Politika
65 feliratkozó
4 hónapja
mandiner.hu/belfold/2025/08/szoboszlai-dominik-vilagos-uzenetet-kuldott-az-elvakult-libsiknekEbbe hogy a francba sikerült belekeverni a politikát?! Ennyire nyomorultak nem lehetnek...
Pulitzer dijas
JéBé
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
4 hónapja
rettenetesen fel tud húzni takács péter, az egyetlen dolog, ami nyugtat vele kapcsolatban, hogy még a családja szerint is egy gyökér, persze ettől nekem nem lesz jobb, csak kis jóvátétel. meg mindig is kiváncsi voltam hogy az ilyen fideszes meghasonult emberekről hogy vélekedik a környezetükfúgec, mikor azt hiszed a fidesz nem tud előhúzni a legalja kommunikációnál mélyebben levőt, jön Takács Péter. hát a büdös kurva annyát ennek IS. 15 év, 2/3, csilliárd lóvé.El kell ismerni, hogy OV nagyon nagy tehetséggel találja meg azokat, akik képességeik, szorgalmuk okán sosem lépnének nélküle előrébb, cserébe elég ambíció van bennük ahhoz, hogy az előrejutásért szó szerint BÁRMIT megtegyenek. Ez a pali Palkovics olcsóbb kiadása.
444.hu/2025/08/09/az-egeszsegugyi-allamtitkar-szamon-kerte-magyar-petert-hogy-o-miert-nem-csinal-semmit-a-leallt-eeszt-vel?utm_source=Facebook&utm_medium=444&fbclid=IwY2xjawMERGNleHRuA2FlbQIxMQABHvpXV0TjLXyowSvswK3qiXFHn4IeDnSD-EHfMedLGc9m5UrS30L_wXwFd3i__aem_cHw4_F7YpeORqDT0bVOqbQ
petey
Amadeus az áttelelt poloska
4 hónapja
fúgec, mikor azt hiszed a fidesz nem tud előhúzni a legalja kommunikációnál mélyebben levőt, jön Takács Péter. hát a büdös kurva annyát ennek IS. 15 év, 2/3, csilliárd lóvé.de ez a hülye miért áll bele ilyenbe???
444.hu/2025/08/09/az-egeszsegugyi-allamtitkar-szamon-kerte-magyar-petert-hogy-o-miert-nem-csinal-semmit-a-leallt-eeszt-vel?utm_source=Facebook&utm_medium=444&fbclid=IwY2xjawMERGNleHRuA2FlbQIxMQABHvpXV0TjLXyowSvswK3qiXFHn4IeDnSD-EHfMedLGc9m5UrS30L_wXwFd3i__aem_cHw4_F7YpeORqDT0bVOqbQ
petey
maradna kussban Takács, de nem, neki tényleg muszáj visszapofáznia
4 hónapja
mandiner.hu/belfold/2025/08/szoboszlai-dominik-vilagos-uzenetet-kuldott-az-elvakult-libsiknekDomi spermája is digitális harcos lett.
Pulitzer dijas
JéBé
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
mandiner.hu/belfold/2025/08/szoboszlai-dominik-vilagos-uzenetet-kuldott-az-elvakult-libsiknekPulitzer dijas
4 hónapja
Térdig ér jó pár helyen.telex.hu/kulfold/2025/08/09/tanzania-magyar-kormanyhatarozat-segely-hitel-vizgazdalkodas-fejlesztesCsak végig kell menni az alföldön és megnézni, a vízhiány miatt hogyan néz ki a kukorica meg a napraforgó.
Lol, mert itthon már minden faszán rendbe lett téve
warr_b
Nesze neked vízgazdálkodás...
kittli
4 hónapja
Jó, akkor legközelebb - külön a te kedvedért - így fogok tenni.Igen.Tényleg csak akkor lehet tudni, hogy viccelek, ha telepakolom vigyorgó fejekkel?Miért hír, hogy kigyulladt egy mozdony? Arról miért nem írnak, hogy közben hány meg hány vonat közlekedik az országban, amelyik nem gyulladt ki?Mert hírértéke van és információt közöl arról, hogy mire számíthatsz ha nekivágsz. 😎
telex.hu/belfold/2025/08/09/kigyulladt-egy-mozdony-balatonakalinal-hatalmas-kesesek
nagylaza, főpohárnok
Greengo
nagylaza, főpohárnok
Greengo
4 hónapja
telex.hu/kulfold/2025/08/09/tanzania-magyar-kormanyhatarozat-segely-hitel-vizgazdalkodas-fejlesztesCsak végig kell menni az alföldön és megnézni, a vízhiány miatt hogyan néz ki a kukorica meg a napraforgó.
Lol, mert itthon már minden faszán rendbe lett téve
warr_b
Nesze neked vízgazdálkodás...
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
4 hónapja
telex.hu/kulfold/2025/08/09/tanzania-magyar-kormanyhatarozat-segely-hitel-vizgazdalkodas-fejlesztesLol, mert itthon már minden faszán rendbe lett téve

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
fúgec, mikor azt hiszed a fidesz nem tud előhúzni a legalja kommunikációnál mélyebben levőt, jön Takács Péter. hát a büdös kurva annyát ennek IS. 15 év, 2/3, csilliárd lóvé.El kell ismerni, hogy OV nagyon nagy tehetséggel találja meg azokat, akik képességeik, szorgalmuk okán sosem lépnének nélküle előrébb, cserébe elég ambíció van bennük ahhoz, hogy az előrejutásért szó szerint BÁRMIT megtegyenek. Ez a pali Palkovics olcsóbb kiadása.
petey
4 hónapja
telex.hu/belfold/2025/08/09/orosz-gepeket-fogtak-a-magyar-gripenek-a-balti-tenger-folottMint látod, számukra az orosz = azonosítatlan, melyek az azonosítás után is simán csak azonosítottak maradnak
Mehetett az izzadás a nagyfejűeknél 😆
warr_b
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
telex.hu/belfold/2025/08/09/orosz-gepeket-fogtak-a-magyar-gripenek-a-balti-tenger-folottMehetett az izzadás a nagyfejűeknél 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Igen.Tényleg csak akkor lehet tudni, hogy viccelek, ha telepakolom vigyorgó fejekkel?Miért hír, hogy kigyulladt egy mozdony? Arról miért nem írnak, hogy közben hány meg hány vonat közlekedik az országban, amelyik nem gyulladt ki?Mert hírértéke van és információt közöl arról, hogy mire számíthatsz ha nekivágsz. 😎
telex.hu/belfold/2025/08/09/kigyulladt-egy-mozdony-balatonakalinal-hatalmas-kesesek
nagylaza, főpohárnok
Greengo
nagylaza, főpohárnok

E-A-G-L-E-S EAGLES !
4 hónapja
Tényleg csak akkor lehet tudni, hogy viccelek, ha telepakolom vigyorgó fejekkel?Miért hír, hogy kigyulladt egy mozdony? Arról miért nem írnak, hogy közben hány meg hány vonat közlekedik az országban, amelyik nem gyulladt ki?Mert hírértéke van és információt közöl arról, hogy mire számíthatsz ha nekivágsz. 😎
nagylaza, főpohárnok
Greengo
4 hónapja
fúgec, mikor azt hiszed a fidesz nem tud előhúzni a legalja kommunikációnál mélyebben levőt, jön Takács Péter. hát a büdös kurva annyát ennek IS. 15 év, 2/3, csilliárd lóvé.444.hu/2025/08/09/az-egeszsegugyi-allamtitkar-szamon-kerte-magyar-petert-hogy-o-miert-nem-csinal-semmit-a-leallt-eeszt-vel?utm_source=Facebook&utm_medium=444&fbclid=IwY2xjawMERGNleHRuA2FlbQIxMQABHvpXV0TjLXyowSvswK3qiXFHn4IeDnSD-EHfMedLGc9m5UrS30L_wXwFd3i__aem_cHw4_F7YpeORqDT0bVOqbQ
4 hónapja
Miért hír, hogy kigyulladt egy mozdony? Arról miért nem írnak, hogy közben hány meg hány vonat közlekedik az országban, amelyik nem gyulladt ki?Mert hírértéke van és információt közöl arról, hogy mire számíthatsz ha nekivágsz. 😎
nagylaza, főpohárnok

E-A-G-L-E-S EAGLES !
4 hónapja
Miért hír, hogy kigyulladt egy mozdony? Arról miért nem írnak, hogy közben hány meg hány vonat közlekedik az országban, amelyik nem gyulladt ki?telex.hu/belfold/2025/08/09/kigyulladt-egy-mozdony-balatonakalinal-hatalmas-kesesek
4 hónapja
Meglátjuk, ahogy a bölcs zen-mester mondaná. A tapasztalatok szerint inkább nem, mint igen, de cáfoljanak rá.Mondjuk annyi h elvileg mindkettő külsős tag a frakcióban és parton belül eddig nagy a csönd e körül senki sem jött ki h a KG anyját. Talán akkor az MKKP is pártként működik majd?Na, redditet hol tart? Fideszes már a 444 vagy KG mondjon le?Mert olyan dolgokra kellene válaszolnia, amire nem válaszolhat. Vagy azért mert szerződés/jog szerint nem lehet, vagy azért mert van róla valamiféle politikai/gazdasàgi/egyéb megállapodás stb. Ahogy mondod, ilyen a politika.
444.hu/2025/08/09/gergo-atlathatosagot-igert-ha-minden-rendben-van-a-kerdesekre-lehet-nyugodtan-valaszolni
Pontosan erről pofázok én is. Ha minden fasza, akkor miért nem ül le interjút adni. Ott van benne, a saját szavaival idézve: "Több egymástól független forrásunk egybehangzó állítása szerint Kovács Gergely azután állította le az előző időszak átvilágítását, hogy idén február 25-én meglátogatta Tiborcz István. A polgármester szerint ez nem igaz, neki pedig dolga, hogy a nagyobb kerületi ingatlanbefektetőkkel beszéljen."
Szóval Pista NAGYOBB KERÜLETI INGATLANBEFEKTETŐ 😂 oké.
A legjobb az egészben, hogy ha KG értelmesen reagál, és nem Facebook posztban klaffog, ez az egész ügy tized ekkorát sem szól.
Gyurma Pappa
Ez az egész sztori egyébként mélyen a 2024 előtti ellenzéki működés tökéletes bemutatása, ami ellen ironikus módon a Kutyák voltak a leghangosabbak.
Adott a hatalom, a vezetés az eddigi ellenzéknek. Lesz egy polgármester aki elkezd úgy is működni, mint egy politkus akinek hatalma van. Ez nem tetszik a frakciójában xyz-nek, ezért először belül szóvá teszi, majd amikor neki nem tetsző választ kap mit csinál? Dramatic Exit a frakcióból/szövetségből, megy a nyígás a sajtónak, szivárogtatás, félinformációk, pletykát meg ami kell. Erre a polgármester hasonló választ ad, nyilván neki figyelembe kell vennie, hogy miről beszélhet, miről nem és a távozó politikusok kurva anyja. Ennek a következő fejezete általában hogy kilép még a ciklus során 1-2-3 ember, és szépen lassan irányíthatatlanná válik az önkori, majd vergődés a választásokig. Nem mondom, hogy most is így lesz, de azért példák az elmúlt 30 évből erre fele mutatnak.
MC12
csebi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
4 hónapja
Mondjuk annyi h elvileg mindkettő külsős tag a frakcióban és parton belül eddig nagy a csönd e körül senki sem jött ki h a KG anyját. Talán akkor az MKKP is pártként működik majd?Na, redditet hol tart? Fideszes már a 444 vagy KG mondjon le?Mert olyan dolgokra kellene válaszolnia, amire nem válaszolhat. Vagy azért mert szerződés/jog szerint nem lehet, vagy azért mert van róla valamiféle politikai/gazdasàgi/egyéb megállapodás stb. Ahogy mondod, ilyen a politika.
444.hu/2025/08/09/gergo-atlathatosagot-igert-ha-minden-rendben-van-a-kerdesekre-lehet-nyugodtan-valaszolni
Pontosan erről pofázok én is. Ha minden fasza, akkor miért nem ül le interjút adni. Ott van benne, a saját szavaival idézve: "Több egymástól független forrásunk egybehangzó állítása szerint Kovács Gergely azután állította le az előző időszak átvilágítását, hogy idén február 25-én meglátogatta Tiborcz István. A polgármester szerint ez nem igaz, neki pedig dolga, hogy a nagyobb kerületi ingatlanbefektetőkkel beszéljen."
A legjobb az egészben, hogy ha KG értelmesen reagál, és nem Facebook posztban klaffog, ez az egész ügy tized ekkorát sem szól.
Gyurma Pappa
Ez az egész sztori egyébként mélyen a 2024 előtti ellenzéki működés tökéletes bemutatása, ami ellen ironikus módon a Kutyák voltak a leghangosabbak.
Adott a hatalom, a vezetés az eddigi ellenzéknek. Lesz egy polgármester aki elkezd úgy is működni, mint egy politkus akinek hatalma van. Ez nem tetszik a frakciójában xyz-nek, ezért először belül szóvá teszi, majd amikor neki nem tetsző választ kap mit csinál? Dramatic Exit a frakcióból/szövetségből, megy a nyígás a sajtónak, szivárogtatás, félinformációk, pletykát meg ami kell. Erre a polgármester hasonló választ ad, nyilván neki figyelembe kell vennie, hogy miről beszélhet, miről nem és a távozó politikusok kurva anyja. Ennek a következő fejezete általában hogy kilép még a ciklus során 1-2-3 ember, és szépen lassan irányíthatatlanná válik az önkori, majd vergődés a választásokig. Nem mondom, hogy most is így lesz, de azért példák az elmúlt 30 évből erre fele mutatnak.
MC12
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Na, redditet hol tart? Fideszes már a 444 vagy KG mondjon le?Mert olyan dolgokra kellene válaszolnia, amire nem válaszolhat. Vagy azért mert szerződés/jog szerint nem lehet, vagy azért mert van róla valamiféle politikai/gazdasàgi/egyéb megállapodás stb. Ahogy mondod, ilyen a politika.
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
4 hónapja
Én mondjuk pont nem használtam a 444-re a "DK Press" terminust, bár kétségtelenül találónak gondolom. 😀És mielőtt bárkit megsértenék:Ilyen a politika természete. Amikor P Kampman (nem személyeskedni szeretnék, csak egy jelenségek bemutatni) a hozzá hasonló örök mainstream ellentmondók rásütik egy ugyan elfogult, de független újságra, hogy "DK press", akkor egyfelől elveszik a valódi propaganda élét, másrészt hiteltelenné teszik úgy általában az újságírást, és PONT az ellenkezőjét érik el, mint amit szeretnének, és a valóságot már akkor sem hisszük el, ha előttünk van.
Engem pl kifejezetten frusztrál hogy ebben a KG vs 444 helyzetben nehéz kideríteni hogy mi is történt valójában.
bobi0092
Gyurma Pappa
Az annak idején még a nagyon korai Dancsó Péter által alkotott "liberális kurucinfó" volt még talán ennél is közelebb a valósághoz.
4 hónapja
És mielőtt bárkit megsértenék:Ilyen a politika természete. Amikor P Kampman (nem személyeskedni szeretnék, csak egy jelenségek bemutatni) a hozzá hasonló örök mainstream ellentmondók rásütik egy ugyan elfogult, de független újságra, hogy "DK press", akkor egyfelől elveszik a valódi propaganda élét, másrészt hiteltelenné teszik úgy általában az újságírást, és PONT az ellenkezőjét érik el, mint amit szeretnének, és a valóságot már akkor sem hisszük el, ha előttünk van.
Engem pl kifejezetten frusztrál hogy ebben a KG vs 444 helyzetben nehéz kideríteni hogy mi is történt valójában.
bobi0092
A 444 nem tökéletes újság, messze. De igyekeznek újságként működni még. Az online újságírás illetve a XXI. századi úgy általában nem lesz már Boston Globe nyomozás szinten 24/7, ezt elvárni naiv. De azért, mert nekünk nem tetszik, amit írnak lesz DK press...
Egyébként persze, hogy nem írnak a DK-ról, mit írjanak? Az, hogy látványosan a Magyar Nemzet random Klára dicsőítő esszéket ír, írtak. Más nem nagyon van érdekes egy 3%-os pártban, aki nem is csinál semmit igazán....

4 hónapja
Nekem KG egy ilyen szélhámos szerepét kelti aki eddig csak brahiból nyomta a politikát most amikor meg tényleg kellene csinálni valamit azt sem tudja melyik bolygón van
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Szerintem az értelmesen reagál alatt itt az is lehetőség, hogy válaszol a kérdésekre vagy felajánl egy interjúidőpontot és nem a cikk megjelenése előtt 4 nappal egy hirdetett FB bejegyzésben kommunikál (klaffog by Gyurma).A legjobb az egészben, hogy ha KG értelmesen reagál, és nem Facebook posztban klaffog, ez az egész ügy tized ekkorát sem szól.Ebben azért nem vagyok biztos. Már itt a fórumon is jól ment ez a cikk mikor még Gergő nem is reagált semmit.
Gyurma Pappa
csebi
Én nagyon bírom az MKKPt, de most ugyanazokat a zsigeri reakciókat láttam a KG poszt alatt (redditre ritkán járok de az is elég szektás ellenzéki hangulat), mint amiket a FIDESZ és Tisza / MP posztok alatt. Véletlenül sem a várjuk ki a végét a dolgoknak... instant dönteni és ítélni kell, hogy KG a fasz vagy a 444.
Az természetesen nem is lehetőség, hogy részigazságok vannak a 444 cikkben, amikre támadólag reagál KG stb.
Nyilván nem vagyok hülyegyerek, benne élek a 21. századi politikában, csak olyan régen van már rajtunk a kormánypárt, hogy elfelejtem hogy ez a vak gondolkodás nem csak az ő oldalukon van, hanem tüneteiben az ellenzékin is.
És mielőtt bárkit megsértenék:
Szerkesztette: bobi0092
4 hónapja
(((OFF: 2-3 napig nem olvasom a topicot, elkezdem az utolsó kb. 20-al, aztán hirtelen nem értem/tudom KariGerinek most épp miért kéne lemondania, mire rájövök, hogy ez a KG nem az a KG 😀)))

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!