Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Politika

63 feliratkozó

9 perce
szaba Los Angeles Chargers 12 917
A fene nagy Kossuth-magasztalást továbbra sem értem.
warr_b
Jó volt a PR.
szaba
Felszántotta a vidéket kétségtelenül.
Kampman
Meg ugye a szótagszám is fontos, hülyén hangzott volna, hogy Görgei Artúr vagy Széchenyi István azt üzente, elfogyott a regimentje.
somoskovig
Ezek alapján Vasvári Pál volt a nagy rivális.
18 perce
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 960
Az mennyire beszédes, hogy D. Dóra facebookján egyszer se kommentáltam, meg se néztem, most kíváncsiságból mondom rá kukkantok, erre le vagyok tiltva. 🤣 Ezek szerintem közös a lista a fidess és MH Facebook "like"-koknal 🤣
6 órája
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 570 — Chiefs GM
warr_b
Jó volt a PR.
szaba
Kampman
Meg ugye a szótagszám is fontos, hülyén hangzott volna, hogy Görgei Artúr vagy Széchenyi István azt üzente, elfogyott a regimentje.

6 órája
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 551
warr_b
Jó volt a PR.
szaba
7 órája
warr_b
Jó volt a PR.
7 órája
warr_b Washington Commanders 30 434 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Az Isten-haza-családról, királyságról, hagyományos értékekről, nemzeti nagyságról, Nietzschéről és Evoláról, etc., neked is Dopeman jut eszedbe?

Nekem igen. Mert ez a "magyar" "jobboldal" valósága.

Nekem a "jobboldal", mely utálja Kossuthtot, Adyt, a köztársaságot, a magyar kultúra legtöbb nagyját (há mer' komenisták vótak), mely lumpenproliként prolizik és bolsevizmust vizionál mindenbe, miközben felmenőiket javarészt a szocializmus vakarta ki a szarból,
nos,
ez a jobboldal elsőként is Mészáros Lőrinc jachtját, Tiborcz és Lázár közpénzkastélyait, Andi sokmilliós táskáját, a neres aranyásó luxusfeleségeket, az ostoba, ámde arrogáns propagandistákat, az agyonrémített nyugdíjasokat, a sutyiban ideszállított olasz szemetet, a tanári fizetéseket, az elbszott vízügyet és nyomában az elsivatagosodást, az ízléstelen parvenüt, Ady helyett Putyint, Kossuth helyett Ficot, tudomány helyett olcsó konteókat imádó, elvtelen, értéktelen bunkókráciát és annak tahóterrorját és hörcsögtermészetű harácsolását jelenti.

Nincs létjogosultságotok, a szavatok annyit se ér, mint egy csikk a hamutartóban.

(Tisztelet a kevés, értékteremtő, kevésbé hangos kivételnek. Gazdáknak, hagyományőrzőknek, mesterembereknek, pár művésznek. Őket viszont sajnálom, de krvára.)
ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
9 órája
kittli Pittsburgh Steelers 2 948 — Steelers fan
Petya és társairól mik a vélemények?
Tudom még kicsi a minta,de érdekel a véleményetek!
steelwolf
Azért 12 év külügyminiszterként + a többi már nem olyan kicsi minta. 😊

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
9 órája
steelwolf
Kérdezz újra két év múlva.
9 órája
ozibozi New York Giants 21 729
Az Isten-haza-családról, királyságról, hagyományos értékekről, nemzeti nagyságról, Nietzschéről és Evoláról, etc., neked is Dopeman jut eszedbe?

Nekem igen. Mert ez a "magyar" "jobboldal" valósága.

Nekem a "jobboldal", mely utálja Kossuthtot, Adyt, a köztársaságot, a magyar kultúra legtöbb nagyját (há mer' komenisták vótak), mely lumpenproliként prolizik és bolsevizmust vizionál mindenbe, miközben felmenőiket javarészt a szocializmus vakarta ki a szarból,
nos,
ez a jobboldal elsőként is Mészáros Lőrinc jachtját, Tiborcz és Lázár közpénzkastélyait, Andi sokmilliós táskáját, a neres aranyásó luxusfeleségeket, az ostoba, ámde arrogáns propagandistákat, az agyonrémített nyugdíjasokat, a sutyiban ideszállított olasz szemetet, a tanári fizetéseket, az elbszott vízügyet és nyomában az elsivatagosodást, az ízléstelen parvenüt, Ady helyett Putyint, Kossuth helyett Ficot, tudomány helyett olcsó konteókat imádó, elvtelen, értéktelen bunkókráciát és annak tahóterrorját és hörcsögtermészetű harácsolását jelenti.

Nincs létjogosultságotok, a szavatok annyit se ér, mint egy csikk a hamutartóban.

(Tisztelet a kevés, értékteremtő, kevésbé hangos kivételnek. Gazdáknak, hagyományőrzőknek, mesterembereknek, pár művésznek. Őket viszont sajnálom, de krvára.)
17 órája
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 990 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
19 órája
ozibozi New York Giants 21 729
Ugye, ismeritek az Intrum nevet, az emberek egyik fosztogatóját? Közületek sokakat becsapott és elvett pénzt indokolatlanul, ugye?
A bűnöző Intrum újabb tevékenységét mutatom be Nektek. Az emberek sokaságát kifosztó, és a Fidesz kormány segítségével iszonyatos pénzeket szerző Intrum megcsinálta a következő trükkjét. Kitelepült Írországba egy céggel, amely cég neve HF Collections Designated Activity Company. 2024. április 23-án már ezt a céget megcsinálta Dublinban. Azaz ahogy Magyar Péter megjelent a színen, két hónappal később már az Intrum úgy gondolta, hogy változni fognak a viszonyok, és csinál Írországban egy céget, akinek a neve alatt fosztogathatja tovább Magyarországon az embereket. Ennek a cégnek vezetője egy bizonyos Ms Beatty, aki összesen 99 cégnek az igazgatója ugyanebben a Dublinban. 2026. májusig igazából semmi nem történt ebben az cégben, de 2026. május 7-én ez az ír cég a saját cégére jelzálog terhet jegyeztetett be. Ez azt jelenti, hogy azt mutatja a világ előtt, hogy ő kölcsönből végzi a tevékenységét, s a cége annak van kiszolgáltatva, aki adta neki a kölcsönt. Majd 2026. május 11-én újabb igazgatókat nevezett ki, ezt követően május 18-án megváltoztatta a székhelye címét, június 3-án pedig újabb igazgató cserére került sor. Azaz a választás után elkezdett aktivizálódni. A Magyarországon maradt Intrum pedig úgy lép fel, mintha ennek az ír cégnek csak a magyarországi hitel gondozója lenne, ebben a szerepben tetszeleg tovább, azt érzékeltetve, hogy ő csak egy egyszerű meghatalmazott, és a csúnya követeléskezelő ez az ír cég. Aki gyakorlatilag ugyanaz, mint az Intrum. Borzalmas, ahogy az előző kormány a követeléskezelőknek hatalmat adott, s micsoda befolyást tudtak az egyes bíróságokon szerezni! Bűncselekmények sorozatát követték el csalással és okirathamisításokkal az emberek ellen, de soha nem lett belőle büntetőeljárás, mert ott is megvoltak a protektoraik. Amíg nem születik meg az a törvény, hogy az engedményezés előtt lehetőséget kell adni az eredeti adósnak arra, hogy az engedményezés során érvényesített eladási áron meg tudják venni a velük szembeni követelést, addig itt fognak ugrálni tovább a magyar emberek nyakán
VDA
1 napja
Beki New York Jets 2 909
 www.portfolio.hu/gazdasag/20260627/a-tisza-kormany-kezdemenyezte-a-budapest-belgrad-beruhazassal-kapcsolatos-titkositas-feloldasat-846100
1 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 039 — The Mathematician
Hozzászoktam már, hogy a Pride napján garantáltan kánikula van, de ez most egészen pokoli. Nem hiszem, hogy végig fogok menni az Operától a Vérmezőig.
nagylaza, főpohárnok
És vasárnaptól keddi még melegebb lesz... Én meg mehetek este tejfakasztóra 😂
warr_b
szerdán megyek szabira ...

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 napja
warr_b Washington Commanders 30 434 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hozzászoktam már, hogy a Pride napján garantáltan kánikula van, de ez most egészen pokoli. Nem hiszem, hogy végig fogok menni az Operától a Vérmezőig.
nagylaza, főpohárnok
És vasárnaptól keddi még melegebb lesz... Én meg mehetek este tejfakasztóra 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 napja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 836 — beers & Packers
1 napja
topin New England Patriots 2 392
Mondjuk az EU génmódosított élelmiszerek engedélyezése nagyon felháborított. Illetve az is, hogy ezt a Tisza képviselők támogatták.
szaba
Ezt nem értem. Ha a franciáknak, németeknek, spanyoloknak megfelel, akkor nekünk mi bajunk lehet belőle, ami nekik nem?
Őszentsége Sobri Jóska
Az, hogy nekik megfelel-e, annak az étrendi hatásait hosszútávon még nem ismerjük. Azt sem tudjuk, magában a növényben milyen változásokat indíthat be hosszútávon. Arról nem beszélve, hogy ezzel a magyar agrárium is kaphat egy óriási pofont, mert azok a nemzetközi élelmiszer-ipari és mezőgazdasági cégek kerülhetnek majd előnybe, akik ezen a téren rendelkeznek tőkével és technológiával. Alapvetően vérzik több sebből az egész.
szaba
Azzal mit kívánsz tenni, hogy kiszárad a föld a globális felmelegedésnek köszönhetően és megváltozik a klíma? Konkrétan a magyar agráriumot abban a formában ahogy mi ismerjük, a környezet kíméletlenül megváltoztatja. Akkor is, ha régen minden jobb volt, meg a GMO rossz. Tetszettünk volna nem tönkre baszni a légkört minden kényelmi funkcióval az elmúlt 20-30 évben. Ez esetben járna ilyen úri huncutság, mint a magyar agrárium tönkretételének megakadályozása.

A világ olyan gyorsan változik minden szegletében, hogy aki nem alkalmazkodik bármilyen begyöpösödött gondolat miatt, az kihal, megszűnik, kiírja magát a piacról. Igaz, ezt úgy teheti meg hogy mantrázott valami nemzetit a halálos ágyán.
1 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 971 — Lucas Scott
Nezhetek uj haziorvost miutan MP lenyulta es kinevezte HÁTnak ... #OValattmindenjobbvolt.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 napja
Nomac New England Patriots 4 556 — balazs.t85@gmail.com

Nomac
Ez valami katasztrófa volt, soha többé nem pazarlom az időmet ilyenekre, pedig erre aludtam el
r.baggio
Ezért nem is írtam hozzá semmit, szenvedjen mindenki aki belenéz 😃
1 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 455 — #NoStress
.
Nomac
Ez valami katasztrófa volt, soha többé nem pazarlom az időmet ilyenekre, pedig erre aludtam el
r.baggio
farhát meg vályi is taszít erősen
Kelét szeretem de cska miatta tuti rá se nézek
Negritis, a vajda
Engem szórakoztatott.
És valóban Kele volt az egyetlen, aki jól riposztozott és érvelt egyszerre. Mindenki más csak a saját sérelmeit személyeskedte , de Kele miatt megérte megnézni. Ő mostanra valahogy megtalálta a hangját, és egyre jobb az ilyen vitaműsorokban.

1 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 039 — The Mathematician

Nomac
r.baggio
farhát meg vályi is taszít erősen
Kelét szeretem de cska miatta tuti rá se nézek

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 061 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
cracks

telex.hu/belfold/2026/06/25/nemcsok-denes-allamtitkar-videk-es-telepulesfejlesztesi-miniszterium-ner-elios-peticio

telex.hu/belfold/2026/06/25/amnesty-international-ruszin-szendi-romulusz-transznemu-emberek-honvedseg
Negritis, a vajda
Ruszinról tudható, hogy nem egy agysebész, de egyébként nem mondott semmi rosszat, csak azt hogy egy transzneműnek nehéz a katonaság. Amit egyébként el tudok képzelni, abszolút megértőként is (vannak erre klinikai kutatások).

A másik ügyre meg azt gondolom, hogy a pragmatikus érvek felülírják az elveket. Nem leszek meglepődve, hogy 10.31-ével megszűnik a kinevezése.
Gyurma Pappa
Egy transzneműnek az élet nehéz, ezt is kutatások bizonyítják.
szaba
Nekem is nehéz, pedig nem vagyok transznemű.
resistance is futile
Az élet nem tehet arról, hogy Raiders fan lettél. 😀

*Mondja ezt egy Jags, Honvéd, Suns szurker. 😀
1 napja
Nyilván elvárom az Uniótól hogy a corporate greedet fogja vissza.
Gyurma Pappa
Olyanok ők nyilván.
Kampman
Jelenleg az egyetlen világhatalom, ami legalább törekszik.
Gyurma Pappa
Kommunikációs szinten.
1 napja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 135 — no es importante

Nomac

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 napja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 517
Gyurma Pappa
Olyanok ők nyilván.
Kampman
Azért még mindig jobb a helyzet mint a jueszéjben.
Az EU-ban elég erős a különböző szervezetek lobbija és elég nagy kontrollt tudnak gyakorolni a különböző multicégek felett.

Vannak persze kisiklások, de csak rajtunk múlik, hogy mennyire tartjuk őket kordában az államokon és az EU-n keresztül.
1 napja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 16 058 — zászló zászló szív
Gyurma Pappa
Olyanok ők nyilván.
Kampman
Jelenleg az egyetlen világhatalom, ami legalább törekszik.