Politika

46 feliratkozó

több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
Ez egész addig így lesz, amíg a határon túliak stabilan a fideszre szavaznak. Amint bármi változás történne ebben, a fidesz rögtön rendkívül aggályosnak tartaná, hogy olyanok szavazzanak, akik nem élnek itt. Ez gondolom egyértelmű. 😊
Jan
ja, hát ez nyilvánvaló.
lásd Áder pre-2004 és Fidesz poszt-2004.
több mint 6 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Szerintem nem azzal van a baj, hogy szavazhatnak, hanem hogy milyen média éri el őket.
mustaine
Ugyanaz ami az itthoni fideszes bázist, ha érdekelné őket a valóság ugyanúgy tudnának informálódni. Amúgy meg sztem se szavazzon az aki nem itt él, nem itt fizet adót, nem az ő magánnyugdíját lopták el stb... egyáltalán semmi felelősséget nem vállal azzal, hogy viktorra teszi a jelét egy másik országból, tipikus más f*aszával verni a csalánt esete...
peach
ugye annak idején kiveséztük, hogy a "nem itt fizet adót" nem feltétlenül releváns szűrő, mivel itt is sokan vannak, akik nem fizetnek adót, aztán mégis szavaznak. (lásd például az összes 18. életévét a szavazás napjáig betöltő, de munkaviszonyban még nem álló állampolgárok, és még sokan mások)

de azt támogatnám, ha lenne olyan uniós kezdeményezés, hogy mindenki kiválaszthatja, hogy melyik egy ország parlamenti választásain szavaz (ha több országban is jogosult lenne), illetve hogy az európai parlamenti választáson a bejelentett állandó lakcíme, vagy ha különbözik, akkor a bejelentett tartózkodási helye szerinti országban szavazhasson.
slowmotion
mennyire abszurd tudod az, hogy ha feliratod magad nemzetiségi szavazónak, miközben törvénytisztelő, adózó állampolgár vagy, akkor azzal megfosztod magad attól, hogy a pártok listájára szavazhass az országgyűlési választáson, de egy random Székely Jóska minden további nélkül voksolhat ugyanezen a választáson, pedig ő két ország választásán is szavaz, úgy, hogy ide egy kurva fillér adót nem fizetett, sőt, jó eséllyel sosem járt ebben az országban. Nem a HT magyarok ellen akarok beszélni - nincs velük különösebb bajom - az elv nem tetszik.
Amadeus
Ez egész addig így lesz, amíg a határon túliak stabilan a fideszre szavaznak. Amint bármi változás történne ebben, a fidesz rögtön rendkívül aggályosnak tartaná, hogy olyanok szavazzanak, akik nem élnek itt. Ez gondolom egyértelmű. 😊
Jan
geci fidesz. Ennyi a véleményem az elmúlt8évről.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
Szerintem nem azzal van a baj, hogy szavazhatnak, hanem hogy milyen média éri el őket.
mustaine
Ugyanaz ami az itthoni fideszes bázist, ha érdekelné őket a valóság ugyanúgy tudnának informálódni. Amúgy meg sztem se szavazzon az aki nem itt él, nem itt fizet adót, nem az ő magánnyugdíját lopták el stb... egyáltalán semmi felelősséget nem vállal azzal, hogy viktorra teszi a jelét egy másik országból, tipikus más f*aszával verni a csalánt esete...
peach
ugye annak idején kiveséztük, hogy a "nem itt fizet adót" nem feltétlenül releváns szűrő, mivel itt is sokan vannak, akik nem fizetnek adót, aztán mégis szavaznak. (lásd például az összes 18. életévét a szavazás napjáig betöltő, de munkaviszonyban még nem álló állampolgárok, és még sokan mások)

de azt támogatnám, ha lenne olyan uniós kezdeményezés, hogy mindenki kiválaszthatja, hogy melyik egy ország parlamenti választásain szavaz (ha több országban is jogosult lenne), illetve hogy az európai parlamenti választáson a bejelentett állandó lakcíme, vagy ha különbözik, akkor a bejelentett tartózkodási helye szerinti országban szavazhasson.
slowmotion
mennyire abszurd tudod az, hogy ha feliratod magad nemzetiségi szavazónak, miközben törvénytisztelő, adózó állampolgár vagy, akkor azzal megfosztod magad attól, hogy a pártok listájára szavazhass az országgyűlési választáson, de egy random Székely Jóska minden további nélkül voksolhat ugyanezen a választáson, pedig ő két ország választásán is szavaz, úgy, hogy ide egy kurva fillér adót nem fizetett, sőt, jó eséllyel sosem járt ebben az országban. Nem a HT magyarok ellen akarok beszélni - nincs velük különösebb bajom - az elv nem tetszik.
Amadeus
több mint 6 éve
mustaine
peach

slowmotion

több mint 6 éve
mustaine
peach

több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
mustaine

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
Azért azt hozzá kell tennem, hogy Győr környéke nem átlagos. Itt nincsenek Döbrögik, nincsenek helyi kiskirályok.
peterk2005
LOL, kapásból tudok vagy 3 építési vállalkozóról...Borkai és a slepje
gordon
Én most mentem hétvégén Győrbe nagyon off de az M1 autópálya? az valami szégyen és életveszélyes.

nesze neked HU GO meg pályadíj stb....

több mint 6 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Saját országunkban nem tudunk kiállni egymásért és segíteni egymást minden hátsó szándék nélkül. Miért gondoljuk azt, hogy egy más országban elő magyar aki alul informált a magyarországi helyzetről felelős döntést tud hozni ? Fidesz jól kitalált ezt a dolgok, működik és nem mostanában fog ez megváltozni...
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 17 183
folyamatosan tolják ki a milliókat, és a helyi elosztók ugyanúgy a sajátjaiknak osztják tovább, de ezért cserébe ez a minimum hogy mozgósíthatóak mikor kell... ezeket gombok finanszírozni, mástól meg vlsz semmit sem kapnának, így nekik fontos hogy jöjjön valami pénz, a magyarokat meg amúgy is mindig leszarták a székelyek, nekik az a fontos ami ott van
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
mustaine
Szerintem baj, mert ők szavaznak, és mi isszuk meg a levét.
Amikor pedig felhozzák a témát, megy a fröcsögés.
Érted, anyámnak kettős-állampolgársága van, ő is szavazhatna Romániában egy olyan jelöltre aki kibaszik az ottani magyarokkal, mégsem teszi. Ők meg simán megcsinálják fordítva, pedig megugatod nekik hogy kurvára nemkéne 😀
Hiába mondod nekik, hogy Orbán tulajdonképpen kurva szar nekünk, de még nekik is, mert csak felhasználja őket, akkor is csak fújják a sok faszságot. Oké, a fos média, agymosás, stb., de ha a Médiának jobban hisz mint az itt élő rokonainak, akkor tényleg nincs mit csinálni.

Na jó megintcsak felbaszom magam, sorry a kifakadásért
eaglesmcnabb
kurvára ne szavazzon az aki nem itthon lakik.pláne az ilyenek.

több mint 6 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
mustaine
Szerintem baj, mert ők szavaznak, és mi isszuk meg a levét.
Amikor pedig felhozzák a témát, megy a fröcsögés.
Érted, anyámnak kettős-állampolgársága van, ő is szavazhatna Romániában egy olyan jelöltre aki kibaszik az ottani magyarokkal, mégsem teszi. Ők meg simán megcsinálják fordítva, pedig megugatod nekik hogy kurvára nemkéne 😀
Hiába mondod nekik, hogy Orbán tulajdonképpen kurva szar nekünk, de még nekik is, mert csak felhasználja őket, akkor is csak fújják a sok faszságot. Oké, a fos média, agymosás, stb., de ha a Médiának jobban hisz mint az itt élő rokonainak, akkor tényleg nincs mit csinálni.

Na jó megintcsak felbaszom magam, sorry a kifakadásért

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 191 — Chalk Dawk fan
csóró embereknek mennyire átmosták az agyát ott 😕
Kenny
Átmosták, de amiért hülyék még nem kellene állatok módjára viselkedni.
És kb mindenhol ez van kint, ha meg nekiállsz vitatkozni, csak haragosokat gyűjtesz, mert csak a magukét fújják. Eleve faszság hogy szavazhatnak, de a Fidesz nem hülye.
eaglesmcnabb
Szerintem nem azzal van a baj, hogy szavazhatnak, hanem hogy milyen média éri el őket. Feltételezem, hogy a hagyományos rendszerekkel (valaki erősítsen meg) a magyar közmédián kívül más nem nagyon fogható, ilyen információhalmazból pedig nyilván nem tud mérlegelni, hogy mi lehet igaz és mi nem. Már ha erre egyáltalán van igény az elmúlt időszak fényében. Azt is érdemes megemlíteni, hogy akármilyen fejlesztési támogatás megy a külhonba, fideszes politikus megy az átadóra haverkodni, ahol nyilván tolja a saját kampányát. Ráadásul ahogy látom (vannak barátaim a Vajdaságból és Székelyföldről is) 2004-es Feri-féle uszítás még mindig élénken él az emlékekben, és ha ez nem lenne elég, derék exminiszterelnökünk erre még rá is öntött a mostani kampányban egy adag olajat. A fideszes média pedig derék módon összemossa az összes ellenzéki pártot, ezért kérdezték ebben a videóban Vonától, hogy miért haverkodik a DK-val.

Szerkesztette: mustaine

több mint 6 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Kenny
Átmosták, de amiért hülyék még nem kellene állatok módjára viselkedni.
És kb mindenhol ez van kint, ha meg nekiállsz vitatkozni, csak haragosokat gyűjtesz, mert csak a magukét fújják. Eleve faszság hogy szavazhatnak, de a Fidesz nem hülye.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
Kenny
Vagy inkább arról van szó, hogy a fidesz annyira rákészül az ilyen eseményekre, hogy már egy 2500 fős településen sem tud egy ellenzéki jelölt úgy fórumot tartani, hogy néhány tök idegen ember ne kiabáljon be és ne trollkodja szét az egészet. Nyilván aktivisták, akiket odaküldenek.

Akkor egy Mvásárhely méretű városban majd hagyják a Vonát zavartalanul grasszálni? Ugyanmár.
több mint 6 éve
dawyd728 3 850
Lehet valamiről csúnyán lemaradtam, de már régóta nem értem, a Jobbik mitől ilyen gyenge a határon túli magyarok körében? Azt értem, h a baloldal miért van olyan helyzetben amilyenben, de a Jobbik egyszerűen nem fér a fejembe mitől marginális. Volt olyan jellegzetes pillanat, amikor öngólt lőttek? Valaki felhomályosítana?
több mint 6 éve
 www.youtube.com/watch?v=hFCZQctbWuo

több mint 6 éve
gdavid New England Patriots 3 894 — Patriots fan
 www.facebook.com/Vadhajtasok/videos/795452733979816/

Életemben először szégyellem hogy székely vagyok.
Szégyen
eaglesmcnabb
Miért szégyellnéd magad? Megkockáztatom, hogy te nem szerepelsz a videón. Akkor miért?

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 6 éve
Egy őszinte vallomással tartozom:

444.hu/2018/03/04/bencsik-andras-egeszseges-epelmeju-ember-nem-szavaz-az-ellenzekre

Engem meggyőzött!
Vrij6
engem is. teljesen beszámíthatatlan.
több mint 6 éve
 www.facebook.com/Vadhajtasok/videos/795452733979816/

Életemben először szégyellem hogy székely vagyok.
Szégyen

több mint 6 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 460 — Слава Україні! Героям слава!
Egy őszinte vallomással tartozom:

444.hu/2018/03/04/bencsik-andras-egeszseges-epelmeju-ember-nem-szavaz-az-ellenzekre

Engem meggyőzött!

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
 coub.com/view/133qi7

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Azért azt hozzá kell tennem, hogy Győr környéke nem átlagos. Itt nincsenek Döbrögik, nincsenek helyi kiskirályok.
peterk2005
LOL, kapásból tudok vagy 3 építési vállalkozóról...Borkai és a slepje
gordon
Igazad van. Meg még a többi. Rosszul jött le amit írtam, úgy helyesebb, hogy itt nem nyomódik rá annyira a mindennapokra. Nem függ tőlük az emberek munkája, élete. Eleve a legtöbben nem ilyen kiskirályoknak dolgoznak. De aki esetleg kockáztat is, az is úgy teszi, hogy tudja, hogy ha netán beüt a krach, 40 km-re innen euróért kap munkát.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
 444.hu/2018/03/02/felvett-a-klik-1-milliardot-semmi-se-lett-belole-vissza-kellett-adni-az-eu-nak

www.reactiongifs.us/wp-content/uploads/2015/04/nothing_to_see_here_naked_gun.gif
Vrij6
Holnap Vajna megveszi az RTL-t is...
több mint 6 éve
 444.hu/2018/03/02/felvett-a-klik-1-milliardot-semmi-se-lett-belole-vissza-kellett-adni-az-eu-nak

www.reactiongifs.us/wp-content/uploads/2015/04/nothing_to_see_here_naked_gun.gif
Vrij6
még megvárom Józsi kommentjét, miszerint ilyen minden országban van.

több mint 6 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 460 — Слава Україні! Героям слава!

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv