Politika

46 feliratkozó

több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Mondjuk az eddig is evidens volt, hogy az összes szavazóra vetítve a Fidesz kb. 40%, az ellenzék a 60. Csak abban a 60-ban egyenként még a 30-at se éri el senki, így nincs egy ellenoldali vezér, párt, semmi, ami vagy aki mögé -országosan- a többi oda tudna állni.

A fideszes kb. 1300-al kapott több szavazatot, mint 4 éve az elődje, tehát a Fidesz ki lett maxolva.
Márky-Zay pedig kb. 8000-el!! kapott többet, mint amennyien összesen a Fidesz ellen szavaztak 4 éve.

Ami még érdekes, hogy egy párt kb. 300 millióval! kap kevesebbet ha csak 105 egyéni jelöltje van, és nem 106.
Ha pedig megugorja az 1%-os küszöböt -amihez ugye minél több egyéni jelölt kell a töredékszavazatok miatt- , akkor 4 éven át évi kb. 200 millió állami támogatást kap a teljes ciklus alatt.
Ezekből elég logikusan következik, hogy az ellenzéki oldal szinte összes résztvevőjének most el kell döntenie, hogy kormányt akar buktatni, vagy el akar politizálgatni, magát építgetni a kövtkező 4 évben.
Ebben a tekintetben pedig én személy szerint a második verzióra teszem a voksomat, ami azt jelenti, hogy a következő 6 hét arról fog szólni, hogy az ellenzék szépen keresztbeszapulja egymást, és kurvára nem fog összeállni.
"Gyurcsánnyal soha, nácikkal soha, kicsikkel soha, leszerepelt szocikkal soha" és társai kiegészülve, a "lépj vissza te" feelinggel. (A Közös Ország Mozgalmas ellenzékijelölt-választó beszélgetéseken mindig erre jutottak.)

Bár ránézésre ez egy "rendszerrengető" vereség, megint Orbán (mozgósítás, ébresztő, riadó, haaaarc ezerrel!!!) és Habony (Juhász, Gyurcsány, Molnár Zsolt félék bíztatása, manipulálása, rávilágítás az összefogásraképtelenségre, és társai) járt jól, kvázi ők kaptak egy adag muníciót.

több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 17 183
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/27417810_1786143248114092_4046991247426977792_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=6O-i1XGuEuwQ7kNvgHI72nO&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=AFKgW44M5y2J-jEWN_IG6K8&oh=00_AYCSU25L3tCR7_zI25r0Xyc29Vq_8z7FXDI7osPAJwRHjQ&oe=6749DDB6
106.433 Aufrufe · 1.022 Kommentare | A Fidesz sajtótájékoztatója a hódmezővásárhelyi vereség után | 444 war live. | By 444 | Facebook
444 war live.
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
 coub.com/view/13dgum

több mint 6 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
több mint 6 éve
kizárt hogy viktornál nagyobb lehetett
ozibozi
Ő nem tanított.
Bazzani
téged mint diák, de most egy országot okít...
több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
ozibozi
Ő nem tanított.

több mint 6 éve
több mint 6 éve
komoly beszédet tartott papír nélkül
ozibozi
Engem anno tanított egyetemen a csávó, akkoriban sem volt már egy rossz előadó.
empty taxi
Engem meg az apja középsuliban. A világ legnagyobb férge volt.

Az M1en kuss van a vereségről. 😀

több mint 6 éve
amúgy tudok egy pár helyet ahol most sokkal mérgesebbek lézer dzsoninál: a belvárosi kávéházakban és romkocsmák félhomályában most sokkal szarabb lehet... sokadszorra kiderült mekkora herék, és kerékkötői bármi változásnak az 1-5 százalékaikkal...

Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Lehet, hogy most Lázár Jankóval elvitetik az Elios balhét?
több mint 6 éve
Bevallom erre nem gondoltam. Azt hittem a legjobb ami történik, hogy szépen "hal meg". Szerez mondjuk 40%-ot, ami két hónap kampány és az ellen a fideszes henger ellen ami ott van felér egy győzelemmel.

Hozzáteszem, hogy szerintem úgy fog járni, ahogy az esztergomi nőci járt. Hisztériává alakítják a közgyűléseket, opponálnak minden értelmes próbálkozást és aztán mivel nem tud történni semmi, a nép feladja. Ami borzasztó, de ez van... 😕
peterk2005
azt nyilatkozta, azokat a beterjesztéseket fogja tovább vinni amiket a fidi készített elő... Amúgy meg tök mindegy mert úgy is el fog indulni a parlamenti választásokon.
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
ozibozi
Engem anno tanított egyetemen a csávó, akkoriban sem volt már egy rossz előadó.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Bevallom erre nem gondoltam. Azt hittem a legjobb ami történik, hogy szépen "hal meg". Szerez mondjuk 40%-ot, ami két hónap kampány és az ellen a fideszes henger ellen ami ott van felér egy győzelemmel.

Hozzáteszem, hogy szerintem úgy fog járni, ahogy az esztergomi nőci járt. Hisztériává alakítják a közgyűléseket, opponálnak minden értelmes próbálkozást és aztán mivel nem tud történni semmi, a nép feladja. Ami borzasztó, de ez van... 😕

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 461 — Слава Україні! Героям слава!
ozibozi
Képes alanyt és állítmányt is használni egy mondaton belül, ráadásul értelme is van, amit mond.

A nagy kérdés, ennek hatására hol lesz majd közös jelölt a választáson. Ha lesz, akkor egyértelműen a közös jelöltre szavazok.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Alig várom az M1 Híradót.

Amúgy a Fideszes jelölt egy tök normális arc. Ezt Lázár bukta el.
Bazzani
Lehet a csuhás és a listázós szórólap nem volt nyerő.
Amadeus
Meg a felcsúti stadion árából épülő új könyvtár a város egyik tradícionális épületének és egy zöld övezetnek a helyére.

több mint 6 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910

Bazzani
Lehet a csuhás és a listázós szórólap nem volt nyerő.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
lázáréknál hosszú cici... pedig minden nap átadtak vlmt pármilliárdért előtte hónapokig
ozibozi
Hát olyan nagyon nem adtak át semmit. A nyugdíjasoknak 10eft utalványt.
Bazzani
mutatták a tévében ahogy avattak fel varga misik stb miniszterek valamit folyamatosan (ott láttam)😊
ozibozi
Fogalmam sincs.
Lehet, hogy az új parkolóautómatákat. Vagy a megemelt ingatlanadót.

több mint 6 éve

több mint 6 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
meanwhile... ORIGO
gamerkr
első gondolatom volt megnézni, nem okoz csalódást 😀

több mint 6 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
meanwhile... ORIGO

több mint 6 éve
lázáréknál hosszú cici... pedig minden nap átadtak vlmt pármilliárdért előtte hónapokig
ozibozi
Bazzani
mutatták a tévében ahogy avattak fel varga misik stb miniszterek valamit folyamatosan (ott láttam)😊
több mint 6 éve
ozibozi

több mint 6 éve
eddig 2 szavazókört nyert a fideszes..
84%-nál 3000 a különbség
Klaci79
Ez már megvan.
Megunták az emberek a diktatúrát.

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
eddig 2 szavazókört nyert a fideszes..
84%-nál 3000 a különbség

Szerkesztette: Klaci79