NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 6 éve
new orl
610
Hinault nalam mar teljesen kicsapta a biztositekot. Sztrajkoljanak a versenyzok. Ez a pali megbolondult. Sok mindent emlekezetbol irok, nem biztos hogy jol, de majd kijavitja aki jobban emlekszik vagy utana jar.
En nem akartam irni Fro ugyerol, mert ugy jon le hogy vedeni akarnam. Hinault valoszinuleg az egyetlen "tiszta" evtizedben kerekparozhatott hogy ekkora arca van dopping kerdesben. Ja nem. Laurent Fignon aki a 2 nagyagyu utan jott, de nagyon sikeres volt, siman leirta hogy szedte ami a koraban elterjedt es divatos volt. Csak BH nem, meg Lemond aki a leggyorsabb ITT-t jegyzi.
BH nem bukott meg, csak megtagadta a mintat. BH csak magat es EM tartja csaszarnak, csakhogy EM tobbszor bukott mint barki. EM szerencseje, hogy az eltiltasok 1-3 honapokig szoltak a mai 1-2 ev elleneben.
Minden korszaknak megvannak a klasszisai es bizony nagy altalanossagban pont annyira vagy tiszta mint a melletted tekero.
A salbutamol hasznalata nem noveli a teljesitmenyt, nem tiltott szer (de limit felett volt) es tudta hogy vizsgaljak hisz rajta volt a voros.
A mai dopping legalis, kamu betegseg-bejelentik-engedellyel szed valami brutalt es kesz. Ha latnank a korjelenteseket akkor kiderulne sok minden, de eleg nehez ugy ki csal ki nem a betegsegevel. BWiggins korlapjat a wikileaks megszerezte es megy is a hirig. D Millart ajanlom aki bevallta mit hogyan.
több mint 6 éve
new orl
610
hosszabbitas.hu/kerekpar/es-bringa/unzue-froome-az-eselyes-de-nekunk-van-egy-nagy-elonyunkEzt kiegeszitve Landa nyilatkozataval es hajra, remeljuk latni is fogunk belole valamit.
Náluk van CF +mintája??
Amúgy 10 bambit rá, hogy a bilharziás botsáska behúzza a túrt.
kishaszi
több mint 6 éve
hosszabbitas.hu/kerekpar/es-bringa/unzue-froome-az-eselyes-de-nekunk-van-egy-nagy-elonyunkNáluk van CF +mintája??
Amúgy 10 bambit rá, hogy a bilharziás botsáska behúzza a túrt.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
nairo és bardet szerintem top3, és fro is, sorrendet nem mondok, mert bízom benne hogy a kenyai brit valami csoda folytán kicsúszik.Nairo és Bardet a hegyeken top lesz, Nibali viszont ott fog elúszni, szerintem top5 sem lesz meg neki.tehat akkor nalad Fro-Nairo-Bardet?
eaglesmcnabb
new orl
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
new orl
610
Nairo és Bardet a hegyeken top lesz, Nibali viszont ott fog elúszni, szerintem top5 sem lesz meg neki.tehat akkor nalad Fro-Nairo-Bardet?
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Nairo és Bardet a hegyeken top lesz, Nibali viszont ott fog elúszni, szerintem top5 sem lesz meg neki.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
new orl
610
ez a szakertok velemenye es atlagoltam, igy jott ki a 1.Fro-2.Nairo-3. Bardet-Nibali.Fro-Nairo-Bardet az elso 3 varakozas szerint, Nibali leszoritja Bardet idonkent. Nalatok ki lesz az elso 3 ( 4 ) ?Aru nem indul. Kb a Giro óta nem edzett. Számára Vuelta&vb a program.
Fro-Porte ( 50% hogy vegig se bir menni, de ha igen)- Nibali ( nagyon fekszik neki ez a tour ), de Geraint T. lesz a nyero harmadik.
Egy epkezlab indokom sincs, de Aru-t odavarom mig Nairo-t a teljesen pozitiv elojelek ellenere sem ( szigoruan megerzes alapjan).
new orl
Bardet nálam nagyon nem top3.
dawyd728
Nalam Fro-Porte-GT-Nibali ( remelem indulnak 😊 ). Nalatok+bold?
A megerzesem fele egybol kuka 😊, a masik legalabb ekkora esellyel indul, de Nairo-t nem varom haromba. Mig az elojelek pont az ellenkezojet mutatjak es nem meglepo a josolt 2. hely ( volt elsonek is irva ). Realisan Porte-ra nagyobb az esely hogy vegig se megy, mint arra hogy Nairo lefo. Azert ezekre az esely kicsi, de bold-nak jo volt.
több mint 6 éve
Ezért jobb a tényekre, mint a megérzésekre hagyatkozni. 😉Egy epkezlab indokom sincs, de Aru-t odavarom ... ( szigoruan megerzes alapjan).Aru nem indul. Kb a Giro óta nem edzett. Számára Vuelta&vb a program.
new orl
dawyd728
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Fro-Nairo-Bardet az elso 3 varakozas szerint, Nibali leszoritja Bardet idonkent. Nalatok ki lesz az elso 3 ( 4 ) ?Aru nem indul. Kb a Giro óta nem edzett. Számára Vuelta&vb a program.
Fro-Porte ( 50% hogy vegig se bir menni, de ha igen)- Nibali ( nagyon fekszik neki ez a tour ), de Geraint T. lesz a nyero harmadik.
Egy epkezlab indokom sincs, de Aru-t odavarom mig Nairo-t a teljesen pozitiv elojelek ellenere sem ( szigoruan megerzes alapjan).
new orl
Bardet nálam nagyon nem top3.
több mint 6 éve
new orl
610
Fro-Nairo-Bardet az elso 3 varakozas szerint, Nibali leszoritja Bardet idonkent. Nalatok ki lesz az elso 3 ( 4 ) ?Fro-Porte ( 50% hogy vegig se bir menni, de ha igen)- Nibali ( nagyon fekszik neki ez a tour ), de Geraint T. lesz a nyero harmadik.
több mint 6 éve
quintana +1Az valami upgrade-elt verzió? 🤣
eaglesmcnabb
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 6 éve
quintana +1
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Quintana.
több mint 6 éve
new orl
610
En Landa-t mondom, csak mert o volt a "leggyengebb" eddig. 😊Majd minden eselyes hasitott a felvezeto versenyeken, es az elozetes keretek alapjan nem a sky az egyetlen eros csapat, sot. Kiiras ide, eros csapatok oda, ha Fro gyenge lesz vagy nelkule indul a tdf, igazi tuzijatek lenne.
Landa nyilatkozata Fro legyozeserol jo, remeljuk latni is fogjuk megprobalni oket. TD meg ahogy varhato volt a sargaert megy.
több mint 6 éve
jatek. ki lesz a movistar legjobbja?Alejandro, de all-time 😊
new orl
Amúgy Quintana, de a jó öreg Sándor legalább egy top10-et tuti hoz
több mint 6 éve
new orl
610
jatek. ki lesz a movistar legjobbja?
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Nálam Roglic előrekúszott top5-re esélyesnek. Jungelsben gondolkodtam a Liege után, de esett is és nem volt az igazi a Dauphinén. Roglicnak talán a TTT lehet probléma, de az egyéni már nem. Azon a 3 szakaszon, ahol utolsó hegyről lejtmenet a célig, mintegy 20km -en keresztül ott akár lehet keresni valója a teljes mezőnnyel szemben is, plusz a szlovén kör alapján a forma is tetszetős.
több mint 6 éve
new orl
610
Fajdalomcsillapitot szedik a bringasok mint a jelly-babyt. Visszaterunk a kezdetekhez igy. Borzaszto veszelyes.Pinot nem megy a tdf-ra. O egy jo pelda, meghalt a 20. szakaszon. A regi idokben ahogy elnyomtak a "test jelzeseit" nem "tudta" volna hogy meghalt es felborult volna hogy tekerte volna a pedalt meg ajultaban is. Szerencsere ma nem tartunk ott, de ez rossz hir. Ennel a dopping is jobb ( figyelembe veve hogy mindenki hasonloan cselekszik)
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Szerintem simán behúzza Quintana (hogyha visszatér a pár évvel ezelőtti formájához) és a hegyeken nem csak teszi a kereket.Az a gond Quintanával, h a csapat és egyéni időfutamon alsó hangon fog kapni Porte-tól is 1-1 percet. Aztán ott van a pávés szakasz, ahol megint csak rajta veszthet. Olyan szakasz, ahol komoly különbségeket alakíthat ki csak 2 van. Alpe d'Huezi szakasz és a 65km-es. A 3-ból a leggyengébb hegyi befutós hegyi szakasz a La Rosière, ami a szintrajzot és a Dauphine-t látva igazi vonatozós szakasz lesz az utolsó km-ig.
Legalább is a Movistar három gráciája brutál erős, és még van melléjük egy Amador és egy Soler
flzoli
Plusz 3 olyan hegyi szakasz, ahol völgy befutó van. Abból talán kettő olyan, ahol van arra némi esély, h a tavalyi Chambéry befutóhoz hasonló lehet. Ugye az az ominózus Uran szakaszgyőzelem, amikor a váltója megragadt egy fokozatban. www.procyclingstats.com/race/tour-de-france/2017/stage-9
Az idei 10 és 19. szakaszon lehet erre valami kis esély. A 65km-es szakaszt közvetlen megelőző 16-os meg max fárasztásnak lesz jó. Az is célig vonatozós lesz. Illetve a procyclingstats még a 15-öst is hegyi szakasznak tekinti, de egy 40km-el a cél előtti 6%-os 12 km hosszú utolsó hegy miatt én nem tekintem annak. Ez pont arra lesz jó, h Sagan, Matthews és a jobb hegyiképességekkel bíró sprinterek hajrázhassanak egyet.
Ha Quintana idén is a Giron indult volna, én ott több esélyt adtam volna neki, mint ezen a TDF útvonalon. Persze kívánom neki, h rám cáfoljon.
több mint 6 éve
Szerintem simán behúzza Quintana (hogyha visszatér a pár évvel ezelőtti formájához) és a hegyeken nem csak teszi a kereket. Legalább is a Movistar három gráciája brutál erős, és még van melléjük egy Amador és egy Soler
több mint 6 éve
new orl
610
Szokás szerint Orica, mint csapat és így Adam Yates, akiért szorítok. Nibalinak is örülnék, ha tudna vmit domborítani. Összetettet Froome nyeri. Ha őt nem veszem, nálam is Porte, de csak annyival, amennyivel a BMC jobb a TTT-n a többieknél.Yates a dauphinen remek volt es ha a 85% format jol erezte akkor popec lesz.
Sprintben Caleb Ewen, de Gaviriát is csipázom. Remélem odapörkölnek a rutinos sprintereknek.
A zöldet szokás szerint Sagan nyeri. A pöttyöst idén újra Majka. Csapatban Sky tarolás. Soler fehér, h a Movistar 3 fejű csapatából a 4. legyen a legboldogabb a végén. Legtöbb szakaszgyőzelem Quick-Step. Legaktívabb De Gendt.
dawyd728
Cavendish remelem odaer, bar agyon segiteni nem fogjak tudni. Landa-t jol adjak nagyon.
Barguil remelem besul a tavalyi Vuelta utan.
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Szokás szerint Orica, mint csapat és így Adam Yates, akiért szorítok. Nibalinak is örülnék, ha tudna vmit domborítani. Összetettet Froome nyeri. Ha őt nem veszem, nálam is Porte, de csak annyival, amennyivel a BMC jobb a TTT-n a többieknél. Sprintben Caleb Ewen, de Gaviriát is csipázom. Remélem odapörkölnek a rutinos sprintereknek.
A zöldet szokás szerint Sagan nyeri. A pöttyöst idén újra Majka. Csapatban Sky tarolás. Soler fehér, h a Movistar 3 fejű csapatából a 4. legyen a legboldogabb a végén. Legtöbb szakaszgyőzelem Quick-Step. Legaktívabb De Gendt.
több mint 6 éve
new orl
610
RPorte a legeselyesebb a bukiknal itt. Nalatok ki fog gyozni?Ja, Fro nem jatszik.
több mint 6 éve
Mikey
18 758
flowcycle.hu/tenyleg-egyedi-rajt-lesz-a-tour-17-szakaszan/Olvastam már sok baromságot, de ez simán top3-ban van.
Varom a velemenyeket!
Danny