NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Dallas Cowboys - Minnesota Vikings
4
3
2:20, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
5 hónapja
444.hu/2025/06/18/14-szazalekos-hatranybol-15-szazalekos-elonyt-epitett-a-tisza-a-tavalyi-ep-valasztasok-ota-eltelt-egy-evbenDe mi van, ha mégis?
Ezt azért már talán Endre bá' sem teljesen hiszi el. Mert én teljesen nem hiszem el.
Gyurma Pappa
5 hónapja
444.hu/2025/06/18/14-szazalekos-hatranybol-15-szazalekos-elonyt-epitett-a-tisza-a-tavalyi-ep-valasztasok-ota-eltelt-egy-evbenEzt azért már talán Endre bá' sem teljesen hiszi el. Mert én teljesen nem hiszem el.

5 hónapja
De most ezzel mi a baj? Ugye KDNP a legbaloldalibb part így nyilván baloldali az Orbán kormány istelex.hu/gazdasag/2025/06/18/nagy-marton-2026-os-koltsegvetes-valasztasi-koltekezesMentve, megy a következő fejezetbe a könyvembe
Az idén 70 éves, 8 általánossal bíró nagyapám szerint pedig mindenkié, és a szegények gyakran arra szavaznak, aki ad nekik ilyenkor valamit. Na de kinek van igaza??😀😀
zacknorb
Gyurma Pappa
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Sajnos nem 😕Lesz olyan kurva jó könyv, mint Ferié? 😀telex.hu/gazdasag/2025/06/18/nagy-marton-2026-os-koltsegvetes-valasztasi-koltekezesMentve, megy a következő fejezetbe a könyvembe
Az idén 70 éves, 8 általánossal bíró nagyapám szerint pedig mindenkié, és a szegények gyakran arra szavaznak, aki ad nekik ilyenkor valamit. Na de kinek van igaza??😀😀
zacknorb
Gyurma Pappa
zacknorb

5 hónapja
Lesz olyan kurva jó könyv, mint Ferié? 😀telex.hu/gazdasag/2025/06/18/nagy-marton-2026-os-koltsegvetes-valasztasi-koltekezesMentve, megy a következő fejezetbe a könyvembe
zacknorb
Gyurma Pappa
Poloska vagyok.
5 hónapja
Tiffany sorozat. Havonta kiadok egy új részt, simán el vagyok vele 2026 végéig.Hosszú egy könyv lesz ez, bzdmg.telex.hu/gazdasag/2025/06/18/nagy-marton-2026-os-koltsegvetes-valasztasi-koltekezesMentve, megy a következő fejezetbe a könyvembe
zacknorb
Gyurma Pappa
Zsellér van de Vrij

5 hónapja
Hosszú egy könyv lesz ez, bzdmg.telex.hu/gazdasag/2025/06/18/nagy-marton-2026-os-koltsegvetes-valasztasi-koltekezesMentve, megy a következő fejezetbe a könyvembe
zacknorb
Gyurma Pappa
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
5 hónapja
telex.hu/gazdasag/2025/06/18/nagy-marton-2026-os-koltsegvetes-valasztasi-koltekezesMentve, megy a következő fejezetbe a könyvembe
zacknorb

5 hónapja
telex.hu/gazdasag/2025/06/18/nagy-marton-2026-os-koltsegvetes-valasztasi-koltekezesAz idén 70 éves, 8 általánossal bíró nagyapám szerint pedig mindenkié, és a szegények gyakran arra szavaznak, aki ad nekik ilyenkor valamit. Na de kinek van igaza??😀😀
Poloska vagyok.
5 hónapja
Basszus Macbeth, most jutott csak eszembe:Hát a legutóbbi fb bejegyzése után nem is csodálom, hogy teljesen megbomlott az elméje.erre írtam Sobrinak pár napja, hogy OV már inkább hülye, mint geci.
"Akkor és most. 1989-ben a ruszkikat kellett hazaküldeni, hogy szabadok lehessünk. Akkor nagy bátorság kellett ehhez. Ma is bátorság kell, hogy szabadok maradhassunk. Birodalmak jönnek-mennek, mi elfutni nem fogunk."
Ahogy írtam, nulla önreflexió.
r.baggio
Elhitte a saját hülyeségét.
Amadeus az áttelelt poloska
" a vérben olyan mélyen gázolok, hogy előre vagy épp vissza egyformán körülményes, fejem furcsán utasítja kezem, ha lelepleznek elbukom szerepem."
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
...és a legbicskanyitogatóbb, hogy be van sértődve, hogy őt kérdésekkel zaklatják itt, holott 1.5 éve lemondott és "elmondott már mindent"....azert az osszes post lemondasos megnyilvanulasa Novak Katalinnak teljes mertekben alatamasztja Rogan donteset, hogy le kell mondania.vállalhatatlan. Tökéletes példa a NER utánpótlásképzésének csődjére.
hanyszor kellett nyilatkoznia az elmult masfel evben? sztem egy kezen meg lehet szamolni, es mindegyik bicskanyitogatora sikerult.
most is Temesvaron: viccet uz a kegyelmi dontesekbol, megsertodve, felhaborodva valaszol mindenkinek. pokoli masfel evnek nevezi az elmult idoszakot, picit sem belegondolva, hogy milyen eveik lehettek azoknak a gyerekeknek, embereknek, akik ateltek mindazt, ami Bicsken tortent, es utan meghallottak, hogy az egyik pedofilnak még meg is kegyelmezett. nulla realitaserzek, nulla kommunikacios stilusa van. ezt tenyleg nem lehetett volna rivaldafenyben tartani.
csebi
Amadeus az áttelelt poloska
Csillagom, ha ennyire nem akarsz nyilatkozni, akkor akár le is mondhatnál az életed végéig járó havi 5+M fizuról a MI adónkból, és talán békénhagyna mindenki, de amíg felveszed, addig kötelességed bm3g!
Okádék!
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
5 hónapja
Mellesleg szerintem még kontraproduktív is, hiszen a mihasznáktól elcsábítani kívánt szélsőjobbos jó része most felhorgadt, hogy "már egy jót cigányozni se lehet?"...A Karinthy gyűrűs botrányra visszatérve sose gondoltam volna, hogy woke lesz a Fidesz kormány, de most megtörtént.Nekem ez az ugy is azt mutatja mennyire rosszul csinalnak most mindent. Sikerult elerni hogy a komplett stand up szakma kialljon mellette tobb millios koveto tabor elott es egy egyebkent valamennyire jogos es politika mentes ugybol is politika lett, szamukra kedvezotlen eredmennyel. Amator😀
zacknorb
JéBé

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
5 hónapja
A Karinthy gyűrűs botrányra visszatérve sose gondoltam volna, hogy woke lesz a Fidesz kormány, de most megtörtént.Nekem ez az ugy is azt mutatja mennyire rosszul csinalnak most mindent. Sikerult elerni hogy a komplett stand up szakma kialljon mellette tobb millios koveto tabor elott es egy egyebkent valamennyire jogos es politika mentes ugybol is politika lett, szamukra kedvezotlen eredmennyel. Amator😀
zacknorb
5 hónapja
A Karinthy gyűrűs botrányra visszatérve sose gondoltam volna, hogy woke lesz a Fidesz kormány, de most megtörtént.
Poloska vagyok.
5 hónapja
azert az osszes post lemondasos megnyilvanulasa Novak Katalinnak teljes mertekben alatamasztja Rogan donteset, hogy le kell mondania.vállalhatatlan. Tökéletes példa a NER utánpótlásképzésének csődjére.
hanyszor kellett nyilatkoznia az elmult masfel evben? sztem egy kezen meg lehet szamolni, es mindegyik bicskanyitogatora sikerult.
most is Temesvaron: viccet uz a kegyelmi dontesekbol, megsertodve, felhaborodva valaszol mindenkinek. pokoli masfel evnek nevezi az elmult idoszakot, picit sem belegondolva, hogy milyen eveik lehettek azoknak a gyerekeknek, embereknek, akik ateltek mindazt, ami Bicsken tortent, es utan meghallottak, hogy az egyik pedofilnak még meg is kegyelmezett. nulla realitaserzek, nulla kommunikacios stilusa van. ezt tenyleg nem lehetett volna rivaldafenyben tartani.
csebi
5 hónapja
azert az osszes post lemondasos megnyilvanulasa Novak Katalinnak teljes mertekben alatamasztja Rogan donteset, hogy le kell mondania. hanyszor kellett nyilatkoznia az elmult masfel evben? sztem egy kezen meg lehet szamolni, es mindegyik bicskanyitogatora sikerult.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
GDP per capAelmúttnyócév! Gyúcsánysorosprüsszel! Migráncsháború!
1990:
🇭🇺 Hungary: $3,320
🇵🇱 Poland: $1,630
2025:
🇵🇱 Poland: $26,810
🇭🇺 Hungary: $23,810
(IMF)
ozibozi
6 hónapja
nem mondtam hogy elhiszem. dacára Szandi autós videója után 😀 sajnos túl szürreális lett már ez az ország 😀x.com/irishman787878/status/1934926674077896710Azért ezt benyelni petey 😅
na ez? kamu? AI? az elmúlt napok videói után simán lehet igazi is..
petey
r.baggio
Szerkesztette: petey
6 hónapja
GDP per cap1990:
🇭🇺 Hungary: $3,320
🇵🇱 Poland: $1,630
2025:
🇵🇱 Poland: $26,810
🇭🇺 Hungary: $23,810
(IMF)
6 hónapja
x.com/irishman787878/status/1934926674077896710Azért ezt benyelni petey 😅
petey

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 hónapja
x.com/irishman787878/status/1934926674077896710Kamu, ráadásul a gagyibb fajtából.
petey
Kb. 3 másodperc alatt hallatszik, hogy ez egy deepfake hang
6 hónapja
x.com/irishman787878/status/1934926674077896710na ez? kamu? AI? az elmúlt napok videói után simán lehet igazi is..
6 hónapja
Eddig se nagyon találtak semmit. Persze lehet mondani, hogy sokat költ PR-ra, meg ilyeneket, de egyik se igazán komoly, aztán lehet találnak valamit, de azzal szerintem már a választások idején előjöttek volna...Egyébként én már tényleg nem értem ezt a pitiáner szarakodást, amit Budapesttel művelnek, mármint az állami költségvetés szempontjából 57 milliárd kerekítési hiba szint, ebből jól nem lehet a fidesznek kijönni, csak buknak abból a kevés itteni szavazóból is valamennyit, ami még maradt nekik a tavalyi lexikés bohóckodás után, és kétlem, hogy ezzel vidéken nyernek bármit is...Azért nem biztos. A kisember simán Karigeriékre fog haragudni és nem a Fideszre! Főleg ha tényleg még találnak is 1-2 húzósabb stiklit, amivel Karigerit rossz színben tüntethetik fel.
StormST
NB2

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
6 hónapja
a kérdés ki mit és hogyan tálalEgyébként én már tényleg nem értem ezt a pitiáner szarakodást, amit Budapesttel művelnek, mármint az állami költségvetés szempontjából 57 milliárd kerekítési hiba szint, ebből jól nem lehet a fidesznek kijönni, csak buknak abból a kevés itteni szavazóból is valamennyit, ami még maradt nekik a tavalyi lexikés bohóckodás után, és kétlem, hogy ezzel vidéken nyernek bármit is...Azért nem biztos. A kisember simán Karigeriékre fog haragudni és nem a Fideszre! Főleg ha tényleg még találnak is 1-2 húzósabb stiklit, amivel Karigerit rossz színben tüntethetik fel.
StormST
NB2
itt sztem bőven előnyben vannak KGék
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!