NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

46 feliratkozó

több mint 7 éve
Lecsó Denver Broncos 3 117
Csak kiváncsiságból; mennyi esélyt adnál a Fidesz győzelmére akkor, ha nem Orbán lenne a miniszterelnök-jelöltjük, hanem másvalaki?
Jan
Nulla. Három hónapon belül fele lenne a párt támogatottsága. Az egész hóbelefrancot Orbán és az ő - saját táboron belüli hitele - tartja össze. A Kövér, Habony, Mészáros, Lázár, Rogán, satöbbi félékkel képtelenség szimpatizálni - még a Fidesz tágabb táborban is. Persze az ordas magnak mindegy, de az a mostani tábornak jó, ha negyede-harmada lehet. Lehet, hogy annyi se. Egy arcot se lehet mutatni Orbánon kívül, akit ki lehetne állítani, hogy na, ő fogja vezetni a következő 4 évben a kormányt, és annak lenne valami hitele is. Vonának biztos, hogy bármelyiknél nagyobb jelenleg a hitele, de sztem még a maszopos Botkának is.

Azt már nehezebb megjósolni, hogy egy ilyen helyzetben ki nyerhetne. A matek szerint ebből a Jobbik jöhetne ki legjobban, mert a leszakadó fideszes szavazók valószínűleg oda mennének legtöbben. De ennyire azért biztos, hogy nem lenne egyszerű a történet. Orbán távoztával nyílttá válna a helyzet, ami ismét aktivizálhatna olyan potenciális baloldali/liberális szavazói rétegeket, akik az elmúlt 1-2 választáson kikoptak a szavazófülkékből, mert nem volt tét, és nem volt olyan, akire tét nélkül is érdemes lett volna elmenniük szavazni. Ők a jelenlegi népszerűségi rangsorokban is nagyon nehezen kimutathatóak, mert nincs egyértelmű pártpreferenciájuk, elmennek mellettük a felmérések. Éles helyzetben viszont sokan dönthetnek úgy, hogy érdemes választani valakit.
peterk2005
Ezt aláírom.
Több fidesz szavazó ismerősöm is kifejtette már nekem, hogy orbánnal semmi baj nincs, csak az a sok hülye ne lebzselne körülötte...
Értik a rendszer lényegét...
több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Csak kiváncsiságból; mennyi esélyt adnál a Fidesz győzelmére akkor, ha nem Orbán lenne a miniszterelnök-jelöltjük, hanem másvalaki?
Jan
Nulla. Három hónapon belül fele lenne a párt támogatottsága. Az egész hóbelefrancot Orbán és az ő - saját táboron belüli hitele - tartja össze. A Kövér, Habony, Mészáros, Lázár, Rogán, satöbbi félékkel képtelenség szimpatizálni - még a Fidesz tágabb táborban is. Persze az ordas magnak mindegy, de az a mostani tábornak jó, ha negyede-harmada lehet. Lehet, hogy annyi se. Egy arcot se lehet mutatni Orbánon kívül, akit ki lehetne állítani, hogy na, ő fogja vezetni a következő 4 évben a kormányt, és annak lenne valami hitele is. Vonának biztos, hogy bármelyiknél nagyobb jelenleg a hitele, de sztem még a maszopos Botkának is.

Azt már nehezebb megjósolni, hogy egy ilyen helyzetben ki nyerhetne. A matek szerint ebből a Jobbik jöhetne ki legjobban, mert a leszakadó fideszes szavazók valószínűleg oda mennének legtöbben. De ennyire azért biztos, hogy nem lenne egyszerű a történet. Orbán távoztával nyílttá válna a helyzet, ami ismét aktivizálhatna olyan potenciális baloldali/liberális szavazói rétegeket, akik az elmúlt 1-2 választáson kikoptak a szavazófülkékből, mert nem volt tét, és nem volt olyan, akire tét nélkül is érdemes lett volna elmenniük szavazni. Ők a jelenlegi népszerűségi rangsorokban is nagyon nehezen kimutathatóak, mert nincs egyértelmű pártpreferenciájuk, elmennek mellettük a felmérések. Éles helyzetben viszont sokan dönthetnek úgy, hogy érdemes választani valakit.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Lecsó Denver Broncos 3 117

😀

Szerkesztette: Lecsó
több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ezt egy Puzsér alteregó írhatta, aki kiment tüntetni úgy általában Orbán ellen és most frusztrált, mert nem tudta levezetni az indulatait.peterk2005
újabb mellé, hiszen Puzsér is kint volt a CEU-s tüntetésen
baggio
Mi a mellé? Puzsért kint volt, aztán utána a hírTV-ben frusztráltan amiatt szentségelt, hogy ő a rendszer ellen ment ki tiltakozni és "ruszkik haza"-t akart volna hallani a megafonból, ehelyett "szabad ország, szabad egyetem" meg "ne írd alá János" féle rigmusokat kántáltak, miközben esetlen szónokok beszéltek. Erre írtam, hogy szerintem a cikk író is úgy járhatott, mint Puzsér. Rossz tüntetésre mentek - ahogy velük együtt valószínűleg még jópár ezren. Olyan tüntetést, amilyenre Puzsér akart menni, nem egyetemisták szerveznek, az vagy spontán olyanná alakul, vagy előre profi szervezetek - pártok (ha vannak), erős szakszervezetek (ha vannak) - megszervezik. Még 2006-ban is, amikor valóban tömeg állt a Fidesz mögé, és profin voltak megszervezve, a tüntetők 95%-a akkor is kiment kokárdában vagy éppen árpádsávos zászlóval, álldogált 2-3 órát aztán hazament ... ill. hazavitték busszal. 😊 Az igazán hangos bulikat - még a TV ostromot is, a parlament előtti piknikezést, az esti kukagyújtogatós bulikat, vagy a Fidesz naggyűlés utáni zűrzavart meg végképp - akkor is előre, alaposan megszervezték és folyamatosan koordinálták a háttérből, döntően a pártszékház(ak)ból.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 120 — Steelers fan
 niche.blog.hu/2017/04/11/a_ceu-ert_tuntetok_elore_boritekolhato_bukasa

És olyan értelemben is buborék, hogy csak a saját gondolatbuborékunkat nézzük. Hú, mennyi Facebook ismerős posztol, mennyi #istandwithceu profilkép. Aztán nevetünk a "hülye" és "szakmaiatlan" kormánymédián, hogy hú de be vannak tojva, mekkorákat kell hazudniuk - nem barátaim, ti hazudtok, mikor azt mondjátok: "megmozdult valami", ők csak profin végzik a gusztustalan munkájukat.

Van itt egy kormány nevű pragmatikus bűnbanda, aki a hatalmas öntudattal és intellektuális felsőbbrendűség érzettel megáldott értelmiséggel szemben tud valamit: választás nyerni. (Amerikában is van egy ilyen csávó amúgy, vörös a haja)
Akkor ki a hülye? Szerintem az, aki az országot rottyra vágó kormánnyal szemben akkor megy ki tüntetni, amikor a kormány úgy akarja, és olyan képet alkot magáról, amilyet a kormány akar láttatni róla, hogy '18-ban a Fidesz és a Jobbik versenye legyen a választás.

Sobri Jóska
Én is olvastam ezt a posztot, alapvetöen azért von le téves következtetést, mert nem folyamatában nézi az eseményeket.

Akik "profin végzik a gusztustalan munkájukat... tudnak választást nyerni" azok 2014-óta az időközi választások kb 70%-át elvesztették.

Gyakorlatilag korlátlan anyagi lehetőségekkel, korlátlan médiafelülettel, konkrét ellentábor nélkül sem tudtak összehozni egy érvényes népszavazást.

A momentumos aláírásgyűjtés alatt azon ábrándoztak, hogy ha esetleg meg is lesz a 118 ezer aláírás, akkor felviszik a határt pár tízezerrel... mikor kiderült a 260 ezer, másfél napra lefagytak, totálisan alábecsülték az ellenzők létszámát.

A vasárnapi tüntetés után is akadozott a "profi kommunikációs gépezet", mert megint nem számítottak ennyi emberre. Sorozatosan túlbecsülik a saját támogatóik számát, és alábecsülik az ellenzőkét.

Mondjuk a lex CEU is akkora sikersztori, hogy a fal adja a másikat...
Jan
Ehh...
Mondod kívülről, a valós technikákat, célokat, stb. nem ismerve. (Én se ismerem persze, de kötve hiszem, hogy a választást nyerni, az pár időközi választást jelent, vagy minden egyéni, minden önkormányzati körzetet, stb.)
Lehet akármekkora faladjaamásikat, én úgy érzem, hogy 2018 is eléggé sima lesz.
Márpedig ez a cél, nemde?
De ha szerinted nem így van, mármint nem újrázik a Fidesz-KDNP (egyedül, koalíció nélkül), én szívesen fogadok veled, végtére is ez nekem egy win-win fogadás lehetne. 😊
Ha érdekel, biztos vagy magadban, vagy belefér egy fogadás, én állok elébe.
Sobri Jóska
Ok. Legyen egy fogadás, valami jelképes összegben.
Ha neked win-win, akkor ez azt jelenti, hogy nekem dupla v semmi. Mivel nagyon távoli még a választás, sok dolog történik addig ami befolyásolja az eredményt, nálam most simán 50-50, szóval a dupla v semmi vállalható. 😊

több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress

És olyan értelemben is buborék, hogy csak a saját gondolatbuborékunkat nézzük. Hú, mennyi Facebook ismerős posztol, mennyi #istandwithceu profilkép. Aztán nevetünk a "hülye" és "szakmaiatlan" kormánymédián, hogy hú de be vannak tojva, mekkorákat kell hazudniuk - nem barátaim, ti hazudtok, mikor azt mondjátok: "megmozdult valami", ők csak profin végzik a gusztustalan munkájukat.

Van itt egy kormány nevű pragmatikus bűnbanda, aki a hatalmas öntudattal és intellektuális felsőbbrendűség érzettel megáldott értelmiséggel szemben tud valamit: választás nyerni. (Amerikában is van egy ilyen csávó amúgy, vörös a haja)
Akkor ki a hülye? Szerintem az, aki az országot rottyra vágó kormánnyal szemben akkor megy ki tüntetni, amikor a kormány úgy akarja, és olyan képet alkot magáról, amilyet a kormány akar láttatni róla, hogy '18-ban a Fidesz és a Jobbik versenye legyen a választás.

Sobri Jóska
Én is olvastam ezt a posztot, alapvetöen azért von le téves következtetést, mert nem folyamatában nézi az eseményeket.

Akik "profin végzik a gusztustalan munkájukat... tudnak választást nyerni" azok 2014-óta az időközi választások kb 70%-át elvesztették.

Gyakorlatilag korlátlan anyagi lehetőségekkel, korlátlan médiafelülettel, konkrét ellentábor nélkül sem tudtak összehozni egy érvényes népszavazást.

A momentumos aláírásgyűjtés alatt azon ábrándoztak, hogy ha esetleg meg is lesz a 118 ezer aláírás, akkor felviszik a határt pár tízezerrel... mikor kiderült a 260 ezer, másfél napra lefagytak, totálisan alábecsülték az ellenzők létszámát.

A vasárnapi tüntetés után is akadozott a "profi kommunikációs gépezet", mert megint nem számítottak ennyi emberre. Sorozatosan túlbecsülik a saját támogatóik számát, és alábecsülik az ellenzőkét.

Jan
Ehh...
Mondod kívülről, a valós technikákat, célokat, stb. nem ismerve. (Én se ismerem persze, de kötve hiszem, hogy a választást nyerni, az pár időközi választást jelent, vagy minden egyéni, minden önkormányzati körzetet, stb.)
Lehet akármekkora faladjaamásikat, én úgy érzem, hogy 2018 is eléggé sima lesz.
Márpedig ez a cél, nemde?
De ha szerinted nem így van, mármint nem újrázik a Fidesz-KDNP (egyedül, koalíció nélkül), én szívesen fogadok veled, végtére is ez nekem egy win-win fogadás lehetne. 😊
Ha érdekel, biztos vagy magadban, vagy belefér egy fogadás, én állok elébe.

több mint 7 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 479 — no es importante
Ezt egy Puzsér alteregó írhatta, aki kiment tüntetni úgy általában Orbán ellen és most frusztrált, mert nem tudta levezetni az indulatait.peterk2005
újabb mellé, hiszen Puzsér is kint volt a CEU-s tüntetésen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 120 — Steelers fan

Sobri Jóska

több mint 7 éve

Sobri Jóska
Ezt egy Puzsér alteregó írhatta, aki kiment tüntetni úgy általában Orbán ellen és most frusztrált, mert nem tudta levezetni az indulatait. Ezt a tüntetést a CEU-ra járó diákok (és hasonló csapatok) szervezték, kifejezetten a lex CEU ellen. Sokan közülük most mentek először tiltakozni bármi ellen is, a fellépők közül most beszéltek először nagyobb hallgatóságnak, nincs mögöttük profi szervező hadsereg, stb. Ebből erre tellett, és szvsz ők ennyit is akartak. Az más kérdés, hogy van most már nem kevés igen frusztrált, csalódott ember, aki minden alkalmat megragad, hogy az utcán is levezesse a frusztrációját, és ha nem tudja, akkor csalódik, mert feszült marad.

De ettől még nem ezeket a fiatal srácokat kéne szapulni. Nagy létszámú orbántakaroggyozó tüntetést a profiknak. azaz pártoknak, főállású politikusoknak, pénzért, ezt főállásban művelő újságíróknak, stb. -
azaz mondjuk éppen többek között a Puzséroknak - kellene szervezniük. Már ha tudnak. Csak ugye hányan vannak, akik tudnak? ....

Megjegyzem, én ha Pesten lettem volna, és lett volna rá időm, a lex CEU ellen kimentem volna - akár csak fél órára, ha annyi telik a szervezőktől -, de egy általános orbántakaroggyra aligha mennék ki. Pedig rühellem mint a sz*rt, de nem az én világom. Minél agresszívabb, minél "Bayerosabb", annál kevésbé az. Attól még nem kel fel holnaptól máshogy a nap, hogy jól kiüvöltözöm magam. No, meg kell a tökömnek, hogy a CÖF megint felbuszoztasson 300-400 ezer embert félmilliárdért, hogy ők is megmutassák. Mert tuti, hogy meg tudnák tenni, hiszen ez csak pénz kérdés. Ez a buta faszméregetés tőlem marha távol van.

több mint 7 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914
Szellemi hátország:

uploads.disquscdn.com/images/32113a70e6815473745d93fff2c11cb8d8cc6b4e11f7d64d731b381dfef66a46.jpg

uploads.disquscdn.com/images/de9b1b1a4ecca126c8e43a92b5055dcf29473771c373411b683569f20baf0fd0.jpg

uploads.disquscdn.com/images/30a24e2c34f516faa8e2bce3c9db7f4b6b912608f8dbb42491c6f8fa82c85bc0.jpg

uploads.disquscdn.com/images/28fcc16d5bc2e1d85f664df43da308d5da48fa61fcf4bbad7c58379bb0d079a3.jpg

Amit meg a Bayer nevezetű (énmárnemtudommilyenképződményneknevezzem) dolog művel, az már mindennek a legalja.
Vrij6
Amikor Kósa Lajos, Rogán Antal és Deutsch Tamás pártjának hívei drogosoznak ... 😊

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress

több mint 7 éve
Szellemi hátország:Vrij6
Hát jah. Bár ezt azért erős szellemi hátországnak nevezni. Minden közösséget egy (jó esetben) 10%-nyi - jórészt - értelmiség véleménye határoz meg. A többi, szerencsésebb körülmények között a saját szűk rövid távú érdekei alapján szavaz/érez, kevésbé szerencsés körülmények között fölül valamelyik, általában populista, leegyszerűsített "üzenethalmaznak", és kritika nélkül evez vele együtt. A harciasabb meg még érvel, harcol is mellette. Amit persze érvelésnek nem nagyon lehet nevezni, inkább csak elborult harcnak.

A Fidesz hosszú távú problémája egyébként éppen a szellemi hátország leépülése lehet. Lehet uralni a pillanatot, lehet sarki ivó színvonalán politikai kormányzással üzeneteket közvetíteni, és ezzel akár egész sokáig nagy szavazótábort is fenntartani, de ha emögött nincs valódi szellemi hátország, akkor az a történet veszett fejsze. Annak idején Gyurcsány se abba bukott bele, hogy a Fidesz olyan jó/minőségi ellenzék volt, hanem abba, hogy az értelmiség, a szellemi hátország - nem az ilyen Bayer félékre gondolok, hanem a valódi értelmiségre - konzervatív része egyként felsorakozott mögöttük, és éveken keresztül mögöttük is dolgozott. Miközben az SZDSZ és az MSZP mögül a saját hátországa 2005-től folyamatosan kihátrált. 2007 környékén meg már jelentős részük szégyellte a saját pártját. Sokuk odáig jutott - "balos" szellemi hátországként! -, hogy a mai napig legalább annyira utálja Gyurcsányt, mint Orbánt. És igazából ma is azért nincs erős ellenzéke Orbánnak, mert ezek a mai napig hezitálnak, amikor be kéne állni a mostani baloldali opciók valamelyike mögé. Szidják Orbánt, mint a bokrot - joggal -, de (még?) nincs olyan erő ami mellé tiszta lelkiismerettel oda is lehetne állni.

A Fidesz szellemi holdudvarával történik most ugyanez. A folyamat már egy ideje zajlik, amit az ilyen lex CEU-k csak felerősítenek. Persze a "birkanyáj" ettől önmagában nem csökken, de a birkanyáj természete az, hogy hol erre terelődik, hol arra terelődik. Akár évekig legelészhet ugyanott, aztán egyszer csak azt veszed észre, hogy elindul valamerre, és két hónap alatt milliós nyáj terelődik arrébb. Lásd 2006 nyara, kora ősze, amikor az MSZP a bázisának 40%-át bukta el egyik hónapról a másikra. A "véremet a vezérért" félék persze maradnak, de azok maradtak az MSZP-ben is (osztódva később a DK-val). De az a bázis a Fidesz mögött sem nagyobb 500-600 ezernél. A többi egyszerűen csak még mindig nem lát jobb alternatívát, ezért legel még mindig ott.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 7 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 218 — Egyéb témák lakó

több mint 7 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 464 — Слава Україні! Героям слава!
A balosok is produkálnak ám szép kommenteket, szóval ez nem egyoldalú.
Kampman
Nem is állítottam ilyet, idióták mind a két oldalon vannak. 😊

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 359
A balosok is produkálnak ám szép kommenteket, szóval ez nem egyoldalú.
több mint 7 éve
StormST Denver Broncos 11 178 — SB 50 Champion @ Grund
Vigyázz, mert Bayer és a nagyon dühös barátai téged is üldözni fognak, csak úgy békemenetesen... 😛

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
Szellemi hátország:

uploads.disquscdn.com/images/32113a70e6815473745d93fff2c11cb8d8cc6b4e11f7d64d731b381dfef66a46.jpg

uploads.disquscdn.com/images/de9b1b1a4ecca126c8e43a92b5055dcf29473771c373411b683569f20baf0fd0.jpg

uploads.disquscdn.com/images/30a24e2c34f516faa8e2bce3c9db7f4b6b912608f8dbb42491c6f8fa82c85bc0.jpg

uploads.disquscdn.com/images/28fcc16d5bc2e1d85f664df43da308d5da48fa61fcf4bbad7c58379bb0d079a3.jpg

Amit meg a Bayer nevezetű (énmárnemtudommilyenképződményneknevezzem) dolog művel, az már mindennek a legalja.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
 dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2017%2F04%2F12%2Fsolyom_a_ceu-torveny_egyertelmuen_alkotmanyellenes%2F

Azért ha ő mondja, mint volt AB elnök, akkor azért lehet benne valami, bár lehet Áder tanácsadói még nála is jobban értenek hozzá... 😛

több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
- szia Vitya, itt Vlado. Ki kell raknod Gyuri bácsit!
- cső, nem mintha ellenemre lenne, de tudod, hogy balhé lesz belőle, s azt nem szeretném.
- nemigaz, hogy mindig az orrodalá kell dörzsölnöm...
- mit?
- hejj Vitya, Vitya - hát hogy mikor mész megin Kaczinsky sírját koszorúzni? hmmm, gondókozzmánkicsit......

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 479 — no es importante
Semjén szerint létezik olyan szó, hogy evidentikus. Oké.
Vrij6
Nekünk azt tanították az egyetemen, hogy a nyelv leíró, nem pedig előíró, azaz ha pl. sokan kezdenek el használni egy kezdetben értelmetlennek tűnő szót, akkor az létezik.

Semjén kimondta, te leírtad, én elolvastam. Létezik és kész. Tiszteletet a KDNP-nek.
Kampman
tiszteletet a h-nak is!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Mondjuk ők nem a brazil-mexikói-török vonal hívei... 😊
StormST
Éjjel-Nappal Budapest, Jóban-rosszban, BK vonal sem üdvözítőbb 😀
NB2
😀 Náluk a National Geographic-Sport1-2 vonal megy inkább, most főleg, mióta bukták Andy Vajna miatt a Discovery-Eurosport vonalat...

több mint 7 éve
 444.hu/2017/04/12/alairja-a-jobbik-az-lmp-beadvanyat-alkotmanybirosag-ele-kerul-a-lex-ceu

Egy kis pozitívum.

több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 24 952 — nabege2@yahoo.com
StormST
Éjjel-Nappal Budapest, Jóban-rosszban, BK vonal sem üdvözítőbb 😀
több mint 7 éve
Az átírt választási rendszer fényében, meg a sötétségben tartott, köztévén szocializált tömegek milliói nem fogják leváltani ezt a rendszert.
Vrij6
Felejtsétek már el ezt a mindenkori ellenzéki toposzt. A köztévét tizenöt éve nem nézi senki.
A Fidesz pedig simán legyőzhető a választáson, na persze ennek az ellenzéknek tényleg soha nem fog sikerülni.
Kampman
Sajnos sokkal többen nézik mint gondolnád, különösen vidéken
Klaci79
Vidéki vagyok, aki itt még tévéből tájékozódik (50 alatt már szinte senki), az kereskedelmit néz. Még a jobbosok nagy része is.
Kampman
Én is, bár nagyon szűken. (Pest megye) és pont az idősebbek akik nézik és aktívan szavaznak is. Náluk sok helyen megy az M1. Ami igazán meglep, hogy Kossuth rádió milyen sok helyen szól.
Klaci79
Az utóbbihoz hozzájön az is, hogy jelen pillanatban csak közszolgálati országos lefedettségű rádió van, ha jól tudom, a Kossuth, a Petőfi és a Bartók. Aki nem szeret zenét vagy operát hallgatni, annak marad a Kossuth...
StormST
Ez itt Pest megyében annyira nem játszik. A fővárosi csatornák is elérhetőek (klub vagy info) és mégis valahogy 50-60 felett ahova így járok rokonságba megy a Kossuth és fél 8-kor kapcsolnak arra a szarra. Nem állítom, hogy ez a többség lenne, de ha csak néhány százezer ember ezt nézi az is komoly tömeg. És ezek az emberek általában aktív szavazók is.
Persze ők a nézőközönsége a brazil-mexikói-török szappanoperáknak is, úgyhogy van baj bőven 😊
De ha felétek másképp van az időseknél én elfogadom, lehet csak nagyon egyedi eset ez itt nálunk.
Klaci79
Hát, én magam Pesten lakom és szar a kocsimban a rádió, csak kevés adó jön be (ha másnak 20, akkor nekem 5), hangoskönyvet hallgatok inkább. Viszont szüleim vidéken laknak és őket eléggé zavarja, hogy nincs alternatíva, még ha nem is kajálják meg a Kossuth híreit, akkor se nagyon tudnak mást tenni, mint azt hallgatni, főleg kocsiban...

több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 359
Semjén szerint létezik olyan szó, hogy evidentikus. Oké.
Vrij6
Nekünk azt tanították az egyetemen, hogy a nyelv leíró, nem pedig előíró, azaz ha pl. sokan kezdenek el használni egy kezdetben értelmetlennek tűnő szót, akkor az létezik.

Semjén kimondta, te leírtad, én elolvastam. Létezik és kész. Tiszteletet a KDNP-nek.