NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
68
10
2:20, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
több mint 5 éve
Tömjén Zsolt 4eva!ha cinikus geci lennék - ami persze nem vagyok -, akkor azt mondanám, hogy végre lesz valami értelme a megyei önkormányzatoknak. Mert azok ugye eddig kb. elfekvők voltak.
index.hu/belfold/2020/05/13/elvenne_a_kormany_az_onkormanyzatoktol_a_nagyberuhazasokat/
empty taxi
több mint 5 éve
Meg az első világháború végén még nem is az volt a doktrína, amit a második vh. alatt Sztálin nyíltan is megfogalmazott, hogy mostantól ahova bevonul egy hadsereg, oda viszi a saját társadalmi rendjét.gondolom jobbak voltak, mint a komcsik.jó interjú valóban.vasarnap.hu/2020/03/30/andrasfalvy-trianon-nem-csupan-az-elso-vilaghaboru-kovetkezmenye/talán a legjobb cikk a témában, amit eddig olvastam.
sutianap
Amadeus
csak azt nem értem, hogy ha az antant ennyire a magyar urak ellen érvelt akkor miért hagyták a magyar urakat hatalmon? ez nem ellentmondás? főleg hogy azt a réteget nem hívták meg, mikor hatalmon voltak, akik nem a magyar urak csoportjához tartozott.
konzerválták ugyanazt a rendszert, ami ellen annyira komolyan agitáltak amúgy.
ez az átadtuk hadügyet, külügyet dolgot megint nem értem. nem ennyire tiszta dolog volt (mintha a második közös külügyminiszter pl magyar lett volna) valamint nem szabad elfelejteni, hogy Tiszának vétójoga volt a hadüzenet tárgyában, és sokáig ehhez tartotta is magát nagyon helyesen, mert reálisan mérte fel, hogy Magyarország sőt lényegen a Monarchia is, nyerni nem tud még a győztes háborúval sem, hanem csak veszíteni. Az öreg Jóska is jobban hallgatott rá, mint bármelyik osztrák tisztviselőre. Aztán egyik napról a másikra beleegyezett, és nem tudni miért, és sosem fog kiderülni már. Nagyon nagy kár, hogy meggyilkolták, mert nagyon érdekes lett volna egy emlékirat tőle ebben a témában is.
Amit az elmagányosodásról, közösségekről mond viszont telitalálat nincs hiba benne.
csebi
Amadeus
több mint 5 éve
Tömjén Zsolt 4eva!Legalább látszik, hogy dolgozik.
index.hu/belfold/2020/05/13/elvenne_a_kormany_az_onkormanyzatoktol_a_nagyberuhazasokat/
empty taxi
Éjszaka nyújtotta be 😀
több mint 5 éve
Tömjén Zsolt 4eva!index.hu/belfold/2020/05/13/elvenne_a_kormany_az_onkormanyzatoktol_a_nagyberuhazasokat/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
gondolom jobbak voltak, mint a komcsik.jó interjú valóban.vasarnap.hu/2020/03/30/andrasfalvy-trianon-nem-csupan-az-elso-vilaghaboru-kovetkezmenye/talán a legjobb cikk a témában, amit eddig olvastam.
sutianap
Amadeus
csak azt nem értem, hogy ha az antant ennyire a magyar urak ellen érvelt akkor miért hagyták a magyar urakat hatalmon? ez nem ellentmondás? főleg hogy azt a réteget nem hívták meg, mikor hatalmon voltak, akik nem a magyar urak csoportjához tartozott.
ez az átadtuk hadügyet, külügyet dolgot megint nem értem. nem ennyire tiszta dolog volt (mintha a második közös külügyminiszter pl magyar lett volna) valamint nem szabad elfelejteni, hogy Tiszának vétójoga volt a hadüzenet tárgyában, és sokáig ehhez tartotta is magát nagyon helyesen, mert reálisan mérte fel, hogy Magyarország sőt lényegen a Monarchia is, nyerni nem tud még a győztes háborúval sem, hanem csak veszíteni. Az öreg Jóska is jobban hallgatott rá, mint bármelyik osztrák tisztviselőre. Aztán egyik napról a másikra beleegyezett, és nem tudni miért, és sosem fog kiderülni már. Nagyon nagy kár, hogy meggyilkolták, mert nagyon érdekes lett volna egy emlékirat tőle ebben a témában is.
Amit az elmagányosodásról, közösségekről mond viszont telitalálat nincs hiba benne.
csebi
több mint 5 éve
jó interjú valóban.vasarnap.hu/2020/03/30/andrasfalvy-trianon-nem-csupan-az-elso-vilaghaboru-kovetkezmenye/talán a legjobb cikk a témában, amit eddig olvastam.
sutianap
Amadeus
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
lehetne fojtatni, ugye a megkeseredett adóelkerülés témában, hogy a mostani klientúra számára mi is a fontos, szerintem belefutnánk a sztokrata/dzsenti világ újjáéledésébe...vasarnap.hu/2020/03/30/andrasfalvy-trianon-nem-csupan-az-elso-vilaghaboru-kovetkezmenye/talán a legjobb cikk a témában, amit eddig olvastam.
sutianap
Amadeus

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
vasarnap.hu/2020/03/30/andrasfalvy-trianon-nem-csupan-az-elso-vilaghaboru-kovetkezmenye/talán a legjobb cikk a témában, amit eddig olvastam.
sutianap
több mint 5 éve
index.hu/belfold/2020/05/12/szel_bernadett_meszaros_lorinc_ado_javaslat_fidesz_lesopres/Hehe

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
vasarnap.hu/2020/03/30/andrasfalvy-trianon-nem-csupan-az-elso-vilaghaboru-kovetkezmenye/

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Nem pont ezt jelenti amit írtam. 😊mert 1697re azért sikerült kiűzni a törököket Magyarországról, mert Hunyadi harcolt az 1400-as évek közepén? ez az érved? komolyan? semmi köze nem volt a kettőnek egymáshoz.Miért?Szerintem nem utólagos, ez akkor és ott is helyes, sőt szükséges döntés volt.Ez az utólagos validálás.Akkor tehát mondjuk Hunyadi János török elleni harcai sem érdem vagy érték?Az amugy valami erdem, valami ertek, hogy harcolt xy egy haboruban? Jo esellyel kenyszerrel vittek, es akkor nem volt mas lehetosege, ergo dontesi szabadsaga sem, ha pedig onszantabol, akkor hagyjuk, mert szadista/eroszakos nyomorult. Ha azert vett reszt benne, mert fenyegetve erezte a csaladjat, az is kenyszer, igy ertendo az ervelesem, mielott valaki megsertodik, szadista elmebeteg alatt pedig ertem azokat, akik azert mentek el, mert micsoda dicsoseg. A haboruban semmi ertekes nincs, semmi olyan, amire buszkenek kene lenni, csak eszetlen verontas szerencsetlenek vagy megvezetettek kozott, akik elhittek, hogy van benne dicsoseg, vagy, hogy a batorsag ereny. Mikozben a batorsag nem mas, mint irracionalis dontesek utolagos validalasa. A haborukra, akarmi lett a vege, irtozattal kene emlekezni, es azt a temerdek tehetetlen, tonkrement, artatlan eletet sajnalni, ami nehany lazalmos elmebeteg megalomaniaja miatt lett felaldozva.túl fiatal suttyó vagy, hogy legyen a családban olyan aki harcolt a háborúbanSőt mondok én durvábbat! Ha nem a németekkel közösen történt volna, akkor ma a Becsület napja nemzeti ünnep!Sosem értettem, miért ünneplik páran több ezer ember halálba rohanását. Olyan, mintha Zrinyi kirohanását futóversennyel ünnepelnénk.
NB2
Amadeus
NB2
dankodavid
Azért nem leeht ezt ilyen egyértelműen kijelenteni, ahogy tetted...
Hunyadi is megtehette volna, hogy marad Milánóban mereszteni a seggét, süttetni a hasát, aztán lehet hogy még ilyen hazánk, országunk sem lenne most...
warr_b
Sobri Jóska
warr_b
Ha nem így alakul, akkor itt és egész Európában 500 éve lehetne egy virágzó muszlim birodalom, ahol mind boldogan élünk és nem is emlékszünk a múlt sok kis lázadócskájára, ellenállócskájára, hisu egy alternatív valóságban, ahol a keresztények győznek se emlékeznének minden fiszfasz muzulmánok által okozott kellemetlenségre.
Sobri Jóska
csebi
több mint 5 éve
mert 1697re azért sikerült kiűzni a törököket Magyarországról, mert Hunyadi harcolt az 1400-as évek közepén? ez az érved? komolyan? semmi köze nem volt a kettőnek egymáshoz.Miért?Szerintem nem utólagos, ez akkor és ott is helyes, sőt szükséges döntés volt.Ez az utólagos validálás.Akkor tehát mondjuk Hunyadi János török elleni harcai sem érdem vagy érték?Az amugy valami erdem, valami ertek, hogy harcolt xy egy haboruban? Jo esellyel kenyszerrel vittek, es akkor nem volt mas lehetosege, ergo dontesi szabadsaga sem, ha pedig onszantabol, akkor hagyjuk, mert szadista/eroszakos nyomorult. Ha azert vett reszt benne, mert fenyegetve erezte a csaladjat, az is kenyszer, igy ertendo az ervelesem, mielott valaki megsertodik, szadista elmebeteg alatt pedig ertem azokat, akik azert mentek el, mert micsoda dicsoseg. A haboruban semmi ertekes nincs, semmi olyan, amire buszkenek kene lenni, csak eszetlen verontas szerencsetlenek vagy megvezetettek kozott, akik elhittek, hogy van benne dicsoseg, vagy, hogy a batorsag ereny. Mikozben a batorsag nem mas, mint irracionalis dontesek utolagos validalasa. A haborukra, akarmi lett a vege, irtozattal kene emlekezni, es azt a temerdek tehetetlen, tonkrement, artatlan eletet sajnalni, ami nehany lazalmos elmebeteg megalomaniaja miatt lett felaldozva.túl fiatal suttyó vagy, hogy legyen a családban olyan aki harcolt a háborúbanSőt mondok én durvábbat! Ha nem a németekkel közösen történt volna, akkor ma a Becsület napja nemzeti ünnep!Sosem értettem, miért ünneplik páran több ezer ember halálba rohanását. Olyan, mintha Zrinyi kirohanását futóversennyel ünnepelnénk.
NB2
Amadeus
NB2
dankodavid
Hunyadi is megtehette volna, hogy marad Milánóban mereszteni a seggét, süttetni a hasát, aztán lehet hogy még ilyen hazánk, országunk sem lenne most...
warr_b
Sobri Jóska
warr_b
Ha nem így alakul, akkor itt és egész Európában 500 éve lehetne egy virágzó muszlim birodalom, ahol mind boldogan élünk és nem is emlékszünk a múlt sok kis lázadócskájára, ellenállócskájára, hisu egy alternatív valóságban, ahol a keresztények győznek se emlékeznének minden fiszfasz muzulmánok által okozott kellemetlenségre.
Sobri Jóska
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Majd most a sok munkanélküliből lesz sok katona, aztán visszafoglaljuk Erdélyt.Lesz még Reykjavík magyar falu!
Vagy Észak-Európát.
Is.
Atari
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Majd most a sok munkanélküliből lesz sok katona, aztán visszafoglaljuk Erdélyt.Akkor nem is csak három tenger fogja mosni az ezeréves határokat!
Vagy Észak-Európát.
Is.
Atari
Hahh!

több mint 5 éve
Majd most a sok munkanélküliből lesz sok katona, aztán visszafoglaljuk Erdélyt.Vagy Észak-Európát.
Is.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 5 éve
Nyilván, ha így nézed akkor igen. De ezzel a megközelítéssel mindig az a lehető legjobb, ami éppen van, hiszen ki tudja ha máshogy alakul mi lett volna, és akkor nem tudnád, hogy máshogy is történhetett volna 😊Miért?Szerintem nem utólagos, ez akkor és ott is helyes, sőt szükséges döntés volt.Ez az utólagos validálás.Akkor tehát mondjuk Hunyadi János török elleni harcai sem érdem vagy érték?Az amugy valami erdem, valami ertek, hogy harcolt xy egy haboruban? Jo esellyel kenyszerrel vittek, es akkor nem volt mas lehetosege, ergo dontesi szabadsaga sem, ha pedig onszantabol, akkor hagyjuk, mert szadista/eroszakos nyomorult. Ha azert vett reszt benne, mert fenyegetve erezte a csaladjat, az is kenyszer, igy ertendo az ervelesem, mielott valaki megsertodik, szadista elmebeteg alatt pedig ertem azokat, akik azert mentek el, mert micsoda dicsoseg. A haboruban semmi ertekes nincs, semmi olyan, amire buszkenek kene lenni, csak eszetlen verontas szerencsetlenek vagy megvezetettek kozott, akik elhittek, hogy van benne dicsoseg, vagy, hogy a batorsag ereny. Mikozben a batorsag nem mas, mint irracionalis dontesek utolagos validalasa. A haborukra, akarmi lett a vege, irtozattal kene emlekezni, es azt a temerdek tehetetlen, tonkrement, artatlan eletet sajnalni, ami nehany lazalmos elmebeteg megalomaniaja miatt lett felaldozva.túl fiatal suttyó vagy, hogy legyen a családban olyan aki harcolt a háborúbanSőt mondok én durvábbat! Ha nem a németekkel közösen történt volna, akkor ma a Becsület napja nemzeti ünnep!Sosem értettem, miért ünneplik páran több ezer ember halálba rohanását. Olyan, mintha Zrinyi kirohanását futóversennyel ünnepelnénk.
NB2
Amadeus
NB2
dankodavid
warr_b
Sobri Jóska
warr_b
Sobri Jóska
Ebből viszont nem következik, hogy kár erőlködni, küzdeni, hisz úgyis elsz valahogy, és akkor csak az lesz az egyetlen létező valóság, és az lesz a legjobb?
Tényleg lehetne filozófia topik 😀

több mint 5 éve
Miért?Szerintem nem utólagos, ez akkor és ott is helyes, sőt szükséges döntés volt.Ez az utólagos validálás.Akkor tehát mondjuk Hunyadi János török elleni harcai sem érdem vagy érték?Az amugy valami erdem, valami ertek, hogy harcolt xy egy haboruban? Jo esellyel kenyszerrel vittek, es akkor nem volt mas lehetosege, ergo dontesi szabadsaga sem, ha pedig onszantabol, akkor hagyjuk, mert szadista/eroszakos nyomorult. Ha azert vett reszt benne, mert fenyegetve erezte a csaladjat, az is kenyszer, igy ertendo az ervelesem, mielott valaki megsertodik, szadista elmebeteg alatt pedig ertem azokat, akik azert mentek el, mert micsoda dicsoseg. A haboruban semmi ertekes nincs, semmi olyan, amire buszkenek kene lenni, csak eszetlen verontas szerencsetlenek vagy megvezetettek kozott, akik elhittek, hogy van benne dicsoseg, vagy, hogy a batorsag ereny. Mikozben a batorsag nem mas, mint irracionalis dontesek utolagos validalasa. A haborukra, akarmi lett a vege, irtozattal kene emlekezni, es azt a temerdek tehetetlen, tonkrement, artatlan eletet sajnalni, ami nehany lazalmos elmebeteg megalomaniaja miatt lett felaldozva.túl fiatal suttyó vagy, hogy legyen a családban olyan aki harcolt a háborúbanSőt mondok én durvábbat! Ha nem a németekkel közösen történt volna, akkor ma a Becsület napja nemzeti ünnep!Sosem értettem, miért ünneplik páran több ezer ember halálba rohanását. Olyan, mintha Zrinyi kirohanását futóversennyel ünnepelnénk.
NB2
Amadeus
NB2
dankodavid
warr_b
Sobri Jóska
warr_b
több mint 5 éve
Szerintem nem utólagos, ez akkor és ott is helyes, sőt szükséges döntés volt.Ez az utólagos validálás.Akkor tehát mondjuk Hunyadi János török elleni harcai sem érdem vagy érték?Az amugy valami erdem, valami ertek, hogy harcolt xy egy haboruban? Jo esellyel kenyszerrel vittek, es akkor nem volt mas lehetosege, ergo dontesi szabadsaga sem, ha pedig onszantabol, akkor hagyjuk, mert szadista/eroszakos nyomorult. Ha azert vett reszt benne, mert fenyegetve erezte a csaladjat, az is kenyszer, igy ertendo az ervelesem, mielott valaki megsertodik, szadista elmebeteg alatt pedig ertem azokat, akik azert mentek el, mert micsoda dicsoseg. A haboruban semmi ertekes nincs, semmi olyan, amire buszkenek kene lenni, csak eszetlen verontas szerencsetlenek vagy megvezetettek kozott, akik elhittek, hogy van benne dicsoseg, vagy, hogy a batorsag ereny. Mikozben a batorsag nem mas, mint irracionalis dontesek utolagos validalasa. A haborukra, akarmi lett a vege, irtozattal kene emlekezni, es azt a temerdek tehetetlen, tonkrement, artatlan eletet sajnalni, ami nehany lazalmos elmebeteg megalomaniaja miatt lett felaldozva.túl fiatal suttyó vagy, hogy legyen a családban olyan aki harcolt a háborúbanSőt mondok én durvábbat! Ha nem a németekkel közösen történt volna, akkor ma a Becsület napja nemzeti ünnep!Sosem értettem, miért ünneplik páran több ezer ember halálba rohanását. Olyan, mintha Zrinyi kirohanását futóversennyel ünnepelnénk.
NB2
Amadeus
NB2
dankodavid
warr_b
Sobri Jóska

több mint 5 éve
Ez az utólagos validálás.Akkor tehát mondjuk Hunyadi János török elleni harcai sem érdem vagy érték?Az amugy valami erdem, valami ertek, hogy harcolt xy egy haboruban? Jo esellyel kenyszerrel vittek, es akkor nem volt mas lehetosege, ergo dontesi szabadsaga sem, ha pedig onszantabol, akkor hagyjuk, mert szadista/eroszakos nyomorult. Ha azert vett reszt benne, mert fenyegetve erezte a csaladjat, az is kenyszer, igy ertendo az ervelesem, mielott valaki megsertodik, szadista elmebeteg alatt pedig ertem azokat, akik azert mentek el, mert micsoda dicsoseg. A haboruban semmi ertekes nincs, semmi olyan, amire buszkenek kene lenni, csak eszetlen verontas szerencsetlenek vagy megvezetettek kozott, akik elhittek, hogy van benne dicsoseg, vagy, hogy a batorsag ereny. Mikozben a batorsag nem mas, mint irracionalis dontesek utolagos validalasa. A haborukra, akarmi lett a vege, irtozattal kene emlekezni, es azt a temerdek tehetetlen, tonkrement, artatlan eletet sajnalni, ami nehany lazalmos elmebeteg megalomaniaja miatt lett felaldozva.túl fiatal suttyó vagy, hogy legyen a családban olyan aki harcolt a háborúbanSőt mondok én durvábbat! Ha nem a németekkel közösen történt volna, akkor ma a Becsület napja nemzeti ünnep!Sosem értettem, miért ünneplik páran több ezer ember halálba rohanását. Olyan, mintha Zrinyi kirohanását futóversennyel ünnepelnénk.
NB2
Amadeus
NB2
dankodavid
warr_b
több mint 5 éve
Akkor tehát mondjuk Hunyadi János török elleni harcai sem érdem vagy érték?Az amugy valami erdem, valami ertek, hogy harcolt xy egy haboruban? Jo esellyel kenyszerrel vittek, es akkor nem volt mas lehetosege, ergo dontesi szabadsaga sem, ha pedig onszantabol, akkor hagyjuk, mert szadista/eroszakos nyomorult. Ha azert vett reszt benne, mert fenyegetve erezte a csaladjat, az is kenyszer, igy ertendo az ervelesem, mielott valaki megsertodik, szadista elmebeteg alatt pedig ertem azokat, akik azert mentek el, mert micsoda dicsoseg. A haboruban semmi ertekes nincs, semmi olyan, amire buszkenek kene lenni, csak eszetlen verontas szerencsetlenek vagy megvezetettek kozott, akik elhittek, hogy van benne dicsoseg, vagy, hogy a batorsag ereny. Mikozben a batorsag nem mas, mint irracionalis dontesek utolagos validalasa. A haborukra, akarmi lett a vege, irtozattal kene emlekezni, es azt a temerdek tehetetlen, tonkrement, artatlan eletet sajnalni, ami nehany lazalmos elmebeteg megalomaniaja miatt lett felaldozva.túl fiatal suttyó vagy, hogy legyen a családban olyan aki harcolt a háborúbanSőt mondok én durvábbat! Ha nem a németekkel közösen történt volna, akkor ma a Becsület napja nemzeti ünnep!Sosem értettem, miért ünneplik páran több ezer ember halálba rohanását. Olyan, mintha Zrinyi kirohanását futóversennyel ünnepelnénk.
NB2
Amadeus
NB2
dankodavid

több mint 5 éve
azért az elég vicces mikor egy fideszes képviselő adózás kapcsán visszaható hatály tilalmáról papol.
több mint 5 éve
Az amugy valami erdem, valami ertek, hogy harcolt xy egy haboruban? Jo esellyel kenyszerrel vittek, es akkor nem volt mas lehetosege, ergo dontesi szabadsaga sem, ha pedig onszantabol, akkor hagyjuk, mert szadista/eroszakos nyomorult. Ha azert vett reszt benne, mert fenyegetve erezte a csaladjat, az is kenyszer, igy ertendo az ervelesem, mielott valaki megsertodik, szadista elmebeteg alatt pedig ertem azokat, akik azert mentek el, mert micsoda dicsoseg. A haboruban semmi ertekes nincs, semmi olyan, amire buszkenek kene lenni, csak eszetlen verontas szerencsetlenek vagy megvezetettek kozott, akik elhittek, hogy van benne dicsoseg, vagy, hogy a batorsag ereny. Mikozben a batorsag nem mas, mint irracionalis dontesek utolagos validalasa. A haborukra, akarmi lett a vege, irtozattal kene emlekezni, es azt a temerdek tehetetlen, tonkrement, artatlan eletet sajnalni, ami nehany lazalmos elmebeteg megalomaniaja miatt lett felaldozva.túl fiatal suttyó vagy, hogy legyen a családban olyan aki harcolt a háborúbanSőt mondok én durvábbat! Ha nem a németekkel közösen történt volna, akkor ma a Becsület napja nemzeti ünnep!Sosem értettem, miért ünneplik páran több ezer ember halálba rohanását. Olyan, mintha Zrinyi kirohanását futóversennyel ünnepelnénk.
NB2
Amadeus
NB2
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
SS.a Soros Special Forcesban? 😊Volt konkrétan.túl fiatal suttyó vagy, hogy legyen a családban olyan aki harcolt a háborúbanSőt mondok én durvábbat! Ha nem a németekkel közösen történt volna, akkor ma a Becsület napja nemzeti ünnep!Sosem értettem, miért ünneplik páran több ezer ember halálba rohanását. Olyan, mintha Zrinyi kirohanását futóversennyel ünnepelnénk.
NB2
Amadeus
NB2
Amadeus
csebi
több mint 5 éve
a Soros Special Forcesban? 😊Volt konkrétan.túl fiatal suttyó vagy, hogy legyen a családban olyan aki harcolt a háborúbanSőt mondok én durvábbat! Ha nem a németekkel közösen történt volna, akkor ma a Becsület napja nemzeti ünnep!Sosem értettem, miért ünneplik páran több ezer ember halálba rohanását. Olyan, mintha Zrinyi kirohanását futóversennyel ünnepelnénk.
NB2
Amadeus
NB2
Amadeus
több mint 5 éve
Volt konkrétan.túl fiatal suttyó vagy, hogy legyen a családban olyan aki harcolt a háborúbanSőt mondok én durvábbat! Ha nem a németekkel közösen történt volna, akkor ma a Becsület napja nemzeti ünnep!Sosem értettem, miért ünneplik páran több ezer ember halálba rohanását. Olyan, mintha Zrinyi kirohanását futóversennyel ünnepelnénk.
NB2
Amadeus
NB2