Politika
46 feliratkozó
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 910
888.hu/article-az-ellenzek-nem-gyozott-hodmezovasarhelyenvalamelyik sértődött fidelitasos gyerek | a mi karunkról | . Amúgy az első, ami eszembe jutott, az az "én így szállok le" c. malackás poén.
Janek
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
"Akkor most már nem Soros a soros? 😀".... kérdezte Német Szilárd bamba ábrázattal, bizonytalanul egyik lábáról a másikra hintázva. Az arcára volt írva, hogy azt is nagyon megkérdezné, hogy migráns-e még a migráns, de fél, hogy rászakad a plafon.
Cowboykarcsi90
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Akkor most már nem Soros a soros? 😀
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
Kampman
28 330
De a Hírtv most is a kormányellenes oldalon lesz 😊még véletlenül sem fogják egymásnak vezetni a srácok a 2 tábort | , mint 2006-ban | .Na, megnyugodtam, lesz békemenet, nincs még minden veszveugyanazon napon amelyen a diáktüntetés..jó lesz..
Jakehomer
gordon
Amadeus
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 910
még véletlenül sem fogják egymásnak vezetni a srácok a 2 tábort | , mint 2006-ban | .Na, megnyugodtam, lesz békemenet, nincs még minden veszveugyanazon napon amelyen a diáktüntetés..jó lesz..
Jakehomer
gordon
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Na, megnyugodtam, lesz békemenet, nincs még minden veszveugyanazon napon amelyen a diáktüntetés..jó lesz..
Jakehomer
több mint 6 éve
Na, megnyugodtam, lesz békemenet, nincs még minden veszveKell is, Soros már Hódmezővásárhelyen van!
Jakehomer
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Ezen kinyúltok 😀www.youtube.com/watch?time_continue=46&v=JUggff_s-GE
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Na, megnyugodtam, lesz békemenet, nincs még minden veszve
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Nem tudom ki szokta hallgatni Balázsékat reggelente, de ez most hatalmas volt 😊visszahallgattam itt, óriási.
gabokocka
444.hu/2018/02/26/andy-vajna-radiojaban-balazsek-ugy-elemeztek-a-fidesz-hodmezovasarhelyi-buktajat-mintha-az-eurovizios-dontorol-beszelnenek
több mint 6 éve
no de mikor költöztek oda? 😀Mondjuk én továbbra sem hiszek abban, hogy itt lehet kormányváltás, de annak legalább örülök, hogy nem full kretének lakják az országot.Vásárhelyet. 😉
gabokocka
Bazzani
több mint 6 éve
Mondjuk én továbbra sem hiszek abban, hogy itt lehet kormányváltás, de annak legalább örülök, hogy nem full kretének lakják az országot.Vásárhelyet. 😉
gabokocka
több mint 6 éve
pedig tényleg sokminden épült arra.Fogalmam sincs.mutatták a tévében ahogy avattak fel varga misik stb miniszterek valamit folyamatosan (ott láttam)😊lázáréknál hosszú cici... pedig minden nap átadtak vlmt pármilliárdért előtte hónapokigHát olyan nagyon nem adtak át semmit. A nyugdíjasoknak 10eft utalványt.
ozibozi
Bazzani
ozibozi
Lehet, hogy az új parkolóautómatákat. Vagy a megemelt ingatlanadót.
Bazzani
van az a vadászkastély is, ami nem a Lázár anyjáé, amit az a föld vesz körül, ami szintén nem a Lázár anyjáé.
mondjuk ez igaz is, mert gondolom Lézeré minden.
több mint 6 éve
még egyet kávéznak a fiúk a Zách utcában, aztán beröffentik a BTR-ek motorját, legurulnak HMVH-ig, és kitelepítik jól az izgága népet valami vészhelyzetre hivatkozva. Algyő, Paks, lényeg az, hogy hihető legyen.
több mint 6 éve
Persze tetszik ez a hmezővásárhelyi eredmény, de, ugyanakkor nem örülök, mert a következő egy hónapban:- még több ellenzéki politikus rontott meg 12 éves lányokat
- még több ellenzéki politikus fojtott vízbe kismacskákat
- még több ellenzéki politikus égette oda a felesége vacsoráját
- még több ellenzéki politikus hajtott gyorsan
- és stb, stb, stb
szóval az eddig is ocsmány lejáratókampány tovább folytatódik
több mint 6 éve
Mondjuk én továbbra sem hiszek abban, hogy itt lehet kormányváltás, de annak legalább örülök, hogy nem full kretének lakják az országot.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Nem tudom ki szokta hallgatni Balázsékat reggelente, de ez most hatalmas volt 😊Én minden reggel...😀 Egy emberként váltsuk le...a "pop-rockot" ....aha 😀
gabokocka
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Nem tudom ki szokta hallgatni Balázsékat reggelente, de ez most hatalmas volt 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
ozibozi
17 183
lopjanak most már mások, lehetőleg kevesebbet, sok a 8+ év, különben az övék lesz az egész ország... az egyensúly felé billenés mindenféleképpen jobb lehet, mint az egyeduralom... a politikai maszlag pedig simán másodlagos, mert csak ez a fontos...amúgy meg bárki elvezeti ezt az országot ha a világban jó a gazdasági konjunktúra... ha szar lesz akkor pedig tök mind1 ugyanúgy...
Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve
Medgyessy sem volt párttag, de ennek nincs jelentősége. Ő volt az arc. Bajnai is az volt 2013 környékén, ő lett volna az összefogás arca 2014-re. Volna.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Bajnai nem volt MSZP vezető soha.Mint miniszterelnökjelöltöt persze kinyírták, mivel semmiféle érdekük nem fűződött hozzá.
Jobban jártak egy Fidesz- győzelemmel, mint egy Bajnaival.
Valamint Puzsér mondta: itt egyik párt, pártvezető se az Orbán-rendszer végét akarja, hanem ő akar lenni Orbán.
több mint 6 éve
Hát igen. A Fidesz szavazóhad eddig is a leginkább aktivizálható volt. Van rá esély, hogy ez az eredmény náluk lesz nagyobb mozgósító erejű.A választási szabályok, 1%, stb.-vel kapcsolatban igazad van, a Fidesz jól kiötölte ezt. De ha igazán akarnák azért van kiskapu. Minden törvénynek vannak gyengéi, főleg az ilyen nagyon helyzetre gyártottaknak. A specializáltság mindig egyúttal sebezhetőséggel is jár, ha csak picit is változnak a feltételek. Ha az ellenzék akarná és alkalmas lenne össze tudnának fogni úgy, hogy anyagilag is jól jön ki mindegyik párt belőle. Csak az a baj, hogy még csak a pártjukra sincsenek tekintettel sokan, hanem csak az egyéni érdekeikre. Az MSZP az utóbbi tíz évben 4 vezetőjét / legesélyesebb jelöltjét nyírta ki házon belül (Medgyessy, Gyurcsány, Bajnai, Botka). Mondjál ennél nagyobb párt-öngyilkosságot. Nincs. És mégis megtörtént.