-rendorok-az-otthonabol-egy-embert-a-velemenyeert
Vrij6
zinedine5
Ez TÉNY.
A többiek ilyen helyzetben talán még nyilvános megkövezést, máglyán égetést is elrendelnének.
Szerencsére Viktor csak az 50-es évekg vezeti vissza az országot, nem a sötét középkorba.
kittli
több mint 5 éve
Nincs jobb opció Viktornál. Csak rosszabb.Látom (kisarkítva persze), hogy a rendőrségnek nincs már jobb dolga, csak a nép ellenségét hajkurászni a saját lakásábanDe sajnos nincs más, csak Orbán Viktor.
Vrij6
zinedine5
Ez TÉNY.
A többiek ilyen helyzetben talán még nyilvános megkövezést, máglyán égetést is elrendelnének.
Szerencsére Viktor csak az 50-es évekg vezeti vissza az országot, nem a sötét középkorba.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
demiér? ezt a kérdést kell feltenni, a válasz pedig pofonegyszerűSzínesebb volt, de az Antant pl. a közvetlenül a Tanácsköztársaság (komcsik) bukása után létrejött, tisztán szocdem kormányt se fogadta el. Majd az azt leváltó, a polgári baltól a széljobbig mindenfelé kalandozó Friedrich által vezetett kormányra is azt mondták, hogy inkább ne.azért ennél színesebb volt az a politikai paletta mint, hogy komcsik vagy nem komcsik ...gondolom jobbak voltak, mint a komcsik.jó interjú valóban.vasarnap.hu/2020/03/30/andrasfalvy-trianon-nem-csupan-az-elso-vilaghaboru-kovetkezmenye/talán a legjobb cikk a témában, amit eddig olvastam.
sutianap
Amadeus
csak azt nem értem, hogy ha az antant ennyire a magyar urak ellen érvelt akkor miért hagyták a magyar urakat hatalmon? ez nem ellentmondás? főleg hogy azt a réteget nem hívták meg, mikor hatalmon voltak, akik nem a magyar urak csoportjához tartozott.
konzerválták ugyanazt a rendszert, ami ellen annyira komolyan agitáltak amúgy.
ez az átadtuk hadügyet, külügyet dolgot megint nem értem. nem ennyire tiszta dolog volt (mintha a második közös külügyminiszter pl magyar lett volna) valamint nem szabad elfelejteni, hogy Tiszának vétójoga volt a hadüzenet tárgyában, és sokáig ehhez tartotta is magát nagyon helyesen, mert reálisan mérte fel, hogy Magyarország sőt lényegen a Monarchia is, nyerni nem tud még a győztes háborúval sem, hanem csak veszíteni. Az öreg Jóska is jobban hallgatott rá, mint bármelyik osztrák tisztviselőre. Aztán egyik napról a másikra beleegyezett, és nem tudni miért, és sosem fog kiderülni már. Nagyon nagy kár, hogy meggyilkolták, mert nagyon érdekes lett volna egy emlékirat tőle ebben a témában is.
Amit az elmagányosodásról, közösségekről mond viszont telitalálat nincs hiba benne.
csebi
Amadeus
csebi
Kampman
AZ A LEGITIM, AKI ALÁÍRJA, nos akkor ki vót hazaáruló, BigMike! Köszönöm! tapstapstaps

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Látom (kisarkítva persze), hogy a rendőrségnek nincs már jobb dolga, csak a nép ellenségét hajkurászni a saját lakásábanDe sajnos nincs más, csak Orbán Viktor.
Vrij6
több mint 5 éve
Így kifejtve még jobban kiviláglik a naivitásod. 😊a hat-het képző jelen esetben megengedést jelent nem feltételezést (ezt sokan összetévesztik). többet lophatnak, mert több pénz jut oda és lopni is fognak efelől nincs kétségem talán éppen te írtad egyszer, hogy a korrupció a lételeme az Orbán rendszernek (ha mégsem akkor sorry).Akkor azt írnád, ami fedi a valóságot, és pontosabban le is írja és nem feltételes módban:még én vagyok a naív bár a végén már kezded érteni, hogy igen ők is a központi korrupció gyárnak lesznek a részesei keményen mostantól.Szerinted ők lopják el?szegények, most több pénzt lophatnak el, mint eddig.Azok is hogy nézhetnek most ki a fejükből, hogy beültek a jó kis nyugis, nyugdíjelőtti, adminisztratív melóikba mindenféle érdemi döntés, felelősség, konfrontáció nélkül, úgy hogy a lakosság 99 százaléka azt se tudta, hogy léteznek, erre pikk-pakk a reflektorfényben, frontvonalban találják magukat. Nem ilyen lovat akartak.Tömjén Zsolt 4eva!ha cinikus geci lennék - ami persze nem vagyok -, akkor azt mondanám, hogy végre lesz valami értelme a megyei önkormányzatoknak. Mert azok ugye eddig kb. elfekvők voltak.
index.hu/belfold/2020/05/13/elvenne_a_kormany_az_onkormanyzatoktol_a_nagyberuhazasokat/
empty taxi
Amadeus
Sobri Jóska
csebi
Ha még több pénzt akarnának ellopni, akkor nem a megyei önkormányzatokban fognak pozíciót.
És ha többet lopnának el maguknak, akkor repülnek a gyíkba, lásd Mengyi, Simonka féle "majdmijobbantudjuk" emberkék.
Legfeljebb ezentúl részei lesznek a központi pénzgyárnak, ami kötve hiszem, hogy örömükre szolgálna.
Sobri Jóska
másrészt lehet, hogy sokat akarnak lopni, de a pozíciók száma is véges, így még nem vagy már nem tartanak ott, hogy magasabb szinten többet lopjanak.
ha felső beleegyezéssel megy a történet akkor többet is lophatnának akár maguknak is (de mint fentebb mondtam, nem feltétlenül saját maguknak fognak lopni) erre meg jóval több példa van, mint az általad hozott két példa. Jut is marad is.
csebi
És ennek -elhiheted- nem örül mindenki ott sem, hisz pont azért mentek oda, hogy nyugiban legyenek.
Sobri Jóska
ha feltételes módot akartam volna használni akkor vmi ilyesmit írtam volna: "szegények most valószínűleg több pénzt fognak majd lopni". vagy "szegények most több pénzt lopnának el mint eddig". sokan összetévesztik a hat/hetet a na/ne/ná/né-val. de azért jó látni, hogy jobban tudod nálam, hogy mit írtam 😉
csebi
Nem többet lophatnak, hanem több pénzt kell a megfelelő csatornákba delegálniuk.
Márpedig az MK-kba nem ezért ül be az egyszeri csinovnyik, ő a nyugis havi fixet akarja, meg amikor kell leszavazgat, ahova kell. Ennyi puskapor elég neki bőven.
több mint 5 éve
a hat-het képző jelen esetben megengedést jelent nem feltételezést (ezt sokan összetévesztik). többet lophatnak, mert több pénz jut oda és lopni is fognak efelől nincs kétségem talán éppen te írtad egyszer, hogy a korrupció a lételeme az Orbán rendszernek (ha mégsem akkor sorry).Akkor azt írnád, ami fedi a valóságot, és pontosabban le is írja és nem feltételes módban:még én vagyok a naív bár a végén már kezded érteni, hogy igen ők is a központi korrupció gyárnak lesznek a részesei keményen mostantól.Szerinted ők lopják el?szegények, most több pénzt lophatnak el, mint eddig.Azok is hogy nézhetnek most ki a fejükből, hogy beültek a jó kis nyugis, nyugdíjelőtti, adminisztratív melóikba mindenféle érdemi döntés, felelősség, konfrontáció nélkül, úgy hogy a lakosság 99 százaléka azt se tudta, hogy léteznek, erre pikk-pakk a reflektorfényben, frontvonalban találják magukat. Nem ilyen lovat akartak.Tömjén Zsolt 4eva!ha cinikus geci lennék - ami persze nem vagyok -, akkor azt mondanám, hogy végre lesz valami értelme a megyei önkormányzatoknak. Mert azok ugye eddig kb. elfekvők voltak.
empty taxi
Amadeus
Sobri Jóska
csebi
Sobri Jóska
csebi
Sobri Jóska
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Akkor azt írnád, ami fedi a valóságot, és pontosabban le is írja és nem feltételes módban:még én vagyok a naív bár a végén már kezded érteni, hogy igen ők is a központi korrupció gyárnak lesznek a részesei keményen mostantól.Szerinted ők lopják el?szegények, most több pénzt lophatnak el, mint eddig.Azok is hogy nézhetnek most ki a fejükből, hogy beültek a jó kis nyugis, nyugdíjelőtti, adminisztratív melóikba mindenféle érdemi döntés, felelősség, konfrontáció nélkül, úgy hogy a lakosság 99 százaléka azt se tudta, hogy léteznek, erre pikk-pakk a reflektorfényben, frontvonalban találják magukat. Nem ilyen lovat akartak.Tömjén Zsolt 4eva!ha cinikus geci lennék - ami persze nem vagyok -, akkor azt mondanám, hogy végre lesz valami értelme a megyei önkormányzatoknak. Mert azok ugye eddig kb. elfekvők voltak.
empty taxi
Amadeus
Sobri Jóska
csebi
Sobri Jóska
csebi
több mint 5 éve
akkor visszajutunk az alapvető feltevésemhez, hogy az antant egyáltalán nem akarta itt a magyar urakat leváltani mint ahogy az interjúban szerepel.Színesebb volt, de az Antant pl. a közvetlenül a Tanácsköztársaság (komcsik) bukása után létrejött, tisztán szocdem kormányt se fogadta el. Majd az őt leváltó, a polgári baltól a széljobbig mindenfelé kalandozó Friedrich által vezetett kormányra is azt mondták, hogy inkább ne.azért ennél színesebb volt az a politikai paletta mint, hogy komcsik vagy nem komcsik ...gondolom jobbak voltak, mint a komcsik.jó interjú valóban.vasarnap.hu/2020/03/30/andrasfalvy-trianon-nem-csupan-az-elso-vilaghaboru-kovetkezmenye/talán a legjobb cikk a témában, amit eddig olvastam.
sutianap
Amadeus
csak azt nem értem, hogy ha az antant ennyire a magyar urak ellen érvelt akkor miért hagyták a magyar urakat hatalmon? ez nem ellentmondás? főleg hogy azt a réteget nem hívták meg, mikor hatalmon voltak, akik nem a magyar urak csoportjához tartozott.
ez az átadtuk hadügyet, külügyet dolgot megint nem értem. nem ennyire tiszta dolog volt (mintha a második közös külügyminiszter pl magyar lett volna) valamint nem szabad elfelejteni, hogy Tiszának vétójoga volt a hadüzenet tárgyában, és sokáig ehhez tartotta is magát nagyon helyesen, mert reálisan mérte fel, hogy Magyarország sőt lényegen a Monarchia is, nyerni nem tud még a győztes háborúval sem, hanem csak veszíteni. Az öreg Jóska is jobban hallgatott rá, mint bármelyik osztrák tisztviselőre. Aztán egyik napról a másikra beleegyezett, és nem tudni miért, és sosem fog kiderülni már. Nagyon nagy kár, hogy meggyilkolták, mert nagyon érdekes lett volna egy emlékirat tőle ebben a témában is.
Amit az elmagányosodásról, közösségekről mond viszont telitalálat nincs hiba benne.
csebi
Amadeus
csebi
Kampman
több mint 5 éve
Színesebb volt, de az Antant pl. a közvetlenül a Tanácsköztársaság (komcsik) bukása után létrejött, tisztán szocdem kormányt se fogadta el. Majd az azt leváltó, a polgári baltól a széljobbig mindenfelé kalandozó Friedrich által vezetett kormányra is azt mondták, hogy inkább ne.azért ennél színesebb volt az a politikai paletta mint, hogy komcsik vagy nem komcsik ...gondolom jobbak voltak, mint a komcsik.jó interjú valóban.vasarnap.hu/2020/03/30/andrasfalvy-trianon-nem-csupan-az-elso-vilaghaboru-kovetkezmenye/talán a legjobb cikk a témában, amit eddig olvastam.
sutianap
Amadeus
csebi
Amadeus
csebi
Szerkesztette: Kampman
több mint 5 éve
még én vagyok a naív bár a végén már kezded érteni, hogy igen ők is a központi korrupció gyárnak lesznek a részesei keményen mostantól.Szerinted ők lopják el?szegények, most több pénzt lophatnak el, mint eddig.Azok is hogy nézhetnek most ki a fejükből, hogy beültek a jó kis nyugis, nyugdíjelőtti, adminisztratív melóikba mindenféle érdemi döntés, felelősség, konfrontáció nélkül, úgy hogy a lakosság 99 százaléka azt se tudta, hogy léteznek, erre pikk-pakk a reflektorfényben, frontvonalban találják magukat. Nem ilyen lovat akartak.Tömjén Zsolt 4eva!ha cinikus geci lennék - ami persze nem vagyok -, akkor azt mondanám, hogy végre lesz valami értelme a megyei önkormányzatoknak. Mert azok ugye eddig kb. elfekvők voltak.
empty taxi
Amadeus
Sobri Jóska
csebi
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Azért Marci Trianon dokuja is eléggé jól sikerült:vasarnap.hu/2020/03/30/andrasfalvy-trianon-nem-csupan-az-elso-vilaghaboru-kovetkezmenye/talán a legjobb cikk a témában, amit eddig olvastam.
sutianap
Amadeus
www.youtube.com/watch?v=54uBJQE_yIk
több mint 5 éve
Szerinted ők lopják el?szegények, most több pénzt lophatnak el, mint eddig.Azok is hogy nézhetnek most ki a fejükből, hogy beültek a jó kis nyugis, nyugdíjelőtti, adminisztratív melóikba mindenféle érdemi döntés, felelősség, konfrontáció nélkül, úgy hogy a lakosság 99 százaléka azt se tudta, hogy léteznek, erre pikk-pakk a reflektorfényben, frontvonalban találják magukat. Nem ilyen lovat akartak.Tömjén Zsolt 4eva!ha cinikus geci lennék - ami persze nem vagyok -, akkor azt mondanám, hogy végre lesz valami értelme a megyei önkormányzatoknak. Mert azok ugye eddig kb. elfekvők voltak.
empty taxi
Amadeus
Sobri Jóska
csebi
több mint 5 éve
szegények, most több pénzt lophatnak el, mint eddig.Azok is hogy nézhetnek most ki a fejükből, hogy beültek a jó kis nyugis, nyugdíjelőtti, adminisztratív melóikba mindenféle érdemi döntés, felelősség, konfrontáció nélkül, úgy hogy a lakosság 99 százaléka azt se tudta, hogy léteznek, erre pikk-pakk a reflektorfényben, frontvonalban találják magukat. Nem ilyen lovat akartak.Tömjén Zsolt 4eva!ha cinikus geci lennék - ami persze nem vagyok -, akkor azt mondanám, hogy végre lesz valami értelme a megyei önkormányzatoknak. Mert azok ugye eddig kb. elfekvők voltak.
empty taxi
Amadeus
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Azok is hogy nézhetnek most ki a fejükből, hogy beültek a jó kis nyugis, nyugdíjelőtti, adminisztratív melóikba mindenféle érdemi döntés, felelősség, konfrontáció nélkül, úgy hogy a lakosság 99 százaléka azt se tudta, hogy léteznek, erre pikk-pakk a reflektorfényben, frontvonalban találják magukat. Nem ilyen lovat akartak.Tömjén Zsolt 4eva!ha cinikus geci lennék - ami persze nem vagyok -, akkor azt mondanám, hogy végre lesz valami értelme a megyei önkormányzatoknak. Mert azok ugye eddig kb. elfekvők voltak.
empty taxi
Amadeus
több mint 5 éve
Látom (kisarkítva persze), hogy a rendőrségnek nincs már jobb dolga, csak a nép ellenségét hajkurászni a saját lakásában444.hu/2020/05/13/ma-hajnalban-egy-gyulai-mozgasserult-ferfit-vittek-el-otthonabol-a-rendorok-egy-kormanykritikus-facebook-bejegyzes-miatt
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Hódmezővásárhely Lázár idejében olyan szinten volt eladósodva a magyar viszonyokat nézve mint Görögország az EU-ban.m.youtube.com/watch?v=4j867jleQrY
Beszélgetés a vásárhelyi gazdasági bizottság vezetőjével aki személyes jó barátom.
Érdemes belenézni.
több mint 5 éve
amúgy annak is megvan a szépsége, mikor X képviselő kiáll sajtótájékoztatót tartani, majd erre az Y polgármester sajtóközleményt ad ki mire X képviselő azt mondja, hogy nem a sajtóban kellene üzengetni. ki lehet tanálni, hogy X vagy Y képviselő a fideszes.mert az milyen mikor X közli Y-al hogy Cili néni minden kérédésére választ ad
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
amúgy annak is megvan a szépsége, mikor X képviselő kiáll sajtótájékoztatót tartani, majd erre az Y polgármester sajtóközleményt ad ki mire X képviselő azt mondja, hogy nem a sajtóban kellene üzengetni. ki lehet tanálni, hogy X vagy Y képviselő a fideszes.
több mint 5 éve
ezután sem lesz több értelme, csak így az elfekvők kapnak szép kis pénzt. amúgy pont ezek az intézkedések mutatják, hogy egy ilyen felemás önkormányzati eredményt is megérez anyagilag a hatalom ...Tömjén Zsolt 4eva!ha cinikus geci lennék - ami persze nem vagyok -, akkor azt mondanám, hogy végre lesz valami értelme a megyei önkormányzatoknak. Mert azok ugye eddig kb. elfekvők voltak.
empty taxi
Amadeus
több mint 5 éve
azért ennél színesebb volt az a politikai paletta mint, hogy komcsik vagy nem komcsik ...gondolom jobbak voltak, mint a komcsik.jó interjú valóban.vasarnap.hu/2020/03/30/andrasfalvy-trianon-nem-csupan-az-elso-vilaghaboru-kovetkezmenye/talán a legjobb cikk a témában, amit eddig olvastam.
sutianap
Amadeus
csebi
Amadeus
több mint 5 éve
VanillaSky
1 625
Este 8-kor nekik kéne tapsolni, nemhogy holmi egészségügyiseknek! Végre lesz érdemi munkája a megyei közgyűléseknek, hurrá, hurrá. A hagyományok és a múlt konzervatív tisztelete helyett, visszahozhatnánk a Minisztertanács, meg a NET (majdnem NER) nagysikerű intézményeit ezen a szutyoktelepen. Éljen a centralizáció, éljen a Magyar Népköztársaság!Tömjén Zsolt 4eva!ha cinikus geci lennék - ami persze nem vagyok -, akkor azt mondanám, hogy végre lesz valami értelme a megyei önkormányzatoknak. Mert azok ugye eddig kb. elfekvők voltak.
empty taxi
Amadeus
"Száz ismétlés, heti három éjszaka, négy éven keresztül gondolta Bernard Marx, a hipnopédiaspecialista. Hatvankétezer-négyszáz ismétlés, és az állítás igazsággá válik. Idióták!"