Politika
55 feliratkozó
27 napja
nem mondtam hogy elhiszem. dacára Szandi autós videója után 😀 sajnos túl szürreális lett már ez az ország 😀x.com/irishman787878/status/1934926674077896710Azért ezt benyelni petey 😅
na ez? kamu? AI? az elmúlt napok videói után simán lehet igazi is..
petey
r.baggio
Szerkesztette: petey

27 napja
GDP per cap1990:
🇭🇺 Hungary: $3,320
🇵🇱 Poland: $1,630
2025:
🇵🇱 Poland: $26,810
🇭🇺 Hungary: $23,810
(IMF)
27 napja
x.com/irishman787878/status/1934926674077896710Azért ezt benyelni petey 😅
petey

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
27 napja
x.com/irishman787878/status/1934926674077896710Kamu, ráadásul a gagyibb fajtából.
petey
Kb. 3 másodperc alatt hallatszik, hogy ez egy deepfake hang

27 napja
x.com/irishman787878/status/1934926674077896710na ez? kamu? AI? az elmúlt napok videói után simán lehet igazi is..

27 napja
Eddig se nagyon találtak semmit. Persze lehet mondani, hogy sokat költ PR-ra, meg ilyeneket, de egyik se igazán komoly, aztán lehet találnak valamit, de azzal szerintem már a választások idején előjöttek volna...Egyébként én már tényleg nem értem ezt a pitiáner szarakodást, amit Budapesttel művelnek, mármint az állami költségvetés szempontjából 57 milliárd kerekítési hiba szint, ebből jól nem lehet a fidesznek kijönni, csak buknak abból a kevés itteni szavazóból is valamennyit, ami még maradt nekik a tavalyi lexikés bohóckodás után, és kétlem, hogy ezzel vidéken nyernek bármit is...Azért nem biztos. A kisember simán Karigeriékre fog haragudni és nem a Fideszre! Főleg ha tényleg még találnak is 1-2 húzósabb stiklit, amivel Karigerit rossz színben tüntethetik fel.
StormST
NB2

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
27 napja
a kérdés ki mit és hogyan tálalEgyébként én már tényleg nem értem ezt a pitiáner szarakodást, amit Budapesttel művelnek, mármint az állami költségvetés szempontjából 57 milliárd kerekítési hiba szint, ebből jól nem lehet a fidesznek kijönni, csak buknak abból a kevés itteni szavazóból is valamennyit, ami még maradt nekik a tavalyi lexikés bohóckodás után, és kétlem, hogy ezzel vidéken nyernek bármit is...Azért nem biztos. A kisember simán Karigeriékre fog haragudni és nem a Fideszre! Főleg ha tényleg még találnak is 1-2 húzósabb stiklit, amivel Karigerit rossz színben tüntethetik fel.
StormST
NB2
itt sztem bőven előnyben vannak KGék
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
27 napja
Egyébként én már tényleg nem értem ezt a pitiáner szarakodást, amit Budapesttel művelnek, mármint az állami költségvetés szempontjából 57 milliárd kerekítési hiba szint, ebből jól nem lehet a fidesznek kijönni, csak buknak abból a kevés itteni szavazóból is valamennyit, ami még maradt nekik a tavalyi lexikés bohóckodás után, és kétlem, hogy ezzel vidéken nyernek bármit is...Azért nem biztos. A kisember simán Karigeriékre fog haragudni és nem a Fideszre! Főleg ha tényleg még találnak is 1-2 húzósabb stiklit, amivel Karigerit rossz színben tüntethetik fel.
StormST
27 napja
az a vicc hogy lenne értelme egy magyar nyelven tanított cuccnak amit az állam csinálJön a Hülye Algoritmusok Minisztériuma: 444.hu/2025/06/16/jon-a-magyar-mesterseges-intelligencia-hivatalA kocsmaprogram lesz a magyar mesterséges intellingencia hajtómotorja.
Dzsokijuing
Willie Parker
majd a modelleket odaadja KKV-knak hogy dolgozzanak vele
mer 0ról betanítani senkinek se éri meg, így meg csak tákolt szarok vannak
de nyilván míg mondjuk egy finnországban vagy svédországban el tudnék ilyet képzelni, itthon semmi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
27 napja
Mai hívószavunk: energiaharcosok. XD
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi
27 napja
Nagy Martonnal kapcsolatban ez a kedvenc videom a maistrorol:vm.tiktok.com/ZNdD4kxRL/
Szerkesztette: JéBé
27 napja
Jön a Hülye Algoritmusok Minisztériuma: 444.hu/2025/06/16/jon-a-magyar-mesterseges-intelligencia-hivatalA kocsmaprogram lesz a magyar mesterséges intellingencia hajtómotorja.
Dzsokijuing
27 napja
telex.hu/belfold/2025/06/17/azonnali-jogvedelem-fovarosi-torvenyszek-szolidaritasi-hozzajarulas-budapest-karacsony-gergelyÚgy látszik, hogy Marcikának annyira nagy réme az infláció, hogy nem csak nem találja el, hanem el is felejti már, hiszen lehet, hogy Bp IPA bevétele a duplájára nőtt 6 év alatt, csak az szépen el is inflálódott, emelkedtek a költségei, mind rezsi, mind munkaerő költségekben, míg a 10 helyett 89 milliárd, az bárhogy nézem majdnem 9-szer annyi, csak ebben az irányban nem számít, hogy az államnak az mennyit ér, legalábbis a főváros szempontjából nem. De kár is lenne ettől a kiváló közgazdásztól ilyen apróságok ismeretét elvárni..
Majd: telex.hu/belfold/2025/06/17/nagy-marton-fovaros-budapest-szolidaritasi-hozzajarulas-karacsony-gergely-fopolgarmester-torvenyszek
de tetszik ahogy KariGeri elintézte ezt a nímand senkiházit:
Nagy Márton bejegyzésére reagált a főpolgármester, Karácsony a Facebook-oldalán azt írta:
“Nagy Márton miniszter eddig két fontos megjegyzéssel vetette észre magát Budapest ügyében. Az egyik, hogy Rákosrendező kapcsán a város nem élhet elővásárlási jogával. Hát, ez nem jött be. A másik, hogy inkasszó ügyében nem lehet jogvédelmet gyakorolni. Hát, ez sem jött be. Igaz, az inflációt, a gazdasági növekedést, a költségvetési hiányt sem találta el, miért pont ezt sikerülne.”
Beki
Egyébként én már tényleg nem értem ezt a pitiáner szarakodást, amit Budapesttel művelnek, mármint az állami költségvetés szempontjából 57 milliárd kerekítési hiba szint, ebből jól nem lehet a fidesznek kijönni, csak buknak abból a kevés itteni szavazóból is valamennyit, ami még maradt nekik a tavalyi lexikés bohóckodás után, és kétlem, hogy ezzel vidéken nyernek bármit is...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
27 napja
nem, bizonyos böngészőből nézve így néz ki a posztja.Ez fake, nem?kommunikációs igazgató k...a anyázik... az szépi.ibb.co/j9hnvR5g/t7envdzkmi7f1.png
NB2
deyell
Jughead
dead in the middle of Little Italy
little did we know that we riddled two middlemen who didn't do diddly

27 napja
Azt hiszem a dagadtnak nem kell többet békegalambként hivatkozni Trumpra.
27 napja
Ebben az interjúban Menczernél már csak a riporter teljesít gyengébben saját szakmáját tekintve. Mintha a hiperaktív középiskolás suliràdiós kislány kapna 15 percet a szellemileg nem túl elengedett igazgató-helyettessel.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
27 napja
Csak le lett vágva az utolsó mondat, amúgy az a durva, hogy nemEz fake, nem?kommunikációs igazgató k...a anyázik... az szépi.ibb.co/j9hnvR5g/t7envdzkmi7f1.png
NB2
deyell
Jughead

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
27 napja
Ez fake, nem?kommunikációs igazgató k...a anyázik... az szépi.ibb.co/j9hnvR5g/t7envdzkmi7f1.png
NB2
deyell
27 napja
Amikor azt gondolod, lejjebb mar nincs, akkor mindig kiderul, hogy de, meg van. Kovetkezmenye meg soha semminek.

27 napja
kommunikációs igazgató k...a anyázik... az szépBasszus én már nem látom, múltkor letiltott 😆
NB2
27 napja
Át kell nevezni a topikot Mónika Show-ra
27 napja
kommunikációs igazgató k...a anyázik... az szép
NB2
dead in the middle of Little Italy
little did we know that we riddled two middlemen who didn't do diddly

27 napja
"A szegénységgel szemben nem a gazdagok ellen folytatott háború a megoldás (…) A kormánynak van három elvárása: a gazdagok fizessék be az adót, tartsák be a törvényeket és adjanak munkát az embereknek,"24.hu/belfold/2025/06/17/orban-viktor-gazdagsag-szegenyseg-orban-aron-parlament/
Hogy nem szakadt a gecire a parlament teteje.
27 napja
Tudom már miből leszek gazdag, kiadom szerkesztett formában a következő könyvet: "Nagy Márton tátott szájjal a faszerdőben rohangál" Hosszú kiadvány lesz, képekkel stb. Milliárdos leszek belőle, főleg úgy, hogy ez egy soha véget-nem-érő alapanyag.