Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 4 éve
nem is célom már jó idejeSobrit sose győzöd meg, olyan mint a politikusaink. A beton a legjobb barátja.én meg mikor szerdán elsétáltam a tűzoltó-márton sarkán lévő kis park mellett igenis kurvára éreztem annak a hatását hogy ott vannak a fákRólam itthon pont ugyanakkor nem.Este 3/4 9-kor a Városligetben folyt rólunk a víz. Igaza van Sobri fórumtársnak. Bp-re nem kellenek fák.Ma volt szerencsém utazni a 75-ös trolin. Az Ajtósi Dürer fasornál négy (!) lerobbant troli mellett haladtunk el. Befordultunk a Stefániára: még egy! Pár percen belül belül 5, azaz öt bedöglött troli! Ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el...gondolom ennyire bírják a 40 fokot
nagylaza
Negritis
nagylaza
Városba fedett, légkondícionált épületek kellenek, fa van elég vidéken.
Bár a 40 fok egy erdőben is 40 fok, és azt még légkondícionálni se lehet, de ott a fa legalább szép és hasznos.
Sobri Jóska
szóval kellenek a kis parkok, sőt minél tobb ...
Negritis
Toca
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Sobrit sose győzöd meg, olyan mint a politikusaink. A beton a legjobb barátja.én meg mikor szerdán elsétáltam a tűzoltó-márton sarkán lévő kis park mellett igenis kurvára éreztem annak a hatását hogy ott vannak a fákRólam itthon pont ugyanakkor nem.Este 3/4 9-kor a Városligetben folyt rólunk a víz. Igaza van Sobri fórumtársnak. Bp-re nem kellenek fák.Ma volt szerencsém utazni a 75-ös trolin. Az Ajtósi Dürer fasornál négy (!) lerobbant troli mellett haladtunk el. Befordultunk a Stefániára: még egy! Pár percen belül belül 5, azaz öt bedöglött troli! Ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el...gondolom ennyire bírják a 40 fokot
nagylaza
Negritis
nagylaza
Bár a 40 fok egy erdőben is 40 fok, és azt még légkondícionálni se lehet, de ott a fa legalább szép és hasznos.
Sobri Jóska
Negritis
több mint 4 éve
szívesen elbeszélgetnék azzal a baromarcú konténerszállító-sofőrrel, aki úgy gondolja, hogy a frissen beállt villamos mellett a zebrán, iskola/gyógyintézmény mellett jó ötlet hatvan-hetvennel végigszáguldani, de gyanítom, elég hamar anyázásba, aztán tettlegességbe fordulna az eszmecsere.de az ilyen miért járművet vezet, és miért nem áramot?
több mint 4 éve
én meg mikor szerdán elsétáltam a tűzoltó-márton sarkán lévő kis park mellett igenis kurvára éreztem annak a hatását hogy ott vannak a fákRólam itthon pont ugyanakkor nem.Este 3/4 9-kor a Városligetben folyt rólunk a víz. Igaza van Sobri fórumtársnak. Bp-re nem kellenek fák.Ma volt szerencsém utazni a 75-ös trolin. Az Ajtósi Dürer fasornál négy (!) lerobbant troli mellett haladtunk el. Befordultunk a Stefániára: még egy! Pár percen belül belül 5, azaz öt bedöglött troli! Ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el...gondolom ennyire bírják a 40 fokot
nagylaza
Negritis
nagylaza
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Rólam itthon pont ugyanakkor nem.Este 3/4 9-kor a Városligetben folyt rólunk a víz. Igaza van Sobri fórumtársnak. Bp-re nem kellenek fák.Ma volt szerencsém utazni a 75-ös trolin. Az Ajtósi Dürer fasornál négy (!) lerobbant troli mellett haladtunk el. Befordultunk a Stefániára: még egy! Pár percen belül belül 5, azaz öt bedöglött troli! Ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el...gondolom ennyire bírják a 40 fokot
nagylaza
Negritis
nagylaza
több mint 4 éve
Este 3/4 9-kor a Városligetben folyt rólunk a víz. Igaza van Sobri fórumtársnak. Bp-re nem kellenek fák.Ma volt szerencsém utazni a 75-ös trolin. Az Ajtósi Dürer fasornál négy (!) lerobbant troli mellett haladtunk el. Befordultunk a Stefániára: még egy! Pár percen belül belül 5, azaz öt bedöglött troli! Ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el...gondolom ennyire bírják a 40 fokot
nagylaza
Negritis
több mint 4 éve
Ma volt szerencsém utazni a 75-ös trolin. Az Ajtósi Dürer fasornál négy (!) lerobbant troli mellett haladtunk el. Befordultunk a Stefániára: még egy! Pár percen belül belül 5, azaz öt bedöglött troli! Ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el...gondolom ennyire bírják a 40 fokot
nagylaza
több mint 4 éve
Több dobásod nincs ilyen borzasztó kánikulában! 🤣😜😉Emlékeztem erre. Provokáltalak.😊Nem. Az női munka, mint mondjuk a vasalás 🤣Jó fej apám is. Tudja nagyon jól hogy pár nap és költözünk, meg hogy egyedül szopok mindennel, festem ki az egész kéglit, erre felhív - na nem azért, hogy mit segítsen, hanem hogy elújságolja, hogy elrepedt a medencéjük, és még ma mennek az Auchanba újat venni, mert anélkül nem lehet kibírni. Nemmondodbazmeg, én meg napi 5 litert izzadok festés közben a zárt térben. Legalább ne tartson föl a faszságaival...Ablakmosást vállalsz?
warr_b
nagylaza
warr_b
nagylaza

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
IgenMa volt szerencsém utazni a 75-ös trolin. Az Ajtósi Dürer fasornál négy (!) lerobbant troli mellett haladtunk el. Befordultunk a Stefániára: még egy! Pár percen belül belül 5, azaz öt bedöglött troli! Ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el...Ez is Viktor hibája na és szemét Fideszé na meg a stadionoké meg úgy is szar a focink kikapunk Andoratol valamilyen halászoktól pékektől meg hasonlók. Egy magasan jegyzet csapat ellen fikarcnyi esélyünk sincs nem hogy a világ elit ellen
nagylaza
Na szóval szar fidesz
VvAlekosz
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Bocsi nem hagyhattam kiKöszi. Ez épületes volt.Ma volt szerencsém utazni a 75-ös trolin. Az Ajtósi Dürer fasornál négy (!) lerobbant troli mellett haladtunk el. Befordultunk a Stefániára: még egy! Pár percen belül belül 5, azaz öt bedöglött troli! Ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el...Ez is Viktor hibája na és szemét Fideszé na meg a stadionoké meg úgy is szar a focink kikapunk Andoratol valamilyen halászoktól pékektől meg hasonlók. Egy magasan jegyzet csapat ellen fikarcnyi esélyünk sincs nem hogy a világ elit ellen
nagylaza
Na szóval szar fidesz
VvAlekosz
nagylaza
Bár viccből írtam
több mint 4 éve
Köszi. Ez épületes volt.Ma volt szerencsém utazni a 75-ös trolin. Az Ajtósi Dürer fasornál négy (!) lerobbant troli mellett haladtunk el. Befordultunk a Stefániára: még egy! Pár percen belül belül 5, azaz öt bedöglött troli! Ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el...Ez is Viktor hibája na és szemét Fideszé na meg a stadionoké meg úgy is szar a focink kikapunk Andoratol valamilyen halászoktól pékektől meg hasonlók. Egy magasan jegyzet csapat ellen fikarcnyi esélyünk sincs nem hogy a világ elit ellen
nagylaza
Na szóval szar fidesz
VvAlekosz
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ma volt szerencsém utazni a 75-ös trolin. Az Ajtósi Dürer fasornál négy (!) lerobbant troli mellett haladtunk el. Befordultunk a Stefániára: még egy! Pár percen belül belül 5, azaz öt bedöglött troli! Ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el...Ez is Viktor hibája na és szemét Fideszé na meg a stadionoké meg úgy is szar a focink kikapunk Andoratol valamilyen halászoktól pékektől meg hasonlók. Egy magasan jegyzet csapat ellen fikarcnyi esélyünk sincs nem hogy a világ elit ellen
nagylaza
Na szóval szar fidesz
több mint 4 éve
Ma volt szerencsém utazni a 75-ös trolin. Az Ajtósi Dürer fasornál négy (!) lerobbant troli mellett haladtunk el. Befordultunk a Stefániára: még egy! Pár percen belül belül 5, azaz öt bedöglött troli! Ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el...
több mint 4 éve
Emlékeztem erre. Provokáltalak.😊Nem. Az női munka, mint mondjuk a vasalás 🤣Jó fej apám is. Tudja nagyon jól hogy pár nap és költözünk, meg hogy egyedül szopok mindennel, festem ki az egész kéglit, erre felhív - na nem azért, hogy mit segítsen, hanem hogy elújságolja, hogy elrepedt a medencéjük, és még ma mennek az Auchanba újat venni, mert anélkül nem lehet kibírni. Nemmondodbazmeg, én meg napi 5 litert izzadok festés közben a zárt térben. Legalább ne tartson föl a faszságaival...Ablakmosást vállalsz?
warr_b
nagylaza
warr_b
több mint 4 éve
Szerencsére ritkán veszek inget 😊Nőre vasalást bízni...a saját meg a gyerekek ruháját vasalja nyugodtan, az ingjeimet - nadragjaimat inkább vasalom én - 20 éve lassan. Lelke van annak az ingnek, érzéssel kell vele bánni.Nem. Az női munka, mint mondjuk a vasalás 🤣Jó fej apám is. Tudja nagyon jól hogy pár nap és költözünk, meg hogy egyedül szopok mindennel, festem ki az egész kéglit, erre felhív - na nem azért, hogy mit segítsen, hanem hogy elújságolja, hogy elrepedt a medencéjük, és még ma mennek az Auchanba újat venni, mert anélkül nem lehet kibírni. Nemmondodbazmeg, én meg napi 5 litert izzadok festés közben a zárt térben. Legalább ne tartson föl a faszságaival...Ablakmosást vállalsz?
warr_b
nagylaza
warr_b
MC12

több mint 4 éve
Nőre vasalást bízni...a saját meg a gyerekek ruháját vasalja nyugodtan, az ingjeimet - nadragjaimat inkább vasalom én - 20 éve lassan. Lelke van annak az ingnek, érzéssel kell vele bánni.Nem. Az női munka, mint mondjuk a vasalás 🤣Jó fej apám is. Tudja nagyon jól hogy pár nap és költözünk, meg hogy egyedül szopok mindennel, festem ki az egész kéglit, erre felhív - na nem azért, hogy mit segítsen, hanem hogy elújságolja, hogy elrepedt a medencéjük, és még ma mennek az Auchanba újat venni, mert anélkül nem lehet kibírni. Nemmondodbazmeg, én meg napi 5 litert izzadok festés közben a zárt térben. Legalább ne tartson föl a faszságaival...Ablakmosást vállalsz?
warr_b
nagylaza
warr_b
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Erre majd térjünk vissza, ha meglesz a gyerek, főleg ha kettő 😂 a holmink kétharmada gyerekcucc 🤣én 2015 óta költöztem 8 alkalommal, abból egyszer Afrikába, egyszer vissza onnan, és egyszer Máltára és egyszer már Máltán is. szóval átérzem a helyzeted. még sokáig úgy érzed majd, hogy tele van pedig túl vagy ezer körön.Dehogy, az még tele van bútorral meg minden szirszarral, pedig már rengeteg mindent áthordtam 😜Jó fej apám is. Tudja nagyon jól hogy pár nap és költözünk, meg hogy egyedül szopok mindennel, festem ki az egész kéglit, erre felhív - na nem azért, hogy mit segítsen, hanem hogy elújságolja, hogy elrepedt a medencéjük, és még ma mennek az Auchanba újat venni, mert anélkül nem lehet kibírni. Nemmondodbazmeg, én meg napi 5 litert izzadok festés közben a zárt térben. Legalább ne tartson föl a faszságaival...segít ahol tud, mint egy jó úttörő.
warr_b
kiköltözés előtt festitek ki?
csebi
Az újat festem. Illetve kb kész, egy-két apróbb javítás lesz csak. Meghozták a hűtőt meg a tűzhelyet is 🙂
warr_b
csebi

több mint 4 éve
Nem. Az női munka, mint mondjuk a vasalás 🤣Jó fej apám is. Tudja nagyon jól hogy pár nap és költözünk, meg hogy egyedül szopok mindennel, festem ki az egész kéglit, erre felhív - na nem azért, hogy mit segítsen, hanem hogy elújságolja, hogy elrepedt a medencéjük, és még ma mennek az Auchanba újat venni, mert anélkül nem lehet kibírni. Nemmondodbazmeg, én meg napi 5 litert izzadok festés közben a zárt térben. Legalább ne tartson föl a faszságaival...Ablakmosást vállalsz?
warr_b
nagylaza

több mint 4 éve
Ne is említsd. Én mostanában mentem végig a házon. Amennyire örülök, hogy a kert fele alig van falunk csak végig üveg felület azért mikor mosni kell szentsegelek. Igen tudom 1st world problems …Jó fej apám is. Tudja nagyon jól hogy pár nap és költözünk, meg hogy egyedül szopok mindennel, festem ki az egész kéglit, erre felhív - na nem azért, hogy mit segítsen, hanem hogy elújságolja, hogy elrepedt a medencéjük, és még ma mennek az Auchanba újat venni, mert anélkül nem lehet kibírni. Nemmondodbazmeg, én meg napi 5 litert izzadok festés közben a zárt térben. Legalább ne tartson föl a faszságaival...Ablakmosást vállalsz?
warr_b
nagylaza
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Jó fej apám is. Tudja nagyon jól hogy pár nap és költözünk, meg hogy egyedül szopok mindennel, festem ki az egész kéglit, erre felhív - na nem azért, hogy mit segítsen, hanem hogy elújságolja, hogy elrepedt a medencéjük, és még ma mennek az Auchanba újat venni, mert anélkül nem lehet kibírni. Nemmondodbazmeg, én meg napi 5 litert izzadok festés közben a zárt térben. Legalább ne tartson föl a faszságaival...Ablakmosást vállalsz?
warr_b
több mint 4 éve
én 2015 óta költöztem 8 alkalommal, abból egyszer Afrikába, egyszer vissza onnan, és egyszer Máltára és egyszer már Máltán is. szóval átérzem a helyzeted. még sokáig úgy érzed majd, hogy tele van pedig túl vagy ezer körön.Dehogy, az még tele van bútorral meg minden szirszarral, pedig már rengeteg mindent áthordtam 😜Jó fej apám is. Tudja nagyon jól hogy pár nap és költözünk, meg hogy egyedül szopok mindennel, festem ki az egész kéglit, erre felhív - na nem azért, hogy mit segítsen, hanem hogy elújságolja, hogy elrepedt a medencéjük, és még ma mennek az Auchanba újat venni, mert anélkül nem lehet kibírni. Nemmondodbazmeg, én meg napi 5 litert izzadok festés közben a zárt térben. Legalább ne tartson föl a faszságaival...segít ahol tud, mint egy jó úttörő.
warr_b
csebi
Az újat festem. Illetve kb kész, egy-két apróbb javítás lesz csak. Meghozták a hűtőt meg a tűzhelyet is 🙂
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Dehogy, az még tele van bútorral meg minden szirszarral, pedig már rengeteg mindent áthordtam 😜Jó fej apám is. Tudja nagyon jól hogy pár nap és költözünk, meg hogy egyedül szopok mindennel, festem ki az egész kéglit, erre felhív - na nem azért, hogy mit segítsen, hanem hogy elújságolja, hogy elrepedt a medencéjük, és még ma mennek az Auchanba újat venni, mert anélkül nem lehet kibírni. Nemmondodbazmeg, én meg napi 5 litert izzadok festés közben a zárt térben. Legalább ne tartson föl a faszságaival...segít ahol tud, mint egy jó úttörő.
warr_b
csebi

több mint 4 éve
Jó fej apám is. Tudja nagyon jól hogy pár nap és költözünk, meg hogy egyedül szopok mindennel, festem ki az egész kéglit, erre felhív - na nem azért, hogy mit segítsen, hanem hogy elújságolja, hogy elrepedt a medencéjük, és még ma mennek az Auchanba újat venni, mert anélkül nem lehet kibírni. Nemmondodbazmeg, én meg napi 5 litert izzadok festés közben a zárt térben. Legalább ne tartson föl a faszságaival...Valamelyik nap mosd bele magad a napi festés után 😀
warr_b
több mint 4 éve
Jó fej apám is. Tudja nagyon jól hogy pár nap és költözünk, meg hogy egyedül szopok mindennel, festem ki az egész kéglit, erre felhív - na nem azért, hogy mit segítsen, hanem hogy elújságolja, hogy elrepedt a medencéjük, és még ma mennek az Auchanba újat venni, mert anélkül nem lehet kibírni. Nemmondodbazmeg, én meg napi 5 litert izzadok festés közben a zárt térben. Legalább ne tartson föl a faszságaival...segít ahol tud, mint egy jó úttörő.
warr_b
több mint 4 éve
Jó fej apám is. Tudja nagyon jól hogy pár nap és költözünk, meg hogy egyedül szopok mindennel, festem ki az egész kéglit, erre felhív - na nem azért, hogy mit segítsen, hanem hogy elújságolja, hogy elrepedt a medencéjük, és még ma mennek az Auchanba újat venni, mert anélkül nem lehet kibírni. Nemmondodbazmeg, én meg napi 5 litert izzadok festés közben a zárt térben. Legalább ne tartson föl a faszságaival...