Politika
46 feliratkozó
több mint 6 éve
Lecsó
3 116
444.hu/2018/03/11/orban-jatszmaja-feltarul-a-putyinnal-kiepitett-kapcsolat-titkos-torteneteHát igen... Megmondta lajos, hogy ha valahol megvannak az akták viktorról, akkor az moszkva.
Amadeus
Én osztom azt az ellenzéki nézetet, hogy a legnagyobb nemzetbiztonsági kockázat ma Mo-n maga OV.
És ezen a ponton vitáznék Peterkkel, mert ha kapnak még 4 évet, akkor paks2-vel, és a ki tudja még mivel megfűszerezett országdúlás, és a putyinhoz dörgölőzés a világpolitikai kilátások fényében már esélyessé teszi ov-t egy kádárral való összevetésben, már ami a károkozást illeti.
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 910
444.hu/2018/03/11/orban-jatszmaja-feltarul-a-putyinnal-kiepitett-kapcsolat-titkos-tortenete
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
ozibozi
17 183
a Rubeola FC -ből bárki bármikor szanaszét rugdalta egy osztályozón pl😊www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/tul-kemenyek-voltak-az-orszag-elnokevel-a-palyan-borton-lett-a-vege-2623419mi se mertük faltolni anno szijjártó petikét
gabokocka
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Mondjuk ez a kérdés, hogy "Miert mindig ez a kibaszott Gyurcsány a válasz?" kb. annyira egyszerű, mint az ötvenes években a nyilasok, vagy a kilencvenesben a Kádár-rendszer bűneit előcitálni.Hát azért a Gyurcsány időszakot a Kádár rendszerhez hasonló feldolgozatlan traumának nevezni.... Kádár ugye rögtön indított egy 56'-os megtorlással, ami önmagában másik polcre helyezi. Aztán erre jöttek hatvanas évek, a három T, ésatöbbi. És eltartott 33 évig. És nem lehetett feldolgozni, és nem lehetett lezárni sem rendesen. Az ötvenhatos eseményekben 1-1 kirakat ügyön kívül nem lehetett igazságot tenni ilyen távolból. És a Kádár rendszer is jól átmentette magát. Az a katonai ügyész aki engem 1987-ben négy hónap zárkára ítélrt márc. 15 miatt, az a kétezres években is komoly pozíciót töltött be az ügyészségen (mindkét színű kormány alatt, bár itt inkább a főügyész szerepe talán fontosabb). Szóval nem lett lezárva semmi.
Kibaszottul adja magát, mivel Gyurcsány (és tevékenysége) ugyanúgy feldolgozatlan traumánk, ahogy a fent említett két példa is.
Sőt! Amikor az Orbán-rendszer egyszer véget ér, utána ugyanúgy feldolgozatlan marad az is, és még jóideig megy majd az Orbánozás a 30-as, 40-es években is, meglásd.
Sobri Jóska
Ehhez képest Gyurcsánynak volt kb. 4 vagy 5 éve. És azon kívül, hogy ma is mérgezi a baloldali esélyeket, azon kívül tárdasalmi, gazdasági hatása elmúlt. Rég volt, hogy is volt. A 2006-os októberi szemkilövetős sztori az emblematikus bélyege, de az mára döntően le lett rendezve, az elítélhető rendőröket elítélték, a nem elítélhetők meg messze vannak az uniformistól. Annak az időnek a politikai (és részben gazdasági elitje is) eltűnt, le lett cserélve a legalsó szintekig a fidesz sleppel. Se média, se közigazgatás, se közbeszerzések, se semmi. El lettek zavarva. Gazdaságilag egyedül a devizahiteles történetnek van máig húzódó hatása, de mára már inkább a forintosítás az ami a fejfájást okozza (ami kb. mindenkinek rossz volt, kivéve az MNB-nek, amelyik viszont kurvajól járt). Ez utóbbi meg már az Orbáni idők gyöngyszeme.
Orbán nyolc éve van hatalmon, de ha még 4 évet marad, akkor se tud megközelítőleg sem annyi kárt okozni, mint a Kádár rendszer tudott. Több kárt fog, mint Gyurcsány, mert most nem csak egyszerűen egy vadbarom miniszterelnökről van szó, de már rendszer szinten is el-orbánosodtunk. Ezt hosszabb lesz lebontani, de ez sincs a kanyarba sem a Kádár rendszerhez viszonyítva. Orbán miatt csak mondjuk a szomszédoktól maradunk le egy évtizednyivel, de azt egy jó évtizeddel be lehet majd hozni. Ha a Kádár rendszer nem lett volna, akkor viszont ma Ausztriával összemérhető lenne az életszínvonalunk. Ami egy másik univerzum, azt fél évszázad alatt se nagyon hozzuk be...
Egyébként abban egyetértünk, hogy Gyurcsány - főleg így, hogy még a levegőt is itt rontja - teljesen kézenfekvő. Ahogy a komcsizás vagy nyilasozás is az volt. Szóval ebben a tekintetben igazad van. De erre mondtam, hogy ez akkor jön amikor nincs más, elfogytak a jobb érvek, a célok, jövőképek.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Pedig ha annó véletlen kitöröd a gigáját véletlenül egy felugrásnál....www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/tul-kemenyek-voltak-az-orszag-elnokevel-a-palyan-borton-lett-a-vege-2623419mi se mertük faltolni anno szijjártó petikét
gabokocka
eaglesmcnabb
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Mondjuk ez a kérdés, hogy "Miert mindig ez a kibaszott Gyurcsány a válasz?" kb. annyira egyszerű, mint az ötvenes években a nyilasok, vagy a kilencvenesben a Kádár-rendszer bűneit előcitálni.Mert nincs jobb?És én ezzel mit kezdjek? Miert mindig ez a kibaszott Gyurcsány a válasz?Ezért káros OV, mert az általa generált gyűlöleten alapuló vallással szembe is egy hasonló anti-Orban vallás épül ki. Orbán már rég szét lesz rohadva a föld alatt, amikor nyögni fogja az ország ennek a jelenségnek a következményeit.Amellett h valóban káros OV is árokásásban, Gyurcsány ebből a szemszögből pont ugyanezt csinálta mikor ő volt hatalmon.
Amadeus
empty taxi
Amadeus
peterk2005
Kibaszottul adja magát, mivel Gyurcsány (és tevékenysége) ugyanúgy feldolgozatlan traumánk, ahogy a fent említett két példa is.
Sőt! Amikor az Orbán-rendszer egyszer véget ér, utána ugyanúgy feldolgozatlan marad az is, és még jóideig megy majd az Orbánozás a 30-as, 40-es években is, meglásd.
több mint 6 éve
Mert nincs jobb?És én ezzel mit kezdjek? Miert mindig ez a kibaszott Gyurcsány a válasz?Ezért káros OV, mert az általa generált gyűlöleten alapuló vallással szembe is egy hasonló anti-Orban vallás épül ki. Orbán már rég szét lesz rohadva a föld alatt, amikor nyögni fogja az ország ennek a jelenségnek a következményeit.Amellett h valóban káros OV is árokásásban, Gyurcsány ebből a szemszögből pont ugyanezt csinálta mikor ő volt hatalmon.
Amadeus
empty taxi
Amadeus
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/tul-kemenyek-voltak-az-orszag-elnokevel-a-palyan-borton-lett-a-vege-2623419mi se mertük faltolni anno szijjártó petikét
gabokocka
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/tul-kemenyek-voltak-az-orszag-elnokevel-a-palyan-borton-lett-a-vege-2623419
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Kiderült Svédorszag is szar hely...Pofam leszakad
több mint 6 éve
ozibozi
17 183
Nem számít hogy a cigány vagy a bolond van hatalmon, mert a lényeg az hogy egészségtelen ha a mögöttük garázdálkodó rablóbanda túl sok ideig harácsolhat, halmoz hat fel, és ezért az egyensúly annyira eltolódik gazdaságilag, hogy visszafordíthatatlan lesz a szitu. Engem az sem érdekelne ha bármilyen agyhalott kerül is hatalomra, csak ne kerüljön 'egykézbe' egy komplett ország.
több mint 6 éve
Voltak ennek legendás mesterei a 90-es években is...Amellett h valóban káros OV is árokásásban, Gyurcsány ebből a szemszögből pont ugyanezt csinálta mikor ő volt hatalmon.Sőt, ő azt a bravúrt is végrehajtja, hogy ellenzékben is rettentő káros.
empty taxi
gabokocka
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
és ki ütött vissza először?Csak jeleztem h ez nem OV innovációja.És én ezzel mit kezdjek? Miert mindig ez a kibaszott Gyurcsány a válasz?Amellett h valóban káros OV is árokásásban, Gyurcsány ebből a szemszögből pont ugyanezt csinálta mikor ő volt hatalmon.Ezért káros OV, mert az általa generált gyűlöleten alapuló vallással szembe is egy hasonló anti-Orban vallás épül ki. Orbán már rég szét lesz rohadva a föld alatt, amikor nyögni fogja az ország ennek a jelenségnek a következményeit.Egyébként fantasztikus, ahogy a balos kommentelők a kurucinfós konteósok szintjén tök komolyan fejtegetik, hogy biztosan a magyar kormány tervelte ki.Én amennyire csak tudom minden felületen visszavettem közéleti kommentek olvasásából, de barlangba nem vonulhatok. Mostanában engem ami a legjobban zavar, h kb a legtöbb hardcore antiorbánista ismerősöm az élet területén úgy határozza meg magát, h amiben csak tud ellentmond a Fidesznek, OV-nak és mindennek, amit ez a brancs állít a világról.
Bőven beteges az ellenzékünk is.
Kampman
Legutolsó eset, a stadionokban pirotechnika kérdése. Érvelhetsz neki, h van akinek tetszik OV iránymutatásától függetlenül a piro a stadionokban, de nála csak az van meg OV kultuszát akarva, akaratlanul is építed, ez rossz, hibás, csírájában el kell fojtani és különben is tilos normális országokban.. Az érvek másodlagossá válnak. Ez engem hihetetlenül fel tud b...
Azon még véletlenül se gondolkodik el, lehet 10-ből 1 x nem mond hülyeséget a csúti g. Főleg így a hajrában őrül meg mindenki. Egy árva piroval szimpatizálás már azt a képzetet ébresztheti, h én most éppen ácsolom a Fidesz győzelmét.
A Fidesz hívő tagozatnak és az antiorbánista ugyancsak hívő tagozatnak is jó lenne leszokni az OV központú világképről. Mérhetetlenül KÁ-ROS!
dawyd728
Amadeus
empty taxi
Amadeus
Gyakorlatilag eddig az egész évezred erről szól a magyar közéletben.
empty taxi
több mint 6 éve
Csak jeleztem h ez nem OV innovációja.És én ezzel mit kezdjek? Miert mindig ez a kibaszott Gyurcsány a válasz?Amellett h valóban káros OV is árokásásban, Gyurcsány ebből a szemszögből pont ugyanezt csinálta mikor ő volt hatalmon.Ezért káros OV, mert az általa generált gyűlöleten alapuló vallással szembe is egy hasonló anti-Orban vallás épül ki. Orbán már rég szét lesz rohadva a föld alatt, amikor nyögni fogja az ország ennek a jelenségnek a következményeit.Egyébként fantasztikus, ahogy a balos kommentelők a kurucinfós konteósok szintjén tök komolyan fejtegetik, hogy biztosan a magyar kormány tervelte ki.Én amennyire csak tudom minden felületen visszavettem közéleti kommentek olvasásából, de barlangba nem vonulhatok. Mostanában engem ami a legjobban zavar, h kb a legtöbb hardcore antiorbánista ismerősöm az élet területén úgy határozza meg magát, h amiben csak tud ellentmond a Fidesznek, OV-nak és mindennek, amit ez a brancs állít a világról.
Kampman
Legutolsó eset, a stadionokban pirotechnika kérdése. Érvelhetsz neki, h van akinek tetszik OV iránymutatásától függetlenül a piro a stadionokban, de nála csak az van meg OV kultuszát akarva, akaratlanul is építed, ez rossz, hibás, csírájában el kell fojtani és különben is tilos normális országokban.. Az érvek másodlagossá válnak. Ez engem hihetetlenül fel tud b...
Azon még véletlenül se gondolkodik el, lehet 10-ből 1 x nem mond hülyeséget a csúti g. Főleg így a hajrában őrül meg mindenki. Egy árva piroval szimpatizálás már azt a képzetet ébresztheti, h én most éppen ácsolom a Fidesz győzelmét.
A Fidesz hívő tagozatnak és az antiorbánista ugyancsak hívő tagozatnak is jó lenne leszokni az OV központú világképről. Mérhetetlenül KÁ-ROS!
dawyd728
Amadeus
empty taxi
Amadeus
Gyakorlatilag eddig az egész évezred erről szól a magyar közéletben.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Kampman
28 330
A mai napon olyat tapasztaltam, amiről azt hittem, sosem fogom átélni. Kellemes pihenőnapi semmittevésem-zenehallgatásom közben arra lettem figyelmes, hogy az utcáról behallatszik egy autóra felszerelt hangosbeszélő, aminMég mindig jobb, mint a tollfelvásárló.szeretett királyunkminiszterelnökünk beszél és a megszokott témákról hazudik, mocskos migránsok, mocskos Soros. Hova jutottunk bazmeg?!
Mikey
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 910
És én ezzel mit kezdjek? Miert mindig ez a kibaszott Gyurcsány a válasz?Amellett h valóban káros OV is árokásásban, Gyurcsány ebből a szemszögből pont ugyanezt csinálta mikor ő volt hatalmon.Ezért káros OV, mert az általa generált gyűlöleten alapuló vallással szembe is egy hasonló anti-Orban vallás épül ki. Orbán már rég szét lesz rohadva a föld alatt, amikor nyögni fogja az ország ennek a jelenségnek a következményeit.Egyébként fantasztikus, ahogy a balos kommentelők a kurucinfós konteósok szintjén tök komolyan fejtegetik, hogy biztosan a magyar kormány tervelte ki.Én amennyire csak tudom minden felületen visszavettem közéleti kommentek olvasásából, de barlangba nem vonulhatok. Mostanában engem ami a legjobban zavar, h kb a legtöbb hardcore antiorbánista ismerősöm az élet területén úgy határozza meg magát, h amiben csak tud ellentmond a Fidesznek, OV-nak és mindennek, amit ez a brancs állít a világról.
Kampman
dawyd728
Amadeus
empty taxi
több mint 6 éve
Mikey
18 753
A mai napon olyat tapasztaltam, amiről azt hittem, sosem fogom átélni. Kellemes pihenőnapi semmittevésem-zenehallgatásom közben arra lettem figyelmes, hogy az utcáról behallatszik egy autóra felszerelt hangosbeszélő, amin több mint 6 éve
Amellett h valóban káros OV is árokásásban, Gyurcsány ebből a szemszögből pont ugyanezt csinálta mikor ő volt hatalmon.Sőt, ő azt a bravúrt is végrehajtja, hogy ellenzékben is rettentő káros.
empty taxi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Amellett h valóban káros OV is árokásásban, Gyurcsány ebből a szemszögből pont ugyanezt csinálta mikor ő volt hatalmon.Ezért káros OV, mert az általa generált gyűlöleten alapuló vallással szembe is egy hasonló anti-Orban vallás épül ki. Orbán már rég szét lesz rohadva a föld alatt, amikor nyögni fogja az ország ennek a jelenségnek a következményeit.Egyébként fantasztikus, ahogy a balos kommentelők a kurucinfós konteósok szintjén tök komolyan fejtegetik, hogy biztosan a magyar kormány tervelte ki.Én amennyire csak tudom minden felületen visszavettem közéleti kommentek olvasásából, de barlangba nem vonulhatok. Mostanában engem ami a legjobban zavar, h kb a legtöbb hardcore antiorbánista ismerősöm az élet területén úgy határozza meg magát, h amiben csak tud ellentmond a Fidesznek, OV-nak és mindennek, amit ez a brancs állít a világról.
Kampman
dawyd728
Amadeus
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Ki ez a fess fiatalember ezen a 10 évvel ezelötti képen?Ránézésre olyan 50 kiló plusz, de lehet keveset mondtam!
www.kephost.com/images/2018/03/09/naki1.png
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 910
Ezért káros OV, mert az általa generált gyűlöleten alapuló vallással szembe is egy hasonló anti-Orban vallás épül ki. Orbán már rég szét lesz rohadva a föld alatt, amikor nyögni fogja az ország ennek a jelenségnek a következményeit.Egyébként fantasztikus, ahogy a balos kommentelők a kurucinfós konteósok szintjén tök komolyan fejtegetik, hogy biztosan a magyar kormány tervelte ki.Én amennyire csak tudom minden felületen visszavettem közéleti kommentek olvasásából, de barlangba nem vonulhatok. Mostanában engem ami a legjobban zavar, h kb a legtöbb hardcore antiorbánista ismerősöm az élet területén úgy határozza meg magát, h amiben csak tud ellentmond a Fidesznek, OV-nak és mindennek, amit ez a brancs állít a világról.
Kampman
dawyd728
több mint 6 éve
Ki ez a fess fiatalember ezen a 10 évvel ezelötti képen?Már itt is ütni való feje volt.
www.kephost.com/images/2018/03/09/naki1.png
Sobri Jóska
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Ki ez a fess fiatalember ezen a 10 évvel ezelötti képen?www.kephost.com/images/2018/03/09/naki1.png
több mint 6 éve
dawyd728
3 850
Én elhiszem, h szavazatszerzés is célja ezzel. Ettől még pirotechnika helye a stadionokban kérdéskörben ne csak az határozza meg a véleményünket, h xy-nak mi az álláspontja ebben a kérdésben.Persze a szurkolók sem hülyék: 8 éven át ott büntették a klubokat, ahol tudták, köztük a piróért is. Hirtelen hogyhogy nem, engedélyeznék... Pont április 8 előtt...Egyébként fantasztikus, ahogy a balos kommentelők a kurucinfós konteósok szintjén tök komolyan fejtegetik, hogy biztosan a magyar kormány tervelte ki.Én amennyire csak tudom minden felületen visszavettem közéleti kommentek olvasásából, de barlangba nem vonulhatok. Mostanában engem ami a legjobban zavar, h kb a legtöbb hardcore antiorbánista ismerősöm az élet területén úgy határozza meg magát, h amiben csak tud ellentmond a Fidesznek, OV-nak és mindennek, amit ez a brancs állít a világról.
Kampman
dawyd728
NB2
több mint 6 éve
Persze a szurkolók sem hülyék: 8 éven át ott büntették a klubokat, ahol tudták, köztük a piróért is. Hirtelen hogyhogy nem, engedélyeznék... Pont április 8 előtt...Egyébként fantasztikus, ahogy a balos kommentelők a kurucinfós konteósok szintjén tök komolyan fejtegetik, hogy biztosan a magyar kormány tervelte ki.Én amennyire csak tudom minden felületen visszavettem közéleti kommentek olvasásából, de barlangba nem vonulhatok. Mostanában engem ami a legjobban zavar, h kb a legtöbb hardcore antiorbánista ismerősöm az élet területén úgy határozza meg magát, h amiben csak tud ellentmond a Fidesznek, OV-nak és mindennek, amit ez a brancs állít a világról.
Kampman
dawyd728