Politika

46 feliratkozó

több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 330
Figyeljétek meg lesz még valami mocsok nagy árvíz és ez is politikai harcok színtere lesz!
NB2
Az MKKP amúgy is rég megmondta, hogy a Nagykörutat el kell árasztani vízzel!!!
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
Figyeljétek meg lesz még valami mocsok nagy árvíz és ez is politikai harcok színtere lesz!
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Peace!

coub.com/view/140u9h

több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Azért azt hozzá kell tennem, hogy Győr környéke nem átlagos. Itt nincsenek Döbrögik, nincsenek helyi kiskirályok.
peterk2005
LOL, kapásból tudok vagy 3 építési vállalkozóról...Borkai és a slepje
több mint 6 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
De valami van, mert a minap a pénztárnál sorban állva hallom, hogy arról beszélgetnek a sorban, hogy ki lesz a helyi "esélyes ellenjelölt". Ez egy kis falu Győr mellett, GYMS megyében, ami Fidesz fellegvár. Elképzelésem sincs, hogy hogy jutott el ez a téma a pénztárnál állókhoz, mert a környéken nem láttam Fideszes aktivistán kívül mást legalább egy évtizede. De valahogy úgy néz ki eljut, eljutott. És nyíltan beszélgetnek róla, ami külön meglepő.peterk2005
na jó. de olyan kontextusban beszélgettek erről, hogy az ellenjelöltre kell szavazni, vagy olyanban, hogy ellene?
slowmotion
Az ellenjelöltre.

Azért azt hozzá kell tennem, hogy Győr környéke nem átlagos. Itt nincsenek Döbrögik, nincsenek helyi kiskirályok. Nincs munkanélküliség, a bérek jobbak, az emberek nem a helyi erős ember diótörő üzemében dolgoznak, hanem az Audinál, osztrák/német cégek leányvállalatainál, vagy olyan helyi (magyar) vállalkozóknál akik nagy részben az itteni multiknak, vagy direktben exporta termelnek. Ezért a cégek sem politizálnak. Persze itt is van mindenből, csak nem érezhető annyira.

Szóval itt jobb az élet, de cserébe a bajokat sem érzik annyira az emberek. Ezért nagyobb hangsúlyt kap a polgári//középjöbb hagyomány. És a migráncsozást is könnyebb eladni, ha közben a pógár nincs jobbágyként kezelve, és a bére is tisztességes. Itt szerintem bolti beszélgetés ide- vagy oda nem fog az összefogás se működni, mert nem érzik az emberek a bajokat.
peterk2005
Mindenhol vannak kiskirályok. Annyiból különleges Győr, hogy az Audihoz rengeteg kötődnek, akár beszállítóként, alvállalkozóként, etc... jó része az országnak.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
De valami van, mert a minap a pénztárnál sorban állva hallom, hogy arról beszélgetnek a sorban, hogy ki lesz a helyi "esélyes ellenjelölt". Ez egy kis falu Győr mellett, GYMS megyében, ami Fidesz fellegvár. Elképzelésem sincs, hogy hogy jutott el ez a téma a pénztárnál állókhoz, mert a környéken nem láttam Fideszes aktivistán kívül mást legalább egy évtizede. De valahogy úgy néz ki eljut, eljutott. És nyíltan beszélgetnek róla, ami külön meglepő.peterk2005
na jó. de olyan kontextusban beszélgettek erről, hogy az ellenjelöltre kell szavazni, vagy olyanban, hogy ellene?
slowmotion
Az ellenjelöltre.

Azért azt hozzá kell tennem, hogy Győr környéke nem átlagos. Itt nincsenek Döbrögik, nincsenek helyi kiskirályok. Nincs munkanélküliség, a bérek jobbak, az emberek nem a helyi erős ember diótörő üzemében dolgoznak, hanem az Audinál, osztrák/német cégek leányvállalatainál, vagy olyan helyi (magyar) vállalkozóknál akik nagy részben az itteni multiknak, vagy direktben exporta termelnek. Ezért a cégek sem politizálnak. Persze itt is van mindenből, csak nem érezhető annyira.

Szóval itt jobb az élet, de cserébe a bajokat sem érzik annyira az emberek. Ezért nagyobb hangsúlyt kap a polgári//középjöbb hagyomány. És a migráncsozást is könnyebb eladni, ha közben a pógár nincs jobbágyként kezelve, és a bére is tisztességes. Itt szerintem bolti beszélgetés ide- vagy oda nem fog az összefogás se működni, mert nem érzik az emberek a bajokat.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Pedig szerintem óriási lenne a kereslet egy normális híroldalért,
dawyd728
Meddig élne szerinted? 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
dawyd728 3 850
Most akkor vannak no go zónák vagy sem? Kezdek összekeveredni.
Egyik site a másik..

Na jó a 444-ben van annyi becsület, h 1-1 fake news után évekkel később leírja lábjegyzetben a valóságot is, míg a 888 és társai kb sosem. Pedig szerintem óriási lenne a kereslet egy normális híroldalért, ami nem politikai érdekek kiszolgálása mentén üzemelne. Nekünk ez maradt.
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 122 — The Mathematician
kis hazai üzengetés
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/27851900_1226019260861473_9211033944433098752_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=PwlVWy0eu_wQ7kNvgGQGIms&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=AszHwvIizwV6na_0hwnH3nQ&oh=00_AYBXMjFyx0ZTMXxl4VauyNSTgiMB1U1BzMbgdPYjRE1HxQ&oe=674491A8
Kübekháza Önkormányzata videóüzenetet készített Dr. Lázár János miniszter számára | Kübekháza Önkormányzata videóüzenetet állított össze Dr. Lázár János miniszter számára, aki a hódmezővásárhelyi választási kampányában Kübekháza és... | By Dr. Molnár Róbert | Facebook
Kübekháza Önkormányzata videóüzenetet állított össze Dr. Lázár János miniszter számára, aki a hódmezővásárhelyi választási kampányában Kübekháza és...

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 330
De valami van, mert a minap a pénztárnál sorban állva hallom, hogy arról beszélgetnek a sorban, hogy ki lesz a helyi "esélyes ellenjelölt". Ez egy kis falu Győr mellett, GYMS megyében, ami Fidesz fellegvár. Elképzelésem sincs, hogy hogy jutott el ez a téma a pénztárnál állókhoz, mert a környéken nem láttam Fideszes aktivistán kívül mást legalább egy évtizede.
peterk2005
Internet és kábeltévé, bármilyen hihetetlenül hangzik, de ez a két fantasztikus találmány vidéken is létezik már a kilencvenes évek vége óta 😊
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
 index.hu/video/2018/02/28/nemzetbiztonsagi_bizottsag_szel_bernadett_nemeth_szilard/

😥
gamerkr
Egy normális országban Szilárd minden egyes böfögése után 5%-ot veszítene a Fidesz. Legalább.
Vrij6
öööö, melyik ország a "normális ország"?

több mint 6 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
 index.hu/video/2018/02/28/nemzetbiztonsagi_bizottsag_szel_bernadett_nemeth_szilard/

😥
gamerkr
Egy normális országban Szilárd minden egyes böfögése után 5%-ot veszítene a Fidesz. Legalább.
Vrij6
Egy normális országban Szilárdunk a kormány közelében sem lehetne. És még lehetne sorolni...
több mint 6 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 461 — Слава Україні! Героям слава!

😥
gamerkr

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

😥

több mint 6 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 461 — Слава Україні! Героям слава!
 444.hu/2018/02/28/orban-3-legnagyobb-pillanata-azokbol-az-idokbol-amikor-meg-hajlando-volt-vitatkozni

Naugye.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Egy hónapja még kizártam ezt a 106 különböző jelölt, mindenhol 1 erős a Fidesz ellen dolgot. Egyszerűen nem hittem el, hogy ez eljuthat vidékre, a kisvárosokba, falvakba is. Én magam még viszonylag tájékozott vagyok, de nekem is úgy kellett mindig utána másznom, hogy melyik jelölt kicsoda a korábbi választásokon. El nem tudtam képzelni, hogy majd Mari néni tudni fogja, hogy a 40 névből kire tegye az X-et, ha a Fideszesre nem akarja.

De valami van, mert a minap a pénztárnál sorban állva hallom, hogy arról beszélgetnek a sorban, hogy ki lesz a helyi "esélyes ellenjelölt". Ez egy kis falu Győr mellett, GYMS megyében, ami Fidesz fellegvár. Elképzelésem sincs, hogy hogy jutott el ez a téma a pénztárnál állókhoz, mert a környéken nem láttam Fideszes aktivistán kívül mást legalább egy évtizede. De valahogy úgy néz ki eljut, eljutott. És nyíltan beszélgetnek róla, ami külön meglepő.

Még mindig szkeptikus vagyok, de már teljesen nem tudom kizárni a meglepetést.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
Amúgy egyik közvéleménykutatós dolgokban bennfentes ismerősöm már januárban mondogatta azt, ami most kezd előkerülni a médiában: nincs pontos felmérés a szavazótáborokról. Ugyanis van egy olyan tendencia, hogy a megkérdezettek közül egyre kevesebben adnak választ a pártpreferenciára vonatkozó kérdésekre. Azt mondta a srác, volt olyan felmérésük, ahol 80+ % utasította el a válaszadást. Persze utána kijön egy olyan eredmény, hogy 50% fölött a fidesz, - annál a 20%-nál aki válaszolt. De mondjuk a 80%-ról semmi.

Másrészt aki mondjuk önkormányzatnál, állami cégnél vagy ilyesmi helyen dolgozik, az egy ilyen kérdésre mit fog mondani: csakafidesz-vesszensoros egyértelmű, hiszen fb lájkért is rúgtak már ki embert...

Szóval én elhiszem hogy nem hamisítják meg az eredményeket, és mindenhol elsöprő fidesz fölényt mérnek, csak azt nem hiszem el, hogy ez ténylegesen tükrözi a valós állapotot.
Jan
jepp, még Rogánék is vakon repülnek a propagandával.
Amadeus
Az más, mert az ő céljuk nem a szavazótábor bővítése, hanem a meglevő tábor egybentartása. Arra pedig tökéletes a Stop Soros, meg az Állítsuk meg Brüsszelt. Abban biztos vagyok, hogy ők korrekten feltérképezik hogy a saját táboruk mire hogy reagál.

De én arról beszélek, hogy a saját tábor arányaiban mekkora a nem sajáthoz képest. És ez biztos hogy nem 51%, de hogy pontosan mennyi, ezt most szvsz senki nem tudja.
több mint 6 éve
Amúgy egyik közvéleménykutatós dolgokban bennfentes ismerősöm már januárban mondogatta azt, ami most kezd előkerülni a médiában: nincs pontos felmérés a szavazótáborokról. Ugyanis van egy olyan tendencia, hogy a megkérdezettek közül egyre kevesebben adnak választ a pártpreferenciára vonatkozó kérdésekre. Azt mondta a srác, volt olyan felmérésük, ahol 80+ % utasította el a válaszadást. Persze utána kijön egy olyan eredmény, hogy 50% fölött a fidesz, - annál a 20%-nál aki válaszolt. De mondjuk a 80%-ról semmi.

Másrészt aki mondjuk önkormányzatnál, állami cégnél vagy ilyesmi helyen dolgozik, az egy ilyen kérdésre mit fog mondani: csakafidesz-vesszensoros egyértelmű, hiszen fb lájkért is rúgtak már ki embert...

Szóval én elhiszem hogy nem hamisítják meg az eredményeket, és mindenhol elsöprő fidesz fölényt mérnek, csak azt nem hiszem el, hogy ez ténylegesen tükrözi a valós állapotot.
Jan
jepp, még Rogánék is vakon repülnek a propagandával.

több mint 6 éve

több mint 6 éve
 888.hu/article-az-ellenzek-nem-gyozott-hodmezovasarhelyen
Janek
valamelyik sértődött fidelitasos gyerek | a mi karunkról | . Amúgy az első, ami eszembe jutott, az az "én így szállok le" c. malackás poén.
Amadeus
Mondjuk az első pár bekezdés igaz, ami azért sokak által elhallgatott részlet. Még ugye Kéri Laci bácsinak is pont ugyanezeket a részleteket kellett Kálmán Olgánál felelevenítenie mielőtt tetőfokára hágott volna az eufória.
dawyd728
A Fidesz viszont beszállt a versengésbe és egyértelműen kikapott.
Atari
Csak ugye ez a Fidesz veresége és nem az ellenzék győzelme, ami azért már valami, de a fő célhoz képest semmi. Ha van is 106 db Márki-Zay Péter (szerintem nincs, btw ő a győztes), akkor is ezek a pártok, amit ma ellenzéknek hívunk vagy ellehetetlenítik egyiket-másikat, vagy rájuk akaszkodnak, amivel többet tudnak ártani, mint használni.
dawyd728
Pedig az ellenzék számára pontosan ez a cél, a fidesz veresége. Hogy melyik kerületben milyen módon, az teljesen részletkérdés. Azt nyilván egyik ellenzéki párt sem képzeli hogy megnyerheti a választást, akkor pedig ez a reálisan kitűzhető cél.
több mint 6 éve
dawyd728 3 850
Janek
valamelyik sértődött fidelitasos gyerek | a mi karunkról | . Amúgy az első, ami eszembe jutott, az az "én így szállok le" c. malackás poén.
Amadeus
Mondjuk az első pár bekezdés igaz, ami azért sokak által elhallgatott részlet. Még ugye Kéri Laci bácsinak is pont ugyanezeket a részleteket kellett Kálmán Olgánál felelevenítenie mielőtt tetőfokára hágott volna az eufória.
dawyd728
Atari
Csak ugye ez a Fidesz veresége és nem az ellenzék győzelme, ami azért már valami, de a fő célhoz képest semmi. Ha van is 106 db Márki-Zay Péter (szerintem nincs, btw ő a győztes), akkor is ezek a pártok, amit ma ellenzéknek hívunk vagy ellehetetlenítik egyiket-másikat, vagy rájuk akaszkodnak, amivel többet tudnak ártani, mint használni.
több mint 6 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Janek
Amadeus
dawyd728

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 6 éve
Janek
Amadeus
dawyd728
őszintén, olyan undorító stílusban íródott meg ez a "cikk" - nevezzük inkább sajtóterméknek propaganda-anyagnak -, hogy nem voltam hajlandó elolvasni végig. Ergo lehetnek benne valós ténymegállapítások, de van a faszomnak ehhez kedve és gyomra.

több mint 6 éve
dawyd728 3 850
Janek
Amadeus