Politika
62 feliratkozó
13 perce
www.facebook.com/share/v/1RYX6jNtSw/?mibextid=wwXIfrmunkát adok és kenyeret
ozibozi
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
24 perce
...és mindez hogy jön a Bödőcs videóhoz? 😀 (tudom, hogy rossz kommentre reagáltál, vagyis feltételezem 😊 )Fax kivan, megnéztem a zorbán interjút és mikor visszajöttem csak rákattintottam a youtube linkes postra ami előttem volt, sorry. 😊
bogjosi
Akkor mán beteszem a zorbán interjút linkjét. Legyen itt is meg az örökkévalóságnak.
Szerkesztette: peterk2005

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
43 perce
szal a mészáros csoport fele dolgozik, másik fele meg kiment hallgatni a strómant?fasza
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
43 perce
Fontos meghallgatni. Ezek ilyenek
44 perce
1 órája
Akkor költözz Vácrátótra! 😀Engem spigiboyal megvettek.
ezért aki ide nem vesz gyémánt támogatói jegyet az annyit is ér, nem semmi lineup, gondolom pirossal a komunisták vannak feltüntetve
Josszi
Hanni
1 órája
...és mindez hogy jön a Bödőcs videóhoz? 😀 (tudom, hogy rossz kommentre reagáltál, vagyis feltételezem 😊 )Én nem tudom már "független füllel" hallgatni. (Javítom is magam, mert sose voltam független, inkább a "kívülállóként" a helyesebb.)www.youtube.com/watch?v=Zsv3kCMHRuwsztem ez megint gyenge lett
Greengo
Negritis, a vajda
Amikor elkezdi, hogy vettünk tömegkommunikációs céget, hogy magyar tulajdonban is legyen, akkor nem tudok nem arra gondolni, hogy elköltöttünk 600 milliárd közpénzt ... hogy aztán csiribi, csiribá és kikössön a 4iG tulajdonában. De még külföldi tulajdon se kell hozzá. Ott vannak a volt Takarékszövetkezetek. Több millió magyar kisember (betétes) tulajdonában. Aztán államosítva lett - yess, ez is megoldható - és ismét csiribi, csiribá és hol köt ki? Lölő bácsinál. Családi vagyon lett a nemzeti vagyonból a végére. Amikor meg az E.ON-nak adott kétszázvalahány milliárdot emlegeti, egyből a Samsung, a BYD, Mercedes, stb. ezer milliárd támogatása ugrik be.
A komcsizásba oltott brüsszelezése viszont tényleg vicces ... lenne, ha nem gondolnám úgy, hogy ez az amit tömegek képesek akár el is hinni, úgyhogy olyan nagyon ezen sincs kedvem nevetni. Örülök annak is, hogy egyelőre nem kell miatta sírnom. 😊
peterk2005
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
2 órája
Én nem tudom már "független füllel" hallgatni. (Javítom is magam, mert sose voltam független, inkább a "kívülállóként" a helyesebb.)www.youtube.com/watch?v=Zsv3kCMHRuwsztem ez megint gyenge lett
Greengo
Negritis, a vajda
Amikor elkezdi, hogy vettünk tömegkommunikációs céget, hogy magyar tulajdonban is legyen, akkor nem tudok nem arra gondolni, hogy elköltöttünk 600 milliárd közpénzt ... hogy aztán csiribi, csiribá és kikössön a 4iG tulajdonában. De még külföldi tulajdon se kell hozzá. Ott vannak a volt Takarékszövetkezetek. Több millió magyar kisember (betétes) tulajdonában. Aztán államosítva lett - yess, ez is megoldható - és ismét csiribi, csiribá és hol köt ki? Lölő bácsinál. Családi vagyon lett a nemzeti vagyonból a végére. Amikor meg az E.ON-nak adott kétszázvalahány milliárdot emlegeti, egyből a Samsung, a BYD, Mercedes, stb. ezer milliárd támogatása ugrik be.
A komcsizásba oltott brüsszelezése viszont tényleg vicces ... lenne, ha nem gondolnám úgy, hogy ez az amit tömegek képesek akár el is hinni, úgyhogy olyan nagyon ezen sincs kedvem nevetni. Örülök annak is, hogy egyelőre nem kell miatta sírnom. 😊
Szerkesztette: peterk2005

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
4 órája
én könnyesre röhögtem magam rajta, izlések és pofonokwww.youtube.com/watch?v=Zsv3kCMHRuwsztem ez megint gyenge lett
Greengo
Negritis, a vajda
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
4 órája
A Fidesz frakcióvezetője szerint Magyar Péter a gyermekvédelemmel akarja elterelni a figyelmet a drága üzemanyagrólAha, tehát a Fidesz szerint üzemanyagár >>> gyermekvédelem.
Lehet ha ott lennék, lekapcsolják a védelmet és úgy orron verném ezt a rohadékoth az öklöm átmegy a koponyáján...
Beki
Autóm van, gyerekem nincs, de azért ne már.
5 órája
www.youtube.com/watch?v=Zsv3kCMHRuwsztem ez megint gyenge lett
Greengo
5 órája
A Fidesz frakcióvezetője szerint Magyar Péter a gyermekvédelemmel akarja elterelni a figyelmet a drága üzemanyagrólSzükségtelen durvaság lenne 15 yardért. Elintezik ezek magukat szépen 😉
Lehet ha ott lennék, lekapcsolják a védelmet és úgy orron verném ezt a rohadékoth az öklöm átmegy a koponyáján...
Beki
6 órája
toró már a buzik és bajnai ellen tüntetett 2006bantalan a magyar tortenelemben elso es mindmaig egyetlen alkalom amikor egy kormanybiztos ellen tuntettek.
nice
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
6 órája
A Fidesz frakcióvezetője szerint Magyar Péter a gyermekvédelemmel akarja elterelni a figyelmet a drága üzemanyagrólLehet ha ott lennék, lekapcsolják a védelmet és úgy orron verném ezt a rohadékoth az öklöm átmegy a koponyáján...
7 órája
toró már a buzik és bajnai ellen tüntetett 2006bannice
7 órája
Magyarországon jelenleg nincs AfD. A Fidesz már nem szűz, belőlük nem lehet. A Mi Hazánk lehetne esetleg, de Toróék alkalmatlanok rá, mert nem tudnak és akarnak középre tolódni. Ők éppen azért jöttek létre, mert nekik a Vona féle középre tolódás is sok volt.Mindenképpen lefőtt a dagadnék. Ez amit hadovál, már 2025. májusában látszottak EU választásoknál h gondok lesznek, nyugodtan folytassa csak. Így h miniszterelnök nem lehet, értelmes jelöltet kiállítani nem tudnak, ugyanazok a balfék arcokkal folytatja, úgyh innentől a Tiszán múlik mennyire öngólt rúgnak, de remélem h önkormányzati választásokig leg kitart a lendületük h még onnan ki lehessen ezeket a tetű narancsokat pucolni sok helyen.Lefőtt persze, ha arról beszélünk, hogy 2030-ban egyedül vissza tud-e jönni..
Beki
Jelenleg akkora tábora van MH&Fidesz által képviselt nézeteknek, ami ~1,5 millió fő. Ez kb 25%-os támogatottság egy 6 milliós választáson. Körbe kell nézni Európában, hogy ezek a pártok stabilan tudnak 25%-ot mindenhol. Ez alsó korlát nekik. Ennyivel azért, ha el kezd töredezni az ellenoldal, már elég könnyen lehet lenni bot a küllő között, még ha hatalomra könnyen nem is kerülnek. Csak meg kell nézni azt, hogy 8-12 év töredezett német politika kitermelt 2x annyi afd szavazót, mint 2010-es évek közepén volt.. A veszély ott van, h erről a 1,5-ről csak 1-et kell növekedniük és a másik oldalnak széttöredezni, és újra nyílt a harc.
dawyd728
A Tisza jelenlegi népszerűsége abszurd, ennek esnie kell, ez egészségtelen. A természetes az lenne, hogy ebből majd visszaszív valamennyit a Fidesz. (Ahogy annak idején az MSZP is visszanőtt valamennyit.) A "probléma" az, hogy mi ill. ki csábítaná vissza a szavazókat? A néha néha megszólaló Orbán, megtámogatva Pócsokkal, Németh Balázsokkal? Mert ezek maradtak, a teljes első sor kicsekkolt. Ez egyelőre egy self made 22-es csapdája, nem látom, hogy ebből mi lehetne a kiút. (Ami közép távon egyébként szerintem kifejezetten rossz. Kellene egy potensebb ellenzék nagyon.)

8 órája
2034-ben a mostani nyugdíjasok többsége már nem lesz szavazóképes, a fiatalok egyelôre nem túl motiváltak ebben a perspektívábanMindenképpen lefőtt a dagadnék. Ez amit hadovál, már 2025. májusában látszottak EU választásoknál h gondok lesznek, nyugodtan folytassa csak. Így h miniszterelnök nem lehet, értelmes jelöltet kiállítani nem tudnak, ugyanazok a balfék arcokkal folytatja, úgyh innentől a Tiszán múlik mennyire öngólt rúgnak, de remélem h önkormányzati választásokig leg kitart a lendületük h még onnan ki lehessen ezeket a tetű narancsokat pucolni sok helyen.Lefőtt persze, ha arról beszélünk, hogy 2030-ban egyedül vissza tud-e jönni..
Beki
Jelenleg akkora tábora van MH&Fidesz által képviselt nézeteknek, ami ~1,5 millió fő. Ez kb 25%-os támogatottság egy 6 milliós választáson. Körbe kell nézni Európában, hogy ezek a pártok stabilan tudnak 25%-ot mindenhol. Ez alsó korlát nekik. Ennyivel azért, ha el kezd töredezni az ellenoldal, már elég könnyen lehet lenni bot a küllő között, még ha hatalomra könnyen nem is kerülnek. Csak meg kell nézni azt, hogy 8-12 év töredezett német politika kitermelt 2x annyi afd szavazót, mint 2010-es évek közepén volt.. A veszély ott van, h erről a 1,5-ről csak 1-et kell növekedniük és a másik oldalnak széttöredezni, és újra nyílt a harc. Nyilván, ha fogadnom kéne ez leghamarabb 2034-ben jöhet velünk szemben egy ilyen szcenárió. Mindenesetre a lehetőség a Tisza kezében van, és egy jó kormányzással a saját maguk kezében is fogják tudni tartani az irányítást.
Magyarországon tényleg az a kérdés, hogy a másik 4,5 milliónak hogyan sikerül politizálni. Erre OV-nek sok ráhatása nincsen. Ő a milliós szektáját kell egyben tartsa. Ahhoz meg különösebben nem kell mást csinálnia mint április 12 előtt és azóta csinál.. Amikor olvasom a topicban, hogy a Fidesz/OV még mindig nem érti, akkor szerintem éppen az adott fórumozó nem érti, h jelenleg mi a feladatuk..
dawyd728
Ez egy lassú haldoklás mint az MSZP, aztán majd a DK
Furcsa ez hogy itt semmi innovació ahogy a bal oldalon sincs
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
8 órája
dawyd728
4 336
Mindenképpen lefőtt a dagadnék. Ez amit hadovál, már 2025. májusában látszottak EU választásoknál h gondok lesznek, nyugodtan folytassa csak. Így h miniszterelnök nem lehet, értelmes jelöltet kiállítani nem tudnak, ugyanazok a balfék arcokkal folytatja, úgyh innentől a Tiszán múlik mennyire öngólt rúgnak, de remélem h önkormányzati választásokig leg kitart a lendületük h még onnan ki lehessen ezeket a tetű narancsokat pucolni sok helyen.Lefőtt persze, ha arról beszélünk, hogy 2030-ban egyedül vissza tud-e jönni..
Beki
Jelenleg akkora tábora van MH&Fidesz által képviselt nézeteknek, ami ~1,5 millió fő. Ez kb 25%-os támogatottság egy 6 milliós választáson. Körbe kell nézni Európában, hogy ezek a pártok stabilan tudnak 25%-ot mindenhol. Ez alsó korlát nekik. Ennyivel azért, ha el kezd töredezni az ellenoldal, már elég könnyen lehet lenni bot a küllő között, még ha hatalomra könnyen nem is kerülnek. Csak meg kell nézni azt, hogy 8-12 év töredezett német politika kitermelt 2x annyi afd szavazót, mint 2010-es évek közepén volt.. A veszély ott van, h erről a 1,5-ről csak 1-et kell növekedniük és a másik oldalnak széttöredezni, és újra nyílt a harc. Nyilván, ha fogadnom kéne ez leghamarabb 2034-ben jöhet velünk szemben egy ilyen szcenárió. Mindenesetre a lehetőség a Tisza kezében van, és egy jó kormányzással a saját maguk kezében is fogják tudni tartani az irányítást.
Magyarországon tényleg az a kérdés, hogy a másik 4,5 milliónak hogyan sikerül politizálni. Erre OV-nek sok ráhatása nincsen. Ő a milliós szektáját kell egyben tartsa. Ahhoz meg különösebben nem kell mást csinálnia mint április 12 előtt és azóta csinál.. Amikor olvasom a topicban, hogy a Fidesz/OV még mindig nem érti, akkor szerintem éppen az adott fórumozó nem érti, h jelenleg mi a feladatuk..
8 órája
Ilyen halmelindákat simán etikai bizottságok elé kellene cibálni ha lenne vlm súlya, mert olyan egy mocskos hazudozó orvosi köntösbe öltöztetve.
9 órája
Engem spigiboyal megvettek.
ezért aki ide nem vesz gyémánt támogatói jegyet az annyit is ér, nem semmi lineup, gondolom pirossal a komunisták vannak feltüntetve
Josszi
10 órája
Mindenképpen lefőtt a dagadnék. Ez amit hadovál, már 2025. májusában látszottak EU választásoknál h gondok lesznek, nyugodtan folytassa csak. Így h miniszterelnök nem lehet, értelmes jelöltet kiállítani nem tudnak, ugyanazok a balfék arcokkal folytatja, úgyh innentől a Tiszán múlik mennyire öngólt rúgnak, de remélem h önkormányzati választásokig leg kitart a lendületük h még onnan ki lehessen ezeket a tetű narancsokat pucolni sok helyen.Jol van, most is csak fenyegetni tud.Ha most kéne mondanom valamit, akkor Orbán Viktornak a kávé lefőtt, mert amire ő játszik, az egyszerűen nem fog megtörténni vagy legalábbis nem úgy.
Kellene meg rugdosni oket, hogy a kedvuk is elmenjen attol h ok itt meg barmit is akarnak.
telex.hu/belfold/2026/09/13/orban-viktor-bayer-show-nemzeti-ellenallas-onkeny-ellen-harcolni-kell
Lúdas Solymi
Gyurma Pappa
11 órája
Jol van, most is csak fenyegetni tud.Ezek a saját tábornak szólnak. Erőt mutatnak, de egyelőre Orbán is nagyon jól tudja (valahol mondta is), hogy egyelőre neki takarék lángon kell maradnia, mert ha nagyon előretolja magát, akkor gyakorlatilag csak elhasználódik.
Kellene meg rugdosni oket, hogy a kedvuk is elmenjen attol h ok itt meg barmit is akarnak.
telex.hu/belfold/2026/09/13/orban-viktor-bayer-show-nemzeti-ellenallas-onkeny-ellen-harcolni-kell
Lúdas Solymi
Csak a saját táborhoz beszél, őket akarja egyben tartani, abban bízva, hogy a Tisza úgyis elrontja a rendszerváltást. 2.4 millió szavazattal kapott már 2/3-adot. Ő nem akarja meggyőzni majd az embereket, hogy ő a legjobb, hanem arról, hogy a Tisza alkalmatlan/káros.
de ezt nem most. Más kérdés, hogy ez menni fog-e neki. Egy másik más kérdés, hogy marad-e a tábor. Lesz-e valaki máson még hatalma. Lesz-e elég embere/befolyása ehhez. Azt gondolni, hogy a gazdasági hátország örökké kitart vagy hogy egy-két jól irányzott letartóztatás vagy vádalku nem tör meg végleg őket, hiú ábránd. Minden napra jut lassan valaki, aki visszautalja majd az NKA-s pénzeket. Aztán majd a Bayer felszámolása alatt csattan a bilincs (a csőd bűntett nem bonyolult, ebben az esetben), meg majd még néhány más helyen.
Ha most kéne mondanom valamit, akkor Orbán Viktornak a kávé lefőtt, mert amire ő játszik, az egyszerűen nem fog megtörténni vagy legalábbis nem úgy.
Szerkesztette: Gyurma Pappa

12 órája
Jol van, most is csak fenyegetni tud.Ezért a dagit nem lehetne kicsit megcibálni?
Lúdas Solymi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018