Politika
66 feliratkozó
6 napja
Bowl.hu választási tippelde 2026docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing
Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (húsvét vasárnapi adatokkal frissítve)
Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő
Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed
A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
Éljen a türk tanács!Na, hát kell a munkaerő a sok akkugyárba. A Wizz Air idehozza, aztán itt is hagyja őket, abban úgyis profik.
airportal.hu/taskent-es-szamarkand-is-kozvetlenul-elerheto-lesz-budapestrol/
r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Éljen a türk tanács!airportal.hu/taskent-es-szamarkand-is-kozvetlenul-elerheto-lesz-budapestrol/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Amikor politikusaink a nyilvánosság előtt kígyót-békát kiabálnak egymásra, közben pedig.telex.hu/zacc/2023/07/26/karacsony-gergely-demeter-szilard-middlemist-red-kapolcs
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
aaa. azok remelhetoleg EUs iskolak lesznek.Ma megtudtam, hogy a cigányok miatt lett baromi rossz a kompetencia vizsgálat. Ezek szerint ők eddig:És mi lesz itt, ha a migránsgettó iskolájának eredményeit is beleszámolják!?!?!
i: nem írtak ilyet
ii: jobbat írtak korábban…
Tényleg ennyire hülyének lehet nézni mindenkit? (Költői kérdés volt)
Klaci79
vpi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Ma megtudtam, hogy a cigányok miatt lett baromi rossz a kompetencia vizsgálat. Ezek szerint ők eddig:És mi lesz itt, ha a migránsgettó iskolájának eredményeit is beleszámolják!?!?!
i: nem írtak ilyet
Klaci79
több mint 2 éve
Ma megtudtam, hogy a cigányok miatt lett baromi rossz a kompetencia vizsgálat. Ezek szerint ők eddig: i: nem írtak ilyet
több mint 2 éve
Gyurma Pappaajánlom figyelmedbe:
timesofmalta.com/articles/view/two-polls-two-results-one-conclusion.1045792
2 kozvelemenykutatas, eleg markans klunbsegek itt Maltan. kozos mindkettoben, hogy a Munkáspart szavazokat vesztett a tavalyi valasztasok utan, de az egyik (Times of Malta, liberalis media) meg mindig a Munkaspartot hozza ki gyoztesnek 18.000 szavazattal (tavaly kozel 40.000 szavazattal nyertek, ez majdnem 15%pont) mig a masik Malta Today (ez inkabb jobboldali, PN-hez kozeli) viszont mar a PNt hozza gyoztesnek 2.000 szavazattal (15 ev utan elso poll, amiben PN vezet).
viszont ez utotte meg a szememet:
'The Times of Malta poll takes the analysis one step further, Esprimi CEO Morgan Parnis explained.
It took into account that most respondents who are undecided traditionally still do go to the polls and vote for a party when an election comes around. Esprimi applied machine learning, which aids to predict the number of undecided voters at the time of the survey, how they would potentially vote and where their vote is likely to go.'
na ez mennyire elterjedt mar? esetleg otthon alkalmaznak ilyet? hogyan lehet ML-t alkalmazni ebben az osszefuggesben?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Göring óta tudjuk, hogy ki zsidó (akire ő azt mondja).Ebben az a szép, hogy a fidesz, bizonyára direkt, sose mondta ki, hogy kit tekint migránsnak, így a hívek és képviselők szépen használhatják vagy épp elvethetik bárkivel kapcsolatban a jelzőt, tetszésük szerint...A gazdasági bevándorlás rossz dolog Európában, nem szabad úgy tekinteni rá, mintha annak bármi haszna is lenne, mert csak bajt és veszedelmet hoz az európai emberre, ezért a bevándorlást meg kell állítani, ez a magyar álláspont. - OV, 2015.01.11.twitteren és facebookon már akcióba léptek a fidesz fizetett trolljai. ilyeneket írogatnak, hogy a vendégmunkások nem migránsok, mert ők csak dolgozni jönnek. meg hogy nem veszik el a magyarok munkáját, mert olyat munkát fognak végezni, amit magyar nem akar (ennek ellenére rácalmásiakat láttam panaszkodni, hogy a Hankook gyárba már esélyük sincs, hogy felvegyék őket dolgozni). a legjobb, hogy most már a vendégmunkások betelepítését kritizáló ellenzékieket hívják idegengyűlölőnek.
A következő két évben 500 ezer új munkavállalóra lenne szüksége a magyar gazdaságnak, ezek egy része vendégmunkás lehet. - OV, 2023.03.09.
Zsellértelkes Vrij
deyell
StormST
Same in english
több mint 2 éve
Ebben az a szép, hogy a fidesz, bizonyára direkt, sose mondta ki, hogy kit tekint migránsnak, így a hívek és képviselők szépen használhatják vagy épp elvethetik bárkivel kapcsolatban a jelzőt, tetszésük szerint...A gazdasági bevándorlás rossz dolog Európában, nem szabad úgy tekinteni rá, mintha annak bármi haszna is lenne, mert csak bajt és veszedelmet hoz az európai emberre, ezért a bevándorlást meg kell állítani, ez a magyar álláspont. - OV, 2015.01.11.twitteren és facebookon már akcióba léptek a fidesz fizetett trolljai. ilyeneket írogatnak, hogy a vendégmunkások nem migránsok, mert ők csak dolgozni jönnek. meg hogy nem veszik el a magyarok munkáját, mert olyat munkát fognak végezni, amit magyar nem akar (ennek ellenére rácalmásiakat láttam panaszkodni, hogy a Hankook gyárba már esélyük sincs, hogy felvegyék őket dolgozni). a legjobb, hogy most már a vendégmunkások betelepítését kritizáló ellenzékieket hívják idegengyűlölőnek.
A következő két évben 500 ezer új munkavállalóra lenne szüksége a magyar gazdaságnak, ezek egy része vendégmunkás lehet. - OV, 2023.03.09.
Zsellértelkes Vrij
deyell

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
mér izgulna, Vlad papa a gabonamegálllapodás felrúgásával már el is indította a kövi nagy afrikai migránshullámot - meg egy kis pénzmagot is vet a szélsőjobbnakmánismegvan a européer honvédők előretörése
ötvendollárosposzt paszmekkk 🤩

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Csak követik a főni viselkedés mintáját...amugy elegge elkepedtem en is pl MZP tweetje alatt azt a fajta kettos gondolkodast, amit tolnak a fideszesek.A gazdasági bevándorlás rossz dolog Európában, nem szabad úgy tekinteni rá, mintha annak bármi haszna is lenne, mert csak bajt és veszedelmet hoz az európai emberre, ezért a bevándorlást meg kell állítani, ez a magyar álláspont. - OV, 2015.01.11.twitteren és facebookon már akcióba léptek a fidesz fizetett trolljai. ilyeneket írogatnak, hogy a vendégmunkások nem migránsok, mert ők csak dolgozni jönnek. meg hogy nem veszik el a magyarok munkáját, mert olyat munkát fognak végezni, amit magyar nem akar (ennek ellenére rácalmásiakat láttam panaszkodni, hogy a Hankook gyárba már esélyük sincs, hogy felvegyék őket dolgozni). a legjobb, hogy most már a vendégmunkások betelepítését kritizáló ellenzékieket hívják idegengyűlölőnek.
Zsellértelkes Vrij
deyell
csebi
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 2 éve
amugy elegge elkepedtem en is pl MZP tweetje alatt azt a fajta kettos gondolkodast, amit tolnak a fideszesek.A gazdasági bevándorlás rossz dolog Európában, nem szabad úgy tekinteni rá, mintha annak bármi haszna is lenne, mert csak bajt és veszedelmet hoz az európai emberre, ezért a bevándorlást meg kell állítani, ez a magyar álláspont. - OV, 2015.01.11.twitteren és facebookon már akcióba léptek a fidesz fizetett trolljai. ilyeneket írogatnak, hogy a vendégmunkások nem migránsok, mert ők csak dolgozni jönnek. meg hogy nem veszik el a magyarok munkáját, mert olyat munkát fognak végezni, amit magyar nem akar (ennek ellenére rácalmásiakat láttam panaszkodni, hogy a Hankook gyárba már esélyük sincs, hogy felvegyék őket dolgozni). a legjobb, hogy most már a vendégmunkások betelepítését kritizáló ellenzékieket hívják idegengyűlölőnek.
Zsellértelkes Vrij
deyell
több mint 2 éve
A gazdasági bevándorlás rossz dolog Európában, nem szabad úgy tekinteni rá, mintha annak bármi haszna is lenne, mert csak bajt és veszedelmet hoz az európai emberre, ezért a bevándorlást meg kell állítani, ez a magyar álláspont. - OV, 2015.01.11.twitteren és facebookon már akcióba léptek a fidesz fizetett trolljai. ilyeneket írogatnak, hogy a vendégmunkások nem migránsok, mert ők csak dolgozni jönnek. meg hogy nem veszik el a magyarok munkáját, mert olyat munkát fognak végezni, amit magyar nem akar (ennek ellenére rácalmásiakat láttam panaszkodni, hogy a Hankook gyárba már esélyük sincs, hogy felvegyék őket dolgozni). a legjobb, hogy most már a vendégmunkások betelepítését kritizáló ellenzékieket hívják idegengyűlölőnek.
Zsellértelkes Vrij
built for this shit
több mint 2 éve
A gazdasági bevándorlás rossz dolog Európában, nem szabad úgy tekinteni rá, mintha annak bármi haszna is lenne, mert csak bajt és veszedelmet hoz az európai emberre, ezért a bevándorlást meg kell állítani, ez a magyar álláspont. - OV, 2015.01.11.A következő két évben 500 ezer új munkavállalóra lenne szüksége a magyar gazdaságnak, ezek egy része vendégmunkás lehet. - OV, 2023.03.09.
Minden olyan intézkedést megteszünk, amely képes megakadályozni városunkban munkásszálló létesítését. Amennyiben indokolttá válik, úgy nyilvánosságra hozom azoknak az egyéneknek a nevét, akik külföldi vendégmunkásokat tartanak Hajdúszoboszlón. - Czeglédi Gyula, Hajdúszoboszló polgármestere, 2023 július
A Fidesz olyan csapdába vezette saját magát és az országot, amiből jelenleg nem látszik kiút. Az elmúlt években a kormány rendkívül magasra, 85%-ra emelte a foglalkoztatottságot. Ezt viszont alacsony hozzáadott értékkel bíró munkahelyek tömegeinek a létrehozásával érte el, miközben semmit nem tett a hatékonyság növelése érdekében.
Ezzel mára azt érte el, hogy a gazdasági növekedés kifulladt, a munkáskezek elfogytak az országból. A hazai erőforrásokra alapozva lehetetlenné vált az ázsiai típusú összeszerelő munkát végző üzemek további telepítése és a növekedés eddigi modelljének fenntartása.
A kormány elképzelése szerint, Kovács Béla bemegy az akkumulátorgyárba és addig cserpálja a savat, amig a végén elő nem áll a végtermék. Mára azonban elfogytak a Kovács Bélák, így az nem működik, hogy újabb savcserpáló állomásokat hozunk létre és akkor van gazdasági növekedés.
A fejlődés folytonosságának biztosítása a hatékonyság növelésével lett volna elérhető, ha a magyar munkaerő egyre magasabb fokú, egyre nagyobb szakképzettséget és tudást igénylő folyamatokat végez el.
Ehhez a kormánynak óriási energiákat kellett volna az oktatásra fordítania, hogy ifjabb Kovács Béla már ne csak cserpálni tudja az akkumulátor savat, hanem megtanuljon angolul és tudja kezelni azokat a gépeket, amelyek háromszor annyi savat tudnak öblögetni, mint idősebb Kovács Béla.
Ifjabb Kovács Bélának tehát iskolába kellett volna járnia, ahol magasszintű oktatást kap, hogy aztán hatékonyabb munkavégzésre legyen alkalmas. Ha ezt összevetjük azzal, hogy a magyar oktatási rendszer egyre gyorsabb ütemben száguld az összeomlás felé, akkor látható, hogy a kormány nem ezt az utat választotta.
Mivel a miniszterelnök soha életében nem dolgozott a privát szférában, ezért a Kádár-rendszerben kialakult elképzelése az, hogy felgyűrjük az ingujjat, beállunk a gépsor mellé és tisztességgel cserpáljuk az akkumulátor savat a magyar nép üdvére. Az ország vezetőjének munkáról alkotott képe tehát önmagában is akadálya a tudásra épülő fejlett magyar gazdaság kialakulásának.
Ennek logikus következménye, hogy a növekedés fenntartása az orbáni keretek közt csak újabb szorgos kezek gyárakba küldésével képzelhető el. Itt érkeztünk meg az 500000 új munkavállalóhoz, akiknek a nagy része nem lehet más, csak gazdasági migráns.
Ha a magyarok már elfogytak, az oktatási rendszer pedig nem teszi lehetővé a hatékonyság növelését, akkor jöhetnek majd a kínaiak, mongolok, türkmének, filippínók, brazilok, végül pedig akárki, hogy kilegyen a kvóta.
Eddig azonban nem erről volt szó, a valóság pedig rárúgta az ajtót az emberekre, akikben jogosan merülnek fel kérdések:
* Hol fog ez az 500 ezer migráns lakni?
* Azért magasak a hitelkamatok és azért szűnik meg a CSOK és a Babaváró, hogy kiárazzák a magyarokat a lakáspiacról?
* Falun azért maradt meg a CSOK, hogy a migránsok olcsón tudjanak házakat venni a gyárak körül?
* A magyar vidéket elárasztják a migránsok?
* A Fidesz lakosságcserét hajt végre az akkumulátorgyárak körül?
* A kormány házakat épít nekik? Akkor miért nem a magyaroknak épít házat?
* Ha lakásokat építenek nekik akkor azok hol lesznek?
* A város közepén építenek egy 5000 főt befogadó szállást?
* Ezeket egymás mellé fogják építeni?
* A kormány akkor migránsgettókat fog építeni?
* Magyarországon a kormány No-Go zónákat hoz létre, ahova a magyarok be se menjenek a migránsok közé?
Nem lett volna jobb inkább iskolákat és kórházakat építeni, hogy a magyarok tovább éljenek egészségben és egyre értékesebb munkát tudjanak elvégezni?
www.facebook.com/photo?fbid=625842249677885&set=a.408074548121324
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2023/07/27/szijjarto-akkumulatorgyar-nyiregyhaza-580-milliardéljen!
Beki
több mint 2 éve
Az akkumulátorgyár az új stadion.telex.hu/belfold/2023/07/27/szijjarto-akkumulatorgyar-nyiregyhaza-580-milliardMost, hogy az olaszok is kiléptek az Egy út-ból, minden szabad felhasználású zsetonunkat (föld és élőerő) Pekingre tesszük.
Beki
Ami a német érdekkel is egybeesik, itt lesznek a szemetelős beruházások, nem náluk.
Dzsokijuing
Semmi gond ha Gyurcsány lenne, most tankokat gyártanánk ezrével.
#Bicskéig
Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Akkugettó, erre savaztak kérem.telex.hu/belfold/2023/07/27/szijjarto-akkumulatorgyar-nyiregyhaza-580-milliardakkumulátor-hulladék tároló nagyhatalom leszünk.
Beki
deyell
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Ezzel megint mondasz valamit önigazolasnak, aminek semmi értelme. Adj hálát az Istennek vagy a gólyának, hogy olyan országba születtél, ahol nem ölnek embereket halomra éppen aktuális politikai érdekekből, nem rabolnak el pénzért vagy nem bántanak azért mert más a vallásod, mint a többségé. El sem tudom képzelni, milyen lehet embercsempészek lélekvesztőin menekülni, meg hónapokig vándorolni táborról táborra. Nem volt ez mindig itt sem, persze akkor nem volt lehetőség menekülni, mert nem tudtál hova. És biztos vagyok benne, hogy ahogy én sem, te sem tettél sokat azért, hogy mi legalább egy biztonságos világban élhetünk, amit ezek az emberek jelentős részben nem tehetnek meg otthon. Tudom, hogy nem érdekel, mert ha meghalnak pár 100-an egy elsüllyedt hajón, az már csak maximum egy statisztika, csak gondoltam vannak más nézőpontok is.Amikor ez az egész már előjött én akkor megjegyeztem, hogy ha így akarnál bejutni másik országokba, azok kb 80%-a rövid úton megoldaná a problémát.Rendszeresen nézem a kékfényt, és ahhoz képest hogy nemzeti média ritkán hajlik látványosan a kormány felé.A mérnökök hozzák magukkal a saját létrájukat, a kődobálók valójában akupunkturás távgyógyító orvosok, az üveggolyók pedig a Pál utca fiúk szerepjátékhoz kellenek, nem is értem miért nem szimpatizálnak sokan az ilyen szegény szerencsétlen bűnözőkkel.
Nem gondoltam volna hogy ilyen szar a helyzet a határon, tudtam hogy vannak migránsok de hogy ez ilyen szinten megy a főszezonban.. ide kellene a közös EU-s határőrség, kicsit durvábban kéne fellépni a csempészek ellen. Én biztos engedném hogy visszalőjenek ha valakit megtámadnak.
Ha 10 éve ezzel kampányolsz, nem vesz komolyan senki. Ide azért jól jönne az EU-s pénz és élőerő.
Nomac
Peszinter Ferenc
NB2
több mint 2 éve
Ettől még megoldást nem javasoltál. Mert ugye pont azért van ez, mert nem tudnak olyan megoldást eszközölni, hogy a működőképes rendszer felálljon és ellássa a feladatát.Amikor ez az egész már előjött én akkor megjegyeztem, hogy ha így akarnál bejutni másik országokba, azok kb 80%-a rövid úton megoldaná a problémát.Rendszeresen nézem a kékfényt, és ahhoz képest hogy nemzeti média ritkán hajlik látványosan a kormány felé.A mérnökök hozzák magukkal a saját létrájukat, a kődobálók valójában akupunkturás távgyógyító orvosok, az üveggolyók pedig a Pál utca fiúk szerepjátékhoz kellenek, nem is értem miért nem szimpatizálnak sokan az ilyen szegény szerencsétlen bűnözőkkel.
Nem gondoltam volna hogy ilyen szar a helyzet a határon, tudtam hogy vannak migránsok de hogy ez ilyen szinten megy a főszezonban.. ide kellene a közös EU-s határőrség, kicsit durvábban kéne fellépni a csempészek ellen. Én biztos engedném hogy visszalőjenek ha valakit megtámadnak.
Ha 10 éve ezzel kampányolsz, nem vesz komolyan senki. Ide azért jól jönne az EU-s pénz és élőerő.
Nomac
Peszinter Ferenc
NB2
És itt azért nem csak az van a háttérben, hogy valakik a jobb élet reményében odébbállnak illegálisan, hanem menekültként a halál elől érkeznek többnyire. Nyilván nem mindenki, de a többség elvesztette a lehetőségét. ÉS egész biztos vagyok benne, ha nálunk lenne ilyen és tiplizni kellene, akkor hiába lakik valaki az ukrán vagy román határ mentén, vagy a szerbekhez közelebb, egész biztosan nem ott akarna letelepedni csak mert földrajzilag az közelebb volt a lakóhelyéhez, hanem menne inkább nyugatra. Akár Romániát érintve először és úgy körbekerülve az országot.
De amúgy most is elmennek magyarok 100 ezrei, pedig nincs konkrét életveszély. És van aki ezek közül feketén melózik és elveszi valaki munkáját ott. Nem akarom összemosni a két szitut, mert teljesen más. Csak jelzem, hogy a működő rendszerek lesznek hatékonynak humanitárius problémáknál is. Nem pedig az, hogy oké, akkor ide kurvára nem jöhet be senki.
Ez a propaganda ugye azt hozza magával, hogy a kirekesztés társadalmi jelenség lesz. Ott a hajdúszoboszlói polgi, meg az ott élők reakciója. És csak eszkalálódni fog, mert ott van a fejükben már a szegregált gondolatvilág. És ha valaki úgy marad hatalmon, hogy közben az országát, a népet észak korea szintjére löki, az elég gusztustalan egy ember.
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2023/07/27/szijjarto-akkumulatorgyar-nyiregyhaza-580-milliardakkumulátor-hulladék tároló nagyhatalom leszünk.
Beki
built for this shit
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2023/07/27/szijjarto-akkumulatorgyar-nyiregyhaza-580-milliardMost, hogy az olaszok is kiléptek az Egy út-ból, minden szabad felhasználású zsetonunkat (föld és élőerő) Pekingre tesszük.
Beki
Ami a német érdekkel is egybeesik, itt lesznek a szemetelős beruházások, nem náluk.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
telex.hu/belfold/2023/07/27/szijjarto-akkumulatorgyar-nyiregyhaza-580-milliard
több mint 2 éve
Amikor ez az egész már előjött én akkor megjegyeztem, hogy ha így akarnál bejutni másik országokba, azok kb 80%-a rövid úton megoldaná a problémát.Rendszeresen nézem a kékfényt, és ahhoz képest hogy nemzeti média ritkán hajlik látványosan a kormány felé.A mérnökök hozzák magukkal a saját létrájukat, a kődobálók valójában akupunkturás távgyógyító orvosok, az üveggolyók pedig a Pál utca fiúk szerepjátékhoz kellenek, nem is értem miért nem szimpatizálnak sokan az ilyen szegény szerencsétlen bűnözőkkel.
Nomac
Peszinter Ferenc
több mint 2 éve
Rendszeresen nézem a kékfényt, és ahhoz képest hogy nemzeti média ritkán hajlik látványosan a kormány felé.A mérnökök hozzák magukkal a saját létrájukat, a kődobálók valójában akupunkturás távgyógyító orvosok, az üveggolyók pedig a Pál utca fiúk szerepjátékhoz kellenek, nem is értem miért nem szimpatizálnak sokan az ilyen szegény szerencsétlen bűnözőkkel.
Nomac
több mint 2 éve
es ez biztosan nyilvanos hely? siman lehet, hogy ez maganterulet, vkinek a szantoja, erdoje ...elegge erdekes az is, hogy nem takarjak ki a kulfoldiek arcat 99%%ban. feltetelezem megvan mindenkitol az alairt hozzajarulo nyilatkozat letanuzva.Ez off, de a médiatörvény szerint közterületen, nyilvános helyeken nem kell semmiféle beleegyezés a lekamerázottaktól.
csebi
Őszentsége Sobri Jóska